seele Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 1 odpowiedz 2 i 3 wyjasnienie Kapłanka - podobam mu się jako kobieta, ciekawię go swoją osobowością Sprawiedliwość - kręci go wspólna wymiana poglądów, negocjacje - trochę mamy kontakt na zasadzie"coś za coś" 2 Kielichy - może uważać mnie za dobrą towarzyszkę rozmów, dobrze mu się pracuje ze mną. Czy zaproponuje mi spotkanie na stopie prywatnej? 10 kielichów - Być może, chociaż może mieć rodzinę... Księżyc - złudne nadzieje na to spotkanie Siła - niewątpliwie podobamy się sobie Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 dlaczego utworzyłaś drugi ten sam post,który przed chwilą przeniosłam na wzajemną pomoc bo złamałaś regulamin? Cytuj
niiwa Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 W swojej interpretacji opisałaś relacje was łączące - a więc pracujecie razem i za wiele o sobie nie wiecie - Co on uważa o mnie? 1 odpowiedz/Kapłanka/ 2 i 3 wyjaśnienie/Sprawiedliwość, 2 kielichy/ Uważa cię za bardzo odpowiedzialną i ułożoną kobietę. Podchodzi do ciebie bardzo ostrożnie, aby cię nie spłoszyć, a jednocześnie pragnie nawiązać z tobą bliższe relacje. Czy zaproponuje mi spotkanie na stopie prywatnej? 10 kielichów ,Księżyc, Siła Tak, jest to jak najbardziej możliwe, ale tak jak napisałas ON może być w jakimś stałym związku/10 kieli/ - co "hamuje' rozwój waszej relacji. Księżyc ujawnia właśnie te "niejasności, niedopowiedzenia", które będą miały miejsce. Siła to "pociąg", który jest między wami/i coraz bardziej zacznie dawać się we znaki. On cię pragnie, możesz się stać jego kochanką - ? - twoja decyzja Cytuj
seele Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 dlaczego utworzyłaś drugi ten sam post,który przed chwilą przeniosłam na wzajemną pomoc bo złamałaś regulamin? Własnie mi zginął z interpretacji i myślałam, że się nie zapisał. Nie zauważyłam, że został przeniesiony. Przepraszam. Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Własnie mi zginął z interpretacji i myślałam, że się nie zapisał. Nie zauważyłam, że został przeniesiony. Przepraszam. Dobrze to zostawmy jak jest,a ja skasuję tamten na wzaemnej by już nie mieszać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi