Gość Lukrusia Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Decyzja co zrobić 7 - to jest 3,1,5 - to się zdarzy gdy tak zrobisz 4,2,6 - to się zdarzy gdy tak nie zrobisz Mam dylemat dziewczyny co zrobić wysyłać dokumenty czy zostawić to ogłoszenie . To Jest 6 Mieczy - Co zrobić z tą sytuacją z jednej strony gdybym wysłała dokumenty to może udało by mi się zdobyć tą pracę , a z drugiej strony bardziej negatywnej mam doświadczenie z tą firmą kiedy to zostałam wybrana już skierowana na badania aż tu nagle ciach i stanowisko objęła pani znajoma dyrektora i tyle było po pracy . Teraz jestem na bezrobociu , wydreptuję staż w urzędzie pracy ale i z tego nie wiem czy coś wyjdzie a długo nie będę siedziała na utrzymaniu . To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet Po okresie spokoju , długo będą zwlekać w tej firmie ,( chyba , że nie oddzwonią ,) moja cierpliwość ,rycerz monet jakaś kasa jednak możliwa z tej firmy tym razem może się udać . gdy nie wyślę Śmierć , Królowa monet,Świat Gdy nie wyśle mam wrażenie , że czeka mnie wiele ciekawego coś nowego mogę doświadczyć , gdzieś wyjechać dalej ,nowe doświadczenie i większe pieniądze , większe zadowolenie , nowe środowisko , now etap , wyzwanie . W tej sytuacji wątpię aby oddzwonili do mnie ,ale możliwości większe pokazują mi sie w tej opcji gdy nie skuszę się wysłać tam dokmentów , czeka mnie wyjazd i większe możliwośći zarobkowe. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Maja 2013 Maestro Napisano 29 Maja 2013 7 - to jest 3,1,5 - to się zdarzy gdy tak zrobisz 4,2,6 - to się zdarzy gdy tak nie zrobisz Mam dylemat dziewczyny co zrobić wysyłać dokumenty czy zostawić to ogłoszenie . To Jest 6 Mieczy - nadchodzi jakiś nowy etap w Twoim życiu, cos zostawisz za sobą, żeby móc isć dalej To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet suma Mag- będziesz dość długo czekać na odpowiedź, ale ją otrzymasz i wg moich odczuć powinnaś być zadowolona gdy nie wyślę Śmierć, Królowa monet,Świat suma Siła - gdy nie wyślesz to tez będziesz zadowolona, bo coś Ci się trafi, może nawet wyjazd? Tak czy siak karty masz dobre:) Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 To Jest 6 Mieczy - ważne zmiany nadchodzą i tu mi się kojarzy to z pracą w innym mieście lub ze zmianą miejsca zamieszkania.... To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet - jest szansa, że dostaniesz tę pracę gdy nie wyślę Śmierć , Królowa monet,Świat - też okey, bo pojawi się zupełnie coś nowego i tutaj też bym widziała jakąś pracę poza twoim miastem lub wyjazd.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 lepiej wygląda wysłanie dokumentów,ponieważ czekać ją może satysfakcja ostatecznie (mag), jednak sporo wytrwałości potrzebne będzie opcja druga wskazywać może na inne możliwości jakie mogą się przytrafić na Twej drodze, a może nawet jakiś wyjazd? Cytuj
emilr Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) 6 mieczy - chcesz konkretnych zmian, nowej drogi, nowego zycia . To jest. Druga opcja to troche rzucenie sie na głeboką wodę,ale czasem warto podjać ryzyko. To gdy wyśle 7 monet, As kielichów, Rycerz monet Po okresie spokoju , długo będą zwlekać w tej firmie ,( chyba , że nie oddzwonią ,) moja cierpliwość ,rycerz monet jakaś kasa jednak możliwa z tej firmy tym razem może się udać . czekanie z nadzieją, opdowiedź będzie zadowalajaca. ale to nie szczyt marzeń. Zależy, czego pragniesz. gdy nie wyślę Śmierć , Królowa monet,ŚwiatGdy nie wyśle mam wrażenie , że czeka mnie wiele ciekawego coś nowego mogę doświadczyć , gdzieś wyjechać dalej ,nowe doświadczenie i większe pieniądze , większe zadowolenie , nowe środowisko , nowy etap , wyzwanie . Druga opcja ciekawsza,a le też zależy, czy Ci to odpowiada. Widac, że decycja dla ciebie WAŻNA (śmierć) ale konieczna, jeśli ma przyjść nowe. Nie wiem, czy masz cos na oku, jeśli nie wyslesz, czy czekasz na coś, nie wiesz jeszcze na co? Ta królowaMonet to spełnienie, zadowolenie, satysfakcja, też materialna (masz pewnie drugą opcje lub wkrótce ją poznasz na co wskazuje świat. Albo coś jest na horyzoncie, ale nie bierzesz pod uwagę. Na razie.). Świat to nowe. Ja (ale to ja) wybrałabym druga opcje. Edytowane 29 Maja 2013 przez emilr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi