Maestro Inez2503 Napisano 24 Maja 2013 Maestro Napisano 24 Maja 2013 Kierowała mną zwykła ludzka (no, dobra kobieca;)) ciekawość.Z panem łączą nas stosunki tylko i wyłącznie służbowe, ale lubimy się, poza tym nie postrzegamy się w kategoriach "co by było gdyby..." Spytałam kart o to jak on mnie postrzega, jak mnie widzi? As Buław 9 mieczy Koło suma Sąd/Kapłanka wydaje mi się, że widzi, że mam w sobie dużo energii, nie wiem jak łączyć to z 9 mieczy i potem z Kołem...może uważa, że bywam przemęczona nadmiarem pracy? Bo zawsze jestem miła i usmiechnięta, więc na pewno nie patrzy na mnie w kategorii : kobieta zawiedziona swoim życiem... W Sądzie i Kole widać też cykliczność naszych spotkań.. Pomóżcie:) Cytuj
maddie88 Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 As Buław 9 mieczy Koło suma Sąd/Kapłanka Widzi Cię jako silną kobietę, która nie ogląda się za sobie i patrzy z wiarą w przyszłość... Poza tym, jego zdaniem jesteś kobietą energiczną, z charyzmą...i tajemniczą , ...nie można się przy Tobie nudzić Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 As Buław 9 mieczy Koło suma Sąd/Kapłanka Widzi Cię jako silną kobietę, która nie ogląda się za sobie i patrzy z wiarą w przyszłość... Poza tym, jego zdaniem jesteś kobietą energiczną, z charyzmą...i tajemniczą , ...nie można się przy Tobie nudzić Fakt, bywam nieprzewidywalna, nawet dla samej siebie:lol: Cytuj
maddie88 Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Fakt, bywam nieprzewidywalna, nawet dla samej siebie:lol: Jesli pan tak też Cię odbiera, to tylko w sensie pozytywnym Twoje towarzystwo działa na pana tak...pobudzająco, ożywia się przy Tobie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 Jesli pan tak też Cię odbiera, to tylko w sensie pozytywnym Twoje towarzystwo działa na pana tak...pobudzająco, ożywia się przy Tobie Wiesz co, bardzo fajnie się nam rozmawia. Żarciki, nawet z podtekstem, ale to nie doprowadzi do niczego, bo oboje jesteśmy zajęci,natomiast widzę, że on bardzo chętnie do mnie przychodzi:) Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 As Buław 9 mieczy Koło suma Sąd/Kapłanka energiczna, inteligentna i jednocześnie zamknięta w sobie.... ukrywająca coś.... może nie poruszasz z nim tematów rodzinnych... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 As Buław 9 mieczy Koło suma Sąd/Kapłanka energiczna, inteligentna i jednocześnie zamknięta w sobie.... ukrywająca coś.... może nie poruszasz z nim tematów rodzinnych... Bingo! Nie poruszam z nim tematów rodzinnych:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi