Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Maestro Napisano 22 Maja 2013 1. Co mam za sobą ? Rycerz Mieczy nerwy, chaos,brak konstruktywnych działań, chamskie zachowania wobec mnie 2. Gdzie jestem teraz? Głupiec na początku nowej drogi, jestem radosna, wesoła, mimo ogromu obowiązków:) 3. Jaki jest mój następny krok? Cesarzowa będę siedziała i pachniała i zniewalała swoim urokiem;) 4. Co mi to da? Paź Kielichów delikatne flirty, miłą atmosferę 5. Wynik drogi 9 denarów 5 buław 6 buław suma Siła, suma HB Sąd/Kapłanka stanę się niezależna, szczęsliwa, wiele się będzie wokół mnie działo,odniosę sukces:) Cytuj
Geranium Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 1) Być może też ploty negatywnie nastawionych ludzi, jakieś intrygi, które odebrały Ci energię. 2) Zaczynasz nowy etap z czystym kontem, poprzednie porażki Cię nie zniechęciły, a raczej wiele nauczyły 3) Czas pomyśleć o sobie i o siebie zadbać, otoczenie na pewno to zauważy, doceni i możesz się spodziewać wielu adoratorów 4) Udowodni Ci, że jesteś wiele warta, spotka Cię mnóstwo miłych, spontanicznych chwil i oczywiście flirtów, spotkań 5) W 6 buławach widzę jakieś zwycięstwo, w 5 chyba drogą którą w większości masz już za sobą, moim zdaniem to dobry czas dla Ciebie na jakieś nowe przedsięwzięcia, które powinny Ci się udać dokładnie tak jak sobie zaplanujesz. Jednym zdaniem - żyć, nie umierać 1 Cytuj
elwi Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 1. Co mam za sobą ? Rycerz Mieczy -ostre kłótnie,niezgodę ,być może rozstanie,lub oziębienie uczuć ,oraz mogłaś stać się ofiara złośliwości i nieprzychylnych uwag. 2. Gdzie jestem teraz? Głupiec-zaczynasz nowy cykl z otwartością i gotowością do zbierania dalszych doświadczeń. 3. Jaki jest mój następny krok? Cesarzowa-czeka Cie całkowita odnowa,będziesz wiele ulepszała i być może wiele pomysłów zrealizujesz i otworzą się przed Toba nowe możliwości,dzięki kreatywności i podjęciu nowych wyzwań. 4. Co mi to da? Paź Kielichów-zrozumienie,pojednawcze gesty po kłótni,okazje i szanse do szczerej przyjaźni lub miłości. 5. Wynik drogi 9 denarów 5 buław 6 buław suma Siła, suma HB Sąd/Kapłanka-pomimo wielu porażek odniesiesz sukces i dumę dzięki swojej wytrawności i determinacji. 1 Cytuj
Trida Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 1. Co mam za sobą ? Rycerz Mieczy pospiech, niemiłe sytuacje, znajomosci z osobami, które głownie chciały Cie wykorzystac, działay na Twoja niekorzysc, szybkie i przelotne znajomosci 2. Gdzie jestem teraz? Głupiec poczatek - zabierasz swój tobołek, cos sie w Tobie zmienia idziesz dalej, nie stoisz i sie nie załamujesz nad soba 3. Jaki jest mój następny krok? Cesarzowa a ja bym powiedziała, ze zadbanie o siebie a nie rozsiadanie sie wygodnie jakas zumba, fitnesik, spa etc 4. Co mi to da? Paź Kielichów no tutaj jakas moze nowa znajomosc, na pewnio lepsze samopoczucie dla Ciebie 5. Wynik drogi 9 denarów 5 buław 6 buław suma Siła, suma HB Sąd/Kapłanka moze nie byc łatwo ale dasz sobie rade odkryjesz w sobie nowe pokłady energii, uwierzysz w siebie i w ogóle i w szczególe Cytuj
Kędry Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 1. Co mam za sobą ? Rycerz Mieczy Gonitwa, natłok różnych wydarzeń , nerwy, różne konflikty- w ogóle ciężki czas 2. Gdzie jestem teraz? Głupiec rozpoczynasz wszystko z nową kartą - kolejny etap, nowe szanse na horyzoncie - wykorzystaj je z młodzieńczym zapałem i entuzjazmem 3. Jaki jest mój następny krok? Cesarzowa Będziesz się czuła jak prawdziwa cesarzowa, która fizycznie i duchowo będzie brylować w otoczeniu- będziesz zbierać plony swoich zasiewów 4. Co mi to da? Paź Kielichów Poczujesz przypływ świeżości- takiej spontanicznej, dziecięcej - wróci Ci humor, chęć miłego spędzenia czasu. 5. Wynik drogi 9 denarów 5 buław 6 buław suma Siła, suma HB Sąd/Kapłanka Staniesz się samowystarczalną kobietą, silną, energiczną, a przy tym delikatną - w tej całej metamorfozie nie zapomnisz o swojej kobiecości - Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Lipca 2013 WERYFIKUJĘ To, co każda z Was pisała spełniło się Istotnie doceniam samą siebie, jestem z siebie zadowolona, doceniłam swoje osiągnięcia, mimo, że do pełni brakuje mi jeszcze trochę Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 ta droga to się ogólnie chyba sprawdza Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Lipca 2013 ta droga to się ogólnie chyba sprawdza Wydaje mi się, że tak:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi