Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Maestro Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Kręci się ktoś koło mnie ...w mojej pracy..przychodzi, czeka tylko na mnie, potem wypytuje o kwestie związane z przebiegiem leczenia członka jego rodziny..To mnie zaciekawia, albowiem zwraca uwagę już moich koleżanek.. Dlaczego ten facet tylko do mnie przychodzi? Słońce Świat Królowa Buław suma Sąd, HB Cesarz bo chyba mu się bardzo podobam;) Jakie ma intencje wobec mnie? Królowa Kielichów 2 kielichów 3 denarów 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Śmierć/Cesarz nie wiem,chce, abym się zgodziła na spotkanie z nim, albo abym mu faktycznie pomogła w sprawach zwiazanych z leczeniem Jakie działania względem mnie podejmie do końca czerwca? Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/Mag będzie przychodził,zamęczał mnie rozmowami,wypytywał po to tylko, aby podstępem się ze mną umówić... Edytowane 23 Maja 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 A to nie jakiś stary dziadek? Mlody facet mniej więcej w moim wieku, albo lekko młodszy:)))On sie o babcię pyta, sam się nie leczy:lol: Cytuj
Trida Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Dlaczego ten facet tylko do mnie przychudzi?Słońce Świat Królowa Buław suma Sąd, HB Cesarz ojejku jejku podobasz mu sie i to bardzo, Pan nawet sobie w głowie wyimaginował jakies scenariusze, ze zagada, ze gdzies mozecie pójść. Cesarz - ze to on rozdaje karty, ze pewnie jak sie wokół Ciebie pokreci to bedzie mu łatwiej Ciebie zaprosic gdzies etc etc Jakie ma intencje wobec mnie? Królowa Kielichów 2 kielichów 3 denarów 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Śmierć/Cesarz randeczka i to nie jedna taka jakas dłuzsza znajomosc mu po głowie chodzi Jakie działania względem mnie podejmie do końca czerwca? Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/.Mag raczej bedzie czekał, az Ty z nim zagadasz... Niby ma wielkie plany ohh ahh ale to Ty musisz pierwszy krok wykonac... Cytuj
maddie88 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Dlaczego ten facet tylko do mnie przychudzi? Słońce Świat Królowa Buław suma Sąd, HB Cesarz Wywarłaś na panu bardzo pozytywne wrażenie, jego zdaniem jesteś atrakcyjną kobietą, przyciągasz uwagę i intrygujesz... Lubi na Ciebie patrzeć, masz coś takiego, co sprawia, że na chwilę zapomina o swoich problemach, troskach... Jakie ma intencje wobec mnie? Królowa Kielichów 2 kielichów 3 denarów 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Śmierć/Cesarz Pan chciałby Cię zaprosić na przysłowiową kawę, ale bardzo się waha...jest dosyć niestabilny emocjonalnie, wydaje mi się, że jego związek przezywa poważny kryzys - jeśli jest żonaty, to niewykluczone, że jest w separacji. Tak to widzę. Jakie działania względem mnie podejmie do końca czerwca? Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/.Mag Pan nie odpuści tak szybko Będzie się zjawiać i kombinować, całkiem spontaniczne zachowanie, ale z premedytacją Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 ojejku jejku podobasz mu sie i to bardzo, Pan nawet sobie w głowie wyimaginował jakies scenariusze, ze zagada, ze gdzies mozecie pójść. Cesarz - ze to on rozdaje karty, ze pewnie jak sie wokół Ciebie pokreci to bedzie mu łatwiej Ciebie zaprosic gdzies etc etc randeczka i to nie jedna taka jakas dłuzsza znajomosc mu po głowie chodzi raczej bedzie czekał, az Ty z nim zagadasz... Niby ma wielkie plany ohh ahh ale to Ty musisz pierwszy krok wykonac... Ha, ha nie zagadam pierwsza:)) Az tak mi się nie podoba:)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 Dlaczego ten facet tylko do mnie przychudzi?Słońce Świat Królowa Buław suma Sąd, HB Cesarz Wywarłaś na panu bardzo pozytywne wrażenie, jego zdaniem jesteś atrakcyjną kobietą, przyciągasz uwagę i intrygujesz... Lubi na Ciebie patrzeć, masz coś takiego, co sprawia, że na chwilę zapomina o swoich problemach, troskach... Jakie ma intencje wobec mnie? Królowa Kielichów 2 kielichów 3 denarów 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Śmierć/Cesarz Pan chciałby Cię zaprosić na przysłowiową kawę, ale bardzo się waha...jest dosyć niestabilny emocjonalnie, wydaje mi się, że jego związek przezywa poważny kryzys - jeśli jest żonaty, to niewykluczone, że jest w separacji. Tak to widzę. Jakie działania względem mnie podejmie do końca czerwca? Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/.Mag Pan nie odpuści tak szybko Będzie się zjawiać i kombinować, całkiem spontaniczne zachowanie, ale z premedytacją Nic o jego sytuacji związkowej nie wiem,obrączki też nie widziałam, no ale nie każdy ją nosi:) Napisze, jak się coś dowiem:) Cytuj
pawel116 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Mlody facet mniej więcej w moim wieku, albo lekko młodszy:)))On sie o babcię pyta, sam się nie leczy:lol: słynna metoda 'na wnuczka' ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 słynna metoda 'na wnuczka' ) Słynna?? Tzn?)) Cytuj
pawel116 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Skojarzyło mi się to z wyłudzaniem pieniędzy przez telefon od starszych osób - jakiś czas temu było o tym głośno w mediach Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 Skojarzyło mi się to z wyłudzaniem pieniędzy przez telefon od starszych osób - jakiś czas temu było o tym głośno w mediach Ale porównanie;) Tu wyłudzania nie ma, raczej cos innego;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 28 Maja 2013 maddie: Jakie działania względem mnie podejmie do końca czerwca?Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/.Mag Pan nie odpuści tak szybko Będzie się zjawiać i kombinować, całkiem spontaniczne zachowanie, ale z premedytacją Na razie jest dokładnie jak mówisz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi