maddie88 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Witam, Kolega Hiszpan zaprosił mnie do siebie na wakacje, tylko nie jest to taka łatwa sprawa Musimy się zgrać czasowo, nie wiem też, jak ostatecznie wyjdzie mnie to kosztowo itp. Więc zniecierpliwiona zapytałam kart To jest: Kochankowie - Konieczność wyboru, określenia się, czy wchodzimy w to razem i planujemy, czy olewamy temat. To dochodzi do tego: 5 Buław - Będzie trzeba zawalczyć, dograć pewne sprawy, wyjaśnić sobie, jak to oboje widzimy itp. Mogą być jakieś starcia To będzie rozpoznane: Rycerz Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarzowa, Królowa Denarów, Paź Denarów - Pan będzie okazywać zainteresowanie tematem, będziemy rozmawiać na ten temat dosyć trochę. To będzie wyczuwane: 2 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, 9 Denarów => Cesarz - ...że tak naprawdę wszystko będzie zależeć od pana, stąd moja niepewność i poczucie, że jest to mało prawdopodobne... W sumie, tak teraz mam To odchodzi: Królowa Buław - Moja inicjatywa...i działanie. To nadchodzi: 3 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 6 Buław, Sąd - Jak dla mnie to kombinowanie w pracy, żeby wyrobić się ze wszystkim na czas, żeby móc jechać Tak widzę to ja: Głupiec - Ryzyk fizyk Dlaczego by nie jechać? Otoczenie: 6 Denarów - Jest za, może nawet by wsparło ciut, by ten wyjazd mógł dojść do skutku. Moje nadzieje/ obawy - 3 Kielichów - Że pojadę i będę się dobrze bawić Do tego to prowadzi: 10 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Mieczy, Król Mieczy, 5 Denarów, 2 Kielichów, Księżyc, 9 Kielichów - Nie pojadę jednak, pan też będzie zawiedziony, ale ze względów finansowych nie będzie go w tym czasie w domu...albo będzie bardzo niepewny tego, czy będzie i zostanie wszystko tak jak jest. Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Maestro Napisano 22 Maja 2013 To jest: Kochankowie - oboje się lubicie i chcecie się zobaczyć To dochodzi do tego: 5 Buław - trzeba troche zawalczyć, bo na pewno w grę wchodzą pieniądze, kwestia urlopu, zabukowanie lotu itp. To będzie rozpoznane: Rycerz Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarzowa, Królowa Denarów, Paź Denarów - on będzie ciągle trzymał rękę na pulsie, bo mu zalezy, a TY będziesz szczęsliwa i bedziesz załatwiała wszelkie sprawy związane z wyjazdem To będzie wyczuwane: 2 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, 9 Denarów => Cesarz - niepewność, ale i wzajemne rozmowy, marzenia i otwarcie na spotkanie, na wyjazd To odchodzi: Królowa Buław - Moja inicjatywa...i działanie. - zgadzam się, no chyba, że jest jakaś rywalka To nadchodzi: 3 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 6 Buław, Sąd - pokonywanie przeszkód, kombinowanie,rozmowy wszystko związane z wyjazdem Tak widzę to ja: Głupiec - dla Ciebie to czyste szaleństwo, szaleństwo,ale jakie? Czyż nie warto żyć dla takich chwil? Otoczenie: 6 Denarów - myślę, że możesz liczyć na rodziców, że Ciebie wesprą finansowo Moje nadzieje/ obawy - 3 Kielichów - masz nadzieję, że zabawa będzie przednia.. Do tego to prowadzi: 10 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Mieczy, Król Mieczy, 5 Denarów, 2 Kielichów, Księżyc, 9 Kielichów - chyba go jednak rozczarujesz, zostaniesz na swoich włościach, mam wrażenie, że mogą Ci nie dać urlopu w wyznaczonym terminie, kontakt w necie będzie nadal zachowany i może umówicie się na inny czas:) Cytuj
maddie88 Napisano 22 Maja 2013 Autor Napisano 22 Maja 2013 To jest: Kochankowie - oboje się lubicie i chcecie się zobaczyćTo dochodzi do tego: 5 Buław - trzeba troche zawalczyć, bo na pewno w grę wchodzą pieniądze, kwestia urlopu, zabukowanie lotu itp. To będzie rozpoznane: Rycerz Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarzowa, Królowa Denarów, Paź Denarów - on będzie ciągle trzymał rękę na pulsie, bo mu zalezy, a TY będziesz szczęsliwa i bedziesz załatwiała wszelkie sprawy związane z wyjazdem To będzie wyczuwane: 2 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, 9 Denarów => Cesarz - niepewność, ale i wzajemne rozmowy, marzenia i otwarcie na spotkanie, na wyjazd To odchodzi: Królowa Buław - Moja inicjatywa...i działanie. - zgadzam się, no chyba, że jest jakaś rywalka To nadchodzi: 3 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 6 Buław, Sąd - pokonywanie przeszkód, kombinowanie,rozmowy wszystko związane z wyjazdem Tak widzę to ja: Głupiec - dla Ciebie to czyste szaleństwo, szaleństwo,ale jakie? Czyż nie warto żyć dla takich chwil? Otoczenie: 6 Denarów - myślę, że możesz liczyć na rodziców, że Ciebie wesprą finansowo Moje nadzieje/ obawy - 3 Kielichów - masz nadzieję, że zabawa będzie przednia.. Do tego to prowadzi: 10 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Mieczy, Król Mieczy, 5 Denarów, 2 Kielichów, Księżyc, 9 Kielichów - chyba go jednak rozczarujesz, zostaniesz na swoich włościach, mam wrażenie, że mogą Ci nie dać urlopu w wyznaczonym terminie, kontakt w necie będzie nadal zachowany i może umówicie się na inny czas:) Tego się właśnie obawiam, że nie zgramy się czasowo :/ Bo u mnie ten urlop jest jednak uzależniony od postępu w pracy... Pytałam karty o ten rok, ale widocznie nie jest nam pisane się spotkać...szkoda... Dam na pewno znać Dziękuję, Inez :uscisk: Cytuj
Trida Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 To jest: Kochankowie wybór i to nie łatwy - cos jak wybór miedzy sercem a rozumiem To dochodzi do tego: 5 Buław liczne rozmyslania, troszke chyba lenistwo - czy nam sie chce jechac, załatwiac wszystko dogadywac. To będzie rozpoznane: Rycerz Kielichów (odpowiedź), tło: Cesarzowa, Królowa Denarów, Paź Denarów oj tutaj pan bedzie zadawal wiele pytan, twoje zdanie tutaj bedzie najwazniejsze, smiem powiedziec, ze to własnie pod ciebie bd robiony ten wyjazd, on usunie sie troszke na bok. Widac, ze zalezy mu na tym wyjezdzie ale nie do konca chce dac to po sobie poznac. To będzie wyczuwane: 2 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, 9 Denarów => Cesarz przygotowania, rozmowy, inicjatywa pana, chec zabawy i wiele mysli w tym kierunku. Zaciesnianie wiezi miedzy Wami tudziez próby To odchodzi: Królowa Buław Twój zapał, chec działania. Wkrada sie takie zrezygnowanie małe. To nadchodzi: 3 Denarów (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 6 Buław, Sąd a powiem Ci, ze nowa szansa nowa motywacja jakis bodziec, do wyjazdu Tak widzę to ja: Głupiec Otoczenie: 6 Denarów ze to moze byc fajna przygoda, jakies małe szalenstwo, taki pseudo spontan. Moje nadzieje/ obawy - 3 Kielichów nadzieje na dobra zabawe Do tego to prowadzi: 10 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Mieczy, Król Mieczy, 5 Denarów, 2 Kielichów, Księżyc, 9 Kielichów no czy pojedziesz czy nie to pewne nie jest, na pewno bedzie sporo rzeczy po drodze, które bd przeszkadzały ale osobiscie bym sie na jednoznaczna odpwoeidz nie nastawiała. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 22 Maja 2013 Autor Napisano 22 Maja 2013 To jest: Kochankowie wybór i to nie łatwy - cos jak wybór miedzy sercem a rozumiem liczne rozmyslania, troszke chyba lenistwo - czy nam sie chce jechac, załatwiac wszystko dogadywac. oj tutaj pan bedzie zadawal wiele pytan, twoje zdanie tutaj bedzie najwazniejsze, smiem powiedziec, ze to własnie pod ciebie bd robiony ten wyjazd, on usunie sie troszke na bok. Widac, ze zalezy mu na tym wyjezdzie ale nie do konca chce dac to po sobie poznac. przygotowania, rozmowy, inicjatywa pana, chec zabawy i wiele mysli w tym kierunku. Zaciesnianie wiezi miedzy Wami tudziez próby Twój zapał, chec działania. Wkrada sie takie zrezygnowanie małe. a powiem Ci, ze nowa szansa nowa motywacja jakis bodziec, do wyjazdu ze to moze byc fajna przygoda, jakies małe szalenstwo, taki pseudo spontan. nadzieje na dobra zabawe no czy pojedziesz czy nie to pewne nie jest, na pewno bedzie sporo rzeczy po drodze, które bd przeszkadzały ale osobiscie bym sie na jednoznaczna odpwoeidz nie nastawiała. Pan oznajmił mi już, że bardzo by się cieszył na moje przybycie Ale jak to mężczyzna, zapewne więcej nie da po sobie poznać Sprawa nie jest łatwa logistyczne do zaplanowania, ale karty to też "tylko" karty, dlatego nie nastawiam się na, że pojadę lub nie, czas pokaże Chociaż na teraz wydaje się mi to zbyt piękne Dziękuję, Trido Cytuj
Trida Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 wiesz, wydaje mi sie, ze karty pokazuja stan obecny - gdyby miały powiedziec tu i teraz czy pojedziesz mówia, ze nie. Akle docz asu wyjazdu domyslam sie, ze jest jeszcze troche czasu wiec pewnie im blizej potencjalnego terminu tym odpowiedź bedzie bardziej prawdopodobna i pewna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi