agack222 Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Witam. Mam prosbe do osob znajacych sie na Tarocie. Otoz wrozono mi droga internetowa z kart, mam zdjecie dwoch rozkladow jakich dokonal tarocista i chcialabym aby ktos pomogl w interpretacji / przedstawil swoja interpretacje gdyz nie jestem pewna umiejetnosci tamtego tarocisty. Czy ktos da rade pomoc? pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Witaj agack222 Można jak najbardziej prosić o pomoc, jednak by można było uzyskać interpretacje zamieszczonych rozkładów istotne jest zastosowanie się do regulaminu działu oraz zgodnie z nim podanie najpierw własnej interpretacji. Link do regulaminu działu--> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Pozdrawiam Cytuj
agack222 Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Hej, dzieki za odpowiedz. Ponizej zamieszczam zdjęcie kart oraz opis sytuacji i interpretację. http://img507.imageshack.us/img507/7706/dsc1008k.jpg http://img195.imageshack.us/img195/1192/dsc1009x.jpg Ogólnie pytalam o moj zwiazek i szczerosc mojego partnera w ostatnich miesiacach, a takze o to czy ktos wyjawi moje tajemnice. Tarocista opisal osobowosc moja i mojego partnera co poniekad sie zgadza, powiedzial takze, ze nie byl on wobec mnie do konca szczery i karty mowia iz mozliwe byly wielokrotne (mnogie) pocalunki z inna kobieta. Powiedzial rowniez, ze moje tajemnice nie ujrza swiatla dziennego i o pewnych sytuacjach powinnam zapomniec (królowa mieczy strzeże moich tajemnic) Z kart jego zdaniem wynika, ze wszystko ulozy sie bardzo ladnie, tylko trzeba mi nad zwiazkiem pracowac, natomiast moj partner jego zdaniem nie angazuje sie tak mocno w zwiazek jak ja i nie jest do konca zobowiazany jesli chodzi o nasza przyszlosc. Bardzo prosze powiedzcie mi, czy tarocista dobrze wszystko zinterpretowal ? (nie jestem pewna czy nie trafilam na jakiegos "oszusta") Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Slońce nie znamy wszystkich talii, a na zdjęciach nie widać wyraźnie niestety ... Napisz proszę podobnie jak dziewczyny w innych wątkach jakie karty wyciągłaś i co każda pozycja oznacza zgodnie z rozkładem jaki zastosowalaś, dobrze? Cytuj
agack222 Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Kurcze, ja nie znam nazewnictw tych kart, jedyne co pamietam to jakich opisow uzywal tarocista. Byly to: - karta mieczy - krolowa mieczy - karta buław. Niestety ja sie nie znam kompletnie na tarocie Szukalam zdjec tych kart na internecie ale nic nie znalazlam Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 ja patrząc na te karty równiez nie wiem jakie to są...mimo, że znam tarota. Tej talii nie znam i w tej sytuacji interpretacja wydaje się niemożliwa, przynajmniej moja. Ale może ktoś zna tą talie, rozpozna karty i uzyskasz interpretacje Cytuj
agack222 Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Bylabym komus bardzo wdzieczna za pomoc Dzieki Daffne :):) Cytuj
Geranium Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Czy to nie jest Tarot Marsylski? Te charakterystycznie skrzyżowane miecze skojarzyłam. Spróbowałabym, ale brakuje mi pewności... Cytuj
Geranium Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Zróbmy tak, ja się podejmę tego, ale nie mam czasu szukać po sieci Kart, jeśli dowiesz się co to za talia i zdobędziesz do niej klucz, bez problemu to zrobię Podejrzewam, że jest to t. marsylski, ale nie znalazłam obrazów kart z podpisami, same obrazki niewiele mi mówią, jak znajdziesz taki opis, to nie ma problemu Cytuj
agack222 Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Dowiedzialam sie, ze jest to Tarot Marsylski, stara talia Ridera Waita, ale nigdzie nie widze zdjec Cytuj
iridos Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Hej, dzieki za odpowiedz. Ponizej zamieszczam zdjęcie kart oraz opis sytuacji i interpretację. http://img507.imageshack.us/img507/7706/dsc1008k.jpg http://img195.imageshack.us/img195/1192/dsc1009x.jpg Ogólnie pytalam o moj zwiazek i szczerosc mojego partnera w ostatnich miesiacach, a takze o to czy ktos wyjawi moje tajemnice. Tarocista opisal osobowosc moja i mojego partnera co poniekad sie zgadza, powiedzial takze, ze nie byl on wobec mnie do konca szczery i karty mowia iz mozliwe byly wielokrotne (mnogie) pocalunki z inna kobieta. Powiedzial rowniez, ze moje tajemnice nie ujrza swiatla dziennego i o pewnych sytuacjach powinnam zapomniec (królowa mieczy strzeże moich tajemnic) Z kart jego zdaniem wynika, ze wszystko ulozy sie bardzo ladnie, tylko trzeba mi nad zwiazkiem pracowac, natomiast moj partner jego zdaniem nie angazuje sie tak mocno w zwiazek jak ja i nie jest do konca zobowiazany jesli chodzi o nasza przyszlosc. Bardzo prosze powiedzcie mi, czy tarocista dobrze wszystko zinterpretowal ? (nie jestem pewna czy nie trafilam na jakiegos "oszusta") Pozdrawiam nawet jeśli trafiłaś na takiego to nic tu po nas wg mnie to co tu ktoś zinterpretuje będzie odbiegało od rzeczywistości każda wróżka ma swój własny odczyt kart to raz a dwa nawet nie wiadomo co to za rozkład jak go czytać co do czego przypiąć głupota jest sprawdzanie umiejętności jednej wróżki u drugiej skoro zawierzyłaś tej trzymaj sie tego co ci powiedziała albo zrób sama czy kogoś tu poproś o rozkład na relację p.s. królowa mieczy nie strzeże tajemnic szybciej może być nią kapłanka km zrobi wszystko co dla niej będzie z korzyscia czasem bardzo wyrachowanie bez skrupułów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi