Skocz do zawartości

Droga do czerwca

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1. Co mam za sobą ? Rycerz Mieczy

nerwy, chaos,brak konstruktywnych działań, chamskie zachowania wobec mnie

2. Gdzie jestem teraz? Głupiec

na początku nowej drogi, jestem radosna, wesoła, mimo ogromu obowiązków:)

3. Jaki jest mój następny krok? Cesarzowa

będę siedziała i pachniała i zniewalała swoim urokiem;)

4. Co mi to da? Paź Kielichów

delikatne flirty, miłą atmosferę:)

5. Wynik drogi 9 denarów 5 buław 6 buław suma Siła, suma HB Sąd/Kapłanka

stanę się niezależna, szczęsliwa, wiele się będzie wokół mnie działo,odniosę sukces:)

Napisano

1) Być może też ploty negatywnie nastawionych ludzi, jakieś intrygi, które odebrały Ci energię.

2) Zaczynasz nowy etap z czystym kontem, poprzednie porażki Cię nie zniechęciły, a raczej wiele nauczyły ;)

3) Czas pomyśleć o sobie i o siebie zadbać, otoczenie na pewno to zauważy, doceni i możesz się spodziewać wielu adoratorów :)

4) Udowodni Ci, że jesteś wiele warta, spotka Cię mnóstwo miłych, spontanicznych chwil i oczywiście flirtów, spotkań ;)

5) W 6 buławach widzę jakieś zwycięstwo, w 5 chyba drogą którą w większości masz już za sobą, moim zdaniem to dobry czas dla Ciebie na jakieś nowe przedsięwzięcia, które powinny Ci się udać dokładnie tak jak sobie zaplanujesz.

Jednym zdaniem - żyć, nie umierać :D

• Lubię to! 1
Napisano

1. Co mam za sobą ? Rycerz Mieczy -ostre kłótnie,niezgodę ,być może rozstanie,lub oziębienie uczuć ,oraz mogłaś stać się ofiara

złośliwości i nieprzychylnych uwag.

2. Gdzie jestem teraz? Głupiec-zaczynasz nowy cykl z otwartością i gotowością do zbierania dalszych

doświadczeń.

3. Jaki jest mój następny krok? Cesarzowa-czeka Cie całkowita odnowa,będziesz wiele ulepszała i być może

wiele pomysłów zrealizujesz i otworzą się przed Toba nowe możliwości,dzięki kreatywności i podjęciu nowych wyzwań.

4. Co mi to da? Paź Kielichów-zrozumienie,pojednawcze gesty po kłótni,okazje i szanse

do szczerej przyjaźni lub miłości.

5. Wynik drogi 9 denarów 5 buław 6 buław suma Siła, suma HB Sąd/Kapłanka-pomimo wielu porażek odniesiesz sukces i dumę dzięki swojej wytrawności

i determinacji.

• Lubię to! 1
Napisano

pospiech, niemiłe sytuacje, znajomosci z osobami, które głownie chciały Cie wykorzystac, działay na Twoja niekorzysc, szybkie i przelotne znajomosci

poczatek - zabierasz swój tobołek, cos sie w Tobie zmienia :) idziesz dalej, nie stoisz i sie nie załamujesz nad soba :)

a ja bym powiedziała, ze zadbanie o siebie a nie rozsiadanie sie wygodnie :P jakas zumba, fitnesik, spa etc :D

no tutaj jakas moze nowa znajomosc, na pewnio lepsze samopoczucie dla Ciebie :)

moze nie byc łatwo ale dasz sobie rade :) odkryjesz w sobie nowe pokłady energii, uwierzysz w siebie i w ogóle i w szczególe :D

Napisano

Gonitwa, natłok różnych wydarzeń , nerwy, różne konflikty- w ogóle ciężki czas

rozpoczynasz wszystko z nową kartą - kolejny etap, nowe szanse na horyzoncie - wykorzystaj je z młodzieńczym zapałem i entuzjazmem

Będziesz się czuła jak prawdziwa cesarzowa, która fizycznie i duchowo będzie brylować w otoczeniu- będziesz zbierać plony swoich zasiewów

Poczujesz przypływ świeżości- takiej spontanicznej, dziecięcej - wróci Ci humor, chęć miłego spędzenia czasu.

Staniesz się samowystarczalną kobietą, silną, energiczną, a przy tym delikatną - w tej całej metamorfozie nie zapomnisz o swojej kobiecości -

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKUJĘ

To, co każda z Was pisała spełniło się:) Istotnie doceniam samą siebie, jestem z siebie zadowolona, doceniłam swoje osiągnięcia, mimo, że do pełni brakuje mi jeszcze trochę:)

• Maestro
Napisano
ta droga to się ogólnie chyba sprawdza :D

Wydaje mi się, że tak:)