Farfalla209 Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) Praca: Rydwan (O) . 7 Denarów (O) Nie dobrze, mi to wygląda wręcz jak możliwość bycia zwolnionym? A w najlepszym wypadku złe wyniki w pracy i niezadowolenie z tego powodu. Finanse: Żądza (Siła) (O) . Pustelnik Z jednej strony będę chciała wydawać kasy i wydawać, a z drugiej strony mój wewnętrzny skąpiec będzie chciał zachować. I taka walka wewnętrzna. Uczucia: Głupiec (O) . 7 mieczy (O) Chyba się skończy sielanka i znowy jakieś konflikty się mogą zakraść.. Któreś z nas będzie niepoważnie podchodziło do tematu i bagatelizowało sprawę, możliwe, że wyjdzie na wierzch coś co nie powinno... Dom / Rodzina: Sąd Ostateczny (O) Nadal kiepski kontakt i być może z mojej strony nie wykorzystywanie tego co mi rodzinka może zaoferować? Nie wiem. Niespodzianka: 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł Niespodzianka wygląda bardzo zachęcająco. Uwolnię się od jakiejś nieprzyjemnej sytuacji, pojawi się coś nowego, nowe szanse, nowe perspektywy, jednak patrząc po obecności wisielca, to się stanie z pewnym opóźnieniem czasowym, nie od razu. Gdyby nie liche karty jakie wyszły mi na sytuację w pracy sądziłabym, że po prostu duże sukcesy w pracy, ale to chyba jest związane w takim razie z inną sferą życia, lub co mnie przeraża - że faktycznie mogę stracić tą pracę co będzie w pewnym sensie wyzwalające ale też rujnujące (więc spodziewałabym się jakiejś wieży, ale może to ten Diabeł w podsumowaniu.. nie mam pojęcia co to może być i jak to rozumieć). Co robić? 4 denarów Nie być rozrzutną, gromadzić pieniądze, jak najbardziej się zdyscyplinować i pracować. Czego nie robić? 3 pucharów Oj zdecydowanie nie dać się przyjemnościom, nie spoczywać na laurach. Rada: 10 mieczy . 3 miecze (O) Mam wrażenie, że ta rada to po prostu ostrzeżenie przed nadchodzącym ciosem, jakimś nieszczęściem i wskazówka by się na to porządnie przygotować.. Edytowane 26 Maja 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Farfalla209 Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 Teraz sobie myślę, że chyba źle to zinterpretowałam miałam jakiś dziwny nastrój, w ogóle nie widzę póki co oznak tych złych rzeczy w pracy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Maestro Napisano 29 Maja 2013 Praca: Rydwan (O) . 7 Denarów (O) Może być jakiś zastój, bezruch, spokój Finanse: Żądza (Siła) (O) . Pustelnik Myślę, że nadchodzi czas oszczędzania, trzeba zacisnąć pasa Uczucia: Głupiec (O) . 7 mieczy (O) Uważaj, żeby ktoś Cię nie oszukał, nie wiem ktoś tu może popełnić jakies głupstwo, gafę Dom / Rodzina: Sąd Ostateczny (O) nie umiem kart w negacji czytać, normalnie bym powiedziała, że pojednanie,ale hmmm...nie wiem naprawdę... Niespodzianka: 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł dla mnie to albo wejście w nową relację, namiętna, która ma szansę wywrócić Twój świat, ew. powrót spokoju w domu Co robić? 4 denarów Pilnuj tego co masz najcenniejsze, tzn. uczuć, myśli,raczej nie ujawniaj swoich pragnień, ponadto bądź oszczędna Czego nie robić? 3 pucharów nie baw się za duzo,nie szalej, nie bądź zbyt otwarta Rada: 10 mieczy . 3 miecze (O) odetnij się od tego co Cię męczy, co może przynieść Ci łzy i ból Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Nie potrafię za bardzo czytać kart odwróconych, ale spróbuję.... Praca: Rydwan (O) . 7 Denarów (O) - wydaje mi się, że nastąpią jakieś niemiłe zmiany, które np. spowodują obniżkę pensji, czy premii.... Finanse: Żądza (Siła) (O) . Pustelnik - dokładnie to samo co wyżej.... Uczucia: Głupiec (O) . 7 mieczy (O) - nie wiem, czy jesteś w kimś zakochana, ale tutaj jakieś nieporozumienia drobne się wkradną, ale takie wręcz dziecięce bym powiedziała.... Dom / Rodzina: Sąd Ostateczny (O) - brak kontaktu, ożywienia tutaj nie ma.... Niespodzianka: 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł - tak, wyjdziesz poza swoje ramy, otworzysz się na coś nowego, ale będzie to wymagało czasu.... Co robić? 4 denarów - starać się oszczędzać Czego nie robić? 3 pucharów - uważać na to co się mówi i na znajomych Rada: 10 mieczy . 3 miecze (O) - chyba przydałoby się odrobinę pozytywnego myślenia patrząc po kartach.... wszystko to, co masz w życiu zawdzięczasz swojemu nastawieniu... twoje nastawienie=twoje życie.... Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Weryfikacja Praca Rydwan (O) . 7 Denarów (O) - obniżki pensji ani nic złego na szczęście nie było, po prostu brakowało mi motywacji do pracy, bardzo się rozleniwiłam i lepią się do mnie męczące i nudne projekty Finanse Żądza (Siła) (O) . Pustelnik- musiałam założyć za chłopaka za mieszkanie, więc kasy było mało i trzeba było oszczędzać. Dostałam zastrzyk gotówki od taty, więc summa summarum wyszło dobrze, nie głodowaliśmy. Uczucia Głupiec (O) . 7 mieczy (O)- chciałam się wyprowadzić, było naprawdę źle, ale wpłynęliśmy na spokojne wody.. odkryłam wiele ze swojego dzieciństwa co sabotuje mi teraz związki i zdałam sobie sprawę z tego czego potrzebuję bardzo w związku i dlaczego. Dom / Rodzina Sąd Ostateczny (O) - ogólnie dosyć płasko, spotkanie raz na 2 tygodnie i zdałam sobie sprawę, że faktycznie nie wykorzystuję tego co rodzice mogą mi zaoferować i otworzyłam się na ich pomoc. Niespodzianka 4 buław . Świat . Wisielec -> Diabeł - niespodzianką chyba było dla mnie właśnie zrozumienie siebie. Po prostu oświeciło mnie i zaczęłam widzieć wszystko jak na dłoni, cały ciąg przyczynowo skutkowy co mnie doprowadziło do tego gdzie jestem teraz. Przyznałam się przed sobą do mega ilości stłumionego gniewu i żalu do rodziców i przestałam to wypierać, uświadomiłam sobie co naprawdę lubię i chcę robić w życiu, w jaki sposób sie realizować. Więc faktycznie - wyszłam poza ramy, na razie tylko psychicznie . Dziękuję wam za interpretacje ! Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi