Skocz do zawartości

Decyzja co zrobić

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Decyzja co zrobić

7 - to jest

3,1,5 - to się zdarzy gdy tak zrobisz

4,2,6 - to się zdarzy gdy tak nie zrobisz

Mam dylemat dziewczyny co zrobić wysyłać dokumenty czy zostawić to ogłoszenie .

To Jest 6 Mieczy - Co zrobić z tą sytuacją z jednej strony gdybym wysłała dokumenty to może udało by mi się zdobyć tą pracę , a z drugiej strony bardziej negatywnej mam doświadczenie z tą firmą kiedy to zostałam wybrana już skierowana na badania aż tu nagle ciach i stanowisko objęła pani znajoma dyrektora i tyle było po pracy .

Teraz jestem na bezrobociu , wydreptuję staż w urzędzie pracy ale i z tego nie wiem czy coś wyjdzie a długo nie będę siedziała na utrzymaniu .

To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet Po okresie spokoju , długo będą zwlekać w tej firmie ,( chyba , że nie oddzwonią ,) moja cierpliwość ,rycerz monet jakaś kasa jednak możliwa z tej firmy tym razem może się udać .

gdy nie wyślę Śmierć , Królowa monet,Świat

Gdy nie wyśle mam wrażenie , że czeka mnie wiele ciekawego coś nowego mogę doświadczyć , gdzieś wyjechać dalej ,nowe doświadczenie i większe pieniądze , większe zadowolenie , nowe środowisko , now etap , wyzwanie .

W tej sytuacji wątpię aby oddzwonili do mnie ,ale możliwości większe pokazują mi sie w tej opcji gdy nie skuszę się wysłać tam dokmentów , czeka mnie wyjazd i większe możliwośći zarobkowe.

• Maestro
Napisano

7 - to jest

3,1,5 - to się zdarzy gdy tak zrobisz

4,2,6 - to się zdarzy gdy tak nie zrobisz

Mam dylemat dziewczyny co zrobić wysyłać dokumenty czy zostawić to ogłoszenie .

To Jest 6 Mieczy - nadchodzi jakiś nowy etap w Twoim życiu, cos zostawisz za sobą, żeby móc isć dalej

To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet suma Mag- będziesz dość długo czekać na odpowiedź, ale ją otrzymasz i wg moich odczuć powinnaś być zadowolona

gdy nie wyślę Śmierć, Królowa monet,Świat suma Siła - gdy nie wyślesz to tez będziesz zadowolona, bo coś Ci się trafi, może nawet wyjazd?

Tak czy siak karty masz dobre:)

Napisano

To Jest 6 Mieczy - ważne zmiany nadchodzą i tu mi się kojarzy to z pracą w innym mieście lub ze zmianą miejsca zamieszkania....

To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet - jest szansa, że dostaniesz tę pracę

gdy nie wyślę Śmierć , Królowa monet,Świat - też okey, bo pojawi się zupełnie coś nowego i tutaj też bym widziała jakąś pracę poza twoim miastem lub wyjazd....

Gość Daffne
Napisano

lepiej wygląda wysłanie dokumentów,ponieważ czekać ją może satysfakcja ostatecznie (mag), jednak sporo wytrwałości potrzebne będzie

opcja druga wskazywać może na inne możliwości jakie mogą się przytrafić na Twej drodze, a może nawet jakiś wyjazd?

Napisano (edytowane)

6 mieczy - chcesz konkretnych zmian, nowej drogi, nowego zycia . To jest. Druga opcja to troche rzucenie sie na głeboką wodę,ale czasem warto podjać ryzyko.

To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet Po okresie spokoju , długo będą zwlekać w tej firmie ,( chyba , że nie oddzwonią ,) moja cierpliwość ,rycerz monet jakaś kasa jednak możliwa z tej firmy tym razem może się udać .

czekanie z nadzieją, opdowiedź będzie zadowalajaca. ale to nie szczyt marzeń. Zależy, czego pragniesz.

gdy nie wyślę Śmierć , Królowa monet,Świat

Gdy nie wyśle mam wrażenie , że czeka mnie wiele ciekawego coś nowego mogę doświadczyć , gdzieś wyjechać dalej ,nowe doświadczenie i większe pieniądze , większe zadowolenie , nowe środowisko , nowy etap , wyzwanie .

Druga opcja ciekawsza,a le też zależy, czy Ci to odpowiada. Widac, że decycja dla ciebie WAŻNA (śmierć) ale konieczna, jeśli ma przyjść nowe. Nie wiem, czy masz cos na oku, jeśli nie wyslesz, czy czekasz na coś, nie wiesz jeszcze na co?

Ta królowaMonet to spełnienie, zadowolenie, satysfakcja, też materialna (masz pewnie drugą opcje lub wkrótce ją poznasz na co wskazuje świat. Albo coś jest na horyzoncie, ale nie bierzesz pod uwagę. Na razie.). Świat to nowe. Ja (ale to ja) wybrałabym druga opcje.

Edytowane przez emilr