Skocz do zawartości

Pewien krążący pan koło mnie...

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Kręci się ktoś koło mnie ...w mojej pracy..przychodzi, czeka tylko na mnie, potem wypytuje o kwestie związane z przebiegiem leczenia członka jego rodziny..To mnie zaciekawia, albowiem zwraca uwagę już moich koleżanek..

Dlaczego ten facet tylko do mnie przychodzi?

Słońce Świat Królowa Buław suma Sąd, HB Cesarz

bo chyba mu się bardzo podobam;)

Jakie ma intencje wobec mnie?

Królowa Kielichów 2 kielichów 3 denarów 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Śmierć/Cesarz

nie wiem,chce, abym się zgodziła na spotkanie z nim, albo abym mu faktycznie pomogła w sprawach zwiazanych z leczeniem

Jakie działania względem mnie podejmie do końca czerwca?

Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/Mag

będzie przychodził,zamęczał mnie rozmowami,wypytywał po to tylko, aby podstępem się ze mną umówić...

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano
A to nie jakiś stary dziadek? :lol:

Mlody facet mniej więcej w moim wieku, albo lekko młodszy:)))On sie o babcię pyta, sam się nie leczy:lol:

Napisano
Dlaczego ten facet tylko do mnie przychudzi?

ojejku jejku podobasz mu sie i to bardzo, Pan nawet sobie w głowie wyimaginował jakies scenariusze, ze zagada, ze gdzies mozecie pójść. Cesarz - ze to on rozdaje karty, ze pewnie jak sie wokół Ciebie pokreci to bedzie mu łatwiej Ciebie zaprosic gdzies etc etc :)

Królowa Kielichów 2 kielichów 3 denarów 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka HB Śmierć/Cesarz

randeczka i to nie jedna ;) taka jakas dłuzsza znajomosc mu po głowie chodzi

Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/.Mag

raczej bedzie czekał, az Ty z nim zagadasz... Niby ma wielkie plany ohh ahh ale to Ty musisz pierwszy krok wykonac...

Napisano

Wywarłaś na panu bardzo pozytywne wrażenie, jego zdaniem jesteś atrakcyjną kobietą, przyciągasz uwagę i intrygujesz... Lubi na Ciebie patrzeć, masz coś takiego, co sprawia, że na chwilę zapomina o swoich problemach, troskach...

Pan chciałby Cię zaprosić na przysłowiową kawę, ale bardzo się waha...jest dosyć niestabilny emocjonalnie, wydaje mi się, że jego związek przezywa poważny kryzys - jeśli jest żonaty, to niewykluczone, że jest w separacji. Tak to widzę.

Diabeł 6 denarów Rycerz Buław 7 mieczy Król Buław suma Świat/Cesarzowa,HB Koło/.Mag

Pan nie odpuści tak szybko :) Będzie się zjawiać i kombinować, całkiem spontaniczne zachowanie, ale z premedytacją :)

• Maestro
Napisano
ojejku jejku podobasz mu sie i to bardzo, Pan nawet sobie w głowie wyimaginował jakies scenariusze, ze zagada, ze gdzies mozecie pójść. Cesarz - ze to on rozdaje karty, ze pewnie jak sie wokół Ciebie pokreci to bedzie mu łatwiej Ciebie zaprosic gdzies etc etc :)

randeczka i to nie jedna ;) taka jakas dłuzsza znajomosc mu po głowie chodzi

raczej bedzie czekał, az Ty z nim zagadasz... Niby ma wielkie plany ohh ahh ale to Ty musisz pierwszy krok wykonac...

Ha, ha nie zagadam pierwsza:)) Az tak mi się nie podoba:))

• Maestro
Napisano

Wywarłaś na panu bardzo pozytywne wrażenie, jego zdaniem jesteś atrakcyjną kobietą, przyciągasz uwagę i intrygujesz... Lubi na Ciebie patrzeć, masz coś takiego, co sprawia, że na chwilę zapomina o swoich problemach, troskach...

Pan chciałby Cię zaprosić na przysłowiową kawę, ale bardzo się waha...jest dosyć niestabilny emocjonalnie, wydaje mi się, że jego związek przezywa poważny kryzys - jeśli jest żonaty, to niewykluczone, że jest w separacji. Tak to widzę.

Pan nie odpuści tak szybko :) Będzie się zjawiać i kombinować, całkiem spontaniczne zachowanie, ale z premedytacją :)

Nic o jego sytuacji związkowej nie wiem,obrączki też nie widziałam, no ale nie każdy ją nosi:) Napisze, jak się coś dowiem:)

Napisano
Mlody facet mniej więcej w moim wieku, albo lekko młodszy:)))On sie o babcię pyta, sam się nie leczy:lol:

słynna metoda 'na wnuczka' ;))

• Maestro
Napisano
słynna metoda 'na wnuczka' ;))

Słynna?? Tzn?:)))

Napisano

Skojarzyło mi się to z wyłudzaniem pieniędzy przez telefon od starszych osób - jakiś czas temu było o tym głośno w mediach ;)

• Maestro
Napisano
Skojarzyło mi się to z wyłudzaniem pieniędzy przez telefon od starszych osób - jakiś czas temu było o tym głośno w mediach ;)

Ale porównanie;)

Tu wyłudzania nie ma, raczej cos innego;)

• Maestro
Napisano

maddie:

Na razie jest dokładnie jak mówisz:)