Gość alles-in1 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Karty na dzis: Wieza Pustelnik Rycerz Pucharow---> zmiana nastawienia do rycerza, czyzby znowu porzadna klotnia? Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Widać zmiany , jakaś sytuacja cię przerośnie ,do czegoś będziesz zmuszona się odwołać ale decyzje sama podejmiesz . Pan blisko ciebie rycerz kielichów z nim możliwe zawieruszenie . Mam wrażenie , że sprawcą twojego nastroju dzisiejszego może być pan około 28-33 . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Maestro Napisano 29 Maja 2013 Moze być porządna awantura, po niej oddalenie, ale w Rycerzu ja widzę pojednanie.. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Weryfikacja: Nie bylo klotni wczoraj,ale powiedzialam mezowi, ze nie czuje do niego tego co on do mnie. Ogolnie rozmowa o uczuciach, a raczej o braku uczuc z mojej strony. Dalam kolejna szanse i czuje sie z tym zle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi