Skocz do zawartości

CELTYCKI na męża

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Opis sytuacji: z mężem nie mieszkamy, ja nie widzę przyszłości, chce sie rozwieść. On zaczął TROCHĘ zabiegać o mnie. Postawiłam karty, bo CZUJĘ, że on kłamie, kreci, że jest Nieszczery, ma złe intencje i nawet niespecjalnie mu zależy. Na zasadzie: a nóż sie uda, a jeśli nie, to żadna strata. On przez rok mial inną kobiete i m. in to było powodem naszego rozstania. Ja podejrzewam, ze on do niej wrócił.

Talia Rider waite radiant

źródło: dopiszę później, bo teraz zgubiłam tę zakładkę

Rozkład ten zbudowany został z intencją rozpoznania zamiarów i postępowania znajomej nam osoby wobec nas i relacji z nami. Nie jest to rozkład stricte partnerski. Jego zadaniem jest pokazanie perspektywy widzenia znajomości oczami osoby, o którą pytamy.

Wyleciała 4 buław – wyszła dwa razy i nie wiem, czy chodzi o romans, czy domowe zacisze

Tło as monet, królowa kielichów, II kapłanka

1. Rys osoby, o którą pytamy

To ogólny obraz - symboliczny osoby, która nas interesuje – Siła VIII – jest pewny swojego. Jego postawa mnie czasami zaskakuje. Siła tu świetnie pasuje. Ale w negatywnym znaczeniu. Obstaje przy swoim. Ma nadzieję, ze i tak ulegnę.

2. Mój stosunek do niego – jak on to widzi

Karta wskazuje jak osoba, o którą pytamy ocenia moje zachowanie, postępowanie wobec niego – 4 denarów – ja nie odpuszczam, nie popuszczam, zamknęłam się w sobie na niego. Straciłam do niego zaufanie i nie wierzę w jego szczere intencje.

3. Świadoma postawa jego wobec mnie

Tu znajdziemy informację o świadomej intencji i postawie zewnętrznej wobec mnie – 8 kielichów– on odszedł, ale furtki nie zamknął. Ma nadzieje na powrót (mówił o tym kilka razy). On z własnej woli nie odszedl, chyba, że chodzi tu o tę kobiete, z która miał (i chyba nadal ma) romans. Do niej ucieka. Chce powrotu do nas, ale ja nie czuje, ze tak naprawdę chce. Mam też odczucie, zę ta druga jest TERAZ dlatego, ze szuka pocieszenia. Nie rozumiem zbyt tej 8 kiel jako swiadomej postawy, bo świadomie to on chciałby pozornej sielanki rodzinnej.

4. Nieświadoma postawa jego wobec mnie

Karta wskaże jakimi podświadomymi, wewnętrznymi wzorcami kieruje się osoba w relacji ze mną. Wraz z kartą przeszłości wskaże jak przeszłe sytuacje, doświadczenia wpływają na zachowanie osoby i realizację związku/znajomości. Porównanie tej karty z kartą świadomości poinformuje nas czy natura osoby współgra z jego świadomą postawą czy może widać konflikt, który prędzej czy później da o sobie znać. – VI zakochani - on wybiera jednak tamtą kobietę.

5. Niedaleka przeszłość relacji, znajomości

Karta wskazuje na nieodległą przeszłość związku/znajomości (widzianą oczywiście oczami osoby, która nas interesuje) jaka ma wpływ na obecny kształt relacji. Królowa Monet – mysle, ze to ja , jego zona, spokojny dom, zadbany, o nic nie musiał sie martwić. Często wychodzę jako q denarów.

6. Najbliższa przyszłość –głupiec – coś nowego, nowe działania. Niestety nie wiem w jakim kierunku?

7. Nastawienie osoby o którą pytamy wobec partnerstwa

Karta informuje jak osoba, o którą pytamy widzi siebie oraz swoje miejsce w związku/znajomości/relacji ze mną. Czyli czy chce ze mną być – 5 kielichów – czuje smutek, jest mu źle

8. Wpływ otoczenia i innych osób

Odkryje wpływy świata zewnętrznego na postawę i zachowanie osoby, o którą pytamy, a także wskaże jak ona czuje się w świecie w związku z relacją ze mną – Królowa buław to chyba pokazana jest tamta kobieta

9. Obawy osoby, o którą pytamy w stosunku do relacji ze mną, są zwiazane z przyszłoscią – 4 mieczy – boi się,ze to koniec, ze odsuwam się od niego

10. Dalsza przyszłość – założyłam, że chodzi o 3 miesiace, do końca sierpnia

Perspektywy relacji jakie w przyszłości odkryje, pozna i będą udziałem osoby, o którą pytamy – [B]As kielichów, 4 buław, 6 monet[/b] mysle,zę on będzie ciagnął ten swój romans. Albo odkryje miłość do mnie i będzie próbował cos z siebie dac? Tutaj nie wiem. Raczej wybuchu miłosći miedzy nami nie będzie, bardziej pasuje więc ta pierwsza opcja.

To moja interpretacja. Pewnie nieudolna, ale uczę sie. Najmniej rozumiem w rozkładzie dalszą przyszłość (as kiel, 4 buł, 6 monet), bo nie wiem czy dotyczy ona mnie czy tej drugiej pani. 4 buław to zarówno moze byc dom rodzinny (taki obrazek, dzieci radosc itp) jak i romans. ale chyba dowiem sie pod koniec sierpnia.

Edytowane przez emilr
Gość Daffne
Napisano

Wyleciała 4 buław - pragnienie Twoje kontynuacji tego co było...wewnętrzna potrzeba.

Tło as monet, królowa kielichów, II kapłanka->Cesarzowa

z tych kart wynika, że oczekujesz szansy realnej (as monet) ze strony Pana (Królowa kielichów), jednakże czujesz, iż Pan wymyka się z rąk jak mu odpowiada i nie masz na to wpływu zbytniego. Czuję tu Pana i Kapłanka to on...ukrywający swoje prawdziwe zamiary i to, że żyje wg własnych znanych jedynie sobie zasad, z którymi nie chce się podzielić. Przez co Ty snujesz domysły i kosztuje Cię sporo emocji dochodzenie do tego jak to w końcu z Panem jest... jednak odpowiedź jest bardzo prosta...a Pana mydlenie oczu wręcz rażące.

To ogólny obraz - symboliczny osoby, która nas interesuje – Siła VIII

– Pan żyje zgodnie z tym co czuje, w taki sposób by mu dobrze było, wygodnie. On zdaje sobie sprawę bardzo dobrze, że działa na kobiety, że potrafi je oczarować na tyle, że wierzą w jego słowa...ma w sobie siłę oraz odpowiednią zdolność by jeśli zechce Panie lecialy jak ćma do światła...Ma to coś...tą siłę, którą on wabi upatrzoną osóbkę. Jest to bardzo świadome postępowanie z Pana strony, jeśli więc czasem zgrywał niewiniątko, które twierdziło, że to Pani mu się jakas narzucała to...kłamał. Nie czynił nic czego nei chcial, nawet sam prowokował podobnie jak wobec CIebie. Myślę też, że Pan jest nie tyle pewny siebie, co pewny tego, że co by nie zrobił to zawsze ma możliwość powrotu bo masz do niego słabość...

Karta wskazuje jak osoba, o którą pytamy ocenia moje zachowanie, postępowanie wobec niego – 4 denarów

– On uważa, że jesteś oszczędna co akurat bardzo dobre, cenisz sobie stabilizacje i spokój, ale wg neigo jesteś zbyt zaborcza, wnikliwa i ciekawska...może masz tendencje szpiegowskie i on to wie? :mysli:

3. Świadoma postawa jego wobec mnie

Tu znajdziemy informację o świadomej intencji i postawie zewnętrznej wobec mnie – 8 kielichów

– on emocjonalnie zamyka się na Ciebie w tym momencie, Pan nie wygląda na stałego uczuciowo bez względu na to co mówi...Nie pali też mostów w zamierzonym celu...wie, że idąc do innej kobiety wróci z powrotem, a potem akurat nie spalony most będzie jak znalazł. Jest to przekalkulowane u Pana. Pan

4. Nieświadoma postawa jego wobec mnie

Karta wskaże jakimi podświadomymi, wewnętrznymi wzorcami kieruje się osoba w relacji ze mną. Wraz z kartą przeszłości wskaże jak przeszłe sytuacje, doświadczenia wpływają na zachowanie osoby i realizację związku/znajomości. Porównanie tej karty z kartą świadomości poinformuje nas czy natura osoby współgra z jego świadomą postawą czy może widać konflikt, który prędzej czy później da o sobie znać. – VI zakochani

- lubi bliskość, cielesność i stan zauroczenia, jednak nie zwiąże się stałym uczuciem bo wówczas musialby zrezygnować z doznań dających mu euforie. Nawet powiedzialabym że nie wytrzymałby w stalym związku...z jedną kobietą, chyba, że akceptowała by jego zdrady.

Karta wskazuje na nieodległą przeszłość związku/znajomości (widzianą oczywiście oczami osoby, która nas interesuje) jaka ma wpływ na obecny kształt relacji. Królowa Monet

– podobasz mu się, potrafisz być twardo stąpająca na ziemi, jesteś zaradna co Pan bardzo sobie ceni, ponadto zmysłowość go nęci :D

6. Najbliższa przyszłość –głupiec

– obojętność ze strony Pana, takie neutralne podejscie..sam wysiłów nie podejmie bo mu się nei chce, ale jakbyś Ty je podjeła by sie zbliżyć pewnie by nie odmówił bo lubi przyjemność. Pan skoncetrowany aktualnie na zabawie, przyjemności, chce korzystać z wolności i braku ograniczeń.

7. Nastawienie osoby o którą pytamy wobec partnerstwa

Karta informuje jak osoba, o którą pytamy widzi siebie oraz swoje miejsce w związku/znajomości/relacji ze mną. Czyli czy chce ze mną być – 5 kielichów

– być może jest mu przykro na myśl o jego zachowaniu, czuć się może gorszy z powodu takiego a nie innego postępowania. 5 kielichów to również wyrzuty sumienia wobec samego siebie, jednak partnerstwa tu nie widzi Pan. Pod 5 kielichów kryje się Diabeł...Pan więc doskonale zdaje sobie sprawę, że ma problem ze stałością z powodu licznych pokus na swej drodze dlatego mimo marzeń o związku, sam niszczy co po fakcie napawa go smutkiem.

8. Wpływ otoczenia i innych osób

Odkryje wpływy świata zewnętrznego na postawę i zachowanie osoby, o którą pytamy, a także wskaże jak ona czuje się w świecie w związku z relacją ze mną – Królowa buław

- pojawiła się inna kobieta obok niego... jednak trudno tu mówić o zwiazku

9. Obawy osoby, o którą pytamy w stosunku do relacji ze mną, są zwiazane z przyszłoscią – 4 mieczy

– on nie ma obaw, po prostu żyje zgodnie ze sobą... jednak czasem mogą pojawiać się mu mysli na temat tego co traci przez własną głupotę (głupiec) (5 kielichów) (Królowa buław)

10. Dalsza przyszłość – założyłam, że chodzi o 3 miesiace, do końca sierpnia

Perspektywy relacji jakie w przyszłości odkryje, pozna i będą udziałem osoby, o którą pytamy – As kielichów, 4 buław, 6 monet->Pustelnik

– Pan aktualnie zmierza do jakiegoś romansu z kimś, będzie starał się jednak utrzymać z Tobą dobre kontakty (6 monet) asekuracyjnie, na odległość (pustelnik). Izolacja od ciebie może wynikać z chęci ukrycia Królowej buław...

w trakcie pisania pojawiła mi się wizja człowieka...bardzo egoistycznego, który zawsze mysli o sobie... kiedyś był inny...jednak człowieka z przeszłości już nie ma...

Napisano (edytowane)

Daffne. Bardzo dziekuję Ci za tak obszerną interpretację i poświęcony czas. Postaram się dodać parę słów, jak ja to widzę.

Wyleciała 4 buław - pragnienie Twoje kontynuacji tego co było...wewnętrzna potrzeba.

To ja chcę rozwodu, na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie budowania od nowa czegoś na kłąmstwie, kombinowaniu. Podstawa to zaufanie. Nawet tego nie ma. Owszem bardzo pragnę stabilizacji, szczęścia itd., ale nie z mężem, który mam wrazenie, ciągle kłamie. Z drugiej strony maiąłm nadzieje, ze on sie bardziej o nas postara. Poczułam zawód

z tych kart wynika, że oczekujesz szansy realnej (as monet) ze strony Pana (Królowa kielichów), jednakże czujesz, iż Pan wymyka się z rąk jak mu odpowiada i nie masz na to wpływu zbytniego. Czuję tu Pana i Kapłanka to on...ukrywający swoje prawdziwe zamiary i to, że żyje wg własnych znanych jedynie sobie zasad, z którymi nie chce się podzielić. Przez co Ty snujesz domysły i kosztuje Cię sporo emocji dochodzenie do tego jak to w końcu z Panem jest... jednak odpowiedź jest bardzo prosta...a Pana mydlenie oczu wręcz rażące.

No właśnie, on trochę zaczął się starać. Myślałam, ze naprawde mu zależy. Ale dowiedziałąm sie o kilku nieciekawych rzeczach. Nie osądzam od razu na ich podstawie, ale ziarno niepewności zasiane. Poza tym po prostu czuję nieszczerość.

2. Mój stosunek do niego – jak on to widzi – 4 denarów

– On uważa, że jesteś oszczędna co akurat bardzo dobre, cenisz sobie stabilizacje i spokój

Zgadzam się. Nie jestem zbyt wylewna, jestem też stanowcza, uparta i zależy mi an poczuciu bezpieczeństwa

ale wg neigo jesteś zbyt zaborcza, wnikliwa i ciekawska...może masz tendencje szpiegowskie i on to wie?

Tu taj to przeciwieństwo mnie. Raz zajrzałam w jego telefon i dowiedziałam sie o zdradzie

3. Świadoma postawa jego wobec mnie – 8 kielichów

– on emocjonalnie zamyka się na Ciebie w tym momencie, Pan nie wygląda na stałego uczuciowo bez względu na to co mówi...Nie pali też mostów w zamierzonym celu...wie, że idąc do innej kobiety wróci z powrotem, a potem akurat nie spalony most będzie jak znalazł. Jest to przekalkulowane u Pana. Pan

To własnie podejrzewam. Zauważyłam, ze to jego staranie takie bez emocji jest. Chciałby miec święty spokój, ale gdy widzi mój opór nie wysila sie zbytnio. zabolało mnie to. Myślałam, że powalczy o nas

4. Nieświadoma postawa jego wobec mnie - VI zakochani

- lubi bliskość, cielesność i stan zauroczenia, jednak nie zwiąże się stałym uczuciem bo wówczas musialby zrezygnować z doznań dających mu euforie. Nawet powiedzialabym że nie wytrzymałby w stalym związku...z jedną kobietą, chyba, że akceptowała by jego zdrady.

Tu nie wiedziałam zupełnie. Nie znałam go od tej strony. Ale teraz, gdy wspominam to rzeczywiscie moze to nim kieruje

5. Niedaleka przeszłość relacji, znajomości - Królowa Monet

– podobasz mu się, potrafisz być twardo stąpająca na ziemi, jesteś zaradna co Pan bardzo sobie ceni, ponadto zmysłowość go nęci :D

zgadzam się. Wiem, że mu się podobam i potrafie ogarnąć tysiac rzeczy na raz. Było mu wygodnie.

Najbliższa przyszłość –głupiec

– obojętność ze strony Pana, takie neutralne podejscie..sam wysiłów nie podejmie bo mu się nei chce, ale jakbyś Ty je podjeła by sie zbliżyć pewnie by nie odmówił bo lubi przyjemność. Pan skoncetrowany aktualnie na zabawie, przyjemności, chce korzystać z wolności i braku ograniczeń

To jest to!Nie "czułam" tego głupca tutaj. Taka obojętność, za duzo wysiłku wymagałby powrót do mnie. Pan jak sięgam pamiecia zawsze beztroski, unikajacy odpowiedzialności. Ale teraz to do mnie dociera. Dopiero teraz. Myślałam, ze ma kłopoty, wiec go naiwnie wspierałam.

7. Nastawienie osoby o którą pytamy wobec partnerstwa -5 kielichów

– być może jest mu przykro na myśl o jego zachowaniu, czuć się może gorszy z powodu takiego a nie innego postępowania. 5 kielichów to również wyrzuty sumienia wobec samego siebie, jednak partnerstwa tu nie widzi Pan. Pod 5 kielichów kryje się Diabeł...Pan więc doskonale zdaje sobie sprawę, że ma problem ze stałością z powodu licznych pokus na swej drodze dlatego mimo marzeń o związku, sam niszczy co po fakcie napawa go smutkiem.

Może tak czuc. On też potrafi kłamać, kombinować, byle ktoś o nim źle nie myślał (zwłaszcza matka, rodzina). Pozory są wazne. Doswiadczyłam tego kiedyś. I odnoszę wrazenie, że to go bardziej martwi, niż sytaucja miedzy nami.

Wpływ otoczenia i innych osób - Królowa buław

- pojawiła się inna kobieta obok niego... jednak trudno tu mówić o zwiazku

Myśle, ze ona z czasem bedzie chciała wiecej.Myślę, ze nawet juz chciała. Myśle, ze oni się rozeszli, on wróciła. Tylko niestety wkrótce odkryłam zdrade i jego plany sie pokrzyzowały. Oni teraz pewnie są razem. Aaaaale..... No nie wiem. Moze on jej ulegnie, bo chce mieć spokój. Do czasu, gdy ona bedzie chciała stabilizacji, dziecka może itp. Chyba, że jej sie znudzi.

9. Obawy osoby, o którą pytamy w stosunku do relacji ze mną, są zwiazane z przyszłoscią – 4 mieczy

– on nie ma obaw, po prostu żyje zgodnie ze sobą...

O kurcze. Myślałam,że jednak troche się przejął ;) Co za luzak. Ale pasuje to do jego zachowania

jednak czasem mogą pojawiać się mu mysli na temat tego co traci przez własną głupotę (głupiec) (5 kielichów) (Królowa buław)

Dalsza przyszłość – założyłam, że chodzi o 3 miesiace, do końca sierpnia

As kielichów, 4 buław, 6 monet->Pustelnik

– Pan aktualnie zmierza do jakiegoś romansu z kimś, będzie starał się jednak utrzymać z Tobą dobre kontakty (6 monet) asekuracyjnie, na odległość (pustelnik). Izolacja od ciebie może wynikać z chęci ukrycia Królowej buław...

Mnie takie przeczucie nie opuszcza. Dlatego te karty. Czuje przez skórę, że tak właśnie jest, jak piszesz. Dobre kontakty stara sie utrzymać. Ja ze względu na dzieci zgadzam się, a wręcz sama o nie zabiegam. Może źle robię. On potrafi bez słowa nie przyjść na umówione z nimi spotkanie (przez mnie zresztą wynegocjowane)

w trakcie pisania pojawiła mi się wizja człowieka...bardzo egoistycznego, który zawsze mysli o sobie... kiedyś był inny...jednak człowieka z przeszłości już nie ma...

Ja go też tak widzę, dlatego nie biorę pod uwagę powrotu.

jeszcze arz serdecznie Ci dziekuje za poswięcony czas. Sporo mi sie rozjaśniło. a myślałam, że moze sie mylę i za dużo czarnego widzę.

Edytowane przez emilr
Gość Daffne
Napisano

To ja chcę rozwodu, na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie budowania od nowa czegoś na kłąmstwie, kombinowaniu. Podstawa to zaufanie. Nawet tego nie ma. Owszem bardzo pragnę stabilizacji, szczęścia itd., ale nie z mężem, który mam wrazenie, ciągle kłamie. Z drugiej strony maiąłm nadzieje, ze on sie bardziej o nas postara. Poczułam zawód

Dobre masz niestety wrażenie, pan notorycznie kłamie by wyjść cało z wszelkich opresji taką formą prześlizgnięcia się, uniknięcia żąrtem rozmowy czy inne tego tyou zachowania, zresztą bardzo skuteczne bo rozbrajające albo sprawiające że nei chce sie, wnikać w szczwegóły i sie odpuszcza.

Przepraszam, że tak dość ostro piszę, ale tego nie da się napisać inaczej... Poczułam, że wręcz powinnam napisać tu to co widzę i jak to faktycznie wygląda bo wiele osób Pan w swoim otoczeniu potrafi zwodzić... Rozwód to dobra decyzja...w przeciwnym wypadku męczyłabyś się bardzo w tej relacji, ciągły przymus trzymania ręki na pulsie i badania sytuacji nie da sie znieść na dłużą metę, nie mówiąc o normalnym spokojnym życiu.

No właśnie, on trochę zaczął się starać. Myślałam, ze naprawde mu zależy. Ale dowiedziałąm sie o kilku nieciekawych rzeczach. Nie osądzam od razu na ich podstawie, ale ziarno niepewności zasiane. Poza tym po prostu czuję nieszczerość.

Niestety to Narcyz, który najbardziej Kocha samego siebie...dopiero potem są inne osoby. Słuchaj Siebie i tego co czujesz bo nie mylisz się praktycznie nigdy.... jego skuteczne zamydlanie na pewno tworzyło Ci w głowie mętlik do pewnego czasu, ale no niestety dobrze czujesz.

Tu taj to przeciwieństwo mnie. Raz zajrzałam w jego telefon i dowiedziałam sie o zdradzie

hm 4 monet w tej sytuacji może również oznaczać w jego mniemaniu ograniczenia, monotonię zachowań, różnice dążeń bo Ty pragniesz stabializacji, a on ciągłych fajerwerków potzrebuje...

To własnie podejrzewam. Zauważyłam, ze to jego staranie takie bez emocji jest. Chciałby miec święty spokój, ale gdy widzi mój opór nie wysila sie zbytnio. zabolało mnie to. Myślałam, że powalczy o nas

Przykro mi z tego powodu...niestety to taki człowiek..który nie potrafi docenić tego co ważne, więc nie czuj się z powodu jego "usterek" źle... wiedza lepsza o nim i tym jak funkcjonuje jego myślenie pozwala wiele zrozumieć...

Tu nie wiedziałam zupełnie. Nie znałam go od tej strony. Ale teraz, gdy wspominam to rzeczywiscie moze to nim kieruje

taka silna potrzeba zaznania upojenia, jakby się delektował...coś takiego...dosłownie widzę go patrzącego na kobietę z takim pożerającym wzrokiem i myślą, że chętnie by ją...dopieścił...zepsute mysli, choć w relacji zapewne podkręcające ^^

zgadzam się. Wiem, że mu się podobam i potrafie ogarnąć tysiac rzeczy na raz. Było mu wygodnie.

bardzo wygodnie bo miał na prawdę wiele, ale głupi i cóż poradzić. On sam wyjdzie na tym najgorzej...z perspektywy czasu. Przekonasz się :).

To jest to!Nie "czułam" tego głupca tutaj. Taka obojętność, za duzo wysiłku wymagałby powrót do mnie. Pan jak sięgam pamiecia zawsze beztroski, unikajacy odpowiedzialności. Ale teraz to do mnie dociera. Dopiero teraz. Myślałam, ze ma kłopoty, wiec go naiwnie wspierałam.

Nie była to naiwność a uczucie, troska i dobroć, ktore są bardzo dobre... Pan jednak nie doceniał bo Głupiec z niego.

Może tak czuc. On też potrafi kłamać, kombinować, byle ktoś o nim źle nie myślał (zwłaszcza matka, rodzina). Pozory są wazne. Doswiadczyłam tego kiedyś. I odnoszę wrazenie, że to go bardziej martwi, niż sytaucja miedzy nami.

świetnie ma opanowaną sztukę manipulacji oraz uzyskiwania tego co chce od innych na wszelkie sposoby. Niezwykle bardzo dba o reputacje wśród otoczenia. Może zrobić najgorsze rzeczy, ale rodzina nie może o tym wiedzieć. I tak to martwi go najbardziej i bardzo wiele starań potrafi włożyć w to by osiągnąć efekt. Gdybyś spróbowała ujawnić coś...mogłabyś z Pana strony spodziewać się piekła...możliwe że z tak ostrej strony równiez Pana nie znasz.

Myśle, ze ona z czasem bedzie chciała wiecej.Myślę, ze nawet juz chciała. Myśle, ze oni się rozeszli, on wróciła. Tylko niestety wkrótce odkryłam zdrade i jego plany sie pokrzyzowały. Oni teraz pewnie są razem. Aaaaale..... No nie wiem. Moze on jej ulegnie, bo chce mieć spokój. Do czasu, gdy ona bedzie chciała stabilizacji, dziecka może itp. Chyba, że jej sie znudzi.

zawsze tak jest, że początki pogłębiają się i z czasem chce się czegoś więcej, w tym przypadku kobieta. No niestety Pan choćby pięknie mówił prędzej wymiksuje się szukajac innego obiektu niż utworzy związek powazny.

Mnie takie przeczucie nie opuszcza. Dlatego te karty. Czuje przez skórę, że tak właśnie jest, jak piszesz. Dobre kontakty stara sie utrzymać. Ja ze względu na dzieci zgadzam się, a wręcz sama o nie zabiegam. Może źle robię. On potrafi bez słowa nie przyjść na umówione z nimi spotkanie (przez mnie zresztą wynegocjowane)

Dobrze czujesz...i pewność tych odczuć i ich słuszność pozwoli Ci nie dawać mu okazji to bawienia się Twoimi uczuciami :) Przynajmniej tego Ci życzę :ucisk:

Ja go też tak widzę, dlatego nie biorę pod uwagę powrotu.

jeszcze arz serdecznie Ci dziekuje za poswięcony czas. Sporo mi sie rozjaśniło. a myślałam, że moze sie mylę i za dużo czarnego widzę.

Nie dziwię sie zupełnie, na Twoim miejscu uczyniłabym tak samo :)

Nie ma za co dziękować...w razie nasuwających sie kolejnych pytań pisz do mnie, odpowiem co czuje jeśli poczuje :D

Napisano

facet w tych kartach ewidentnie gra na dwa fronty ale tęskni za tobą/do ciebie ma zal ze tak się porobiło ale nie wróci czy tamta jego babka dzieciata?

Napisano

Iidos

nie ona wolna i nie ma dzieci. Taka młoda dziunia. Mysle, że duzo młodsza, co nie znaczy, że atrakcyjniejsza ;)

Bawia sie na razie z tego, co widziałam na zdjeciach.

Napisano
moze zaciąży kobitka

nie strasz. W kartach to widzisz? Napisz cos blizej.

To As kielichów, 4 buław, 6 monet?

Napisano

nie pytaj w których bo ja tak nie odnoszę sie do kart biorę całościowo tam może byc ciąża no chyba ze to ty wpadkę zaliczysz:hahahaha:i mimo tego ze on tęskni i ma zal to nie może wrócić

jemu to najlepiej byłoby z dwiema :)

on cię kochał w skoku w bok brał to czego nie miał przy tobie

ja nie lubię rozkładów oczami drugiej strony bo to co w nim siedzi niech siedzi ciebie powinno interesować to co ciebie z nim a nie jego z nia

ten rozkład to coś na wzo celta dobry jest i taki mogłabys na wasza wzajemna relacje połozyc patrzac od siebie

Napisano

Wszędzie ciąże widzisz;)

Nie wnikam między nich. Prędzej, czy później się okaże, kto w tej ciaży bedzie.

