SacralNirvana Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Troche zmodyfikowany dla moich potrzeb rozklad Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec W tym m-cu dobiega moja separacja oficjalna do konca, bede skladac o rozwod, wiec pewno to sie zaznaczylo. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 czerwca - 3 Kielichow + 4 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan Tu skupienie na domu, sobie przede wszystkim. 3 Kielichow to dla mnie przede wszystkim w rozkladach moje 3 corki, wiec wszystko pewno, co dotyczy tej mojej rodzinki. 11-20 czerwca - XIII Smierc i IX Eremita ---> 0 Glupiec, XXII Glupiec i IV Cesarz Tu stawiam na sprawy rozwodowe, byc moze zaczne wszystko juz oficjalnie puszczac w ruch: adwokat itp. Bo mezu tez wskazuje na to, ze juz sie niecierpliwi i mi przypomina, ze niedlugo sie rozwodzimy. :icon_smile2: 21-30 czerwca - XX Sad i As Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Moze jakis pierwszy termin w sadzie z okazji rozwodu? Praca/Rozwoj zawodowy - 4 Bulaw + 8 Monet ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i IV Cesarz Tu widze ogolnie moje zadowolenie, moze tez bedzie jakies nowe zajecie, ktore mnie w tym czasie zajmie. Finanse - Rycerz Monet + Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce Tu zalecany rozsadek w wydatkach. Samopoczucie - Rycerz Mieczy Stawiam na wewnetrzna szamotanine i lapanie kilku srok na raz. Ryzyko szybkiego wewnetrznego wypalenia sie. Emocje - 9 Bulaw Tu tak raczej ostroznie. Widac duzo zmian, te rozwodowe chyba, i z mojej strony bardziej obserwowanie i panowanie nad emocjami. Skupienie sie ewentualnie na sobie. Zdrowie - 6 Bulaw Bedzie sluzylo Uczucia - 6 Monet + XVI Wieza + As Kielichow, Krol Bulaw ---> IV Cesarz; HB V Papiez Tu ktos moze wyskoczyc ja krolik z kapelusza i niezle zaskoczyc. Niespodzianka - 2 Kielichow + 10 Kielichow, I Mag ---> XI Pasja, HB XIII Smierc i IV Cesarz Tu tez, jakby jakas znajomosc miala nabrac tempa. Dojsc do punktu, gdzie woz albo przewoz i nieco nabrala zycia. Zadanie m-ca - Krolowa Mieczy, V Papiez, XVII Gwiazda ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Zajecie sie sprawami rozwodowymi. Rada na czerwiec - X Kolo Fortuny, XV Diabel, 4 Monet ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka Tu beda chyba dzialania takie bardzo ostrozne. Na tyle, na ile konieczne. Diabel to moze byc moj maz (Koziorozen zodiakalny, wychodzi mi nieraz w Diable). Ogolnie zajac sie swoim domem, rodzina, kontakty powinny byc przyjazne, z szacunkiem, ale i nacechowane uwaznoscia. Byc stale pewnym, czego sie chce. Cytuj
Kędry Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec Jesteś w punkcie zwrotnym - coś definitywnie odeszło - nowe pojawia się na horyzoncie, a Ty spajasz właśnie te dwa ogniwa i czasami możesz mieć poczucie takiego trochę chaosu, a to dlatego, że nowa rzeczywistość nie jest jeszcze w pełni wyklarowana. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 czerwca - 3 Kielichow + 4 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan Rodzina będzie Cię bardzo absorbować- jej sprawy i w tym kierunku będziesz aktywnie działać 11-20 czerwca - XIII Smierc i IX Eremita ---> 0 Glupiec, XXII Glupiec i IV Cesarz Tu wyraźnie jest ukazana śmierć tego co było - i co się z tym etapem wiązało - a więc wewnętrzna izolacja, przemyślenia, poczucie zagubienia. Idzie nowe, a wraz z nim pewność siebie i nowy kształt życia. 21-30 czerwca - XX Sad i As Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tutaj coś ruszy - energia czeka na wprawienie w ruch - przed Tobą otwarcie nowej bramy - wyzwolenie z ograniczeń (rozwód - to dla Ciebie wyzwolenie i otwarcie na nowy strumień doświadczeń) Praca/Rozwoj zawodowy - 4 Bulaw + 8 Monet ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i IV Cesarz W pracy ładnie - tutaj widać harmonię i zadowolenie, chociaż nie da się spocząć na laurach - systematyczność i obowiązkowość w pracy nadal obowiązuje - podsumy zachęcają, aby podjąć nowe wyzwania, odpowiedzialne, ale masz ku temu predyspozycje. Finanse - Rycerz Monet + Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce Królowa wie jak wydawać gotówkę - tak że tu nie grożą Ci żadne finansowe zawirowania. Samopoczucie - Rycerz Mieczy Burzliwie będzie - ale to moze być związane czekającym Cię rozwodem - nie szarżuj - energia Ci potrzebna na zaś - na to co potem - a będzie się działo patrząc na powyższe karty. Emocje - 9 Bulaw Niespokojnie będzie - emocje trochę rozchwiane - będziesz się bać - trochę na wyrost - nie daj się lękom. Zdrowie - 6 Bulaw Stabilne - ale trzeba uważać, żeby stres go nie nadszarpnął. Uczucia - 6 Monet + XVI Wieza + As Kielichow, Krol Bulaw ---> IV Cesarz; HB V Papiez Jakaś zmiana w uczuciach - ja bym tu widziała takie zrzucenie różowych okularów wobec jakiegoś pana - może się okazać kimś innym niż jest - chodzi o jego zachowanie, Niespodzianka - 2 Kielichow + 10 Kielichow, I Mag ---> XI Pasja, HB XIII Smierc i IV Cesarz Ładny rozwój znajomości - dużo uczuć, komplementowania - poczujesz się silną i namiętną kobietą - może na tym polu dojdzie do gruntownych zmian Zadanie m-ca - Krolowa Mieczy, V Papiez, XVII Gwiazda ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Uporządkować swoje życie - uda się zamknąć kolejny etap doświadczeń - staniesz się silniejszą, stanowczą i samostanowiącą o sobie kobietą. Rada na czerwiec - X Kolo Fortuny, XV Diabel, 4 Monet ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka tutaj koło losu wykonało kolejny obrót - trzeba nauczyć się nowej sytuacji - dlatego na początku wskazana jest ostrożność - powoli zacząć realizować swoje nowe marzenia, kierować się przy tym intuicją. Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Maja 2013 Autor Napisano 26 Maja 2013 Dziekuje Kedry... Piekna interpretacja. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Maja 2013 Maestro Napisano 26 Maja 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec taki dla mnie zabawowy miesiąc, mogą pojawiając sie sytuacje spontaniczne, zaskakujące Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 czerwca - 3 Kielichow + 4 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan odpoczynek wśród najbliższych, spokój, leniuchowanie,postanowisz zająć się sobą, może coś sobie kupisz:) 11-20 czerwca - XIII Smierc i IX Eremita ---> 0 Glupiec, XXII Glupiec i IV Cesarz jakis przełom nastąpi w Tobie, ja myślę, że postanowisz poświęcić się swojemu wnętrzu, jakieś medytacje,czy inne techniki relaksacyjne zaprzątną Twój umysł 21-30 czerwca - XX Sad i As Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa a tu widze powrót kontaktu z mężczyzną co da Ci energię i siły, poczujesz sie fajnie, ucieszysz, ze po tym zaplanowanym przez Ciebie odpoczynku życie powoli nabiera tempa w kierunku, jaki Ciebie satysfakcjonuje Praca/Rozwoj zawodowy - 4 Bulaw + 8 Monet ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i IV Cesarz ładne karty widac inwestycje w siebie, widać, ze kwestie zwiazane z Twoimi zajęciami dadzą Ci dużo radości Finanse - Rycerz Monet + Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce jak mówiłam wczęsniej kupisz sobie coś ładnego, bo będziesz chciała i poczujesz potrzebę zainwestowania w siebie i w swój wygląd Samopoczucie - Rycerz Mieczy sporo nerwów,mogą pojawiac się sytuacje, które wytracą Ciebie z równowagi Emocje - 9 Bulaw Będziesz je trzymac na wodzy,choć niekiedy wewnątrz siebie poczujesz,że nerwy Cie ponoszą Zdrowie - 6 Bulaw będzie energia i dobre zdrowie Uczucia - 6 Monet + XVI Wieza + As Kielichow, Krol Bulaw ---> IV Cesarz; HB V Papiez najpierw jakaś porządna awantura z kimś, albo wymiana zdań, która skończy się przysłowiowym trzasnięciem drzwi, no i pojawienie się męzczyzny w Twoim życiu...Być może to ktoś nowy:) Ja też mam Króla Buław na czerwiec:))))) Niespodzianka - 2 Kielichow + 10 Kielichow, I Mag ---> XI Pasja, HB XIII Smierc i IV Cesarz jakaś bardzo, bardzo miła ta niespodzianka:) Romantyczne spotkanie Ci się szykuje z mężczyzną) Zadanie m-ca - Krolowa Mieczy, V Papiez, XVII Gwiazda ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz pamiętaj o tym kim jesteś, jaka jesteś, jednocześnie nie odbieraj innym nadziei, pozwól się zdobywać Rada na czerwiec - X Kolo Fortuny, XV Diabel, 4 Monet ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka uważaj na jakieś uzależnienia,na nerwy, schowaj to w sobie, nie pokazuj, ze coś Cię dobija:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Maja 2013 Autor Napisano 26 Maja 2013 Dzieki Inez... W czerwcu widac bedzie sie nieco dzialo... Ciekawa jestem az... Aktywnie widac bedzie. Cytuj
slawa Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) OGOLNY NASTROJ MIESIACA CZERWCA:------------------ 0 Glupiec Pozwol odejsc przeszlosci i patrz z odwaga w przyszlosc! Zwroc wieksza uwage na sprawy zwiazane z dziecmi. 1 - 10 CZERWCA:----------3 Kielichow---4Kielichow---------->V HB VII Jakies wydarzenie sprawi,ze sie ucieszysz.Duzo myslisz o sobie,o domu i dzieciach. Ale posiadasz rowniez duzo energi zyciowej,checi zycia i po prostu cieszenia sie nim mimo wszystko. 11 - 20 CZERWCA :--------XIII---IX-----------> 0 HB / XXII---IV Umiera to co bylo ci bliskie i nie ma mozliwosci ominiecia tego procesu. Wchodzisz w nowy etap twojego zycia.(w domysle rozwod). Uwazam,ze nie obejdzie sie bez klotni,walki(moze tylko na pokaz) o wychowanie i opieke nad dziecmi. Jest w twoim otoczeniu(moze dziadek?)ktos starszy moze juz na recie lub emeryturze,ktory ma bardzo dobry wplyw na twoje panny. Jezeli ktos w domu choruje to widze poprawe.Te trudne ale sama wiesz ze niezbedne zmiany otworza przed toba nowe mozliwosci. 21 -30 CZERWCA:------------XX---As Bulaw------------> XXI HB/ XXI---III Przebaczenie (dlaczego sie nie dziwie!!!!!!),przepracowanie karmy, i uwolnienie sie jarzma przeszlosc.Widze tu rowniez silna pozycje kobiety w rodzinie,ktora ma szerokie zainteresowania,poza tym przyjazd rodziny z zagrynicy.Czy przypadkiem twoja rodzina jest mieszana narodowosciowo,bo widze tu duzo tolerancyjnosci i nowoczesnych pogladow w tych sprawach. I jeszcze jedno Sily Wyzsze(nazwij jak chcesz)bardzo czuwaja nad toba. PRACA/ROZWOJ ZAWODOWY :-------------4Bulaw---8Monet------------> O HB/ XII---III Juz w okolicach miedzy 11 a 30 czerwca powinnas cos uslyszec o nowej pracy.Praca wychodzi mi dobra ale troche ciezka,poniewaz bedziesz w nia wkladala cale swoje zaangazowanie,ale wlasnie po przez to przyniesie dobre rezultaty.Nie powinnas sie zamykc w sobie mimo iz na poczatku moze nie bedziesz czula sie tam jako nowa super komfortowo. NIESPODZIANKA:----------2Kielichy--- 10Kielichow---I------------->XIII HB/XIII---IV Jezeli masz kogos z kim jestes juz jakis czas to bym powiedziala oswiadczyny,zareczynyale ze nie jestem tego pewna(karty sa jak ponizej) wiec powiem,ze poznasz jakas bratnia dusze z ktora sie bedziesz bardzo dobrze rozumiala,poczucie szczescia,dobry nastroj.Moze byc rowniez slub wlasnego dziecka ale nie przypuszczam zeby ktoras z twoich dziewczynek byla w odpowiednim wieku . FINANSE:-------------Rycerz Monet---Krolowa Bulaw---------------->XIX Przez to,ze jestes dobrze zorganizowana kobieta podolasz w prowadzeniu domu i pracy(czemu widze tu jakas spolke albo biznes rodzinny?). Twoja obowiazkowosc przyniesie ci dobra pozycje finansowa. Jakas osoba QBulaw bedzie ci towarzyszyc i sluzyc dobra rada,i sila wewnetrzna. SAMOPOCZUCIE:-----------Rycerz Mieczy Widac tu (jak i przez caly miesiac),ze bedzie sie duzo dzialo.Chodzi o to abys nie stracila sily,no wiec szanuj sie troche i "liz swoje rany" w zaciszu domowym,lub wsrod ludzi,ktorzy ci dobrze zycza. EMOCJE:-------------------- 9 Bulaw Jestes urodzona mimo wszystkich twoich przezyc i klopotow pod tak zwana szczesliwa gwiazda(znowu wyszla mi opieka Sil Wyzszych)no wiec gdyby wystapily jakies nieprzewidzidziane komplikacje,dzieki twojej konsekwecji doprowadzisz sprywy do zakonczenia.Przeszkody te nie powinny jednak byc duze.Na zasadzie "nie taki diabel straszny jak go maluja". Poza tym udane zycie towarzyskie. ZDROWIE:-------------6 Bulaw Ogolnie dobre .Harmonia i dobre zrozumienie w rodzinie. UCZUCIA:------------------6 Monet---XVI---As Kielichow---Krol Bulaw--------------->IV HB/ V Tak jak juz wyzej pisalam Pan (krola bulaw)jest na etapie rozwoju glebokich uczuc do ciebie (As Kielichow)a XVI (jezeli nie byla odwrocona)mowi o powaznych zamiarach wzgledem partnera uklad partnerski majacy perspektywe bo posiada madrosc zyciowa obojga partnerow (V). (Jest mozliwe aby ktoras z coreczek byla na etapie wyboru zawodu?Albo moze ty myslisz o jakims doksztalcaniu?) ZADANIE NA MIESIAC CZERWIEC.-------------Krolowa Mieczy---V---XVII------------------> VIII HB/ XXII(0)---IV Utrzymanie harmoni wewnetrznej na zasadzie "smiej sie pajacu". Ale tez prosba o pomoc kiedy sie nie wie jak dalej,czlowieka,ktory jest moze starym znajomym zna sie na malarstwie lub plastyce jako takiej.A moze ty masz takie zdolnosci i powinnas je rozwijac. RADA NAMIESIAC CZERWIEC:------------- X---XV---4 Monet-------------> XVII HB / XI---II Tak jak juz Kedry napisala Kolo Fortuny dokonalo swego obrotu i trzeba rozpoczac zyc w nowych okolicznosciach.Uwazac na pokusy :)i sprawy,ktore sa w tej chwili dla ciebie zawoalowane.Ale rowniz dbac z czego sie zyje 4Monet(w talii Tarot Lenormand 4Monet jest przedstawiona przez mloda ladna kobiete z Rogiem Obfitosci). Zycze powodzenia:slonko_na: O jej ale sie rozpisalam jezeli jest za duzo to prosze napisz! Edytowane 27 Maja 2013 przez slawa Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Bardzo Ci dziekuje Slawo... Piekna interpretacja... Dziekuje Ci ogromnie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Jako ze czerwiec jeszcze przed nami to moze ktos jeszcze zajrzy? Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec - tak jak sama napisałaś, kończysz bardzo ważny etap w życiu i rozpoczynasz z nową, czystą kartką Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 czerwca - 3 Kielichow + 4 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan - tak zgadza się, a podsumowanie skojarzyło mi się ze zmianą leczenia córki lub jakimś przyśpieszeniem związanym z leczeniem... lekarz, który poprowadzi w kierunku zmian.... 11-20 czerwca - XIII Smierc i IX Eremita ---> 0 Glupiec, XXII Glupiec i IV Cesarz no coś musi umrzeć, żeby się narodziło coś nowego, ewidentnie widać odejście i Twoją samodzielność 21-30 czerwca - XX Sad i As Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa - może być zaproponowany jakiś pierwszy termin rozprawy Praca/Rozwoj zawodowy - 4 Bulaw + 8 Monet ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i IV Cesarz - będzie coś nowego na czym skupisz uwagę, znów mam skojarzenie z jakąś formą uzdrawianiem... ale się zaparłam... Finanse - Rycerz Monet + Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce - a może dostaniesz jakąś kasę? Samopoczucie - Rycerz Mieczy - wiadomo, że podczas rozwodu wychodzi wiele niesmacznych sytuacji... Emocje - 9 Bulaw - będziesz obserwować i patrzeć co się dzieje, pozycja zdecydowanie obronna... Zdrowie - 6 Bulaw - no zdrowie jest! Uczucia - 6 Monet + XVI Wieza + As Kielichow, Krol Bulaw ---> IV Cesarz; HB V Papiez - a mi się wydaje, że stwierdzisz, że baaaardzo dużo dawałaś komuś miłości, że uważałaś kogoś za przyjaciela a on okazał się kimś innym... Niespodzianka - 2 Kielichow + 10 Kielichow, I Mag ---> XI Pasja, HB XIII Smierc i IV Cesarz - dużo uczuć i uwagi dostaniesz od jakiegoś mężczyzny, z którym łączy Cię jakieś hobby i chyba zupełnie inaczej na niego spojrzysz Zadanie m-ca - Krolowa Mieczy, V Papiez, XVII Gwiazda ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz - być jak królowa mieczy, twarda i mocno stać przy swoim, przy tym nie tracić nadziei, wierzyć, że sąd będzie przychylny i będziesz mogła rozpocząć wszystko od nowa... Rada na czerwiec - X Kolo Fortuny, XV Diabel, 4 Monet ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka los jest zmienny i kapryśny, ale tutaj pokazuje, że wyjdziesz z uzależnienia rodzinnego i to jest Ci właśnie teraz pisane - uwolnienie Cytuj
Selenit666 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ogolny nastroj miesiaca - 0 Glupiec Myślę, ze wokół dzieciaków się będzie kręcić czerwiec albo w końcu zrobisz cos spontanicznego dla Siebie Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 czerwca - 3 Kielichow + 4 Kielichow ---> V Papiez, HB VII Rydwan Dzieci mogą być nieco znudzone to będziesz im atrakcji dostarczać 11-20 czerwca - XIII Smierc i IX Eremita ---> 0 Glupiec, XXII Glupiec i IV Cesarz ooo tu to du.niesz cos zrobisz dla siebie i swojego rozwoju duchowego 21-30 czerwca - XX Sad i As Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa ożywienie widać, ten rozwój ci bardzo pomoże.. Praca/Rozwoj zawodowy - 4 Bulaw + 8 Monet ---> 0 Glupiec, HB XII Wisielec i IV Cesarz Tu widze ogolnie moje zadowolenie, moze tez bedzie jakies nowe zajecie, ktore mnie w tym czasie zajmie - tak i mocno stabilnie Finanse - Rycerz Monet + Krolowa Bulaw ---> XIX Slonce Cos przyoszczędzisz, żeby potem poszaleć Samopoczucie - Rycerz Mieczy Puczać otoczenie będziesz i działac działąc Emocje - 9 Bulaw Bardzo mocno stabilne Zdrowie - 6 Bulaw jedynie na nogi uważaj ale ogolne super Uczucia - 6 Monet + XVI Wieza + As Kielichow, Krol Bulaw ---> IV Cesarz; HB V Papiez Tu może nie być szału raczej będzie mocno przyjacielsko Niespodzianka - 2 Kielichow + 10 Kielichow, I Mag ---> XI Pasja, HB XIII Smierc i IV Cesarz może jakies spotkanie, którego się nie spodziewasz Zadanie m-ca - Krolowa Mieczy, V Papiez, XVII Gwiazda ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Zajecie sie sprawami rozwodowymi. - oj tak Rada na czerwiec - X Kolo Fortuny, XV Diabel, 4 Monet ---> XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka nie daj sobie po nosie grać i nie przywiązuj się do rzeczy materialnych Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Dzieki Iwus... Dzieki Selenitku... Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Dzieki Mysti... Nie, nie... co do punktu o rozwodzie... to niemozliwe, zeby byl juz w czerwcu, do konca czerwca idzie separacja jeszcze... takze mysle, ze od lipca moze isc na calego... wszelkie dzialania... chociaz juz wnosic bede w czerwcu jeszcze o to... ale pewno to potrwa. Co do reszty... zobaczymy... Uczuciowo to nie widze tu wielkich wzlotow... moze cos sie sypnie bardziej... Ale weryfikacje najlepsza przyniesie zycie... Dziekuje jeszcze raz ogromnie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Moze tez chodzic o znajomosc, gdzie ktos mnie wspiera, ewentualnie ja kogos wspieram. Na razie runelo cos w takiej jednej znajomosci... ale napisze pozniej co i jak... juz na koniec m-ca... teraz to tylko gdybanie, bo na swiezo... Mam nadzieje, ze wiecej runiec w tym miesiacu mnie nie czeka. Przynajmniej nie takiego szarpania... Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 weryfikuje troche zmodyfikowany dla moich potrzeb rozklad ogolny nastroj miesiaca - 0 glupiecw tym m-cu dobiega moja separacja oficjalna do konca, bede skladac o rozwod, wiec pewno to sie zaznaczylo. w tym miesiacu duzo dzialo sie wokol dzieci. Sredniej i krotkiej, czyli najmlodszej. Szczegolnie zas wokol sredniej i zmiany jej szkoly. co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 czerwca - 3 kielichow + 4 kielichow ---> v papiez, hb vii rydwan tu skupienie na domu, sobie przede wszystkim. 3 kielichow to dla mnie przede wszystkim w rozkladach moje 3 corki, wiec wszystko pewno, co dotyczy tej mojej rodzinki. tu rzeczywiscie bylo zajecie sie soba, domem i dziecmi. Taki troche chas byl wycofania sie. Wiecej czasu spedzilam w domu. 11-20 czerwca - xiii smierc i ix eremita ---> 0 glupiec, xxii glupiec i iv cesarztu stawiam na sprawy rozwodowe, byc moze zaczne wszystko juz oficjalnie puszczac w ruch: Adwokat itp. Bo mezu tez wskazuje na to, ze juz sie niecierpliwi i mi przypomina, ze niedlugo sie rozwodzimy. :icon_smile2: tu bylo zajecie sie szkola sredniej, konkretne dzialania. Poza tym rzeczywiscie konkretne rozmowy z mezem wokol rozwodu i pytanie, czy rzeczywiscie tego chce i takie tam. 21-30 czerwca - xx sad i as bulaw ---> xxi swiat, hb xxi swiat i iii cesarzowamoze jakis pierwszy termin w sadzie z okazji rozwodu? tu znalezienie szkoly dla sredniej w innym miescie. praca/rozwoj zawodowy - 4 bulaw + 8 monet ---> 0 glupiec, hb xii wisielec i iii cesarzowatu widze ogolnie moje zadowolenie, moze tez bedzie jakies nowe zajecie, ktore mnie w tym czasie zajmie. tu powiedzialabym, ze wiele sie nie zmienilo. Zajmowaly mnie inne sprawy. Dzieci, dom, rodzina. finanse - rycerz monet + krolowa bulaw ---> xix sloncetu zalecany rozsadek w wydatkach. tu byl moment, ze trzeba bylo troche zacisnac pasa, bo pieniazki weszly na konto za pozno. samopoczucie - rycerz mieczystawiam na wewnetrzna szamotanine i lapanie kilku srok na raz. Ryzyko szybkiego wewnetrznego wypalenia sie. takie miotanie sie troche. Duzo myslenia, duzo zamartwiania sie i chec wyjasniania wielu niejasnosci. emocje - 9 bulawtu tak raczej ostroznie. Widac duzo zmian, te rozwodowe chyba, i z mojej strony bardziej obserwowanie i panowanie nad emocjami. Skupienie sie ewentualnie na sobie. bylam czujna i nie wyskakiwalam przed szereg. Tam, gdzie cos bylo niejasne, wolalam milczesc i przypatrywac sie, co z tego dla mnie wyniknie. zdrowie - 6 bulawbedzie sluzylo tak, zdrowie dopisywalo. Takze bardzo dobrze znosilam zimniejsza pogode. Mialam dosc wysoka cieplote ciala, co wiaze sie u mnie z duzym poziomem energii. uczucia - 6 monet + xvi wieza + as kielichow, krol bulaw ---> iv cesarz; hb v papiez tu ktos moze wyskoczyc ja krolik z kapelusza i niezle zaskoczyc. no tak, pewien znajomy zaskoczyl mnie czyms rzeczywiscie. niespodzianka - 2 kielichow + 10 kielichow, i mag ---> xi pasja, hb xiii smierc i iv cesarztu tez, jakby jakas znajomosc miala nabrac tempa. Dojsc do punktu, gdzie woz albo przewoz i nieco nabrala zycia. tu mysle, ze moze chodzic zarowno o te znajomosc, jw. Ale takze szkola cory. Tu przeslismy z rozmow do dzialnia. Czego efektem jest znalezienie jej miejsca w zupelnie nowej szkole. zadanie m-ca - krolowa mieczy, v papiez, xvii gwiazda ---> viii sprawiedliwosc, hb xxii glupiec i iv cesarzzajecie sie sprawami rozwodowymi. mysle, ze tu chodzilo o szkole mlodej. To bylo najwazniejsze. Musialam byc pewna czego chce i ostro do tego darzyc. rada na czerwiec - x kolo fortuny, xv diabel, 4 monet ---> xvii gwiazda, hb xi pasja i ii kaplankatu beda chyba dzialania takie bardzo ostrozne. Na tyle, na ile konieczne. Diabel to moze byc moj maz (koziorozen zodiakalny, wychodzi mi nieraz w diable). Ogolnie zajac sie swoim domem, rodzina, kontakty powinny byc przyjazne, z szacunkiem, ale i nacechowane uwaznoscia. Byc stale pewnym, czego sie chce. patrzec swojego i w odpowiednim momencie zadzialac, jak takze walczyc o swoje. Czuc sie krolowa w swoich 4. Scianach, jak to mi w tym m-cu jedna znajoma poradzila. W swoim domu - jej slowa takie - to ty jestes krolowa i nikt ci nie naskoczy. Gdziekolwiek idziesz w imieniu swoich dzieciakow, jestes ich matka i krolowa w swoim domu/rodzinie. Nikt ci nie naskoczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi