Skocz do zawartości

Pełnia majowa

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 mieczy

jestem nerwowa, szczególnie, gdy jestem cholernie zmęczona, jak zrobię awanturę to z fajerwerkami (no,ale b.szybko mi mija::),jak sie wścieknę, to potrafię coś złośliwie powiedzieć (choć potem mi głupio...)

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan

biore sprawy w swoje ręce, osiągam full emocji, taki szczyt, jestem energiczna i wiecznie zabiegana

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie

rozczarowania, jakieś smutki (choć ostatnio śmieję się dużo więcej), poczucie zawodu,który dał mi mężczyzna

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa

nerwy z powodu pieniędzy, nauki, nadwrażliwość, może czasem branie zbyt wielu rzeczy do siebie, no i nerwy o naukę synka:)

Napisano

jestem nerwowa, szczególnie, gdy jestem cholernie zmęczona, jak zrobię awanturę to z fajerwerkami (no,ale b.szybko mi mija::),jak sie wścieknę, to potrafię coś złośliwie powiedzieć (choć potem mi głupio...)

Tu bym rzeczywiscie uwazala na swoja nerwowosc, ale i zapalczywosc. Moze byc, ze pod wplywem wlasnie nerwow czy emocji zechcesz zakonczyc czy przekreslic cos, czego na spokojno bys nie przekreslala... wiec jak Cie cos takiego najdzie to najpierw wdech... wydech i potem na spokojno. Bo ostatecznie mozesz tego zalowac. Takze zalecana uwaznosc... ;)

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 10 kielichów Diabeł Królowa Buław suma Diabeł/Kochankowie, HB Rydwan

biore sprawy w swoje ręce, osiągam full emocji, taki szczyt, jestem energiczna i wiecznie zabiegana

Ze pewnie etap skonczyl sie. I chcesz isc dalej. Do tej pory moze byl zastoj, moze balas sie dzialac. Teraz przejmujesz inicjatywe i idziesz zwawo do przodu.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 5 kielichów Królowa Kielichów Mag suma Kochankowie, HB Kochankowie

rozczarowania, jakieś smutki (choć ostatnio śmieję się dużo więcej), poczucie zawodu,który dał mi mężczyzna

Tak. Rozczarowania, bol i uzalanie sie nad soba. Teraz nadszedl czas dzialania i podejmowania decyzji. Kieruj sie sercem, pozwol sobie czuc i decydowac z glebi serca. Nie boj sie, nie wahaj. Nie patrz na to, co bylo. Idz do przodu. Nawet, jezeli dawne rozczarowania moglyby podpowiadac Ci to czy tamto... sluchaj sie serca i idz za jego glosem.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 denarów 7 buław paź kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Wisielec/Cesarzowa

nerwy z powodu pieniędzy, nauki, nadwrażliwość, może czasem branie zbyt wielu rzeczy do siebie, no i nerwy o naukę synka:)

Tak, poczucie niepewnosci tez i gonienie za swoimi marzeniami, jednak na zasadzie walki z wiatrakami. Takie to wszystko nie do konca sprecyzowane. Tu widac zastanowienie sie nad tym i zupelna zmiane strategii a co za tym idzie, teraz konkretne, pewne, zdecydowane dzialania.

Mysle, ze ten miesiac Inez, bedzie dla Ciebie bardzo aktywny. Jezeli mialas do tej pory jakies zastoje czy leki, teraz przejmiesz inicjatywe i zaczniesz mocno dzialac. Leki i inne obawy odejda w przeszlosc.

Powodzenia... :)

• Lubię to! 1
Napisano

Jesteś teraz na etapie robienia generalnych porządków w swoim życiu - takie działania często niosą ze sobą nerwowe klimaty i niejednokrotnie poczucie utraty sił witalnych. To wyzwala w Tobie frustrację i pretensje do otoczenia - może warto trochę spasować

codzienna krzątanina pochłania Cię bez reszty, czujesz takie trochę uzależnienie od dotychczasowego modelu życia - wytycz nowy kierunek - zacznij działać.

poczucie osamotnienia przechodzi do historii, pora pogrzebać to co nie przyniosło spełnienia - pora też wykonać następny krok ku lepszej przyszłości - nie wahać się za bardzo - kierować się tym co dyktuje serce.

Niepotrzebna nerwowość, a co za tym idzie niepotrzebne i może czasem nadmierne zużywanie energii - podsumy zalecają spokój, wyciszenie, zatrzymanie się, przyjrzenie się swoim zasadom, normom moralnym - podążanie w tym kierunku moe uczynić Cię szczęśliwą kobietą.

Aktywny i niespokojny miesiąc się zapowiada

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

JA

SacralNirvana

Tu bym rzeczywiscie uwazala na swoja nerwowosc, ale i zapalczywosc. Moze byc, ze pod wplywem wlasnie nerwow czy emocji zechcesz zakonczyc czy przekreslic cos, czego na spokojno bys nie przekreslala... wiec jak Cie cos takiego najdzie to najpierw wdech... wydech i potem na spokojno. Bo ostatecznie mozesz tego zalowac. Takze zalecana uwaznosc... ;)wzięłam radę do serca:)

Ze pewnie etap skonczyl sie. I chcesz isc dalej. Do tej pory moze byl zastoj, moze balas sie dzialac. Teraz przejmujesz inicjatywe i idziesz zwawo do przodu. inicjatywy nie przejęłam, ale idę do przodu:)))

Tak. Rozczarowania, bol i uzalanie sie nad sobaTeraz nadszedl czas dzialania i podejmowania decyzji. Kieruj sie sercem, pozwol sobie czuc i decydowac z glebi serca. Nie boj sie, nie wahaj. Nie patrz na to, co bylo. Idz do przodu. Nawet, jezeli dawne rozczarowania moglyby podpowiadac Ci to czy tamto... sluchaj sie serca i idz za jego glosem.

Tak, poczucie niepewnosci tez i gonienie za swoimi marzeniami, jednak na zasadzie walki z wiatrakami. Takie to wszystko nie do konca sprecyzowane. Tu widac zastanowienie sie nad tym i zupelna zmiane strategii a co za tym idzie, teraz konkretne, pewne, zdecydowane dzialania.

Mysle, ze ten miesiac Inez, bedzie dla Ciebie bardzo aktywny. Jezeli mialas do tej pory jakies zastoje czy leki, teraz przejmiesz inicjatywe i zaczniesz mocno dzialac. Leki i inne obawy odejda w przeszlosc.

Kędry

Jesteś teraz na etapie robienia generalnych porządków w swoim życiu - takie działania często niosą ze sobą nerwowe klimaty i niejednokrotnie poczucie utraty sił witalnych. To wyzwala w Tobie frustrację i pretensje do otoczenia - może warto trochę spasować

codzienna krzątanina pochłania Cię bez reszty, czujesz takie trochę uzależnienie od dotychczasowego modelu życia - wytycz nowy kierunek - zacznij działać. muszę wytyczyć:)

poczucie osamotnienia przechodzi do historii, pora pogrzebać to co nie przyniosło spełnienia - pora też wykonać następny krok ku lepszej przyszłości - nie wahać się za bardzo - kierować się tym co dyktuje serce.

Niepotrzebna nerwowość, a co za tym idzie niepotrzebne i może czasem nadmierne zużywanie energii - podsumy zalecają spokój, wyciszenie, zatrzymanie się, przyjrzenie się swoim zasadom, normom moralnym - podążanie w tym kierunku moze uczynić Cię szczęśliwą kobietą.

Aktywny i niespokojny miesiąc się zapowiada

Bardzo Wam dziękuję;)

• Lubię to! 1