Dziękuję:)

• 3 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Daffne:

Wyleciała 4 buław - pragnienie Twoje kontynuacji tego co było...wewnętrzna potrzeba tutaj ja nie chciałam z mężem nic naprawiać, Byłąm całkowicie na nie, odcięta. Zajęta Panem karmocznym, moze wiec to karta pokazała.

z tych kart wynika, że oczekujesz szansy realnej (as monet) ze strony Pana (Królowa kielichów), jednakże czujesz, iż Pan wymyka się z rąk jak mu odpowiada i nie masz na to wpływu zbytniego. Czuję tu Pana i Kapłanka to on...ukrywający swoje prawdziwe zamiary i to, że żyje wg własnych znanych jedynie sobie zasad, z którymi nie chce się podzielić. Przez co Ty snujesz domysły i kosztuje Cię sporo emocji dochodzenie do tego jak to w końcu z Panem jest... jednak odpowiedź jest bardzo prosta...a Pana mydlenie oczu wręcz rażące. Oczekiwałam, zę bardziej o mnie zawalczy, ze sie wykaże, że chociaż pokaze,że muz ależy. A tu nic. Rozczarowanie. Dawałam mu szansę na wykazanie się, nie korzystał,a wręcz sam wszystko niszczył. Próbował siłą, uporem, stawaniem okoniem - a to nie tędy droga

To ogólny obraz - symboliczny osoby, która nas interesuje – Siła VIII

– Pan żyje zgodnie z tym co czuje, w taki sposób by mu dobrze było, wygodnie. On zdaje sobie sprawę bardzo dobrze, że działa na kobiety, że potrafi je oczarować na tyle, że wierzą w jego słowa...ma w sobie siłę oraz odpowiednią zdolność by jeśli zechce Panie lecialy jak ćma do światła...Ma to coś...tą siłę, którą on wabi upatrzoną osóbkę. Jest to bardzo świadome postępowanie z Pana strony, jeśli więc czasem zgrywał niewiniątko, które twierdziło, że to Pani mu się jakas narzucała to...kłamał. Nie czynił nic czego nei chcial, nawet sam prowokował podobnie jak wobec CIebie. Myślę też, że Pan jest nie tyle pewny siebie, co pewny tego, że co by nie zrobił to zawsze ma możliwość powrotu bo masz do niego słabość... Dokładnie, taką postawę przez te 3 miesiące przyjmował, po czym zmienił strategię czym nizej

On uważa, że jesteś oszczędna co akurat bardzo dobre, cenisz sobie stabilizacje i spokój, ale wg neigo jesteś zbyt zaborcza, wnikliwa i ciekawska...może masz tendencje szpiegowskie i on to wie? tu trudno mi zweryfikować do końca, ale jak pisałam w swojej interpretacji - ja byłam na niego zamknięta. Ale wiem tez, że postrzega mnie jako osbę zaradną. W obecnej sytuacji rzezcywiscie mogę wydawac sie zaborcza - walczę o środki finansowe na dzieci.

3. Świadoma postawa jego wobec mnie – 8 kielichów

– on emocjonalnie zamyka się na Ciebie w tym momencie, Pan nie wygląda na stałego uczuciowo bez względu na to co mówi...Nie pali też mostów w zamierzonym celu...wie, że idąc do innej kobiety wróci z powrotem, a potem akurat nie spalony most będzie jak znalazł. Jest to przekalkulowane u Pana. Pan zgadzam się. Tak to wygladało. Był obrazony na mnie. Jego zachowanie ponadto wprawiało mnie w osłupienie. Propozycje seksu od czasu do czasu - w końcu jestem twoim mężem - mówił. Odsunełam sie jeszcze bardziej, a on się obraził :)

4. Nieświadoma postawa jego wobec mnie - VI zakochani

- lubi bliskość, cielesność i stan zauroczenia, jednak nie zwiąże się stałym uczuciem bo wówczas musialby zrezygnować z doznań dających mu euforie. Nawet powiedzialabym że nie wytrzymałby w stalym związku...z jedną kobietą, chyba, że akceptowała by jego zdrady. - no właśnie.... wyżej pisałam, co robił.

Królowa Monet – podobasz mu się, potrafisz być twardo stąpająca na ziemi, jesteś zaradna co Pan bardzo sobie ceni, ponadto zmysłowość go nęci :D zgadzam się.

6. Najbliższa przyszłość –głupiec

– obojętność ze strony Pana, takie neutralne podejscie..sam wysiłów nie podejmie bo mu się nei chce, ale jakbyś Ty je podjeła by sie zbliżyć pewnie by nie odmówił bo lubi przyjemność. Pan skoncetrowany aktualnie na zabawie, przyjemności, chce korzystać z wolności i braku ograniczeń. jak ta kata idealnie to pokazała! Idealnie ja zinterpretowałaś :) Mąż zachowywał się jak rozkapryszone dziecko. I jeszcze zabawke mu zabrali. Wydął usteczka obrażony i czekał na przeprosiny.

7. Nastawienie osoby o którą pytamy wobec partnerstwa - 5 kielichów

być może jest mu przykro na myśl o jego zachowaniu, czuć się może gorszy z powodu takiego a nie innego postępowania. 5 kielichów to również wyrzuty sumienia wobec samego siebie, jednak partnerstwa tu nie widzi Pan. Pod 5 kielichów kryje się Diabeł...Pan więc doskonale zdaje sobie sprawę, że ma problem ze stałością z powodu licznych pokus na swej drodze dlatego mimo marzeń o związku, sam niszczy co po fakcie napawa go smutkiem. to trudno mi zweryfikować, ale sporo w Twoich słowach racji

8. Wpływ otoczenia i innych osób Królowa buław

- pojawiła się inna kobieta obok niego... jednak trudno tu mówić o zwiazku ona była, w mojej głowie siedzi. podobno z nia nie jest. Nie wiem.

– on nie ma obaw, po prostu żyje zgodnie ze sobą... jednak czasem mogą pojawiać się mu mysli na temat tego co traci przez własną głupotę (głupiec) (5 kielichów) (Królowa buław) tak, wtedy takie jego podejscie było. I teraz pojawiło się dokałdnie to, o czym piszesz: " jednak czasem mogą pojawiać się mu mysli na temat tego co traci przez własną głupotę (głupiec) (5 kielichów) (Królowa buław)" - zaczyna sie starać.

10. Dalsza przyszłość – założyłam, że chodzi o 3 miesiace, do końca sierpnia As kielichów, 4 buław, 6 monet->Pustelnik

– Pan aktualnie zmierza do jakiegoś romansu z kimś, będzie starał się jednak utrzymać z Tobą dobre kontakty (6 monet) asekuracyjnie, na odległość (pustelnik). Izolacja od ciebie może wynikać z chęci ukrycia Królowej buław... nie wiem nic o romansie, ale też nie wnikałam. Utzrymywał kontakt, próbował mnie uwodzić. Musze napisać, ze pod koniec sierpnia i teraz jego zachowanie zmieniło się. Zaczął się starać, zaczął normalnie rozmawiać, spotykać sie częściej z dziecmi. Zaczął doceniac moje wysiłki w dostarczeniu dzieciom wszystkiego, czego im potrzeba. ostatnio spytał, czy ejst jakakolwiek szansa na powrót. Dostałam zapewnienei, ze zawsze moge na niego liczyć (fakt, pomógł mi kilka razy przy samochodzie, bez marudzenia). Myse, że 6 monet łądnie pokazała: konieczność dania z siebie wiecej. To nie jest taka równowaga. On musi (i robi to) wykazać sie, dac z siebie wiecej, wysilić się. Tak teraz sie dzieje.

Dziekuje raz jeszcze Daffne, bardzo trafna interpretacja :bukiet:

Iridos

O ciaży nic nie wiem do tej pory

Napisano

Nie. On chce. Ja nie chcę. Nie potarfiłabym spac z nim w jednej pościeli. Nie kocham go.

Napisano

i tam w kartach na potencjalnych partnerów nie wiem jednego czy kilku jest kilka rozkładów ten sad jak cień stoi

Napisano
i tam w kartach na potencjalnych partnerów nie wiem jednego czy kilku jest kilka rozkładów ten sad jak cień stoi

no rzeczywiście.

To mogą byc poprawne stosunki, spotkania w rodzinnym gronie (teraz są, teściowa z rodziną póki co są przyjaźnie nastawieni). To może byc relacja na innych zasadach niż dotychczas. Bez rozwodu formalnego (nie mysle o tym teraz), owszem w pewnym sensie bliskość, a raczej przyjaźń. Bez podkładania sobie kłód pod nogi. Obecnie nie targają mna emocje, nie jestem zła, wybaczłam, ale nic wiecej z siebie nie dam. Ognia nie wykrzesam, a męczyć sie nie bedę.

Napisano

i tak może byc bo de facto kart rozwodowych nie widać a karta sadu jest karta odrodzenia nie tylko w sensie powrotu