Skocz do zawartości

Czy podpisze umowe do konca czerwca?

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tlo: kobieta otrzymala w pracy wypowiedzenie. Obecnie poszukuje-byla juz na 2 rozmowach kwalifikacyjnych.

Pytanie jak w temacie: czy do konca czewrca podpisze umowe?

3 karty rownolegle: smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw

Kobieta otrzyma w najblizszym czasie wiele ofert i bedzie musiala dokonac wyboru. Odpowiadajac na pytanie: uwazam, ze podpisze umowe w tym czasie, zapewne z jakims mezczyzna.

Co wy na to?:-)

Napisano

no ja mam tutaj wątpliwości...

ona marzy o tym, aby dostać, któraś z tych prac....

ale wydaje mi się, że ten mężczyzna, to osoba, która nie wzbudzi jej zaufania...

mi się kojarzy, że karty pokazujące podpisanie umowy to 2 pucharów lub 2 mieczy....

Napisano

hmmm...ja interpretuje to tak, ze smierc to jakby transformacja-jej powrot do zycia zawodowego. 7 kielichow jest czesto zwiastunem wyboru, natom iast 9 bulaw zapowiedzia sukcesu. Krol byl dopelnieniem. Ale moze sie myle:-)

Napisano

smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw --pods. Gwiazda/Wisielec

do konca czerwca raczej nie podpisze, ale jakis pan jej pomoze /doc. K.kij, a z pion piramidki Cesarz po drodze/ i bedzie miala szanse troszke pozniej - Wisielec

Gość Lukrusia
Napisano

karty rownolegle: smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw

Ja nie widze kolorowo dla tej pani sytuacji z praca . Pewien etap sie skończył i narazie nie ma kart wskazujących aby nowy etap się rozpoczynał . Ja widzę tutaj niepewność wyboru i marzenia , skupienie na myśłi , punkcie który nie koniecznie musi wypalić .

Król kijów pan ci pomoże ale może coś z tego chcieć /

Gość Daffne
Napisano

szansa na podpisane będzie po czasie o ktory pytasz...

Napisano

Raczej nie podpisze, będzie miała propozycje ale nie będą jej odpowiadać .

Pozdrawiam

Napisano
Tlo: kobieta otrzymala w pracy wypowiedzenie. Obecnie poszukuje-byla juz na 2 rozmowach kwalifikacyjnych.

Pytanie jak w temacie: czy do konca czewrca podpisze umowe?

3 karty rownolegle: smierc - 7 kliechow - 9 bulaw /dolozylam krol bulaw

Ja uważam, ze nie bedzie podpisana umowa do konca czerwca...

Będą jakieś myśli oferty, ale żeby dostać umowe trzeba bedzie się wysilić, pokazać umiejętnosci moze nawet na dniu próbnym. Ale podpisania niestety nie widzę.

Napisano

Takze jestem na nie.

Przynajmniej w tym czasie, o ktorym piszesz.

Napisano

Mysle,ze ten termin sie przedluzy.

Ale podejzewam,ze moze jej pomoc

Krol Bulaw.Nie powinna sie zniechecac.

• Maestro
Napisano

9 buław to doprowadzenie pewnych spraw do końca. Kilka razy na podobnie postawione pytanie, gdy wychodziła jako ostatnia mówiła mi TAK. Stawiam, że podpisze i chyba ktoś jej pomoże (moja myśl: dostanie prace "po znajomości").

• 1 miesiąc temu...
Gość Nayala
Napisano

nie widze tego niestety, to nie sa karte "ufne" które pozwoliłby cos zrealizować, zawierzyć....

Napisano
I jak ? Podpisala ? :)

Dolaczam sie do pytania. Wiadomo juz co z tego wyniklo?