Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Maestro Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Z doświadczenia wiem, ze ten rozkład ładnie się sprawdza..Pan jest nowy, chodzi koło mnie, na tyle widocznie, że już są plotki w pracy... 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) Głupiec - widać, że to ktoś nowy, być może karta mówi właśnie o tym, ze to początek znajomości, ew. też o tym, że pan jest człowiekiem spontanicznym... 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? 6 buław - mam takie poczucie, że nie muszę nic robić, że przy nim jestem pewna siebie, bo to on zabiega 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie? as buław rydwan - możliwe, że jest tak energiczny jak ja, że szybko podejmuje decyzje i działa (do tej pory trafiałam na strasznych flegmatyków...) 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować?8 mieczy - nie mam pojęcia...może nie jest rozmowny, może ma za dużo blokad 5. Co nas łączy? król mieczy - logiczne myślenie, może podobny poziom intelektualny 6. Co nas dzieli? paź denarów - może moje dziecko (o którym nie wie) 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? rycerz buław 2 kielichów paź denarów 10 kielichów suma Rydwan suma HB Wisielec/Cesarzowa jakby od romansu do czegoś więcej miało przejść... Edytowane 29 Maja 2013 przez Inez2503 Cytuj
zakretka23 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) Głupiec - osoba bardzo spontaniczna, żyjąca chwilą, otwarta na świat, człowiek bardzo żywiołowy z dużą fantazją, ceniący wolność i niezależność. Może być trochę taki "Piotruś Pan". 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? 6 buław - jego postawa od której bije pewność siebie, 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie? as buław rydwan - zdecydowany, działa czasami bez zastanowienia (Głupiec), możliwe, że ma słomiany zapał, nie brakuje mu spontaniczności i kreatywności 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować? 8 mieczy - zdecydowanie ma jakieś zahamowania, może nie potrafi o wszystkim szczerze rozmawiać, a swoją "wesołkowatością" ukrywa obawy 5. Co nas łączy? król mieczy - logiczne myślenie, może podobny poziom intelektualny ..zgadzam się porozumienie intelektualne 6. Co nas dzieli? paź denarów - może moje dziecko (o którym nie wie)..bardzo prawdopodobne ...ewentualnie jest interesowny 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? rycerz buław 2 kielichów paź denarów 10 kielichów suma Rydwan suma HB Wisielec/Cesarzowa Widać, że Pan ostro ruszył w konkury i będzie chciał więcej, więcej, więcej ale Ty możesz go stopować. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 On taki wajabongo,jeszcze nie ukierunkowany w swoich przemyśleniach. Robi to co przyjdzie mu nagle do głowy,nie zastanawia sie nad tym długo.. Przyciąga Cie do niego,że jesteś ponad to wszystko,czujesz się adorowana:) Będą Ci imponowały momentny w których będzie działał jak zapalnik, nagle, energicznie.. On chyba bedzie sam siebie samobiczował albo bedziesz czuła się w opresji,tak jakby Ciebie tłamsił swoja obecnościa? Łączy Was dialog:D:D dzielą Was chyba odmienne wykonywane zawody.. Mi tu końcówka jakby na dziecko wyglądało.. no nie wiem.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Z doświadczenia wiem, ze ten rozkład ładnie się sprawdza..Pan jest nowy, chodzi koło mnie, na tyle widocznie, że już są plotki w pracy... 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) Głupiec - Pan,ktory dopiero zaczal prace 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? 6 buław - Ma Cie za kobiete sukcesu 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie? as buław rydwan - Na pewno duzo energii, jego spontanicznosci, zaradnosci, sam kieruje swoim zyciem 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować?8 mieczy - Nie bedziesz miala na niego wplywu, bedzie mogl czasem znikac aby sam ze soba (na krotki okres czasu) 5. Co nas łączy? król mieczy - Szef? 6. Co nas dzieli? paź denarów - ??? 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? rycerz buław 2 kielichów paź denarów 10 kielichów suma Rydwan suma HB Wisielec/Cesarzowa Moze byc baardzo fajnie. Rycek bulaw (bulawy kojarza mi sie z seksualnoscia, energia) przemieni sie w pazia denarow (mile gesty, poczatek uczucia) I widac bardzo ladny zwiazek: )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 29 Maja 2013 Z doświadczenia wiem, ze ten rozkład ładnie się sprawdza..Pan jest nowy, chodzi koło mnie, na tyle widocznie, że już są plotki w pracy... 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) Głupiec - Pan,ktory dopiero zaczal prace 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? 6 buław - Ma Cie za kobiete sukcesu 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie? as buław rydwan - Na pewno duzo energii, jego spontanicznosci, zaradnosci, sam kieruje swoim zyciem 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować?8 mieczy - Nie bedziesz miala na niego wplywu, bedzie mogl czasem znikac aby sam ze soba (na krotki okres czasu) 5. Co nas łączy? król mieczy - Szef? 6. Co nas dzieli? paź denarów - ??? 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? rycerz buław 2 kielichów paź denarów 10 kielichów suma Rydwan suma HB Wisielec/Cesarzowa Moze byc baardzo fajnie. Rycek bulaw (bulawy kojarza mi sie z seksualnoscia, energia) przemieni sie w pazia denarow (mile gesty, poczatek uczucia) I widac bardzo ladny zwiazek: )) Nie pracujemy razem, on ostatnio baaaardzo dużo zalatwia dla członka swojej rodziny u mnie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi