Skocz do zawartości

Wyjazd

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Niebawem wyjeżdżam wraz z przyjacielem na weekend, mają do nas dołączyć jeszcze dwie osoby.

Jak spędzę ten czas?

Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag

2ypn6vt.pngn3pzq0.pnge7o6fb.png

wygląda na to, że dość aktywnie, wesoło, na podóży być może też jakiejś, w każdym razie chyba nudzić to na pewno się nie będę. Zaskoczył mnie Cesarz, który zapewne określa mojego przyjaciela,ciepły dobry człowiek, a tu wychodzi w takim męskim cesarzu.

Jakie będę mieć wrażenie po podróży?

Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość

316rrzk.pngdbijv5.png2ry22p1.png

Podróż najwidoczniej doda mi energii, jeszcze więcej entuzjazmu aniżeli mam, co świadczy o tym, że wyjazd bardzo dobrze mi zrobi.

Proszę o zerknięcie dobrych duszyczek :prosi::buzki:

Edytowane przez Daffne
dodanie kart
Napisano

Niebawem wyjeżdżam wraz z przyjacielem na weekend, mają do nas dołączyć jeszcze dwie osoby.

Jak spędzę ten czas?

Bardzo miło, będziesz się czuć ważna, doceniana, czas będzie płynął w serdecznej cieplutkiej atmosferze -

wesprzesz się na męskim, silnym ramieniu (tak bym tu widziała cesarza) i może to ramię Cię nieraz przytuli - czułe słówka

niewykluczone

Będziesz się czuła naładowana energią - wypoczęta, radosna - będziesz przekonana, że to wszystko słusznie Ci się należało za dotychczasowe wysiłki

• Maestro
Napisano

Jak spędzę ten czas?

Będziesz szczęśliwa:)) Poczujesz się jak prawdziwa kobieta, a on stanie na wysokości zadania jako mężczyzna i będzie Ci dogadzał:) On tez będzie zadowolony:)

Wrażenia bardzo pozytywne, bo poczujesz się prawdziwie kobieca, atrakcyjna i w ogóle wrócisz naładowana energią, nawet możesz żałować , ze czas za szybko zleciał:)

Miłego wyjazdu:)

Gość Daffne
Napisano

Inez, Kędry pięknie Wam dziękuje :buziak::bukiet:

Oby było jak piszecie, na pewno zweryfikuję po powrocie :))

Napisano

Jak spędzę ten czas?

Nooo zabawa będzie fajna, wydaje mi sie, ze mozecie sie zblizyc z Panem, choc widać jakiś cień hmm nieporozumienia przez co Pan się zdystansuje (mag)

Ale bedziesz zaskoczona (mile zaskoczona) jego działaniami, zachowaniem. On bedzie 'organizatorem' całej wycieczki :D

bedziesz chciała jeszcze :D na pewno dobre wspomnienia, jakies plany na później, moze kolejny wyjazd :>?

Dodatkowy entuzjazm sie w Tobie obudzi wiec super :)

A jaka to talia kart Kolezanko :>?

Napisano

:uscisk:Myslalam,ze Nowice to Rycerz ale sie chyba pomylilam!:)

Wyjazd dojdzie do skutku bedziecie b.zadowoleni,bedzie on zorganizowany

perfekcyjnie(XIX i IV).Pan dowartosciuje cie,i zajmie sie toba tak,ze bedziesz

w 7 niebie.Atmosfera bedzie bardzo serdeczna i zyczliwa.

Po przyjezdzie pelna energii (teraz dopiero docenisz jak bardzo potrzebowalas tego

odpoczynku) pod "dobra gwiazda"zaczniesz z podwojnym zaangazowaniem kontynuowac

twoje plany i zamierzenia.Jednym slowem odzyskasz sily i checi do zycia.(Cos tak jak bym

widziala przeprowadzke?(Rycerz Bulaw,9 kielichow).

Udanego wyjazdu:dresiarz_na:

Gość Daffne
Napisano
Nooo zabawa będzie fajna, wydaje mi sie, ze mozecie sie zblizyc z Panem, choc widać jakiś cień hmm nieporozumienia przez co Pan się zdystansuje (mag)

a tu mnie zaskoczyłaś, ciekawe...:D

A gdzie dopatrzyłaś się cienia? nie widziałam tego...heh

pewnie dlatego, że samej sobie mi się najtrudniej interpretuje :)

A jaka to talia kart Kolezanko :>?

A to włoska talia "Pagan Tarot" :usmiech:

Ps. Pięknie Ci dziękuje za pomoc :buziak:

Gość Daffne
Napisano
:uscisk:Myslalam,ze Nowice to Rycerz ale sie chyba pomylilam!:)

Swego czasu dość długo tez tak myślałam, aż zerkłam na karty odszukałam w internecie i okazało się że to Królowe :usmiech:

Rycerz to Initiate od inicjowania.

(Cos tak jak bym widziala przeprowadzke?(Rycerz Bulaw,9 kielichow).

a tym mnie zaskoczyłaś, tym bardziej, że sama bym się w życiu nie dopatrzyła hehe

hm wszystko możliwe choć nie spodziewałabym się aż tak szybko :mysli:

Pięknie Ci dziękuje Sławo :uscisk:

Napisano

Jak spędzę ten czas?

Opalisz sie:D Promieniscie, odpoczniesz, bedziesz radosna no ogolnie banan na mordce :)

Naladuje Cie energia i dobrym nastrojem. Odpoczniesz i sie troszke rozleniwisz:D

Gość ANEZ
Napisano

Czas spędzisz mile, radośnie, jakby była pogoda to byś wykorzystała słonce do opalania. Pan będzie chciał się pokazać prawdziwym mężczyzną i będzie robił wszystko żebyś była zadowolona. Może w pewnym momencie pojawić się chęć dominacji co może Ci się nie spodobać ale szybko przywrócisz go do pionu. Ogólnie powinno być dobrze, przyjaciel będzie na pewno się starał żebyś chciała go powtórzyć.

Nabierzesz więcej energii, optymizmu, tylko obowiązek pójścia do pracy spowoduje powrót do rzeczywistości.

Napisano

A gdzie dopatrzyłaś się cienia? nie widziałam tego...heh

pewnie dlatego, że samej sobie mi się najtrudniej interpretuje :)

a jakos jak spojrzałam sie na koło fortuny i powaznego maga tak mi jakos przez mysl przebiegło ;)

dlatego ja zawsze prosze kogos o karty i interpretacje, bo ja to zaraz emocje emocje :D

A to włoska talia "Pagan Tarot" :usmiech:

dzieuje :D
Gość Daffne
Napisano

Anez z pracą słusznie :)) Dziękuje :buziak:

JagodowaTruskawka banan na mordce na pewno :lol: :lol:

Poza tym może być nieco chłodno, no ale zobaczym :D Dziękuje :uscisk:

Gość gość5
Napisano

Jak spędzę ten czas?

2ypn6vt.pngn3pzq0.pnge7o6fb.png

wygląda na to, że dość aktywnie, wesoło, na podóży być może też jakiejś, w każdym razie chyba nudzić to na pewno się nie będę. Zaskoczył mnie Cesarz, który zapewne określa mojego przyjaciela,ciepły dobry człowiek, a tu wychodzi w takim męskim cesarzu.

bedzie miło, spokojnie i raczej słonecznie a pan bedzie opiekuńczy

316rrzk.pngdbijv5.png2ry22p1.png

Podróż najwidoczniej doda mi energii, jeszcze więcej entuzjazmu aniżeli mam, co świadczy o tym, że wyjazd bardzo dobrze mi zrobi.

wyjazd z pewnoscia dobrze Ci zrobi, nabierzesz wigoru i z radoscia spojrzysz w przyszlosc

Proszę o zerknięcie dobrych duszyczek :prosi::buzki:

Napisano

Jak spędzę ten czas?

Królowa monet, Słońce, Cesarz -> Słońce/Koło Fortuny/Mag, HB V Papiez

Wydaje mi sie, ze bedziesz bardzo zadowolona. Prawdopodobnie bedzie konkretny plan na weekend, chociaz bedzie tez miejsce na spontan. Calosciowo jednak zadowolenie, cieszenie sie pogoda. Pan wyszedl w Cesarzu, bo moze pokazalo to, ze bedzie aktywnie wspieral to, co sie bedzie dzialo a i aktywnie oddzialywal na przebieg planu... Ty bedziesz raczej osoba, ktora bedzie korzystac, cieszyc sie tym, co sie bedzie tam dzialo. Pan bedzie aktywnie to organizowal.

Rycerz buław, Gwiazda, 9 kielichów ->Gwiazda/Sprawiedliwość, VIII Sprawiedliwosc

Ogolnie jest tak, ze wrocisz stamtad ze zmienionym postrzeganiem kogos. Mozliwe, ze sie rozmarzysz pod wplywem tych wydarzen albo zaczniesz planowac cos na przyszlosc.

Ogolnie duzo energii i pozytywnych uczuc a takze pozytywne patrzenie w przyszlosc. Jednak podsumy radza, aby z tego wszystkiego umiec wybrac to, co realne i nie dac sie za bardzo poniesc.

Takze sam pobyt moze byc bardzo pozytywny i moze sprawic, ze poszybujesz gdzies w planach do przodu. Dobrze wykorzystac te energie, ale i pozostac nadal obiema stopami na ziemi.

Gość Daffne
Napisano

WERYFIKACJA:

Czas spędziłam w dużej mierze na zwiedzaniu, pogoda była niezbyt sprzyjająca, ale pogoda ducha nam znakomicie dopisywała co świetnie pokazało Słoneczko :). Pod wieczór przebywaliśmy w posiadłości koleżanki, która gościła nas jak Cesarzy :D

Wrażenia po podróży są znakomite, spotkanie to dało mi wiele dodatkowej energii do działania, motywacji oraz pragnienie by znów zorganizować podobny wypad :D

Dziękuje wszystkim pięknie za pomoc :uscisk:

Gość Daffne
Napisano

Trida miałaś rację z tym cieniem w pewnym sensie, ale tu chodziło o moje dostrzeganie różnic pomiędzy nami, jednak nie były na tyle istotne by wpłynęły na nieporozumienia :)

Napisano (edytowane)

Moje pierwsze kroki:)

Jak spędzę ten czas?

Poczujesz sie piękna, atrakcyjna, podziwiana. Będzie Ci dobrze Będzie Ci dobrze, kojarzy mi sie z luksusem, a przynajmniej wygodą :) (q monet)

Pogoda dopisze, będzie miło (słońce), a Przyjaciel stanie na wysokosci zadania (cesarz). Będziesz zadowolona.

Będziesz zadowolona, usatysfakcjonowana, pełna energii (rycerz buław). Wypoczniesz na pewno, taka sielanka (gwiazda) - kojarzy mi się z leniuchowaniem i błogoscią, zadowoleniem (gwiazda). Będziesz zadowoona, dopieszczona, humor doskonały (9 kielichów)

ojoj, spóxniłam się. teraz widze, ze to już po. Ale byłam blisko:) Cieszę sie. Dopiero sie uczę. Dotąd odwagi troche brakowało na interpretowanie,bo nie ma takiej wprawy ja wszyscy tutaj.

teraz zwróciąłm uwage, zę pogoda jednak nei dopisała. ale w podsumowaniu jest po słońcu koło/mag - zmiana.

Edytowane przez emilr
Gość Daffne
Napisano
Moje pierwsze kroki:)

Jak spędzę ten czas?

Poczujesz sie piękna, atrakcyjna, podziwiana. Będzie Ci dobrze Będzie Ci dobrze, kojarzy mi sie z luksusem, a przynajmniej wygodą :) (q monet)

Pogoda dopisze, będzie miło (słońce), a Przyjaciel stanie na wysokosci zadania (cesarz). Będziesz zadowolona.

Będziesz zadowolona, usatysfakcjonowana, pełna energii (rycerz buław). Wypoczniesz na pewno, taka sielanka (gwiazda) - kojarzy mi się z leniuchowaniem i błogoscią, zadowoleniem (gwiazda). Będziesz zadowoona, dopieszczona, humor doskonały (9 kielichów)

ojoj, spóxniłam się. teraz widze, ze to już po. Ale byłam blisko:) Cieszę sie. Dopiero sie uczę. Dotąd odwagi troche brakowało na interpretowanie,bo nie ma takiej wprawy ja wszyscy tutaj.

teraz zwróciąłm uwage, zę pogoda jednak nei dopisała. ale w podsumowaniu jest po słońcu koło/mag - zmiana.

przynajmniej miałaś szybką weryfikacje :D A i dostzregłaś coś czego nie zauważyłam sama w podsumie (Słońce/Koło/Mag),była zmiana pogody z pochmurnej na słoneczną :). Jak widzisz nie ma czego sie obawiać bo trafnie interpretujesz :))

Pięknie Ci dziękuje za interpretacje :buziak:

Napisano

służę:) w miarę sił swoich oczywiscie. Marze o takim wyjeździe i takiej atmosferze. Pozdrawiam:)

Gość Daffne
Napisano
a ciążą wyjazd sie zakończył ?:icon_smile2:

nie, raczej to nowe pomysły :)