Skocz do zawartości

Czy wygram w lotto w tym roku? (2013)

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

6 Pucharów . 7 Pucharów . Król Pucharów

Oj nie.. to tylko marzenia, a ten Król Pucharów? Może ze strony jakiegoś mężczyzny będę miała wsparcie finansowe, czy może to po prostu część tego przekazu, że to tylko marzenia, bo mój ojciec od lat chciałby wygrać w lotto i nie wygrywa i być może karta właśnie jego reprezentuje...

Gość bakea
Napisano

A ja bym grala hehe i skreslila numery kogos z daty urodzenia swoich przodkow mysle ze wlasnie mezczyzny dziadek... pradzaidek i kto wie czy by sie nie poszczescilo ;)

Napisano

wow dzięki :D to czemu nie, raz czy dwa mogę skreślić :)

Gość bakea
Napisano

jasne kombinuj z polaczeniem cyfr z daty urodzenia ;) kto nie gra nie wygrywa :)

Napisano

Dokladnie, jak pisze Bakea... ;) Poza tym podsumy sa dosc ciekawe. Glupiec a z HB XIII Smierc i IV Cesarz. Takie transformujace... i otwierajace na cos nowego. Czemu nie na wygrana? ;)

Napisano

w tych kartach wygranej nie ma

luth sama zarabiasz na swoje utrzymanie czy ktoś to robi?

Gość alles-in1
Napisano

Ja mysle, ze masz duza szanse na wygrana :)

Napisano

Haha, zdania są podzielone! Ale powiem wam, że dzisiaj śnił mi się młody wojskowy, że rozmawiał ze mną, pojawił się ni z tego ni z owego.. a mój dziadek był wojskowym :). Więc.. cóż zobaczymy :).

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja:

Poza drobnymi wygranymi w zdrapkach (do 15zł) nic :)