Maestro Inez2503 Napisano 28 Maja 2013 Maestro Napisano 28 Maja 2013 Nowy pan, krąży ostatnio koło mnie... Jakie wrażenie zrobiłam dzisiaj na panu? Umiarkowanie Moc Królowa Monet suma Księżyc/Pustelnik HB Głupiec/Cesarz spokojna, opanowana, zadbana, atrakcyjna:) Co czuł, gdy ze mną rozmawiał? 9 mieczy 2 kielichów 7 monet 9 kielichów suma Śmierć/Cesarz HB Pustelnik był poddenerwowany lekko, ale zadowolony i chyba zaczynał odczuwać lekki niedosyt... Cytuj
Geranium Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Jakie wrażenie zrobiłam dzisiaj na panu? Umiarkowanie Moc Królowa Monet suma Księżyc/Pustelnik HB Głupiec/Cesarz Przede wszystkim zrównoważonej, wiedzącej, czego chce i opanowanej. Dodatkowo moc sugeruje, że pociągasz go fizycznie Co czuł, gdy ze mną rozmawiał? 9 mieczy 2 kielichów 7 monet 9 kielichów suma Śmierć/Cesarz HB Pustelnik Trochę walczył sam ze sobą, żeby czegoś nie chlapnąć, jakby czuł się zbyt hmmm roztrzepany przy Tobie i Twoim opanowaniu, chciał zrobić dobre wrażenie i chyba mu się poniekąd udało:) Wydaje mi się, że może zechcieć przeobrazić tę znajomość w coś więcej, ale na razie bada grunt. Cytuj
zakretka23 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Jakie wrażenie zrobiłam dzisiaj na panu? Umiarkowanie Moc Królowa Monet suma Księżyc/Pustelnik HB Głupiec/Cesarz Wrażenie osoby bardzo dyplomatycznej, komunikatywnej, stanowczej, opanowanej. Mocno stojącej na ziemi. Doświadczonej w temacie na który rozmawialiście. Mocno zaznacza się tutaj również fizyczność ..więc Pan pewnie skupiał się nie tylko na tym co miałaś mu do powiedzenia. Co czuł, gdy ze mną rozmawiał? 9 mieczy 2 kielichów 7 monet 9 kielichów suma Śmierć/Cesarz HB Pustelnik Pan na początku był ze stresowany, następnie poczuł się bardzo swobodnie i usiłował Ci zaimponować. Generalnie widać dużą sympatie ze strony Pana Cytuj
Trida Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Jakie wrażenie zrobiłam dzisiaj na panu? Umiarkowanie Moc Królowa Monet suma Księżyc/Pustelnik HB Głupiec/Cesarz Silna kobieta, wywazona, wie, czego chce. Zadbana. Zdecydowana. Ambitna (dążąca do swe\ojego celu uparcie ale nie po trupach). Co czuł, gdy ze mną rozmawiał?9 mieczy 2 kielichów 7 monet 9 kielichów suma Śmierć/Cesarz HB Pustelnik niepewnosc, czy nie palnie czegos głupiego. Chcialby na Tobie zrobic wrazenie. Dobrze mu sie z Toba rozmawiało ale momentami nie mógł wyczuc Twoich intencji, co go zbijało z tropu. Oj bedzie chciał wiecej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 29 Maja 2013 Trida: Oj bedzie chciał wiecej Byleby nie tylko w zakresie...fizyczności:) Cytuj
mlodzia Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Jakie wrażenie? Inteligentna, silna, zaradna , bardzo kobieca i pociagajaca. Co czuł? Żałował ,że wcześniej cie nie zaczepił. Był zadowolony i podniecony ;P Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi