Skocz do zawartości

Czerwiec 2013

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Praca: Rydwan (O) . 7 Denarów (O)

Nie dobrze, mi to wygląda wręcz jak możliwość bycia zwolnionym? A w najlepszym wypadku złe wyniki w pracy i niezadowolenie z tego powodu.

Finanse: Żądza (Siła) (O) . Pustelnik

Z jednej strony będę chciała wydawać kasy i wydawać, a z drugiej strony mój wewnętrzny skąpiec będzie chciał zachować. I taka walka wewnętrzna.

Uczucia: Głupiec (O) . 7 mieczy (O)

Chyba się skończy sielanka i znowy jakieś konflikty się mogą zakraść.. Któreś z nas będzie niepoważnie podchodziło do tematu i bagatelizowało sprawę, możliwe, że wyjdzie na wierzch coś co nie powinno...

Dom / Rodzina: Sąd Ostateczny (O)

Nadal kiepski kontakt i być może z mojej strony nie wykorzystywanie tego co mi rodzinka może zaoferować? Nie wiem.

Niespodzianka: 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł

Niespodzianka wygląda bardzo zachęcająco. Uwolnię się od jakiejś nieprzyjemnej sytuacji, pojawi się coś nowego, nowe szanse, nowe perspektywy, jednak patrząc po obecności wisielca, to się stanie z pewnym opóźnieniem czasowym, nie od razu.

Gdyby nie liche karty jakie wyszły mi na sytuację w pracy sądziłabym, że po prostu duże sukcesy w pracy, ale to chyba jest związane w takim razie z inną sferą życia, lub co mnie przeraża - że faktycznie mogę stracić tą pracę co będzie w pewnym sensie wyzwalające ale też rujnujące (więc spodziewałabym się jakiejś wieży, ale może to ten Diabeł w podsumowaniu.. nie mam pojęcia co to może być i jak to rozumieć).

Co robić? 4 denarów

Nie być rozrzutną, gromadzić pieniądze, jak najbardziej się zdyscyplinować i pracować.

Czego nie robić? 3 pucharów

Oj zdecydowanie nie dać się przyjemnościom, nie spoczywać na laurach.

Rada: 10 mieczy . 3 miecze (O)

Mam wrażenie, że ta rada to po prostu ostrzeżenie przed nadchodzącym ciosem, jakimś nieszczęściem i wskazówka by się na to porządnie przygotować..

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

Teraz sobie myślę, że chyba źle to zinterpretowałam :) miałam jakiś dziwny nastrój, w ogóle nie widzę póki co oznak tych złych rzeczy w pracy.

• Maestro
Napisano

Praca: Rydwan (O) . 7 Denarów (O)

Może być jakiś zastój, bezruch, spokój

Finanse: Żądza (Siła) (O) . Pustelnik

Myślę, że nadchodzi czas oszczędzania, trzeba zacisnąć pasa

Uczucia: Głupiec (O) . 7 mieczy (O)

Uważaj, żeby ktoś Cię nie oszukał, nie wiem ktoś tu może popełnić jakies głupstwo, gafę

Dom / Rodzina: Sąd Ostateczny (O)

nie umiem kart w negacji czytać, normalnie bym powiedziała, że pojednanie,ale hmmm...nie wiem naprawdę...

Niespodzianka: 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł

dla mnie to albo wejście w nową relację, namiętna, która ma szansę wywrócić Twój świat, ew. powrót spokoju w domu

Co robić? 4 denarów

Pilnuj tego co masz najcenniejsze, tzn. uczuć, myśli,raczej nie ujawniaj swoich pragnień, ponadto bądź oszczędna

Czego nie robić? 3 pucharów

nie baw się za duzo,nie szalej, nie bądź zbyt otwarta

Rada: 10 mieczy . 3 miecze (O)

odetnij się od tego co Cię męczy, co może przynieść Ci łzy i ból

Napisano

Nie potrafię za bardzo czytać kart odwróconych, ale spróbuję....

Praca: Rydwan (O) . 7 Denarów (O) - wydaje mi się, że nastąpią jakieś niemiłe zmiany, które np. spowodują obniżkę pensji, czy premii....

Finanse: Żądza (Siła) (O) . Pustelnik - dokładnie to samo co wyżej....

Uczucia: Głupiec (O) . 7 mieczy (O) - nie wiem, czy jesteś w kimś zakochana, ale tutaj jakieś nieporozumienia drobne się wkradną, ale takie wręcz dziecięce bym powiedziała....

Dom / Rodzina: Sąd Ostateczny (O) - brak kontaktu, ożywienia tutaj nie ma....

Niespodzianka: 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł - tak, wyjdziesz poza swoje ramy, otworzysz się na coś nowego, ale będzie to wymagało czasu....

Co robić? 4 denarów - starać się oszczędzać

Czego nie robić? 3 pucharów - uważać na to co się mówi i na znajomych

Rada: 10 mieczy . 3 miecze (O) - chyba przydałoby się odrobinę pozytywnego myślenia patrząc po kartach.... wszystko to, co masz w życiu zawdzięczasz swojemu nastawieniu... twoje nastawienie=twoje życie....

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Praca Rydwan (O) . 7 Denarów (O) - obniżki pensji ani nic złego na szczęście nie było, po prostu brakowało mi motywacji do pracy, bardzo się rozleniwiłam i lepią się do mnie męczące i nudne projekty

Finanse Żądza (Siła) (O) . Pustelnik- musiałam założyć za chłopaka za mieszkanie, więc kasy było mało i trzeba było oszczędzać. Dostałam zastrzyk gotówki od taty, więc summa summarum wyszło dobrze, nie głodowaliśmy.

Uczucia Głupiec (O) . 7 mieczy (O)- chciałam się wyprowadzić, było naprawdę źle, ale wpłynęliśmy na spokojne wody.. odkryłam wiele ze swojego dzieciństwa co sabotuje mi teraz związki i zdałam sobie sprawę z tego czego potrzebuję bardzo w związku i dlaczego.

Dom / Rodzina Sąd Ostateczny (O) - ogólnie dosyć płasko, spotkanie raz na 2 tygodnie i zdałam sobie sprawę, że faktycznie nie wykorzystuję tego co rodzice mogą mi zaoferować i otworzyłam się na ich pomoc.

Niespodzianka 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł - niespodzianką chyba było dla mnie właśnie zrozumienie siebie. Po prostu oświeciło mnie i zaczęłam widzieć wszystko jak na dłoni, cały ciąg przyczynowo skutkowy co mnie doprowadziło do tego gdzie jestem teraz. Przyznałam się przed sobą do mega ilości stłumionego gniewu i żalu do rodziców i przestałam to wypierać, uświadomiłam sobie co naprawdę lubię i chcę robić w życiu, w jaki sposób sie realizować. Więc faktycznie - wyszłam poza ramy, na razie tylko psychicznie :).

Dziękuję wam za interpretacje :)!

Edytowane przez Farfalla209