Farfalla209 Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 As buław . Rydwan (O) . Królowa Pucharów Dam z siebie wszystko i będę miała wynik z którego będę zadowolona, ale nie będzie to dobry wynik na tle innych startujących, co najwyżej przeciętny. Cytuj
Trida Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Tak jak napisałaś - dasz z siebie wszystko. Tylko hmmm odwrócony Rydwan nasuną mi myśl o jakiejś małej kontuzji czy małym potknięciu, które moze Cie spotkać już na samej bieżni. Ale bedziesz z siebie zadowolona Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Wystartujesz ostro, potem mozesz tez ostro zwolnic tempa... Tu tak, jakbys nie rozlozyla rownomiernie sil na cala trase. W podsumie masz VIII Sprawiedliwosc, takze na to wlasnie bym zwrocila uwage... na to, zeby rownomiernie rozlozyc sily... Bo moze byc tak, ze wystartujesz ostro a po drodze sily umkna czy dostaniesz ostrej zadyszki czy cokolwiek i sie jednym slowem rozkraczysz... jako ta Kielichowa... ona tez raczej uosobieniem ruchu i sportu niestety nie jest. As Bulaw jednak wskazuje na ladny poczatek, z ktorego mozna by czerpac na dalej... Wiec w duzej mierze zalezy od Ciebie, jak podzielisz swoje sily... I jeszcze jedno. Sprawka w podsumie jasno wskazuje, ze wynik bedzie adekwatny do Twoich staran, wiec staraj sie... to bedziesz zadowolona. Cytuj
slawa Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 As buław . Rydwan (O) . Królowa Pucharów Dam z siebie wszystko i będę miała wynik z którego będę zadowolona, ale nie będzie to dobry wynik na tle innych startujących, co najwyżej przeciętny. Kochana tak jak piszesz _dasz z siebie wszystko-pujdziesz do przodu jak strzala ale...ten( o)Rydwan mowi ,ze mozesz miec jakis maly wypadek w formie jak juz poprzedniczki napisaly, suma pokazuje VIII a wiec wynik bedzie sprawiedliwy a i ty bedziesz zadowolona (robisz to przeciez z milosci do sportu-albo?). Trzymam kciuki-powodzenia! Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 na pewno dasz z siebie wszystko, jednak może sił braknąć w stosunku do niektórych, przez co bardzo zadowolona nie będziesz, ale i tak myślę, że usatysfakcjonuje Cię zajęte miejsce Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Maja 2013 Maestro Napisano 27 Maja 2013 Widać, że masz ku temu zapał ..Mam dwie wersje...Albo faktycznie dasz z siebie wszystko, ale wynik Cię nie usatysfakcjonuje, albo będziesz sie nieciekawie czuła i albo z tego powodu nie pójdzie Ci najlepiej, albo nie weźmiesz udziału z uwagi na samopoczucie.. Cytuj
Davisa Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Moim zdaniem, na początku zapał będziesz miała tak wielki, że nadwyrężysz siły i w końcu odpuścisz sobie - ta Królowa kielichów po odwróconym Rydwanie o tym chyba mówi. Cytuj
iridos Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 As buław . Rydwan (O) . Królowa Pucharów Dam z siebie wszystko i będę miała wynik z którego będę zadowolona, ale nie będzie to dobry wynik na tle innych startujących, co najwyżej przeciętny. niesatysfakcjonujący cie Cytuj
emilr Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 As buław . Rydwan (O) . Królowa Pucharów As buław- duzo checi, nadzieje, siły są. Tu chyba jest pokazany początek biegu, czyli super, wystartujesz naładowana energią. Potem ten rydwan odwrócony - cos pójdzie nie tak, opuszczą cie siły, moze ty podupadniesz duchowo (ktos bezie lepszy) i stracisz przez to zapał = pęd ku wygranej. A może nadwyreżysz sie troche i nie dasz rady, nei dasz z siebie wszystkiego (stad q kiel na końcu) Królowa pucharów - do szczescia czegoś zabraknie. Mozesz ostatecznie cieszyć sie, ze pobiegłaś, że tyle przebiegłas. Ale jakies poczucie niespełnienia, niedosyt pozostanie. wygrana to nie bedzie Cytuj
