Loraaw Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Tlo: kobieta otrzymala w pracy wypowiedzenie. Obecnie poszukuje-byla juz na 2 rozmowach kwalifikacyjnych. Pytanie jak w temacie: czy do konca czewrca podpisze umowe? 3 karty rownolegle: smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw Kobieta otrzyma w najblizszym czasie wiele ofert i bedzie musiala dokonac wyboru. Odpowiadajac na pytanie: uwazam, ze podpisze umowe w tym czasie, zapewne z jakims mezczyzna. Co wy na to?:-) Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 no ja mam tutaj wątpliwości... ona marzy o tym, aby dostać, któraś z tych prac.... ale wydaje mi się, że ten mężczyzna, to osoba, która nie wzbudzi jej zaufania... mi się kojarzy, że karty pokazujące podpisanie umowy to 2 pucharów lub 2 mieczy.... Cytuj
Loraaw Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 hmmm...ja interpretuje to tak, ze smierc to jakby transformacja-jej powrot do zycia zawodowego. 7 kielichow jest czesto zwiastunem wyboru, natom iast 9 bulaw zapowiedzia sukcesu. Krol byl dopelnieniem. Ale moze sie myle:-) Cytuj
alathea Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw --pods. Gwiazda/Wisielec do konca czerwca raczej nie podpisze, ale jakis pan jej pomoze /doc. K.kij, a z pion piramidki Cesarz po drodze/ i bedzie miala szanse troszke pozniej - Wisielec Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 karty rownolegle: smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw Ja nie widze kolorowo dla tej pani sytuacji z praca . Pewien etap sie skończył i narazie nie ma kart wskazujących aby nowy etap się rozpoczynał . Ja widzę tutaj niepewność wyboru i marzenia , skupienie na myśłi , punkcie który nie koniecznie musi wypalić . Król kijów pan ci pomoże ale może coś z tego chcieć / Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 szansa na podpisane będzie po czasie o ktory pytasz... Cytuj
mlodzia Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Raczej nie podpisze, będzie miała propozycje ale nie będą jej odpowiadać . Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Tlo: kobieta otrzymala w pracy wypowiedzenie. Obecnie poszukuje-byla juz na 2 rozmowach kwalifikacyjnych.Pytanie jak w temacie: czy do konca czewrca podpisze umowe? 3 karty rownolegle: smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw Ja uważam, ze nie bedzie podpisana umowa do konca czerwca... Będą jakieś myśli oferty, ale żeby dostać umowe trzeba bedzie się wysilić, pokazać umiejętnosci moze nawet na dniu próbnym. Ale podpisania niestety nie widzę. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Takze jestem na nie. Przynajmniej w tym czasie, o ktorym piszesz. Cytuj
slawa Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Mysle,ze ten termin sie przedluzy. Ale podejzewam,ze moze jej pomoc Krol Bulaw.Nie powinna sie zniechecac. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 9 buław to doprowadzenie pewnych spraw do końca. Kilka razy na podobnie postawione pytanie, gdy wychodziła jako ostatnia mówiła mi TAK. Stawiam, że podpisze i chyba ktoś jej pomoże (moja myśl: dostanie prace "po znajomości"). Cytuj
Gość Nayala Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 nie widze tego niestety, to nie sa karte "ufne" które pozwoliłby cos zrealizować, zawierzyć.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 I jak ? Podpisala ? Dolaczam sie do pytania. Wiadomo juz co z tego wyniklo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi