Geranium Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Pan (nowa znajomość) zaproponował na jutro kolejne spotkanie. Nie wiem, czy ono dojdzie do skutku, bo oboje mamy trochę innych spraw też, ale na wszelki wypadek jesteśmy umówieni już na 100% na przyszły tydzień, no ale nie biorę pod uwagę tego, że spotkanie nie wypali, bo jedynei termin się może zmienić, dlatego spytałam kart, jak się to spotkanie potoczy, nieważne czy to jutrzejsze, czy za tydzień, jeśli to by nie wyszło. Wypadły same AW, chociaż losowałam z całej talii-> Świat, Kochankowie, Pustelnik. W świecie widzę dużo kreatywnej zabawy, ponieważ jesteśmy umówieni na rozwijanie wspólnych pasji, jakby to w skrócie, bez szczegółów opisać Kochankowie sugerują mi, że może dojść do jakiejś bliskości fizycznej, tym bardziej, że zaprosił mnie do siebie. Podoba mi się, ale w sumie sama nie wiem, czy tak szybko bym chciała, no ale nieważne, karta mówi chyba po prostu o tym, że jeśli będę chciała, to być może coś takiego nastąpi, albo zwyczajny flirt bez większych 'wyczynów' xD Pustelnika nie wiem szczerze powiedziawszy, jak rozumieć. Że będę niezadowolona? Wątpię. Serio, nie wiem, podpowiedzcie coś Cytuj
zakretka23 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Ja to spotkanie widzę w następujący sposób, dowiecie się o sobie nawzajem wielu interesujących rzeczy, że macie podobne cele i aspiracje. Jak się patrzy na te karty to widać dojrzałą parę ludzi z mądrym podejściem do spraw partnerskich. Z taką dojrzałością wyniesioną z własnych doświadczeń i życia. Cytuj
Trida Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Spotkanie bedzie bardzo fajne, miłe etc. Zblizycie sie do siebie a po spotkaniu - kazde z Was bedzie chcialo przemyslec na spokojnie cała sytuacje, obmyslic 'strategie' dzialania Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 XXI Swiat, VI Kochankowie, IX Eremita ---> XIV Umiarkowanie, HB IX Eremita Mysle, ze spotkanie bedzie udane. Dobrze poczujecie sie ze soba. Moze nawet bardziej niz byscie sie tego spodziewali. Zarowno Eremita w rozkladzie, jak i podsumy pozniej, wskazuja na rozmyslania Wasze potem nad ta znajomoscia. No cos jednak bedzie do przemyslenia. Cos tam sie poruszy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Maestro Napisano 29 Maja 2013 Świat, Kochankowie, Pustelnik. będzie miło, fajnie,uroczo, widać porozumienie, ale w Pustelniku może pojawić się takie milczenie między Wami, wiesz cisza, gdy oboje siedzicie lub idziecie i się nie odzywacie:) Cytuj
iridos Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 no jak dla mnie w tych kartach spotkania nie widać przy założeniu ze ono odbędzie się na pewno to jakieś osamotnienie widać Cytuj
Geranium Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 Dziekuje Wam za liczne odpowiedzi milczenie to nam raczej nie grozi, na poprzednich spotkaniach sie tak rozgadalismy, ze nam 2 tramwaje uciekly, a wczoraj rozmowa do 4 rano, takze czas ucieka przez palce i stale jest temat najbardziej mi tu pasuje ta dojrzalosc, bo pan starszy, a i ja nauczona ostatnimi doswiadczeniami. I w sumie czuje sie pocieszona, ze z ta bliskoscia fizyczna to moja nadinterpretacja lekko, bo chyba bym wyjatkowo powoli chciala Iridos Nie mowie tego absolutnie po zlosci, ale Twoja interpretacja jeszcze nigdy mi sie nie sprawdzila xD i cale szczescie, bo mi zawsze zle prorokujesz ale oczywiscie sie smieje i nie bierz tego do siebie, uczymy sie wszyscy. A spotkania faktycznie dzis moze nie byc, bo ja zwyczajnie nie jestem pewna czy ogarne czasowo, ale za tydzien na pewno, wiec nie pytalam kart, czy ono bedzie, tylko jak sie potoczy Raz jeszcze dzieki Cytuj
iridos Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 no to nie potoczy sie wg mnie po twojej myśli bo pustelnik nie zwiastuje udanego spotkania chyba ze karty co innego wyrzucają tu wirtualny kontakt można by sie doczytać ale nie spotkania face to face p.s. ja nie prorokuje ja czytam karty bez naciągania ich pod to co chce usłyszeć na zimno Cytuj
zakretka23 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Pragnę zwrócić uwagę, że przed tym Pustelnikiem są karty Świat i Kochanków ..dlatego czytam je nierozłącznie jako otwartych na siebie dwoje samotnych, dojrzałych ludzi;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Maestro Napisano 29 Maja 2013 Miałam kilka razy Pustelnika na kontakt, albo na spotkanie.Pokazywał mi takie milczenie między dwiema osobami, gdzie oboje są koło siebie, ale dobrze im jest i milczą sobie, co im w niczym nie przeszkadza...Gdyby tu 4 mieczy była, abo nie wiem jakas 9 mieczy, czy coś w tym stylu to bym się zgodziła, że spotkania może nie byc;) Cytuj
iridos Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Iridos Nie mowie tego absolutnie po zlosci, ale Twoja interpretacja jeszcze nigdy mi sie nie sprawdzila xD i cale szczescie, bo mi zawsze zle prorokujesz ale oczywiscie sie smieje i nie bierz tego do siebie, uczymy sie wszyscy. A spotkania faktycznie dzis moze nie byc, bo ja zwyczajnie nie jestem pewna czy ogarne czasowo, ale za tydzien na pewno, wiec nie pytalam kart, czy ono bedzie, tylko jak sie potoczy Raz jeszcze dzieki nigdy nie mow nigdy w 3 twoich watkach głos zabrałam jeden niezweryfikowany http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65417-prosba-o-pomoc-z-tarotem-5.html ten drugi rowniez w 1 racja była po mojej stronie to tak gwoli ścisłości i rzucania słow na wiatr:hahahaha: Cytuj
Geranium Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 Nie kojarze xD kojarze tylko rozklad na eksa, ktory mial nie wrocic z zagranicy i jakis inny, ktory tez sie nie sprawdzil, albo w malym stopniu. Tak jak wspominalam, nie zarzucam niczego, bo kazdy ma prawo do swoich racji, ale mam wrazenie, ze za duzo pesymizmu przekazujesz, ktory tak naprawde nie ma miejsca. W kazdym razie weryfikacja jutro albo za tydzien, w zaleznosci od tego czy dzisiaj sie wyrobie Cytuj
Geranium Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 Dobra, przejrze uwaznie watki, przeciez nie chce Ci niczego udowadniac, po prostu jalies takie zlosliwe mi sie wydaja niektore slowa, tym bardziej, ze nie pytalam czy spotkanie nastapi, tylko jak sie potoczy. Pozdrawiam Cytuj
iridos Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 a ja ci odpowiadam jak karty widzę wychodzisz z karty świata czyli spełnienia po to żeby wejść w samotnego pustelnika mijając po drodze kartę alternatyw wyborów wiec jak dla mnie to jest tak jak na wstępie gdyby te karty w odwr kolejności czytać wtedy tak spotkanie super hiper pełnia zadowolenia p.s. w ktorym miejscu w piramidzie masz 11 lub 1 ? Cytuj
Geranium Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 Nie wiem, ja sie wlasciwie tylko kartami zajmuje. Ktos mi kiedys robil piramidke, jak znajde to przy okazji to napisze. A teraz WERYFIKACJA Spotkanie sie odbylo, bylo bardzo sympatycznie, nawet chwile milczenia sie nie pojawily i uwaga, jednak trafilam z bliskoscia fizyczna xD dopiero od niego wrocilam, takze wszystko tak jak chcialam i przewidywalam Cytuj
iridos Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 nio to znaczy ze karty z toba nie gadają bo tego w nich nie widać jak dla mnie dzięki za weryf jak znajdziesz piramidkę chętnie wejrzę nań Cytuj
Geranium Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 No jak nie gadają, skoro odczytałam je trafnie, inni zresztą mieli podobne interpretacje. Czasem mi płatają figle, ale to jak wałkuję temat, jednak kiedy je szanuję, wszystko jest w porządku. Co do piramidki, nie wiem, czy Ci o to chodziło, bo nie znam się na numerologii, ale wkleję. Nie wiem też, czy to ta, o którą Ci chodzi, robiła mi ją znajoma na związek karmiczny, zatem wklejam tylko swoją część. Zdradź mi, o co chodzi koniecznie DZ: 2/11/29 4PZ: 4/22 :4PZ 3PZ: 9/18/36 :3PZ 1PZ: 8 1/10/28 :2PZ CF: 1 7 3/21 :CZ 1WW: 6 4|14-5 :2WW WG: 2|8-1 :WG WD: 2|20 :WD Daty punktów zwrotnych 1PZ: 1992 - 2023 - 2026 - 2029 2PZ: 2029 - 2032 - 2035 - 2038 3PZ: 2038 - 2041 - 2044 - 2047 4PZ: 2047 - 2050 - 2053 - 2056 Daty cykli CF: 07.01.1992 - 01.01.2045 CZ: 07.09.2048 - ... Rok osobisty: 5/14 Rok numerologiczny: 8/17/35 Granica roku numerologicznego: 05.09.2013 Lata pustki: 2002-03, 2014-15, 2026-27, 2038-39, 2050-51, 2062-63, 2074-75, 2086-87 Miesiące pustki: Czerwiec - Lipiec Godziny pustki: 11:00 - 15:00 Wyliczenia nazw: | suma wszystkich liter | suma spółgłosek | suma samogłosek | Imię: | 4/40 | 6/15 | 7/25 | Do sumy liczb DRE zaliczone są: imię, nazwisko Liczba ekspresji: 4/40 Liczba realizacji: 6/15 Liczba duszy: 7/25 Tranzyty: wiek - 21 lat * Imię: i - 9 Suma tranzytów: 9 Do lekcji karmicznych zaliczone są: imię, nazwisko 1: 1 - 1,1 2: 1 - 1,1 3: 4: 2 - 2,3 5: 1 - 1,1 6: 1 - 1,1 7: 8: 9: 2 - 2,3 Cytuj
Geranium Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 No podziel się, co tam ciekawego ustaliłaś na mój temat ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi