Loraaw Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Pytanie jak w temacie: Rownolegle karty: 5 monet, 2 klielichy i kaplanka Tlo: obecnie na rozdrozu.. Bieda emocjonalna jak nic:-/ Z czasem jednak zaczna sie porozumiewac przy czym ja jako takiego zwiazku nie widze, raczej checi zblizenia sie, czekanie na odpowiedni moment. Cytuj
alathea Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 a pan lub pani oprocz tego w innym zwiazku? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 opisz sytuację aha... na rozdrożu no i jest "'żebranie o uczucia " - 5 den, są tez próby porozumienia ale widać albo inną kobietę, albo coś co ich dzieli, jakieś niewyjaśnione spray, żale Cytuj
Loraaw Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Nie, nie ma nikogo 3. Poklocili sie, ostatnio ciezko im sie rozmawia...Pyta Pani. Cytuj
niiwa Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Ona będzie czekała na wyjaśnienia, będzie czuła niedosyt i samotność. Cytuj
Loraaw Napisano 27 Maja 2013 Autor Napisano 27 Maja 2013 Ona będzie czekała na wyjaśnienia, będzie czuła niedosyt i samotność. Fajnie sformulowane:-) I chyba tak teraz juz jest...Dziekuje:-) Cytuj
emilr Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Rownolegle karty: 5 monet, 2 klielichy i kaplanka => VII rydwan, HB IX eremita Pani czuje niedosyt, pragnie uczucia, ma poczucie niespełnienia, braku bliskości tej drugiej osoby (5 monet). ma nadzieje na poprawę wzajemnych relacji, na porozumienie, ma nadzieje, że też tego chce. Powinna działąć delikatnie, z wyczuciem, nic na siłę, wtedy jest szansa na poprawę. Podsumowanie rozumiem jako wskazóke, aby nie działąć pochopnie, na siłę, ale na spokojnie. dac sobie trochę czasu. Ale zaznaczam, ze ja sie uczę i moge sie mylić. 1 Cytuj
alathea Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 bedzie jakas proba porozumienia, rozmowa - choc pewnie nie od razu natomiast jest mozliwe, ze w tym czasie ktos sie pojawi - u pani lub u pana w podsumie - Rydwan, cos sie juz dzieje, obawiam sie ze proces rozejscia sie jest juz rozpoczety 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Nie za wiele się zmieni w tym tygodniu. jedyną szansą na rozwiązanie problemu będzie zasięgnięcie mądrości wyższej. Może ja zdobyc w modlitwie medytacji lub przy rozmowie z kimś obiektywnym. Jednak nie wiem co się tam wydarzyło, ale mam wrażenie, że ta Pani myśli o rozstaniu. Cytuj
Loraaw Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 Nie za wiele się zmieni w tym tygodniu. jedyną szansą na rozwiązanie problemu będzie zasięgnięcie mądrości wyższej. Może ja zdobyc w modlitwie medytacji lub przy rozmowie z kimś obiektywnym. Jednak nie wiem co się tam wydarzyło, ale mam wrażenie, że ta Pani myśli o rozstaniu. Z rozmowy wnioskuje, ze wlasnie tak jest. Zastanawia sie nad zakonczeniem zw., bo nie czuje sie spelniona...i chyba (nie chcialabym wyciagac zbyt pochopnych wnioskow) niekochana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi