Skocz do zawartości

Co on uważa o mnie?

seele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 odpowiedz

2 i 3 wyjasnienie

Kapłanka - podobam mu się jako kobieta, ciekawię go swoją osobowością

Sprawiedliwość - kręci go wspólna wymiana poglądów, negocjacje - trochę mamy kontakt na zasadzie"coś za coś"

2 Kielichy - może uważać mnie za dobrą towarzyszkę rozmów, dobrze mu się pracuje ze mną.

Czy zaproponuje mi spotkanie na stopie prywatnej?

10 kielichów - Być może, chociaż może mieć rodzinę...

Księżyc - złudne nadzieje na to spotkanie

Siła - niewątpliwie podobamy się sobie

Gość Daffne
Napisano

dlaczego utworzyłaś drugi ten sam post,który przed chwilą przeniosłam na wzajemną pomoc bo złamałaś regulamin?

Napisano

W swojej interpretacji opisałaś relacje was łączące - a więc pracujecie razem i za wiele o sobie nie wiecie -

Co on uważa o mnie?

1 odpowiedz/Kapłanka/

2 i 3 wyjaśnienie/Sprawiedliwość, 2 kielichy/

Uważa cię za bardzo odpowiedzialną i ułożoną kobietę.

Podchodzi do ciebie bardzo ostrożnie, aby cię nie spłoszyć, a jednocześnie pragnie nawiązać z tobą bliższe relacje.

Czy zaproponuje mi spotkanie na stopie prywatnej?

10 kielichów ,Księżyc, Siła

Tak, jest to jak najbardziej możliwe, ale tak jak napisałas ON może być w jakimś stałym związku/10 kieli/ - co "hamuje' rozwój waszej relacji.

Księżyc ujawnia właśnie te "niejasności, niedopowiedzenia", które będą miały miejsce.

Siła to "pociąg", który jest między wami/i coraz bardziej zacznie dawać się we znaki.

On cię pragnie, możesz się stać jego kochanką - ? - twoja decyzja

Napisano
dlaczego utworzyłaś drugi ten sam post,który przed chwilą przeniosłam na wzajemną pomoc bo złamałaś regulamin?

Własnie mi zginął z interpretacji i myślałam, że się nie zapisał. Nie zauważyłam, że został przeniesiony. Przepraszam.

Gość Daffne
Napisano
Własnie mi zginął z interpretacji i myślałam, że się nie zapisał. Nie zauważyłam, że został przeniesiony. Przepraszam.

Dobrze to zostawmy jak jest,a ja skasuję tamten na wzaemnej by już nie mieszać ;)