Skocz do zawartości

Pelnia - 25. maj

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - VI Kochankowie

Byc moze moje wahanie jakies lub stane przed podjeciem jakis decyzji, ktore nie beda dla mnie latwe.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 3 Bulaw + 10 Kielichow, Krolowa Monet ---> XIX Slonce, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Tu dwie opcje.

Albo czekanie na cos cierpliwie i wygladanie efektwo moich dzialan (moze szkola cory, bo teraz wszystko sie rozgrywa i nie da sie nic przyspieszyc).

Albo wyjazd za granice i planowanie wakacji w PL.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 4 Mieczy + Krolowa Kielichow ---> XVI Wieza, HB IV Cesarz

Czekanie i nic nie robienie. Mozliwe tez, ze porzadkowanie pewnych spraw. Ostatnio mialam taki czas, ze potrzebowalam pobyc sama ze soba i poporzadkowac sobie co nieco wlasnie u siebie. To sie zakonczylo widac. Musialam wyjsc zza swoich 4. scian.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 0 Glupiec, Krolowa Bulaw, Krol Mieczy ---> XI Pasja; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Pewien etap definitywnie sie zakonczyl. Mozliwe, ze zbyt moje laskawe podejscie do jeszcze meza. Tu wskazane tupniecie noga i nie pozwalanie mieczowemu na rzadzenie.

Napisano

Jeszcze masz w sobie brak pewności siebie - czasem musisz stanąć przed różnymi dylematami i wtedy zaczynasz za bardzo wahać się, zwlekać z podjęciem decyzji.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 3 Bulaw + 10 Kielichow, Krolowa Monet ---> XIX Slonce, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Tutaj wychodzi tęsknota za spokojną egzystencją, za stabilizacją za taki przysłowiowym świętym spokojem.Podsumy mówią o jakiś miłych zmianach - może relacje z jakimś mężczyzną ocieplą się.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 4 Mieczy + Krolowa Kielichow ---> XVI Wieza, HB IV Cesarz

Zakończyłaś okres zawieszenia, bezczynności, biernego przyglądania się, emocjonalnych rozterek - tutaj widać gruntowną zmianę, stałaś się kobietą, która wie czego chce, wie również jak pokierować swoim losem

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 0 Glupiec, Krolowa Bulaw, Krol Mieczy ---> XI Pasja; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Pewien, niezbyt miły dla Ciebie etap jest już za Tobą - w chwili obecnej masz przed sobą czystą kartę, którą z zapałem zaczniesz zapisywać swoimi nowymi doświadczeniami, mądrymi decyzjami i nową jakością swojej kobiecości

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Kedry bardzo :bukiet:. Zobaczymy, co przyniesie ta pelnia.

Napisano

0. VI -Kochankowie-Jestes jeszcze nie tak bardzo pewna , boisz sie ze znowu podejmiesz

niewlasciwa decyzje.:uscisk:

1. Jestes pelna energii,zdecydowana do dzialania.Doszlas juz do maximum i teraz

moze nastapic tylko zmiana.Zmiana na lepsze poniewaz przemyslalas wszystko solidnie.

Przy wprowadzeniu zmian pomoze ci stanowczosc cesarza.

2.Problemy,ktore mialas odchodza,mozesz znowu byc soba i odetchnac.Trzymaj jedna jakis

czas reke na pulsie -nie zaszkodzi.

3.Nie lubie gdy wychodzi podwujny glupiec!Moze to opuszcza cie pewnego rodzaju-jak to powiedziec

brak zaangazowania we wlasne sprawy,klopoty z dziecmi,nieostroznosc,no ale to odchodzi(cale szczescie)

XI Sila pomoze ci uwiezyc w siebie,swoja atrakcyjnosc nie tylko seksualny ale rowniez w zdobyciu

uznania za twoja inteligencje i osiagniecie tego do czego dazylas.No wiec glowa do gory zaczynaja

sie lepsze czasy!

wszystkiego dobrego:hejka:

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Twoim cieniem jest pragnienie bycia z zdrowym związku, gdzie będzie występowała między Wami równowaga energetyczna, będzie wsparcie i dużo miłości

Twoje wypatrywanie szczęśliwej przyszłości i wydaje mi się, że w tym miesiącu poczujesz sie szczęśliwa, spokojna, być może za sprawą kogoś,kto pokażę Ci jak to jest czuć się po prostu, tak zwyczajnie kobieta

hmm..siedzenie w domu i smęcenie, że sie nic nie dzieje;)Jakiś dłuższy odpoczynek, relaks, regeneracja sił

reagowanie na jakies zaczepki faceta, który w gruncie rzeczy jest jakiś powściągliwy i chłodny, możliwe, że chodzi o reagowanie na zachowania Twojego eksa

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii)

VI Kochankowie

Cień mogą stanowić różnego typu wątpliwości lub wahania w sferze uczuciowej, które mogą wynikać z potrzeby zmian, jednakże jeszcze tkwią w Tobie przyzwyczajenia do tego co było wcześniej. Czas jednak zrobi swoje :). Karta ta również może wskazywać na potrzebę obdarzania uczuciem, troszczenia się i wspierania bliskich osób wokół siebie, co wiele radości Ci daje, zwłaszcza wtedy gdy widzisz uśmiech na twarzy tej osoby i wdzięczność oraz miłość :). Te emocje oczywiście same w sobie nie są cieniem, jednak brak możliwości by nimi obdarować jak tego potrzebujesz może sie zaznaczać.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić

3 Bulaw + 10 Kielichow, Krolowa Monet ---> XIX Slonce, HB XIII Smierc i IV Cesarz

oślepić może poczucie zadowolenia z tego co aktualnie jest w Twoim życiu, niezwykle wiele szczęścia daje Ci rodzina (dzieci), co może stanowić silny motor pobudzający do działania. Myślę, że zaznacza sie również większy optymizm oraz wewnętrzna radość oraz możliwości skupienia się na tym co chcesz i co daje satysfakcję bądź ładowanie bateryjek (slońce)

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl

4 Mieczy + Krolowa Kielichow ---> XVI Wieza, HB IV Cesarz

zakończył się zdecydowanie czas żalu, sentymentalności i wspominania.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść

0 Glupiec, Krolowa Bulaw, Krol Mieczy ---> XI Pasja; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

opuszcza Cię zobowiązanie karmiczne wobec męża, wygląda jakbyś dbała głównie Ty o jakość relacji (Królowa buław), już nie będziesz być może czuła potrzeby wewnętrznej by dawać mu więcej niż on Tobie.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuje...

Byc moze moje wahanie jakies lub stane przed podjeciem jakis decyzji, ktore nie beda dla mnie latwe.

Karta ta ukazala sie z dwoch stron.

1. Podejmowanie waznych decyzji. Bardzo waznych wrecz. I zwiazane z tym wahanie, jak rowniez potrzeba rozstrzygniecia sie.

2. Cos zadzialo sie w sprawach sercowych. No cos... po prostu.

Tu dwie opcje.

Albo czekanie na cos cierpliwie i wygladanie efektwo moich dzialan (moze szkola cory, bo teraz wszystko sie rozgrywa i nie da sie nic przyspieszyc).

Albo wyjazd za granice i planowanie wakacji w PL.

Tu rzeczywiscie planowanie wakacji w PL.

Czekanie i nic nie robienie. Mozliwe tez, ze porzadkowanie pewnych spraw. Ostatnio mialam taki czas, ze potrzebowalam pobyc sama ze soba i poporzadkowac sobie co nieco wlasnie u siebie. To sie zakonczylo widac. Musialam wyjsc zza swoich 4. scian.

Jak to ja, znowu mialam chwilke wycofania sie. Niestety nie naleze do osob, o ktorych swiat zapomina i zaraz znalazly sie osoby, ktore wtargnely przyjaznie w moja przestrzen wyciagajac mnie z mojej nory (samotni, domu, nazywajmy sobie, jak chcemy).

Pewien etap definitywnie sie zakonczyl. Mozliwe, ze zbyt moje laskawe podejscie do jeszcze meza. Tu wskazane tupniecie noga i nie pozwalanie mieczowemu na rzadzenie.

To, co wyzej, ale i pewna znajomosc sie nieco zmienila. Na co. Nie mam pojecia. Ale juz nie jest tak samo.

Dziekuje wszystkim PRZEOGROMNIE za poswiecony czas, trud i energie w pomoc przy moim rozkladzie. :bukiet: