Skocz do zawartości

Jak bedzie wygladala sytuacja w zw. do konca nastepnego miesiaca?

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie jak w temacie:

Rownolegle karty: 5 monet, 2 klielichy i kaplanka

Tlo: obecnie na rozdrozu..

Bieda emocjonalna jak nic:-/ Z czasem jednak zaczna sie porozumiewac przy czym ja jako takiego zwiazku nie widze, raczej checi zblizenia sie, czekanie na odpowiedni moment.

Gość SooYoung
Napisano

opisz sytuację

aha... na rozdrożu no i jest "'żebranie o uczucia " - 5 den,

są tez próby porozumienia ale widać albo inną kobietę, albo coś co ich dzieli, jakieś niewyjaśnione spray, żale

Napisano

Nie, nie ma nikogo 3. Poklocili sie, ostatnio ciezko im sie rozmawia...Pyta Pani.

Napisano

Ona będzie czekała na wyjaśnienia, będzie czuła niedosyt i samotność.

Napisano
Ona będzie czekała na wyjaśnienia, będzie czuła niedosyt i samotność.

Fajnie sformulowane:-) I chyba tak teraz juz jest...Dziekuje:-)

Napisano
Rownolegle karty: 5 monet, 2 klielichy i kaplanka
=> VII rydwan, HB IX eremita

Pani czuje niedosyt, pragnie uczucia, ma poczucie niespełnienia, braku bliskości tej drugiej osoby (5 monet). ma nadzieje na poprawę wzajemnych relacji, na porozumienie, ma nadzieje, że też tego chce. Powinna działąć delikatnie, z wyczuciem, nic na siłę, wtedy jest szansa na poprawę.

Podsumowanie rozumiem jako wskazóke, aby nie działąć pochopnie, na siłę, ale na spokojnie. dac sobie trochę czasu.

Ale zaznaczam, ze ja sie uczę i moge sie mylić.

• Lubię to! 1
Napisano

bedzie jakas proba porozumienia, rozmowa - choc pewnie nie od razu

natomiast jest mozliwe, ze w tym czasie ktos sie pojawi - u pani lub u pana

w podsumie - Rydwan, cos sie juz dzieje, obawiam sie ze proces rozejscia sie jest juz rozpoczety

• Lubię to! 1
Napisano

Nie za wiele się zmieni w tym tygodniu. jedyną szansą na rozwiązanie problemu będzie zasięgnięcie mądrości wyższej. Może ja zdobyc w modlitwie medytacji lub przy rozmowie z kimś obiektywnym. Jednak nie wiem co się tam wydarzyło, ale mam wrażenie, że ta Pani myśli o rozstaniu.

Napisano
Nie za wiele się zmieni w tym tygodniu. jedyną szansą na rozwiązanie problemu będzie zasięgnięcie mądrości wyższej. Może ja zdobyc w modlitwie medytacji lub przy rozmowie z kimś obiektywnym. Jednak nie wiem co się tam wydarzyło, ale mam wrażenie, że ta Pani myśli o rozstaniu.

Z rozmowy wnioskuje, ze wlasnie tak jest. Zastanawia sie nad zakonczeniem zw., bo nie czuje sie spelniona...i chyba (nie chcialabym wyciagac zbyt pochopnych wnioskow) niekochana