Skocz do zawartości

Mój czerwiec 2013

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja też spróbuję, zobaczę jak to się sprawdza.

Karty RW, ułożenie proste.

Chętnych zapraszam do interpretacji, będę wdzięczna:-)

I będzie weryfikacja na koniec czerwca.

Dla mnie to najważniejszy miesiąc, bo mam w nim urodziny:-)

Praca królowa pucharów, XVI wieża, XVII gwiazda – czyżby mnie jakieś wkurzenie ogarnęło i miałabym wszystkiego dosyć?

Finanse rycek pucharów, paź mieczy, 10 buław – powiedziałabym, że bez zmian….nadal ciężko..

Uczucia 4 puchary, II kapłanka – będę skupiona na rodzinie i swoim wnętrzu, więc tak jak powinno być

Dom/Rodzina 2 buławy, 10 denarów – tu chyba czekają mnie jakieś rozważania na temat finansów, coś chyba będę kombinować

Zdrowie -4 buławy, królowa buław – okey

Niespodzianka 6 pucharów, rycerz buław – chyba się pojawi ktoś z mojego dzieciństwa, może dawno nie widziany kolega….

Co robić 5 pucharów, IX eremita – nie płakać nad rozlanym mlekiem, ale dalej realizować swój plan na życie

Czego nie robić as denarów, rycerz mieczy – nie trwonić energii na kłótnie i nieporozumienia

Rada: 10 pucharów: 7 pucharów, XIX słońce, 6 mieczy – cieszyć się swoim szczęściem, bo jak widać, mam go baaardzo dużo, myśleć pozytywnie, realizować swoje marzenia, bo to jest mój czas….

Dziękuję:-)

• Maestro
Napisano

Finanse rycek pucharów, paź mieczy, 10 buław – ja tu widze niepewność finansową, może lekkie spiecia z powodu pieniędzy, w każdym razie widać, że ten nieciekawy okres zakończy się niebawem

Uczucia 4 puchary, II kapłanka – skupisz się raczej na duchowości,będziesz szukała nowych sposobów rozwoju duchowego, w tym miesiącu nie będziesz myślała o porywach serca, ale racsej no odnalezieniu ukrytej głębi swojej duszy

Dom/Rodzina 2 buławy, 10 denarów – rodzinne porozumienie, może nawet uroczystość się szykuje

Zdrowie -4 buławy, królowa buław – spoko, chyba zaczniesz więcej ćwiczyć

Niespodzianka 6 pucharów, rycerz buław – spotkasz kogoś, kogo kiedys darzyłaś sympatią, ale dawno go nie widziałaś

Co robić 5 pucharów, IX eremita – patrzeć trzeźwo na świat, odrzucić różowe okulary, postępować rozsądnie i w porozumieniu z sobą

Czego nie robić as denarów, rycerz mieczy – nie wydawać pieniędzy na lewo i prawo

Rada: 10 pucharów: 7 pucharów, XIX słońce, 6 mieczy – raduj się tym co masz, spróbuj znajdować pozytywy w każdej sytuacji i pamiętaj o marzeniach:)

• Lubię to! 1
Napisano

Praca królowa pucharów, XVI wieża, XVII gwiazda –

za bardzo emocjonalnie podchodzisz do pracy - to sprawia, że za szybko się wypalasz, ale wieża mówi, że najwyższa pora to zmienić, a gwiazda daje piękną nadzieję na zmiany w tej kwestii.

Finanse rycek pucharów, paź mieczy, 10 buław –

mogą się pojawić jakieś nadzieje na poprawę sytuacji finansowej, ale ciężko będzie o zadowolenie - może za wielkie wymagania stawiasz sobie w tej kwestii i dlatego odczuwasz takie przytłoczenie.

Uczucia 4 puchary, II kapłanka –

No trochę taki zastój uczuciowy tu widać - skupienie się bardziej na sobie i swoim wnętrzu - brak otwarcia.

Dom/Rodzina 2 buławy, 10 denarów –

Będziesz rozmyślać nad poprawą bytową swojej rodziny - uważam, że z dobrym skutkiem pokombinujesz

Zdrowie -4 buławy, królowa buław –

w porządku - na brak energii nie możesz narzekać, tętnisz życiem

Niespodzianka 6 pucharów, rycerz buław –

niewykluczony powrót wspomnieniami do minionych czasów- odnowienie przyjaźni z osobnikiem płci przeciwnej

Co robić 5 pucharów, IX eremita – zostawić za sobą smutki, zawiedzione nadzieje - ponownie zanurzyć się w swoim wnętrzu i z mądrością właściwą eremicie przemyśleć, dlaczego coś nie wyszło, co było tego przyczyną - obrać nowy kierunek i powoli nim podążać.

Czego nie robić as denarów, rycerz mieczy – nie wdawać się w nic nie znaczące spory, konflikty - tym sposobem nie zbuduje się spokojnego życia

Rada: 10 pucharów: 7 pucharów, XIX słońce, 6 mieczy –

cieszyć się tym co się ma - a wiele masz tylko nie zawsze się to widzi i docenia - z optymizmem patrzeć w przyszłość, rozwijać się duchowo, korzystać z przychylności otoczenia i sięgać po to, o czym się marzy

• Lubię to! 1
Napisano

CZĘŚCIOWA WERYFIKACJA! :-)

Niespodzianka 6 pucharów, rycerz buław – chyba się pojawi ktoś z mojego dzieciństwa, może dawno nie widziany kolega….

Dziewczęta miałyście rację! Przez FB dorwał mnie mój pierwszy chłopak!!!! Szok! nie miałam z nim kontaktu od 18 lat....

Ogromna niespodzianka:-) i ubaw po pachy:-)

Napisano

W pracy cos sie wydarzy.. Gdzie bedziesz musiala przekalkulowac czy zyski sa adekwantne do tego ile energi nia wkladasz.. Tak jakby cos Nagle ukazalo sie przed twoimi oczami co zburzy calkowicie dotychczaswe spojrzenie.. Moze zaczniesz ogladac sie za czys innym bo wfinansach tez widac,ze przeciazenie.. Moze jakis nagly nie oczekiwany wydatek ktory cie zdoluje..ale powinnas wybrnac z tego bo to 10,koniec .. Szkoda,ze nie dociagnelas do 10 co dalej..

uczucia .. Tutaj zazniesz wracac jakby do swojego wnetrza.. Jakby do mysli ci by bylo gdybys w przeszlosci zrobila inaczej? Jakby wtedy twoje zycie sie ulozylo? Jakbys na chwile odlozyka sprawy na bok I skupila sie nad swoim wnetrzem I gdybaniem..

Co robic? Mysle ze powinnas spokrzec we wlasne wnetrze.. Nue czuc tego przygnebienis I pustki.. Masz w okol siebie nadzieje,sloneczko nadal Ci swieci do okna choc na razie tego nie dostrzegasz..

Tutaj to czego nie robic.. To wydaje mi sie,ze nie poddawac sie presji I stresujacym sytuacja w pracy.. Moze pojawic sie jakas Inna forma zarobkowa wiec nie porywac sie pod wplywem impulsu a przemyslec..

Dada. Ocen slusznie realia a marzenia. Dokonuj wyborow z pelna swiadomoscia,ze to jest wlasnie to I sie uda..

• Lubię to! 1
Napisano
Praca królowa pucharów, XVI wieża, XVII gwiazda

ojjj tutaj albo jakaś kłotnia, napieta sytuacja w pracy się szykuje, ale wyjdziesz po niej mimo wszystko na prostą

Finanse rycek pucharów, paź mieczy, 10 buław

sporo pracy właśnie, jakieś nowe plany, a ta praca to też taka 'bo muszę', bez większej satysfakcji

Uczucia 4 puchary, IIkapłanka
tak jak napisałaś - skupisz się na sobie, nie mam nic do dodania ;)

Dom/Rodzina 2 buławy, 10 denarów
no rodzinnie jak się patrzy ale z zastanowieniem nad finansami... mozliwe, ze jakiś wyjazd sie bedzie wakacyjny szykoał i trzeba bedzie dobrze rozporzadzic finansami

Zdrowie -4 buławy, królowa buław
zdrowa jak rydz ;)

Niespodzianka 6 pucharów, rycerz buław
jakaś znajomość z przeszłosci moze się pojawić.

Co robić 5 pucharów,IX eremita
dać sobie odpocząć, nie przejmowac się wszystkim dookoła, zrobic coś typowo dla siebie

Czego nie robić as denarów, rycerz mieczy
działać na oślep, na szybko, nieprzemyslanie. Powinnas na spokojnie wszystko przemysleć. Kazdą jedna decyzję (finansową głownie)

Rada: 10 pucharów: 7 pucharów, XIX słońce, 6 mieczy

pozytywne myslenie i nie zwazanie na niepowodzenia. Wszystko ma swók czas i tego powinnas sie trzymac :)

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

******WERYFIKACJA******

Praca królowa pucharów, XVI wieża, XVII gwiazda – czyżby mnie jakieś wkurzenie ogarnęło i miałabym wszystkiego dosyć?

mieliśmy spięcie z Szefem na łączach dosłownie w pierwszych dniach czerwca... zdarza mu się mnie zagotować... ale stwierdziłam, że nie warto tracić energii na niego...

Finanse rycek pucharów, paź mieczy, 10 buław – powiedziałabym, że bez zmian….nadal ciężko..

rozmyślaliśmy nad finansami i doszliśmy do wniosku, że pewne ruchomości musimy sprzedać, bo inaczej nie da rady wyjść z dołka....

Uczucia 4 puchary, II kapłanka – będę skupiona na rodzinie i swoim wnętrzu, więc tak jak powinno być

dokładnie, był to okres, w którym dostałam wiele pozytywnych zwrotów na temat swojej wrażliwości i nawet sobie pomyślałam, że może to i zaleta...

Dom/Rodzina 2 buławy, 10 denarów – tu chyba czekają mnie jakieś rozważania na temat finansów, coś chyba będę kombinować
to pewnie ta sprzedaż się pokazała

Zdrowie -4 buławy, królowa buław – okey
generalnie to nie narzekam... spokojnie czekam na swoje wizyty u specjalistów, bo moje dolegliwości to faktycznie takie jakby ich nie było:-)

tu był MEGA zaskok... tak jak pisałam wcześniej odezwał się przez FB mój był chłopak... szok...

Co robić 5 pucharów, IX eremita – nie płakać nad rozlanym mlekiem, ale dalej realizować swój plan na życie
tak jak wszystkie pisałyście - dobrze wszystko przemyśleć, nie rzucać się w ogień i tak też robię...

Czego nie robić as denarów, rycerz mieczy – nie trwonić energii na kłótnie i nieporozumienia
tak, dzięki kartom stwierdziłam, że faktycznie nie warto się wkurzać na szefa...

Rada: 10 pucharów: 7 pucharów, XIX słońce, 6 mieczy – cieszyć się swoim szczęściem, bo jak widać, mam go baaardzo dużo, myśleć pozytywnie, realizować swoje marzenia, bo to jest mój czas….

docenić to, co stworzyłam wspólnie z mężem... jeszcze nie minął cały miesiąc, ale mogę powiedzieć, że był to miesiąc, kiedy ogólnie ludzie gratulowali mi, że mamy takie dzieci, że tak są wychowane, że jesteśmy fajną rodziną i że widać, że jesteśmy ze sobą szczęśliwi:-) to było bardzo miłe

Jeszcze chciałam dodać, że bardzo mocno trafiła w sedno GdzieTaIrlandia - faktycznie, powracałam emocjami do pewnych wydarzeń z przeszłości i jeszcze raz je przeżywałam... to były bolesne doświadczenia.... taki czas...

Dziękuję wszystkim za interpretację:-)