Skocz do zawartości

spotkać sie czy nie?

Gość mala22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mala22
Napisano

witam, zrobiłam nieudolny rozkład czy powinnam się jeszcze spotkać z chłopakiem na którym mi zależy (on nie rwie sie ku temu) czy zerwać ostatecznie ten układ? prosze o komentarze

jak jest teraz między nami cesarzowa

co będzie jak sie z nim spotkam wisielec/pustelnik/śmierć

co będzie jak zerwe bez słowa moc/mag/gwiazda

rada dla mnie sąd ostateczny

ewidentnie wyszło że przeszkadza nam jakaś pani która sie koło niego kręci no i spotkanie chyba nic by nie wniosło poza ewentualnym rozczarowaniem za to jeśli zerwe z nim wszystkie więzi czeka mnie nowy bardzo przyjemny okres więc powinnam chyba sama ze sobą zrobić rachunek sumienia a potem dowidzenia :)

Napisano

dla mnie te karty mówią ze do spotkania nie dojdzie zostaniesz z nadzieja na jego powrót i ten powrót jak najbardziej realny jest

Napisano

wg tych kart istnieje taka ewentualność

ale mnie ten rozkład co do dalszej przyszłości nie przekonuje

Gość mala22
Napisano

no właśnie mnie też raczej nie szczególnie że widnieje ta cesarzowa

• 2 tygodnie później...
Gość mala22
Napisano

weryfikacja:

karty mówią ze do spotkania nie dojdzie zostaniesz z nadzieja na jego powrót i ten powrót jak najbardziej realny jest

do spotkania faktycznie nie doszło wszystko rozeszlo sie po kosciach przynajmniej na razie i na powrot sie nie zanosi