Farfalla209 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ten bieg był dzisiaj a nie 9 czerwca, pomerdało mi się . Weryfikacja: No cóż... Chęci i werwa we mnie były ogromne (As buław)... ale... tak bardzo się bałam paraliżującego bieg uczucia pełności w żołądku że zjadłam tylko 3 wafle ryżowe na śniadanie i szklankę shake'a z owoców, a biegłam dopiero 4h później <lol>... więc po prostu zabrakło mi paliwa, nie mogłam biec szybko, miałam takie mięśnie watowate. Odwrócony rydwan można zatem tu rozumieć, że niezaprzęgnięty. Po prostu było ciężko nim "jechać", nie było komu go ciągnąć. Więc biegłam powoli, byłam mega zmęczona i spocona i chciało mi się pić wynik średni, ale nie najgorszy. Mam nauczkę na przyszłość - pusty brzuch równie zły co pełen! Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Selenit666 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Też biegniesz She Run's the night ?? )) a którą trasa 5km czy 6,5 km?? Cytuj
Farfalla209 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Nie, nie biegnę she run's the night za drogie zestawy startowe były jak dla mnie. Dzisiaj biegłam w biegu firmowym (biegfirmowy.pl), firma w której pracuję wystawiła 2 drużyny Powodzenia w biegu!! Cytuj
emilr Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Ten bieg był dzisiaj a nie 9 czerwca, pomerdało mi się . Weryfikacja: No cóż... Chęci i werwa we mnie były ogromne (As buław)... ale... tak bardzo się bałam paraliżującego bieg uczucia pełności w żołądku że zjadłam tylko 3 wafle ryżowe na śniadanie i szklankę shake'a z owoców, a biegłam dopiero 4h później <lol>... więc po prostu zabrakło mi paliwa, nie mogłam biec szybko, miałam takie mięśnie watowate. Odwrócony rydwan można zatem tu rozumieć, że niezaprzęgnięty. Po prostu było ciężko nim "jechać", nie było komu go ciągnąć. Więc biegłam powoli, byłam mega zmęczona i spocona i chciało mi się pić wynik średni, ale nie najgorszy. Mam nauczkę na przyszłość - pusty brzuch równie zły co pełen! Dzięki:) czyli Rydwan VII (o) to brak sił Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Ten bieg był dzisiaj a nie 9 czerwca, pomerdało mi się . Weryfikacja: No cóż... Chęci i werwa we mnie były ogromne (As buław)... ale... tak bardzo się bałam paraliżującego bieg uczucia pełności w żołądku że zjadłam tylko 3 wafle ryżowe na śniadanie i szklankę shake'a z owoców, a biegłam dopiero 4h później <lol>... więc po prostu zabrakło mi paliwa, nie mogłam biec szybko, miałam takie mięśnie watowate. Odwrócony rydwan można zatem tu rozumieć, że niezaprzęgnięty. Po prostu było ciężko nim "jechać", nie było komu go ciągnąć. Więc biegłam powoli, byłam mega zmęczona i spocona i chciało mi się pić wynik średni, ale nie najgorszy. Mam nauczkę na przyszłość - pusty brzuch równie zły co pełen! Czyli tak, jak pisalam... sil zabraknie. Dzieki za weryfikacje... Cytuj
Farfalla209 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 Dzisiaj zobaczyłam jakie wyniki i jednak nie miałam takiego fatalnego czasu 18min / 3.2km Więc ostatecznie jestem zaskoczona i zadowolona, bo to taki sam czas jak chłopaki z naszej drużyny i znacznie lepszy niż czas drugiej dziewczyny od nas, mimo tego biegnięcia na głodniaka i braku powera. A myślałam że z 30min biegłam!!! (byłam zbyt zmęczona spojrzeć na czas po biegu) . Dzięki za interpretacje wszystkim! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi