Skocz do zawartości

Mój czerwiec - Linkinia

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Proszę was o pomoc przy moim rozkładzie miesięcznym :bukiet:

1-10 dnia miesiącaDiabeł

Będę ulegała pokusom takim jak lenistwo, słodycze i imprezy zakrapiane alkoholem. Ewentualnie pojawią się ukryte intrygi i wzburzone emocje.

10-20 dnia miesiącaKochankowie

Stanę przed dokonaniem wyboru.

20-31 dnia miesiącaPustelnik

Dużo przemyśleń, poczucie osamotnienia.

Uczucia9 denarów, Król mieczy, 10 kielichów, 2 buław --> H.B. Świat, Cesarzowa

9 denarów to ja, zadowolony singiel. Z panem, który pokazał się w królu mieczy, spędzę miło czas i coś się podzieje między nami, jednakże… 2 buław na końcu oznacza moje rozterki, czy aby na pewno chcę, niejasną sytuację, co dalej albo relację bez zobowiązań. Mimo wszystko będę zadowolona z tego, co się wydarzy.

Przyjaźnie3 buław, Sprawiedliwość, 10 denarów, As denarów, Król denarów --> H.B. Rydwan

Mam wrażenie, że zdecyduję się na rozmowę z panem, która wiele wyjaśni i spowoduje, że z koleżeństwa będzie możliwość na zaistnienie czegoś więcej. Możliwe też, że na praktykach kogoś poznam, z kim się zakoleguję. Jeszcze inna opcja: po zakończeniu sesji pójdę na imprezę, na której złapię lepszy kontakt z kolegą.

Nieoczekiwane6 denarów, Sąd Ostateczny, 5 denarów --> H.B. Cesarz

Moja pierwsza myśl: będę pomagała i wspierała kogoś, a rozczaruje mnie postawa tej osoby, jej brak podziękowania, oziębłość. Druga myśl: będę liczyła, że znajomość jest na tyle rozwinięta, że coś z niej wyniknie, a tak się nie stanie.

Ogólna atmosfera miesiąca8 buław, 5 mieczy, 8 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa

W czerwcu będzie dużo się działo, możliwe będą plotki, intrygi, moje poczucie winy, zaplątanie się w sytuację i problem z podjęciem najlepszego wyboru.

• Maestro
Napisano

1-10 dnia miesiąca – Diabeł

Mogą być nerwy jakieś spowodowane przez niezależne od Ciebie ograniczenia, tzn. Ty będziesz czegoś chciała, ale to nie wyjdzie, może egzaminy Ciebie zdenerwują, może będzie kłótnia z kimś dość waznym dla Ciebie

10-20 dnia miesiąca – Kochankowie

Tu widzę pogodzenie się z kims, a nawet spotkania, ogólnie karta informuje o zbliżeniu do kogoś

20-31 dnia miesiąca – Pustelnik

Postanowisz byc sama ze swoimi myślami, karta mi się z nauką kojarzy, więc może jej się poświęcisz..

Uczucia – 9 denarów, Król mieczy, 10 kielichów, 2 buław --> H.B. Świat, Cesarzowa

Ja tu widzę miłe spotkanie z mężczyzną, który jest po jakichs przejsciach, ale po nim staniesz na drodze i będziesz się zastanawiała czy to jest to, czego oczekiwałaś?

Przyjaźnie – 3 buław, Sprawiedliwość, 10 denarów, As denarów, Król denarów --> H.B. Rydwan

Widać, że będziesz sprawiedliwa dla swoich przyjaciół, obiektywna, uczciwa, lojalna, widać spotkania, może jakieś zaproszenie, w każdym razie miło

Nieoczekiwane – 6 denarów, Sąd Ostateczny, 5 denarów --> H.B. Cesarz

Wesprzesz kogoś kogo znasz od dawna, ale ta osoba będzie nazbyt egoistyczna, żeby Ci się odwdzięczyć

Ogólna atmosfera miesiąca – 8 buław, 5 mieczy, 8 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa

będa kontakty, dużo netowych, ale może byc jakaś kłótnia, albo nieszczerość z czyjejś strony, która sprawi, że pewnych znajomości nie będziesz zamierzała kontynuować

Napisano

Będę ulegała pokusom takim jak lenistwo, słodycze i imprezy zakrapiane alkoholem. Ewentualnie pojawią się ukryte intrygi i wzburzone emocje.

Tak, w pozytywie to moga byc rozne wlasnie przyjemnosci zwiazane z materia.

W negatywie to moga byc rozne ograniczenia, np. mi nieraz ukazuja sie jakies nieprzyjemnosci urzedowe w ten sposob. Wlasnie jako karta Diabel. Poza tym rzeczy, ktore nie do konca sa zalezne od nas a niezle "umilaja" zycie, oczywiscie w cudzyslowiu, w sensie negatywnym.

Stanę przed dokonaniem wyboru.

Tu ciekawie.

Kochankowie zawieraja sie w Diable.

Wiec moze byc, ze trzeba bedzie podjac jakas decyzje zwiazana z wczesniejszymi wydarzeniami, tymi w Diable.

Jezeli nie to ogolnie: decyzje prosto z serca, podarzanie za jego glosem.

Dużo przemyśleń, poczucie osamotnienia.

Tu masz duzo rozmyslan a i potrzebe bycia ze soba sam na sam. Moze byc delikatne wycofanie, potrzeba poukladania sobie co nieco, pewnych spraw i taka wewnetrzna kontemplacja zycia.

Takze na plaszczyznie fizycznej Eremita poswieca czas sobie. Takze rowniez wellnes wszelaki jak najbardziej. W kazdym razie Ty dla siebie w centrum zainetesowania.

Uczucia – 9 denarów, Król mieczy, 10 kielichów, 2 buław --> H.B. Świat, Cesarzowa

9 denarów to ja, zadowolony singiel. Z panem, który pokazał się w królu mieczy, spędzę miło czas i coś się podzieje między nami, jednakże… 2 buław na końcu oznacza moje rozterki, czy aby na pewno chcę, niejasną sytuację, co dalej albo relację bez zobowiązań. Mimo wszystko będę zadowolona z tego, co się wydarzy.

Widze tu skupienie sie na sobie i patrzenie na pewno znajomosc: co dalej? Rozwazania pod katem siebie, rozne perspektywy, opcje, duzo myslenia na ten temat.

Przyjaźnie – 3 buław, Sprawiedliwość, 10 denarów, As denarów, Król denarów --> H.B. Rydwan

Mam wrażenie, że zdecyduję się na rozmowę z panem, która wiele wyjaśni i spowoduje, że z koleżeństwa będzie możliwość na zaistnienie czegoś więcej. Możliwe też, że na praktykach kogoś poznam, z kim się zakoleguję. Jeszcze inna opcja: po zakończeniu sesji pójdę na imprezę, na której złapię lepszy kontakt z kolegą.

No ja tu takze widze wlasnie rozmowe, ktora moze pewna znajomosc ladnie popchnac do przodu. Wazne, zeby nie unikac dzialania, zeby nie wahac sie. Rob to, co czujesz, ze jest wazne.

Moja pierwsza myśl: będę pomagała i wspierała kogoś, a rozczaruje mnie postawa tej osoby, jej brak podziękowania, oziębłość. Druga myśl: będę liczyła, że znajomość jest na tyle rozwinięta, że coś z niej wyniknie, a tak się nie stanie.

Ja tu widze skorzystanie z czyjejs pomocy. Mozesz miec sytuacje, w ktorej zrozumiesz, ze sobie nie za bardzo radzisz, ewentualnie ktos bedzie potrzebowal Twojej pomocy tez. W kazdym razie tu warto praktycznie podejsc do sprawy. Nie myslec za duzo tylko ocenic, co jest potrzebne, co trzeba zrobic. Jezeli bedziesz czula, ze cos Cie przerasta, nie wahaj sie poprosic jakas przyjazna osobe o pomoc. Jezeli dostrzezesz, ze ktos tej pomocy potrzebuje, zaofiaruj mu ja. Chociaz tu bardziej stawiam na Twoje korzystanie z czyjejs pomocnej reki.

Ogólna atmosfera miesiąca – 8 buław, 5 mieczy, 8 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa

W czerwcu będzie dużo się działo, możliwe będą plotki, intrygi, moje poczucie winy, zaplątanie się w sytuację i problem z podjęciem najlepszego wyboru.

No bedzie sie duzo dzialo. I tu dwie opcje: albo bedzie duzo krotkich, urywanych kontaktow netowych, ktore zdominuja Twoje zycie towarzyskie albo po prostu bedzie potrzeba wyjsc poza pewne rozne stereotypy myslowe, negatywne myslenie, cos, co sprawia, ze tkwisz jeszcze w roznych smutkach, zranieniach itd.

Podsum wskazuje, aby tak czy inaczej, skupic sie na sobie, swoim zyciu, cieszyc sie swoim otoczeniem, domem, najblizszymi...

• 1 miesiąc temu...
Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Proszę was o pomoc przy moim rozkładzie miesięcznym :bukiet:

1-10 dnia miesiącaDiabeł

Będę ulegała pokusom takim jak lenistwo, słodycze i imprezy zakrapiane alkoholem. Ewentualnie pojawią się ukryte intrygi i wzburzone emocje. --> było sporo zamieszania z praktykami, nerwów.

10-20 dnia miesiącaKochankowie

Stanę przed dokonaniem wyboru. --> musiałam podejmować decyzje. Umawiałam się z kolegą ;)

20-31 dnia miesiącaPustelnik

Dużo przemyśleń, poczucie osamotnienia. --> uczyłam się, denerwowałam zaliczeniami na uczelni, chorowałam, siedziałam w domu.

Uczucia9 denarów, Król mieczy, 10 kielichów, 2 buław --> H.B. Świat, Cesarzowa

9 denarów to ja, zadowolony singiel. Z panem, który pokazał się w królu mieczy, spędzę miło czas i coś się podzieje między nami, jednakże… 2 buław na końcu oznacza moje rozterki, czy aby na pewno chcę, niejasną sytuację, co dalej albo relację bez zobowiązań. Mimo wszystko będę zadowolona z tego, co się wydarzy. --> tu chodziło o to, że podobało mi się dwóch panów, jednak tylko z jednym chciałam się umawiać. Udało się nam spotkać. W 2 buław to owszem mogą być moje rozterki, ale to głównie czekanie na spotkanie, wypatrywanie okazji. On zdystansowany, ale serdeczny.

Przyjaźnie3 buław, Sprawiedliwość, 10 denarów, As denarów, Król denarów --> H.B. Rydwan

Mam wrażenie, że zdecyduję się na rozmowę z panem, która wiele wyjaśni i spowoduje, że z koleżeństwa będzie możliwość na zaistnienie czegoś więcej. Możliwe też, że na praktykach kogoś poznam, z kim się zakoleguję. Jeszcze inna opcja: po zakończeniu sesji pójdę na imprezę, na której złapię lepszy kontakt z kolegą. --> miałam poważną rozmowę z kolegą o nas, o związku, jednak się na niego nie zdecydowaliśmy.

Nieoczekiwane6 denarów, Sąd Ostateczny, 5 denarów --> H.B. Cesarz

Ogólna atmosfera miesiąca8 buław, 5 mieczy, 8 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa

--> dużo rozterek, nerwów związanych z zaliczeniami/egzaminami i praktykami, mieszanych emocji, ale też bardzo radosny czas ;)

Mogą być nerwy jakieś spowodowane przez niezależne od Ciebie ograniczenia, tzn. Ty będziesz czegoś chciała, ale to nie wyjdzie, może egzaminy Ciebie zdenerwują, może będzie kłótnia z kimś dość waznym dla Ciebie

Tu widzę pogodzenie się z kims, a nawet spotkania, ogólnie karta informuje o zbliżeniu do kogoś

Postanowisz byc sama ze swoimi myślami, karta mi się z nauką kojarzy, więc może jej się poświęcisz..

Ja tu widzę miłe spotkanie z mężczyzną, który jest po jakichs przejsciach, ale po nim staniesz na drodze i będziesz się zastanawiała czy to jest to, czego oczekiwałaś?

Widać, że będziesz sprawiedliwa dla swoich przyjaciół, obiektywna, uczciwa, lojalna, widać spotkania, może jakieś zaproszenie, w każdym razie miło

Wesprzesz kogoś kogo znasz od dawna, ale ta osoba będzie nazbyt egoistyczna, żeby Ci się odwdzięczyć

będa kontakty, dużo netowych, ale może byc jakaś kłótnia, albo nieszczerość z czyjejś strony, która sprawi, że pewnych znajomości nie będziesz zamierzała kontynuować

Tak, w pozytywie to moga byc rozne wlasnie przyjemnosci zwiazane z materia.

W negatywie to moga byc rozne ograniczenia, np. mi nieraz ukazuja sie jakies nieprzyjemnosci urzedowe w ten sposob. Wlasnie jako karta Diabel. Poza tym rzeczy, ktore nie do konca sa zalezne od nas a niezle "umilaja" zycie, oczywiscie w cudzyslowiu, w sensie negatywnym.

Tu ciekawie.

Kochankowie zawieraja sie w Diable.

Wiec moze byc, ze trzeba bedzie podjac jakas decyzje zwiazana z wczesniejszymi wydarzeniami, tymi w Diable.

Jezeli nie to ogolnie: decyzje prosto z serca, podarzanie za jego glosem.

Tu masz duzo rozmyslan a i potrzebe bycia ze soba sam na sam. Moze byc delikatne wycofanie, potrzeba poukladania sobie co nieco, pewnych spraw i taka wewnetrzna kontemplacja zycia.

Takze na plaszczyznie fizycznej Eremita poswieca czas sobie. Takze rowniez wellnes wszelaki jak najbardziej. W kazdym razie Ty dla siebie w centrum zainetesowania.

Widze tu skupienie sie na sobie i patrzenie na pewno znajomosc: co dalej? Rozwazania pod katem siebie, rozne perspektywy, opcje, duzo myslenia na ten temat.

No ja tu takze widze wlasnie rozmowe, ktora moze pewna znajomosc ladnie popchnac do przodu. Wazne, zeby nie unikac dzialania, zeby nie wahac sie. Rob to, co czujesz, ze jest wazne.

Ja tu widze skorzystanie z czyjejs pomocy. Mozesz miec sytuacje, w ktorej zrozumiesz, ze sobie nie za bardzo radzisz, ewentualnie ktos bedzie potrzebowal Twojej pomocy tez. W kazdym razie tu warto praktycznie podejsc do sprawy. Nie myslec za duzo tylko ocenic, co jest potrzebne, co trzeba zrobic. Jezeli bedziesz czula, ze cos Cie przerasta, nie wahaj sie poprosic jakas przyjazna osobe o pomoc. Jezeli dostrzezesz, ze ktos tej pomocy potrzebuje, zaofiaruj mu ja. Chociaz tu bardziej stawiam na Twoje korzystanie z czyjejs pomocnej reki. --> ja udzielam pomocy, ale... na praktykach prosiłam o pomoc i dużo jej otrzymałam od wydawców ;)

No bedzie sie duzo dzialo. I tu dwie opcje: albo bedzie duzo krotkich, urywanych kontaktow netowych, ktore zdominuja Twoje zycie towarzyskie albo po prostu bedzie potrzeba wyjsc poza pewne rozne stereotypy myslowe, negatywne myslenie, cos, co sprawia, ze tkwisz jeszcze w roznych smutkach, zranieniach itd.

Podsum wskazuje, aby tak czy inaczej, skupic sie na sobie, swoim zyciu, cieszyc sie swoim otoczeniem, domem, najblizszymi...

Edytowane przez Linkinia