Skocz do zawartości

Rtg

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Na nowego pana..

1 Jego intencje wobec Ciebie x1 Świat- jest otwarty na mnie

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 5 buław - być może chciałby o mnie zawalczyć

3 Jak Cię postrzega x1 Rycerz Monet - uparta,pracowita, przyjacielska

4 Co Tobie może dać x1 7 kielichów 9 kielichów - na razie miłe chwile

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 6denarów liczy na wzajemność

6 Co ukrywa x3 Kochankowie Sprawiedliwość Rycerz Buław - wg mnie on rozważa na razie, czy w to wchodzić, albo jest w trakcie rozwodu

7 Czego Ty oczekujesz x1 Kapłan czystych intencji

8 Co możesz dać z siebie x1 2 buław na razie przygladam mu się

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 7 buław chyba oboje się bronimy,,poza tym ciagle coś przeszkadza w rozmowie

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 Rydwan As Denarów Słońce - zaprosi mnie na spotkanie

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 7 monet 10 kielichów Moc - z czasem wyklaruje się coś poważniejszego z tego...

Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1 Świat- jest otwarty na mnie

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 5 buław - powiedziałabym, że lubi rywalizować i tego oczekuje rywalizacji z innymi...

3 Jak Cię postrzega x1 Rycerz Monet - jako osobę skupioną na pracy, na rozwoju zawodowym....

4 Co Tobie może dać x1 7 kielichów 9 kielichów - romantyczne pogawędki, adoracja, komplementy

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 6denarów - chciałby, abyś z nim poflirtowała

6 Co ukrywa x3 Kochankowie Sprawiedliwość Rycerz Buław - wg mnie on rozważa na razie, czy w to wchodzić, albo jest w trakcie rozwodu

7 Czego Ty oczekujesz x1 Kapłan czystych intencji - tak szczerości

8 Co możesz dać z siebie x1 2 buław - jak na razie niewiele, bo nie ma w Tobie zdecydowania.... jest na tak i równocześnie na nie...

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 7 buław chyba oboje się bronimy,,poza tym ciagle coś przeszkadza w rozmowie

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 Rydwan As Denarów Słońce - zaprosi mnie na spotkanie - przejdzie do aktywnego działania

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 7 monet 10 kielichów Moc - może i co z tego będzie....:-)