Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się pomieszczenie coś między pokojem a ogrodem a w nim było dużo ludzi dużo obcych Mężczyzn i kobiet... Pozatym Ja taka dziewczyna z która mi się podobała ale z którą mnie jeszcze nic nie łączyło czyli obca Ale poza tym była tam jeszcze jedna dziewczyna znajoma sprzed lat z którą od roku nie utrzymuje kontaktu (rok jest z kimś innym, więc nie ma też potrzeby kontaktu) a licząc że kiedyś też Rok nie gadaliśmy ze sobą i kilka innych okresów że ze sobą nie gadaliśmy a że stosunki wzajemne były prawie zawsze napięte to można powiedzieć że od lat Nie mamy kontaktu.

Poza tym miałem zaraz w tym śnie ruszyć w daleką podróż na Ocean Indyjski i dalej pod Australię. Co odpowiada częściowo realowi. No ale jakoś zostawałem w tym pomieszczeniu

i kiedy wszyscy wyszli obcy gdzieś się tam bić czy coś zostałem ja i te 2 dziewczyny...

Długo nic i jakoś tak odezwaliśmy się do siebie (Ja i ta znajoma sprzed lat) ona że jest zimno Ja jakoś się zbliżyłem właściwie oboje podeszliśmy do siebie i spytałem się czy jest na mnie zła Rzuciłem to zdanie aby rzucić i rzuciliśmy się sobie w ramiona i leżeliśmy na sobie w swoich ramionach Kiedy Trzymałem w dłoniach jej twarz spostrzegłem zmarszczki u niej. o tej drugiej w tym momencie zapomniałem.

Ogólnie ten sen mnie zmęczył.

Napisano

Dracul, weź ty popraw tego posta, bo wygląda tragicznie. Duże litery są losowo, zdania, bez przecinków lecą ciurkiem jak woda z kranu.