Maestro Inez2503 Napisano 25 Maja 2013 Maestro Napisano 25 Maja 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy jestem nerwowa, szczególnie, gdy jestem cholernie zmęczona, jak zrobię awanturę to z fajerwerkami (no,ale b.szybko mi mija:,jak sie wścieknę, to potrafię coś złośliwie powiedzieć (choć potem mi głupio...) 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan biore sprawy w swoje ręce, osiągam full emocji, taki szczyt, jestem energiczna i wiecznie zabiegana 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie rozczarowania, jakieś smutki (choć ostatnio śmieję się dużo więcej), poczucie zawodu,który dał mi mężczyzna 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa nerwy z powodu pieniędzy, nauki, nadwrażliwość, może czasem branie zbyt wielu rzeczy do siebie, no i nerwy o naukę synka:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy jestem nerwowa, szczególnie, gdy jestem cholernie zmęczona, jak zrobię awanturę to z fajerwerkami (no,ale b.szybko mi mija:,jak sie wścieknę, to potrafię coś złośliwie powiedzieć (choć potem mi głupio...) Tu bym rzeczywiscie uwazala na swoja nerwowosc, ale i zapalczywosc. Moze byc, ze pod wplywem wlasnie nerwow czy emocji zechcesz zakonczyc czy przekreslic cos, czego na spokojno bys nie przekreslala... wiec jak Cie cos takiego najdzie to najpierw wdech... wydech i potem na spokojno. Bo ostatecznie mozesz tego zalowac. Takze zalecana uwaznosc... 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan biore sprawy w swoje ręce, osiągam full emocji, taki szczyt, jestem energiczna i wiecznie zabiegana Ze pewnie etap skonczyl sie. I chcesz isc dalej. Do tej pory moze byl zastoj, moze balas sie dzialac. Teraz przejmujesz inicjatywe i idziesz zwawo do przodu. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie rozczarowania, jakieś smutki (choć ostatnio śmieję się dużo więcej), poczucie zawodu,który dał mi mężczyzna Tak. Rozczarowania, bol i uzalanie sie nad soba. Teraz nadszedl czas dzialania i podejmowania decyzji. Kieruj sie sercem, pozwol sobie czuc i decydowac z glebi serca. Nie boj sie, nie wahaj. Nie patrz na to, co bylo. Idz do przodu. Nawet, jezeli dawne rozczarowania moglyby podpowiadac Ci to czy tamto... sluchaj sie serca i idz za jego glosem. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa nerwy z powodu pieniędzy, nauki, nadwrażliwość, może czasem branie zbyt wielu rzeczy do siebie, no i nerwy o naukę synka:) Tak, poczucie niepewnosci tez i gonienie za swoimi marzeniami, jednak na zasadzie walki z wiatrakami. Takie to wszystko nie do konca sprecyzowane. Tu widac zastanowienie sie nad tym i zupelna zmiane strategii a co za tym idzie, teraz konkretne, pewne, zdecydowane dzialania. Mysle, ze ten miesiac Inez, bedzie dla Ciebie bardzo aktywny. Jezeli mialas do tej pory jakies zastoje czy leki, teraz przejmiesz inicjatywe i zaczniesz mocno dzialac. Leki i inne obawy odejda w przeszlosc. Powodzenia... 1 Cytuj
Kędry Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy Jesteś teraz na etapie robienia generalnych porządków w swoim życiu - takie działania często niosą ze sobą nerwowe klimaty i niejednokrotnie poczucie utraty sił witalnych. To wyzwala w Tobie frustrację i pretensje do otoczenia - może warto trochę spasować 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan codzienna krzątanina pochłania Cię bez reszty, czujesz takie trochę uzależnienie od dotychczasowego modelu życia - wytycz nowy kierunek - zacznij działać. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie poczucie osamotnienia przechodzi do historii, pora pogrzebać to co nie przyniosło spełnienia - pora też wykonać następny krok ku lepszej przyszłości - nie wahać się za bardzo - kierować się tym co dyktuje serce. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa Niepotrzebna nerwowość, a co za tym idzie niepotrzebne i może czasem nadmierne zużywanie energii - podsumy zalecają spokój, wyciszenie, zatrzymanie się, przyjrzenie się swoim zasadom, normom moralnym - podążanie w tym kierunku moe uczynić Cię szczęśliwą kobietą. Aktywny i niespokojny miesiąc się zapowiada 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 22 Czerwca 2013 WERYFIKACJA JA 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy jestem nerwowa, szczególnie, gdy jestem cholernie zmęczona, jak zrobię awanturę to z fajerwerkami (no,ale b.szybko mi mija:,jak sie wścieknę, to potrafię coś złośliwie powiedzieć (choć potem mi głupio...) 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan biore sprawy w swoje ręce, osiągam full emocji, taki szczyt, jestem energiczna i wiecznie zabiegana 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie rozczarowania, jakieś smutki (choć ostatnio śmieję się dużo więcej), poczucie zawodu,który dał mi mężczyzna 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa nerwy z powodu pieniędzy, nauki, nadwrażliwość, może czasem branie zbyt wielu rzeczy do siebie, no i nerwy o naukę synka:) SacralNirvana 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy Tu bym rzeczywiscie uwazala na swoja nerwowosc, ale i zapalczywosc. Moze byc, ze pod wplywem wlasnie nerwow czy emocji zechcesz zakonczyc czy przekreslic cos, czego na spokojno bys nie przekreslala... wiec jak Cie cos takiego najdzie to najpierw wdech... wydech i potem na spokojno. Bo ostatecznie mozesz tego zalowac. Takze zalecana uwaznosc... wzięłam radę do serca:) 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan Ze pewnie etap skonczyl sie. I chcesz isc dalej. Do tej pory moze byl zastoj, moze balas sie dzialac. Teraz przejmujesz inicjatywe i idziesz zwawo do przodu. inicjatywy nie przejęłam, ale idę do przodu:))) 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie Tak. Rozczarowania, bol i uzalanie sie nad sobaTeraz nadszedl czas dzialania i podejmowania decyzji. Kieruj sie sercem, pozwol sobie czuc i decydowac z glebi serca. Nie boj sie, nie wahaj. Nie patrz na to, co bylo. Idz do przodu. Nawet, jezeli dawne rozczarowania moglyby podpowiadac Ci to czy tamto... sluchaj sie serca i idz za jego glosem. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa Tak, poczucie niepewnosci tez i gonienie za swoimi marzeniami, jednak na zasadzie walki z wiatrakami. Takie to wszystko nie do konca sprecyzowane. Tu widac zastanowienie sie nad tym i zupelna zmiane strategii a co za tym idzie, teraz konkretne, pewne, zdecydowane dzialania. Mysle, ze ten miesiac Inez, bedzie dla Ciebie bardzo aktywny. Jezeli mialas do tej pory jakies zastoje czy leki, teraz przejmiesz inicjatywe i zaczniesz mocno dzialac. Leki i inne obawy odejda w przeszlosc. Kędry 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy Jesteś teraz na etapie robienia generalnych porządków w swoim życiu - takie działania często niosą ze sobą nerwowe klimaty i niejednokrotnie poczucie utraty sił witalnych. To wyzwala w Tobie frustrację i pretensje do otoczenia - może warto trochę spasować 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan codzienna krzątanina pochłania Cię bez reszty, czujesz takie trochę uzależnienie od dotychczasowego modelu życia - wytycz nowy kierunek - zacznij działać. muszę wytyczyć 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie poczucie osamotnienia przechodzi do historii, pora pogrzebać to co nie przyniosło spełnienia - pora też wykonać następny krok ku lepszej przyszłości - nie wahać się za bardzo - kierować się tym co dyktuje serce. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa Niepotrzebna nerwowość, a co za tym idzie niepotrzebne i może czasem nadmierne zużywanie energii - podsumy zalecają spokój, wyciszenie, zatrzymanie się, przyjrzenie się swoim zasadom, normom moralnym - podążanie w tym kierunku moze uczynić Cię szczęśliwą kobietą. Aktywny i niespokojny miesiąc się zapowiada Bardzo Wam dziękuję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi