kasiulinek87 Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 jakie kroki poczyni wobec mnie w najblizszym czasie? no jazde zrobilam, jak jakas idiotka, furiatka... 8 denarow ksiezyc 4 bulaw giermek kieli praca sie zajmie. ja na weekend wyjezdzam z kolezanka, to moze sobie przemyslimy pare rzeczy i odsapniemy... ale ten ksiezyc to czarno widze... wiem, ze jest zly i na pewno smutny. ale moze bedzie chcial popracowac nad ta relacją... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Maja 2013 Maestro Napisano 23 Maja 2013 Ucieknie w pracę, ukryje się w niej,zajmie tylko bieżącymi obowiązkami,ale niebawem wyjdzie z gestem pojednawczym:) Cytuj
kinka-minka Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 moze bedzie czekal natwoj odzew on tasytuacjewidzi inaczej od ciebie tak mi sie wydaje i uwazazenie masz racji praca sie zajmie. ja na weekend wyjezdzam z kolezanka, to moze sobie przemyslimy pare rzeczy i odsapniemy... ale ten ksiezyc to czarno widze... wiem, ze jest zly i na pewno smutny. ale moze bedzie chcial popracowac nad ta relacją... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi