london63 Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Jak potoczy się relacja w ciągu 3 miesięcy? gwiazda kapłanka koło mag wieża kapłan 10monet wiele chyba będzie zależało od mojego podejścia, jak narazie jest nadzieja na coś więcej. Jednak myśle, że czeka nas jakaś poważniejsza wymiana zdań, ale w konsekwencji wyjdzie nam to na dobre. Pojawi się troche spięć, nerwów, ale po tej burzy wyjdzie słońce i wszystko będzie szło w pozytywnym kierunku co myślicie? A może ta kapłanka to jakaś ukryta kobieta hmm .. Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Jak potoczy się relacja w ciągu 3 miesięcy? gwiazda kapłanka koło mag wieża kapłan 10monet na poczatku fajnie fajnie, później jakiś zgrzyt przez zbytnia pewnosc siebie jednego z Was. Pan bedzie zabiegał, naprawial i relacje moga się trpszkę ochłodzić ale nadal bezie miło i fajnie A kapłanka wg mnie to Ty jako ukazujaca swoje wdzięki przez co moze zakrecic sie ktos obok Ciebie i Pan moze byc zazdrosny, przez co pojda iskry ale wyjasnicie sobie pan dojdzie do wniosku, ze zareagował zbyt impulsywnie i bedzie zabiegał 1 Cytuj
london63 Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 On bardzo często już teraz jest zazdrosny, bo wielu facetów się kręci wokól mnie. A on jest bardzo nerwowy i zaborczy do tego, więc bardzo prawdopodobna jest Twoja interpretacja Trida Cytuj
kinka-minka Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 on chybabedzie probowalzwrocic naciebie swoja uwage ,bedzie ci robil jakies wyrzuty ,bedzie chcialci narzucac troche swoja wole nie wiem czemu ale mnie sie tamkaplan nigdy z dobra karta nie kojarzy ,moze bedzie ci chcial dac jakies ultimatum 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Ogolnie to jest tak, ze i Gwiazda i Kaplanka wskazuja na takie wzajemne poznawanie siebie, jak tez i zblizanie. Kolo potem przynosi zmiane. Nieoczekiwana i dosc niespodziewana. Mag, mozliwe, ze pan z czyms wyskoczy co w dosc nieoczekiwany sposob zatrzesie posadami Waszej znajomosci. Dalsze karty: Kaplan i 10 Monet. Ogolnie Kaplan jest zasadniczy, ale przy 10 Monetach wyglada na dosc stabilna relacje, znajomosc. No chyba, ze pan wyskorzy z jakas inna swoja ukryta relacja i domem gdzies na boku. Jezeli nic takiego, to po czyms, co ogolnie Cie zaskoczy, mozliwe, ze jakas propozycja, badz rozmowa bylaby to, wiec po tym, mozliwe jest ustabilizowanie tej znajomosci, czyli juz bez wiekszych wyskokow a dosc spokojnie i na gruncie juz wzajemnego zaufania i poczucia bezpieczenstwa, taka znajomosc bylaby wtedy z perspektywami na dalszy rozwoj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi