anika77 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Witam. Zamierzamy kupić auto. Samochód jest sprowadzany i nie jest tani -tak więc trochę mamy wątpliwości czy to będzie udany zakup.Na "żywo" jeszcze go nie widzieliśmy, jesteśmy w tym celu ze sprzedawcą umówieni na niedzielę. Biorąc pod uwagę informacje o jego stanie i to jak wygląda na zdjęciach ,jesteśmy nim zachwyceni. 1.Czy dojdzie do zakupu tego auta? Księżyc, 10 denarów, Wieża raczej nie dojdzie do zakupu, samochód może odbiegać w rzeczywistości od stanu przedstawionego w opisie i na zdjęciach. 2. Jeśli jednak doszłoby do zakupu ,czy będziemy z niego zadowoleni? Cesarzowa, Król mieczy, 9 mieczy Wychodzi na to,że byłaby to porażka . i jeszcze tak dla upewnienia się ,zadałam pytanie czy powinniśmy kupić to auto? 2 mieczy, śmierć , 2 denarów i tu się potwierdza ,że powinniśmy zrezygnować z tego i poszukać czegoś innego. Chciałabym wiedzieć jak inni to widzą . Zweryfikuję w niedzielę wieczorem. pozdrawiam Edytowane 24 Maja 2013 przez anika77 Cytuj
kinka-minka Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Witam. Zamierzamy kupić auto. Samochód jest sprowadzany i nie jest tani -tak więc trochę mamy wątpliwości czy to będzie udany zakup.Na "żywo" jeszcze go nie widzieliśmy, jesteśmy w tym celu ze sprzedawcą umówieni na niedzielę. Biorąc pod uwagę informacje o jego stanie i to jak wygląda na zdjęciach ,jesteśmy nim zachwyceni. 1.Czy dojdzie do zakupu tego auta? Księżyc, 10 denarów, Wieża raczej nie dojdzie do zakupu, samochód może odbiegać w rzeczywistości od stanu przedstawionego w opisie i na zdjęciach. to auto nie jest takie jak sobie je wyobrazacie ,dojdzie do spotkania bedzie blisko transakcji ale cos sie nie bedzie podobalo , moze tez tak byc ze dojdzie do transakcji i w czasie posiadania auta lub w czasie jego oglsadania nie spodoba wam sie i niedojdzie do zakupu 2. Jeśli jednak doszłoby do zakupu ,czy będziemy z niego zadowoleni? Cesarzowa, Król mieczy, 9 mieczy Wychodzi na to,że byłaby to porażka . Tak porazka a jeszcze dodam ze to partner by cie obwinial za to ze macie ten samochow :/ i tylko by byly niepotrzebne klotnie ,mowil ze ty go chcialas i to twoja wina :/ i jeszcze tak dla upewnienia się ,zadałam pytanie czy powinniśmy kupić to auto? 2 mieczy, śmierć , 2 denarów i tu się potwierdza ,że powinniśmy zrezygnować z tego i poszukać czegoś innego. szukac lepszego autka bo wy juz macie wahania co do tego auta co pokazuje 2 mieczy ,wiec przestac sie zastanawiac i juz szukac czegos innego Chciałabym wiedzieć jak inni to widzą . Zweryfikuję w niedzielę wieczorem. pozdrawiam Tez mysle ze nie warto ciekawa jestem jak to bedzie Cytuj
anika77 Napisano 26 Maja 2013 Autor Napisano 26 Maja 2013 weryfikacja. Do zakupu nie doszło.Auto po obejrzeniu okazało się zupełną przeciwnością tego, jakiego się spodziewaliśmy. Było w fatalnym stanie wizualnym jak i technicznym. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 1.Czy dojdzie do zakupu tego auta? Księżyc, 10 denarów, Wieża->Kolo Fortuny/ Mag hm wygląda na to, że będziecie być może troszkę zwlekać z zakupem tego auta bo nie będzie pewności czy nie jest przypadkiempo wypadku albo czy innych spra właściciel aktualny nie zataił (Ksieżyc),wygląda na to, że zrezygnujecie z tego autka na rzecz innego (Mag) 2. Jeśli jednak doszłoby do zakupu ,czy będziemy z niego zadowoleni? Cesarzowa, Król mieczy, 9 mieczy->Świat/Cesarzowa Tobie może się podobać bo wizualnie będzie wyglądało ciekawie,jednak Twój partner nie będzie zadowolony zfunkcjonalności samochodu, może więc okazać się po zakupie że trzeba naprawić toi tamto co pochłonąć może kolejne pieniądze...(Król mieczy) (9 mieczy) czy powinniśmy kupić to auto? 2 mieczy, śmierć , 2 denarów->Kapłan karty radzą by wstrzymać się z zakupem i poczkeać na coś lepszego (2mieczy) (śmierć),jak znajdzie się inna opcja do wówczas kupić. Nasunęła mi się od podsumy myśl by kupić auto od jakiejś rodziny lub starszych osób (kapłan) Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 oj dopiero teraz zauważyłam weyfikację... Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 1.Czy dojdzie do zakupu tego auta?Księżyc, 10 denarów, Wieża->Kolo Fortuny/ Mag, HB XXII Glupiec i IV Cesarz hm wygląda na to, że będziecie być może troszkę zwlekać z zakupem tego auta bo nie będzie pewności czy nie jest przypadkiempo wypadku albo czy innych spra właściciel aktualny nie zataił (Ksieżyc),wygląda na to, że zrezygnujecie z tego autka na rzecz innego (Mag) Wiesz z czym mi sie to skojarzylo? Ze bedziecie sie zastanawiac nad tym autem, cos Wam tam bedzie pasowac, cos nie, stad ta niepewnosc i jak stwierdzicie, ze ok... mogloby byc, to nagle wyskoczy jeszcze inna mozliwosc, moze okazja kupienia innego auta. Takie skojarzenie. 2. Jeśli jednak doszłoby do zakupu ,czy będziemy z niego zadowoleni?Cesarzowa, Król mieczy, 9 mieczy->Świat/Cesarzowa, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tobie może się podobać bo wizualnie będzie wyglądało ciekawie,jednak Twój partner nie będzie zadowolony zfunkcjonalności samochodu, może więc okazać się po zakupie że trzeba naprawić toi tamto co pochłonąć może kolejne pieniądze...(Król mieczy) (9 mieczy) I tu dalej. Gdybyscie sie na niego zdecydowali to widac tu zadowolenie, z drugiej strony myslenie, a co by bylo gdyby. Nie wiem, caly czas mysle o opcji wyboru czegos innego i chodziloby Wam po glowie, czy nie daj boze czegos lepszego. Wisielec z Cesarzowa tez wskazuje tu w podsumie na myslenie, ze mozna bylo zrobic cos zupelnie inaczej, podjac inna decyzje. czy powinniśmy kupić to auto?2 mieczy, śmierć , 2 denarów->Kapłan; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc karty radzą by wstrzymać się z zakupem i poczkeać na coś lepszego (2mieczy) (śmierć),jak znajdzie się inna opcja do wówczas kupić. Nasunęła mi się od podsumy myśl by kupić auto od jakiejś rodziny lub starszych osób (kapłan) I tu tez mi sie kojarzy, ze pojawi sie jeszcze inna opcja. Trzeba bedzie to wszystko jeszcze raz na spokojno przemyslec, rozwazyc, bo ta inna opcja moze byc calkiem calkiem. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 oj dopiero teraz zauważyłam weyfikację... Ja tez, a wlasnie sie rozpisalam. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Ja tez, a wlasnie sie rozpisalam. widzę, że roztargnienie mamy obie hehe Cytuj
anika77 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 I tu tez mi sie kojarzy, ze pojawi sie jeszcze inna opcja. Trzeba bedzie to wszystko jeszcze raz na spokojno przemyslec, rozwazyc, bo ta inna opcja moze byc calkiem calkiem. pojawiła się inna opcja ,jest naprawdę warta zainteresowania. Plusem jest to,że samochód spełnia wszystkie nasze oczekiwania i osoba sprzedająca mieszka ok. 1 km. od nas , a minusem to że kosztuje o 5 tyś. zł. więcej niż planowaliśmy na to przeznaczyć . Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi