pawel116 Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Na 5 czerwca na godz. 15 mam umówione spotkanie ws. pracy w biurze rachunkowym. Jak przebiegnie to spotkanie (zakładając, że nic nie stanie na przeszkodzie i na nie pójdę)? Z góry dziękuję za poświęcony czas i energię. Cytuj
iridos Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 as denarów królowa pucharów głupiec cesarzowa spotkanie z babką?no nowa szansa pozytywnie zakończona ale nie dla ciebie jakby jakaś babka to miała dostać 1 Cytuj
pawel116 Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Zaproszenie otrzymałem mailem od faceta. Wśród obowiązków na tym stanowisku wymieniona została obsługa sekretariatu, więc zapewne woleliby jakąś babkę (nie wiem czemu, ale tak się już utarło). Edytowane 29 Maja 2013 przez pawel116 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi