JagodowaTruskawka Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Kolejny kolega poprosil o rozklad uczuciowy tzn kiedy pozna jakas niewiaste:) Jak zadalam kartom pytanie, kiedy bedzie w zwiazku wylatuje mi najpierw 10 bulaw, a nastepnie 8 bulaw. - Zawsze bulawy pokazywaly bardzo szybki okres, raz pokazaly mi godziny, tym razem wydaje mi sie ze chodzi o tygodnie i bedzie ich 18 Odp: 5 pucharów, Głupiec, Diabeł - Karty pokazaly jego samotnosc, a potem zaczecie jakies wesolej, lekkiej znajomosci, ktora zawladnie kolega Zycie uczuciowe kolegi do konca roku. 1 karta = 1 miesiac. Czerwiec: 7 bulaw - Nie powinien tracic nadziei, widac ze jest przybity i samotny. Zle mu bez kobiety. Musi wytrwac Lipiec: 4 denary- a tu mam wrazenie, jakby poznal juz kogos Sierpien: Krolowa Mieczy - tutaj moze narodzic sie zwiazek z Krolowa mieczy, pani o cietym jezyku i gietkim umysle wrzesien: 10 Denarow - mily fajny zwiazek i zycie rodzinne Paxdziernik: 3 denary - Ten miesiac, bedzie miesiacem nauki, moze pojawia sie jakies problemy i rozmowy, Pan wyniesie z tego lekcje Listopad: 8 mieczy - cos sprawi ze sie zamknie i odizoluje Grudzien: 5 bulaw - Wyglada na to, ze bedzie wiecej klotni i nieporozumien. Pomozecie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 przez wymienione miesiące ten Pan będze sam, jednak wokół niego będą znajome albo jedna z którą łączą go kontakty dość oficjalne (królowa mieczy) (10 monet) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Dziekuje za interpretacje Daffne <3 Po czym wnioskujesz ze bedzie sam? Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 po niemalże każdej karcie na poszczególny miesiąc, ponieważ żadna z nich nie jest związkowa. CO prawda pojawia się 10 monet jako rodzaj wspólnych interesów, ale poprzedzająca tą kartę Krolowa mieczy raczej nie jest skora do uczuć, a bardziej racjonalnych, rzeczowych kontaktów. Może tu być jakaś forma bliskości, ale to się i tak skończy... Cytuj
bridaa Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 może w grudniu coś zacznie sie koło pana dziać ale to tez jeszcze nie związek, uczuc w tych miesiącach raczej nie widać Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Ja tu przede wszystkim widze, ze pan bedzie doputy sam dopoki nie zmieni swojego nastawienia. Takze wg mnie czasowo to jest zalezne tylko i wylacznie od niego. Jedzmy wiec od poczatku. Te dwie karty, ktore wypadly juz na to wskazuja. 10 Bulaw to karta zarowno mozliwosci, jak i ich tlumienia. Energii masa, ale co z tego, jak zblokowanej. Co idzie dalej. 8 Bulaw, czyli potrzeba dzialania. Gdyby te obie karty zsumowac to mamy XVIII Ksiezyc i IX Eremite. Potrzeba wejscia w siebie i potem wiernego podarzania za swoimi potrzebami, oczekiwaniami i pragnieniami. I karty z odpowiedzi... 5 Kielichow, 0 Glupiec i XV Diabel... suma VIII Sprawiedliwosc i suma HB VI Kochankowie... 5 Kielichow to znowu... wlasne wyobrazenia i oczekiwania, ktore no, sa troche nierealne. Trzeba to puscic. Dalej Glupiec, ktory rowniez mowi o potrzebie wyjscia na przeciw bez wiedzy i oczekiwan. I Diabel... dac sie porwac. Co w podsumach. Realne spojrzenie na wlasne oczekiwania i otwarcie swojego serca. Przeszkody w tym, ze pan jest sam, sa wylacznie i tylko w nim. I tylko on jest w stanie to zakonczyc. Musi tylko zweryfikowac swoje wyobrazenia, oczekiwania i byc po prostu na 100% pewny, czego on w ogole chce, oczekuje. Wtedy to do niego przyjdzie. Chocby w postaci ukochanej kobiety. Wczesniej to chaos i oczekiwania, ktore sa tak nieuporzadkowane, ze w zasadzie on sam nie wie, czego chce. Tym samy dopoki sobie tego nie pouklada, moim zdaniem nici. I dalej miesiecznie. Czerwiec: 7 bulaw - Tu raczej nic nie bedzie. Jeszcze jego takie nastawienie obronne. Nawet, jak cos by sie pojawilo, to on jeszcze nie jest na to gotowy. Lipiec: 4 denary - Tu niestety tez jeszcze nic nie ma. Jeszcze trzymanie sie swoich starych, utartych przekonan i wyobrazen. Sierpien: Krolowa Mieczy - albo kobieta z przeszlosci, z ktory juz byl, albo jakas kobieta z trygonu powietrza... moze tez 8 numerologiczna... badz po prostu wygadana, inteligentna babeczka... moze sie pojawic. Czy bedzie fajnie... no ciezko powiedziec. Krolowa Mieczy to goracych i uczuciowych nie nalezy. Ale kto wie... wrzesien: 10 Denarow - No nie wiem... tu zajecie sie soba, domem. Dla mnie ta karta tak srednio zwiazkowa... przynajmniej nie na poczatki... a zeby tak sie bardzo z mieczowa rozwinelo, zeby w ciagu miesiaca az 10-monetowo? Hmm... Paxdziernik: 3 denary - Tu dobrze byloby dobrac karte. Mogloby to wskazywac owszem na prace, ale tez na konkretne dzialania, np. na rozbudowywanie jakiejs relacji. Listopad: 8 mieczy - No tu nici. Ewentualnie kontakt netowy z jakas pania. Grudzien: 5 bulaw - Tu tez nic... Checi, ale nic poza tym. Poza kontaktem z Mieczowa... nie wyglada mi to zwiazkowa. Jak pisalam. Pan musi cos przepracowac w sobie, zmienic swoje nastawienie, zweryfikowac swoje oczekiwania. Z tym, co jest teraz, mierne szanse na cokolwiek... Jest na ten moment niezwiazkowy... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 Pan jest w oficialnym zwiazku od wczoraj ) Cytuj
bridaa Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 czyli Królowa Mieczy przyniosła związek !! super ciekawe jak się dalsze karty zrealizują, może zamieszkaja razem w tej 10 denarów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi