Skocz do zawartości

Dla kolegi. Kiedy pozna milosc

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejny kolega poprosil o rozklad uczuciowy tzn kiedy pozna jakas niewiaste:)

Jak zadalam kartom pytanie, kiedy bedzie w zwiazku wylatuje mi najpierw 10 bulaw, a nastepnie 8 bulaw. - Zawsze bulawy pokazywaly bardzo szybki okres, raz pokazaly mi godziny, tym razem wydaje mi sie ze chodzi o tygodnie i bedzie ich 18

Odp: 5 pucharów, Głupiec, Diabeł - Karty pokazaly jego samotnosc, a potem zaczecie jakies wesolej, lekkiej znajomosci, ktora zawladnie kolega ;)

Zycie uczuciowe kolegi do konca roku. 1 karta = 1 miesiac.

Czerwiec: 7 bulaw - Nie powinien tracic nadziei, widac ze jest przybity i samotny. Zle mu bez kobiety. Musi wytrwac

Lipiec: 4 denary- a tu mam wrazenie, jakby poznal juz kogos

Sierpien: Krolowa Mieczy - tutaj moze narodzic sie zwiazek z Krolowa mieczy, pani o cietym jezyku i gietkim umysle

wrzesien: 10 Denarow - mily fajny zwiazek i zycie rodzinne :)

Paxdziernik: 3 denary - Ten miesiac, bedzie miesiacem nauki, moze pojawia sie jakies problemy i rozmowy, Pan wyniesie z tego lekcje

Listopad: 8 mieczy - cos sprawi ze sie zamknie i odizoluje

Grudzien: 5 bulaw - Wyglada na to, ze bedzie wiecej klotni i nieporozumien.

Pomozecie? :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

przez wymienione miesiące ten Pan będze sam, jednak wokół niego będą znajome albo jedna z którą łączą go kontakty dość oficjalne (królowa mieczy) (10 monet)

Napisano

Dziekuje za interpretacje Daffne <3 Po czym wnioskujesz ze bedzie sam?

Gość Daffne
Napisano

po niemalże każdej karcie na poszczególny miesiąc, ponieważ żadna z nich nie jest związkowa. CO prawda pojawia się 10 monet jako rodzaj wspólnych interesów, ale poprzedzająca tą kartę Krolowa mieczy raczej nie jest skora do uczuć, a bardziej racjonalnych, rzeczowych kontaktów. Może tu być jakaś forma bliskości, ale to się i tak skończy...

Napisano

może w grudniu coś zacznie sie koło pana dziać ale to tez jeszcze nie związek, uczuc w tych miesiącach raczej nie widać

Napisano

Ja tu przede wszystkim widze, ze pan bedzie doputy sam dopoki nie zmieni swojego nastawienia. Takze wg mnie czasowo to jest zalezne tylko i wylacznie od niego.

Jedzmy wiec od poczatku. Te dwie karty, ktore wypadly juz na to wskazuja.

10 Bulaw to karta zarowno mozliwosci, jak i ich tlumienia. Energii masa, ale co z tego, jak zblokowanej. Co idzie dalej. 8 Bulaw, czyli potrzeba dzialania. Gdyby te obie karty zsumowac to mamy XVIII Ksiezyc i IX Eremite. Potrzeba wejscia w siebie i potem wiernego podarzania za swoimi potrzebami, oczekiwaniami i pragnieniami.

I karty z odpowiedzi... 5 Kielichow, 0 Glupiec i XV Diabel... suma VIII Sprawiedliwosc i suma HB VI Kochankowie...

5 Kielichow to znowu... wlasne wyobrazenia i oczekiwania, ktore no, sa troche nierealne. Trzeba to puscic. Dalej Glupiec, ktory rowniez mowi o potrzebie wyjscia na przeciw bez wiedzy i oczekiwan. I Diabel... dac sie porwac.

Co w podsumach. Realne spojrzenie na wlasne oczekiwania i otwarcie swojego serca.

Przeszkody w tym, ze pan jest sam, sa wylacznie i tylko w nim. I tylko on jest w stanie to zakonczyc. Musi tylko zweryfikowac swoje wyobrazenia, oczekiwania i byc po prostu na 100% pewny, czego on w ogole chce, oczekuje. Wtedy to do niego przyjdzie. Chocby w postaci ukochanej kobiety. Wczesniej to chaos i oczekiwania, ktore sa tak nieuporzadkowane, ze w zasadzie on sam nie wie, czego chce. Tym samy dopoki sobie tego nie pouklada, moim zdaniem nici.

I dalej miesiecznie.

Czerwiec: 7 bulaw - Tu raczej nic nie bedzie. Jeszcze jego takie nastawienie obronne. Nawet, jak cos by sie pojawilo, to on jeszcze nie jest na to gotowy.

Lipiec: 4 denary - Tu niestety tez jeszcze nic nie ma. Jeszcze trzymanie sie swoich starych, utartych przekonan i wyobrazen.

Sierpien: Krolowa Mieczy - albo kobieta z przeszlosci, z ktory juz byl, albo jakas kobieta z trygonu powietrza... moze tez 8 numerologiczna... badz po prostu wygadana, inteligentna babeczka... moze sie pojawic. Czy bedzie fajnie... no ciezko powiedziec. Krolowa Mieczy to goracych i uczuciowych nie nalezy. Ale kto wie...

wrzesien: 10 Denarow - No nie wiem... tu zajecie sie soba, domem. Dla mnie ta karta tak srednio zwiazkowa... przynajmniej nie na poczatki... a zeby tak sie bardzo z mieczowa rozwinelo, zeby w ciagu miesiaca az 10-monetowo? Hmm...

Paxdziernik: 3 denary - Tu dobrze byloby dobrac karte. Mogloby to wskazywac owszem na prace, ale tez na konkretne dzialania, np. na rozbudowywanie jakiejs relacji.

Listopad: 8 mieczy - No tu nici. Ewentualnie kontakt netowy z jakas pania.

Grudzien: 5 bulaw - Tu tez nic... Checi, ale nic poza tym.

Poza kontaktem z Mieczowa... nie wyglada mi to zwiazkowa.

Jak pisalam. Pan musi cos przepracowac w sobie, zmienic swoje nastawienie, zweryfikowac swoje oczekiwania. Z tym, co jest teraz, mierne szanse na cokolwiek... Jest na ten moment niezwiazkowy...

• 2 miesiące temu...
Napisano

Pan jest w oficialnym zwiazku od wczoraj :))

• 1 miesiąc temu...
Napisano

czyli Królowa Mieczy przyniosła związek !! super

ciekawe jak się dalsze karty zrealizują, może zamieszkaja razem w tej 10 denarów?