Maestro Inez2503 Napisano 26 Maja 2013 Maestro Napisano 26 Maja 2013 Co miłego w uczuciach w czerwcu? 4 buław Kapłanka Sąd (i dołozyłam do Sądu 3 denarów Gwiazda Słonce) będę się fajnie czuła, bo możliwe, że jakas relacja ulegnie poprawie i chyba ta poprawa będzie na dłużej:) Cytuj
Kędry Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Co miłego w uczuciach w czerwcu? 4 buław Kapłanka Sąd (i dołozyłam do Sądu 3 denarów Gwiazda Słonce) będę się fajnie czuła, bo możliwe, że jakas relacja ulegnie poprawie i chyba ta poprawa będzie na dłużej:) Ja bym powiedziała, że wręcz sielanka będzie - ale bardziej przyjacielskie klimaty będą przeważać Cytuj
mlodzia Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Miła atmosfera, wręcz błoga, odnowisz kontakt z przyjaciółką lub przyjacielem. Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Lipca 2013 Co miłego w uczuciach w czerwcu? 4 buław Kapłanka Sąd (i dołozyłam do Sądu 3 denarów Gwiazda Słonce) będę się fajnie czuła, bo możliwe, że jakas relacja ulegnie poprawie i chyba ta poprawa będzie na dłużej:) Generalnie miesiąc był spokojny, aczkolwiek miły..Mimo przeciążenia nauką i obowiązkami czułam się naprawdę atrakcyjna i zadowolona z samej siebie;) W domu fajnie, kontakty z płcią przeciwną miłe i sympatyczne:))) Czułam się czasem jak ta Gwiazda:)) A relacja również uległa poprawie:) Ta 3 denarów Gwiazda i Słońce to chyba pokazała mi moją pracę nad sobą, w sensie nie tylko psychicznym, ale i fizycznym:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi