Skocz do zawartości

Czy sama pójdę na wesele ?>

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Wesele u kuzynki

Za miesiąc mam zaproszenie na ślub kuzynki ,ale z braku faceta chyba pójdę sama eh/

Pytanie : czy z kimś pójdę na wesele

gwiazda, 7 mieczy , pustelnik

Karty są tak piękne że od pierwszego wejrzenia na nie widze , że będę się sama bawić na weselu, konkretny przekaz otrzymałam .

Moja nadzieja gwiazda na to iż z jakąś sztuką pójdę , dużo gadania szukania ale nic konkretnego na obiegu ,i pustelnik sama na wesele podreptam .

Napisano

Lukrusiu

- pytanie od czy? -

- powiem tak - na kogoś możesz liczyć/mieć nadzieję, że uda się z nim pójść/Gwiazda,7 mieczy/.

- będziesz komnbinować, starać się, aby osiągnąć to, czego pragniesz.

Pustelnik jednak niweczy twoje plany, - pójdziesz najprawdopodobniej z Panem/mało rozrywkowym, którego brałaś lub weźmiesz pod uwagę/

- nie będzie to twój "wymarzony", ale zawsze to "jakieś" towarzystwo.

No czasem trzeba korzystać z tego, co Los daje.

Pozdrawiam :)

Napisano

XVII Gwiazda, 7 Mieczy, IX Eremita ---> XI Pasja, HB VI Kochankowie

Widac, ze masz nadzieje, ze to jednak sie zmieni. W 7 Mieczach widze jednak niespelnienie i taki niedosyt. Eremita skupia sie juz na sobie i mysle, ze jednak pojdziesz sama.

Jednak podsumy wskazuja na to, ze i tak bedziesz sie swietnie bawila... i nie powinno byc zle. ;)

Ewentualnie zbyt slabo szukasz.

Gość Daffne
Napisano

myślę, że pójdziesz sama mimo, że wcześniej się nieco nagłowisz z kim pójść.

Napisano

Pustelnika uznałabym jednak jako Pana, którego Lukrusia weźmie jako "przyzwoitka" - biorąc pod uwagę te 7 mieczy - zależy jej jednak na jakiejś "renomie"

- z czegoś to wynika - ta 7 mieczy z Pustelnikiem - to SUPER kombinacja - bardzo Lukrusi zależy na "pokazaniu się" -

- ewentualnie warto zwrócić na to uwagę?? - czemu-- nie wiem..

Gość Daffne
Napisano

ja znów tego pustelnika czuje jako Lukrusie...idącą na wesele...i też nie wiem czemu akurat w ten sposób..

Napisano

Mam podobnie. No zobaczymy, jak tam wyjdzie. Ciekawa az jestem. ;)

Napisano

Ja ją widzę tylko i wyłącznie w Gwieździe - dalej to jej kombinacje z racji niespełnienia pragnień.

Kończy się na nudnym Panu, który - spokojnie wizerunek zewnętrzny ma-może być przystojny/nawet w nią wpatrzony - ale

- ani ona go nie chce, - ani on do zabawy.

Gość Daffne
Napisano

Ja znów w Gwieździe czuje nadzieje i pozytywne nastawienie do samego wesela i chęci pójścia z kimś,kto się wybawi...widzę więc nie samą Lukrusię co jej emocje, no i potem w 7 mieczach rozważanie z kimś pójść bo dobrze by to wyglądało gdyby się z kimś poszło, a i wybawiłabym się. Na koniec widzę zdecydowanie się na pójście samej z własnej decyzji. Pustelnik to osoba unikająca towaryzstwa, tu pytanie jest o partnera, więc dobrowolna izolacja od partnera skojarzyła mi sie ze zrezygnowaniem z partnera na wesele.

No zobaczymy jak to będzie...może mnie intuicja zwodzi. Życzę Lukrusi by jednak niwa miała rację :usmiech:

Napisano

Mi 7 Mieczy czesto pokazuje taki stan niedosytu, niezadowolenia. Jak trzeba np. z czegos zrezygnowac, co sie bardzo pragnie.

Tu pragnienia i plany to wlasnie w Gwiezdzie i potem Lukrusia w Eremicie juz. To tak gdybym ja kladla karty... to tak bym z nimi gadala. Ale wiadomo, kazdy z kartami gada nieco inaczej.

Oby jak najlepiej poszlo. Co nie wydaje mi sie takie dalekie, bo podsumy mimo wszystko wskazuja na to, ze jezeli ona zechce, to zabawa bedzie udana.

Napisano

Dla mnie 7 mieczy jest tu znów chęcią osiągnięcia czegoś "wręcz" -za wszelką cenę - tzn - bardzo Lukrusi zależy aby z kimś pójść.

- 7 mieczy z Pustelnikiem ujęłabym jako "chłodną, rozsądną" kalkulację .

- w zestawieniu z Gwiazdą - to tylko konsekwencja niespełnienia marzeń.

Obyśmy się myliły Lukrusiu -

- co by nie było - baw się :hahahaha:

Gość Lukrusia
Napisano

Niwa twoja interpretacja ,jest realna ,z braku laku szukam faceta aby nie iść sama , już różnie to obmyślam aby sama nie iść 7 mieczy .

Mam kogoś na oku , ale nie wiem czy wypali . To właśnie ten spokojny facet , wpatrzony we mnie ale w zamian żąda pójścia na wesele z nim ,także taki spokojny a jednak myśli interesownie . Mam wrażenie , że to działa jak transakcja w obie strony .

Gość Nayala
Napisano

sama :)

ale i tak przeciez mozna się dobrze bawić :P!

Gość Lukrusia
Napisano

Już byłam sama na weselu i można się bawić ale więcej w pojedynkę :) Jakiś i plus też w tym jest bo można kogoś zapoznać .

Napisano
taki spokojny a jednak myśli interesownie

No facet w koncu. :hahahaha:

Na co ma czekac? Jak widzi okazje... :hahahaha: