Gość Daffne Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Niebawem wyjeżdżam wraz z przyjacielem na weekend, mają do nas dołączyć jeszcze dwie osoby. Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag wygląda na to, że dość aktywnie, wesoło, na podóży być może też jakiejś, w każdym razie chyba nudzić to na pewno się nie będę. Zaskoczył mnie Cesarz, który zapewne określa mojego przyjaciela,ciepły dobry człowiek, a tu wychodzi w takim męskim cesarzu. Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Podróż najwidoczniej doda mi energii, jeszcze więcej entuzjazmu aniżeli mam, co świadczy o tym, że wyjazd bardzo dobrze mi zrobi. Proszę o zerknięcie dobrych duszyczek Edytowane 23 Maja 2013 przez Daffne dodanie kart Cytuj
Kędry Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Niebawem wyjeżdżam wraz z przyjacielem na weekend, mają do nas dołączyć jeszcze dwie osoby. Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag Bardzo miło, będziesz się czuć ważna, doceniana, czas będzie płynął w serdecznej cieplutkiej atmosferze - wesprzesz się na męskim, silnym ramieniu (tak bym tu widziała cesarza) i może to ramię Cię nieraz przytuli - czułe słówka niewykluczone Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Będziesz się czuła naładowana energią - wypoczęta, radosna - będziesz przekonana, że to wszystko słusznie Ci się należało za dotychczasowe wysiłki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Maja 2013 Maestro Napisano 23 Maja 2013 Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag Będziesz szczęśliwa:)) Poczujesz się jak prawdziwa kobieta, a on stanie na wysokości zadania jako mężczyzna i będzie Ci dogadzał On tez będzie zadowolony:) Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Wrażenia bardzo pozytywne, bo poczujesz się prawdziwie kobieca, atrakcyjna i w ogóle wrócisz naładowana energią, nawet możesz żałować , ze czas za szybko zleciał Miłego wyjazdu:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Inez, Kędry pięknie Wam dziękuje Oby było jak piszecie, na pewno zweryfikuję po powrocie ) Cytuj
Trida Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Niebawem wyjeżdżam wraz z przyjacielem na weekend, mają do nas dołączyć jeszcze dwie osoby.Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag Nooo zabawa będzie fajna, wydaje mi sie, ze mozecie sie zblizyc z Panem, choc widać jakiś cień hmm nieporozumienia przez co Pan się zdystansuje (mag) Ale bedziesz zaskoczona (mile zaskoczona) jego działaniami, zachowaniem. On bedzie 'organizatorem' całej wycieczki Jakie będę mieć wrażenie po podróży?Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość bedziesz chciała jeszcze na pewno dobre wspomnienia, jakies plany na później, moze kolejny wyjazd :>? Dodatkowy entuzjazm sie w Tobie obudzi wiec super A jaka to talia kart Kolezanko :>? Cytuj
slawa Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 :uscisk:Myslalam,ze Nowice to Rycerz ale sie chyba pomylilam! Wyjazd dojdzie do skutku bedziecie b.zadowoleni,bedzie on zorganizowany perfekcyjnie(XIX i IV).Pan dowartosciuje cie,i zajmie sie toba tak,ze bedziesz w 7 niebie.Atmosfera bedzie bardzo serdeczna i zyczliwa. Po przyjezdzie pelna energii (teraz dopiero docenisz jak bardzo potrzebowalas tego odpoczynku) pod "dobra gwiazda"zaczniesz z podwojnym zaangazowaniem kontynuowac twoje plany i zamierzenia.Jednym slowem odzyskasz sily i checi do zycia.(Cos tak jak bym widziala przeprowadzke?(Rycerz Bulaw,9 kielichow). Udanego wyjazdu:dresiarz_na: Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Nooo zabawa będzie fajna, wydaje mi sie, ze mozecie sie zblizyc z Panem, choc widać jakiś cień hmm nieporozumienia przez co Pan się zdystansuje (mag) a tu mnie zaskoczyłaś, ciekawe... A gdzie dopatrzyłaś się cienia? nie widziałam tego...heh pewnie dlatego, że samej sobie mi się najtrudniej interpretuje A jaka to talia kart Kolezanko :>? A to włoska talia "Pagan Tarot" Ps. Pięknie Ci dziękuje za pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 :uscisk:Myslalam,ze Nowice to Rycerz ale sie chyba pomylilam! Swego czasu dość długo tez tak myślałam, aż zerkłam na karty odszukałam w internecie i okazało się że to Królowe Rycerz to Initiate od inicjowania. (Cos tak jak bym widziala przeprowadzke?(Rycerz Bulaw,9 kielichow). a tym mnie zaskoczyłaś, tym bardziej, że sama bym się w życiu nie dopatrzyła hehe hm wszystko możliwe choć nie spodziewałabym się aż tak szybko Pięknie Ci dziękuje Sławo Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag Opalisz sie:D Promieniscie, odpoczniesz, bedziesz radosna no ogolnie banan na mordce Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Naladuje Cie energia i dobrym nastrojem. Odpoczniesz i sie troszke rozleniwisz:D Cytuj
Gość ANEZ Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Czas spędzisz mile, radośnie, jakby była pogoda to byś wykorzystała słonce do opalania. Pan będzie chciał się pokazać prawdziwym mężczyzną i będzie robił wszystko żebyś była zadowolona. Może w pewnym momencie pojawić się chęć dominacji co może Ci się nie spodobać ale szybko przywrócisz go do pionu. Ogólnie powinno być dobrze, przyjaciel będzie na pewno się starał żebyś chciała go powtórzyć. Nabierzesz więcej energii, optymizmu, tylko obowiązek pójścia do pracy spowoduje powrót do rzeczywistości. Cytuj
Trida Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 A gdzie dopatrzyłaś się cienia? nie widziałam tego...heh pewnie dlatego, że samej sobie mi się najtrudniej interpretuje a jakos jak spojrzałam sie na koło fortuny i powaznego maga tak mi jakos przez mysl przebiegło dlatego ja zawsze prosze kogos o karty i interpretacje, bo ja to zaraz emocje emocje A to włoska talia "Pagan Tarot" dzieuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Anez z pracą słusznie ) Dziękuje JagodowaTruskawka banan na mordce na pewno :lol: Poza tym może być nieco chłodno, no ale zobaczym Dziękuje Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Niebawem wyjeżdżam wraz z przyjacielem na weekend, mają do nas dołączyć jeszcze dwie osoby. Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag wygląda na to, że dość aktywnie, wesoło, na podóży być może też jakiejś, w każdym razie chyba nudzić to na pewno się nie będę. Zaskoczył mnie Cesarz, który zapewne określa mojego przyjaciela,ciepły dobry człowiek, a tu wychodzi w takim męskim cesarzu. bedzie miło, spokojnie i raczej słonecznie a pan bedzie opiekuńczy Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Podróż najwidoczniej doda mi energii, jeszcze więcej entuzjazmu aniżeli mam, co świadczy o tym, że wyjazd bardzo dobrze mi zrobi. wyjazd z pewnoscia dobrze Ci zrobi, nabierzesz wigoru i z radoscia spojrzysz w przyszlosc Proszę o zerknięcie dobrych duszyczek Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag, HB V Papiez Wydaje mi sie, ze bedziesz bardzo zadowolona. Prawdopodobnie bedzie konkretny plan na weekend, chociaz bedzie tez miejsce na spontan. Calosciowo jednak zadowolenie, cieszenie sie pogoda. Pan wyszedl w Cesarzu, bo moze pokazalo to, ze bedzie aktywnie wspieral to, co sie bedzie dzialo a i aktywnie oddzialywal na przebieg planu... Ty bedziesz raczej osoba, ktora bedzie korzystac, cieszyc sie tym, co sie bedzie tam dzialo. Pan bedzie aktywnie to organizowal. Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość, VIII Sprawiedliwosc Ogolnie jest tak, ze wrocisz stamtad ze zmienionym postrzeganiem kogos. Mozliwe, ze sie rozmarzysz pod wplywem tych wydarzen albo zaczniesz planowac cos na przyszlosc. Ogolnie duzo energii i pozytywnych uczuc a takze pozytywne patrzenie w przyszlosc. Jednak podsumy radza, aby z tego wszystkiego umiec wybrac to, co realne i nie dac sie za bardzo poniesc. Takze sam pobyt moze byc bardzo pozytywny i moze sprawic, ze poszybujesz gdzies w planach do przodu. Dobrze wykorzystac te energie, ale i pozostac nadal obiema stopami na ziemi. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 WERYFIKACJA: Czas spędziłam w dużej mierze na zwiedzaniu, pogoda była niezbyt sprzyjająca, ale pogoda ducha nam znakomicie dopisywała co świetnie pokazało Słoneczko . Pod wieczór przebywaliśmy w posiadłości koleżanki, która gościła nas jak Cesarzy Wrażenia po podróży są znakomite, spotkanie to dało mi wiele dodatkowej energii do działania, motywacji oraz pragnienie by znów zorganizować podobny wypad Dziękuje wszystkim pięknie za pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Nooo zabawa będzie fajna, wydaje mi sie, ze mozecie sie zblizyc z Panem, choc widać jakiś cień hmm nieporozumienia przez co Pan się zdystansuje (mag) Trida miałaś rację z tym cieniem w pewnym sensie, ale tu chodziło o moje dostrzeganie różnic pomiędzy nami, jednak nie były na tyle istotne by wpłynęły na nieporozumienia Cytuj
emilr Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Moje pierwsze kroki:) Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag Poczujesz sie piękna, atrakcyjna, podziwiana. Będzie Ci dobrze Będzie Ci dobrze, kojarzy mi sie z luksusem, a przynajmniej wygodą (q monet) Pogoda dopisze, będzie miło (słońce), a Przyjaciel stanie na wysokosci zadania (cesarz). Będziesz zadowolona. Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Będziesz zadowolona, usatysfakcjonowana, pełna energii (rycerz buław). Wypoczniesz na pewno, taka sielanka (gwiazda) - kojarzy mi się z leniuchowaniem i błogoscią, zadowoleniem (gwiazda). Będziesz zadowoona, dopieszczona, humor doskonały (9 kielichów) ojoj, spóxniłam się. teraz widze, ze to już po. Ale byłam blisko:) Cieszę sie. Dopiero sie uczę. Dotąd odwagi troche brakowało na interpretowanie,bo nie ma takiej wprawy ja wszyscy tutaj. teraz zwróciąłm uwage, zę pogoda jednak nei dopisała. ale w podsumowaniu jest po słońcu koło/mag - zmiana. Edytowane 27 Maja 2013 przez emilr Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Moje pierwsze kroki:) Jak spędzę ten czas? Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag Poczujesz sie piękna, atrakcyjna, podziwiana. Będzie Ci dobrze Będzie Ci dobrze, kojarzy mi sie z luksusem, a przynajmniej wygodą (q monet) Pogoda dopisze, będzie miło (słońce), a Przyjaciel stanie na wysokosci zadania (cesarz). Będziesz zadowolona. Jakie będę mieć wrażenie po podróży? Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość Będziesz zadowolona, usatysfakcjonowana, pełna energii (rycerz buław). Wypoczniesz na pewno, taka sielanka (gwiazda) - kojarzy mi się z leniuchowaniem i błogoscią, zadowoleniem (gwiazda). Będziesz zadowoona, dopieszczona, humor doskonały (9 kielichów) ojoj, spóxniłam się. teraz widze, ze to już po. Ale byłam blisko:) Cieszę sie. Dopiero sie uczę. Dotąd odwagi troche brakowało na interpretowanie,bo nie ma takiej wprawy ja wszyscy tutaj. teraz zwróciąłm uwage, zę pogoda jednak nei dopisała. ale w podsumowaniu jest po słońcu koło/mag - zmiana. przynajmniej miałaś szybką weryfikacje A i dostzregłaś coś czego nie zauważyłam sama w podsumie (Słońce/Koło/Mag),była zmiana pogody z pochmurnej na słoneczną . Jak widzisz nie ma czego sie obawiać bo trafnie interpretujesz ) Pięknie Ci dziękuje za interpretacje Cytuj
emilr Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 służę w miarę sił swoich oczywiscie. Marze o takim wyjeździe i takiej atmosferze. Pozdrawiam:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 a ciążą wyjazd sie zakończył ?:icon_smile2: nie, raczej to nowe pomysły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi