Skocz do zawartości

Jak będzie na weselu w pojedynkę

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Jak sie ułoży ostetecznie sytuacja pójścia z kims na wesele czy sama ? As mieczy - As mieczy daje konkretną odpowiedz , pozbądz się dziewczyno złudzeń bo sama idziesz .Miecze są konkretne , bez uczuć i odpowiedz docelowa na nie.

Jak będę się bawić na weselu Sprawiedliwość (dołożone karty : papiezyca) - Bez wiekszego zadwololenia i poruszenia emocjonalnego . Byle przesiedzieć te parę godzin. Papieżyca z dołożenia nie zapowiada super zabawy dla mnie z sprawidliwośćią to takie odbębnienie tego na przyszłość , skosztowania jedzenia, zrobienie zdjęć , wręczenie prezentu i do domu bo się zanudzę .Chyba niemrawe towarzystwo koło mnie będzie siedzieć .

Jak relacja z bratem młodego będzie wyglądać 7 monet (koło fortuny , 9 mieczy ) Nie wygląda mi ta relacja na to , aby miała okazję być rozwinięta na weselu .

7 monet to zasiedzenie na miejscu i raczej taka niemożliwość większego zamienienia słowa ze sobą .

Czy zapoznam kogoś na weselu tzn faceta ? Królowa Kijów - będę błyszczeć , i dwoić sie i troić a tu nic wiele się nie zapowiada na nowe znajomości , poza moją inicjatywą , która i tak zostanie zduszona.

Moje wrażenia 7 kijów - Pooglądanie , ocenienie ich wesel a, sposobu przygotowania .

zadowloenie z wesela 5 kielichów

Niezadowolona wrócę z wesela .

ble.

Napisano
Jak sie ułoży ostetecznie sytuacja pójścia z kims na wesele czy sama ? As mieczy -
cóz... nie za wesoło to wygląda. Niestety pojdziesz sama wg mnie.

Jak będę się bawić na weselu Sprawiedliwość (dołożone karty : papiezyca)
no troche pogadasz, troche się pobawisz ale to bedzie raczej tak na sztywno z lekko przyklejonym uśmiechem. Robienie dobrej miny do złej gry troszeczke.

Jak relacja z bratem młodego będzie wyglądać 7 monet (koło fortuny , 9 mieczy )
cos pogadacie, kilka tancy, cos powspominacie ale tez bez wiekszych rewelacji.

Czy zapoznam kogoś na weselu tzn faceta ? Królowa Kijów

A wg mnie mozesz kogos poznac jesli dobrze pogadasz :) królowa buław to działanie, zdecydowanie wiec wg mnie wiele zalezy od Ciebie (ale patrzac po twoim nastawieniu to niewiele z tego niestety wyjdzie)

niestety nie bedziesz zadowolona :/
Napisano (edytowane)
Jak sie ułoży ostetecznie sytuacja pójścia z kims na wesele czy sama ? As mieczy

Pójdziesz sama

Jak będę się bawić na weselu Sprawiedliwość (dołożone karty : papiezyca)

Szału nie bedzie. posiedzisz, pogadasz tyle, ile wypada. Ale rozczarowania wielkiego

nie bedzie, bo już jestes negatywnie nastawiona.

Jak relacja z bratem młodego będzie wyglądać 7 monet (koło fortuny , 9 mieczy )

Powiało nudą troche. Poprawnie. Jednak zmęczy Cie to w końcu. To wesele!

Moje wrażenia 7 kijów - Pooglądanie , ocenienie ich wesel a, sposobu przygotowania .

Będziesz próbowała wydobyc ile sie da z tej nocy, ale i tak na końcu stwierdzisz, ze na darmo. Brat pana młodego Cie zanudzi. poczujesz totalne zmeczenie. pełna nadziei ruszysz na parkiet, ktos sie zakreci. Pomyslisz super! zabawa sie rozkręca. ale okaze sie rozczarowaniem. ogólnie padaczka jak dla mnie. Wyjdź o 2, przynajmniej sie wyśpisz;)

Czy zapoznam kogoś na weselu tzn faceta ? Królowa Kijów

nie wiem. Będziesz sie starać. Może pod wpływem alk ( o ile wypijesz) lub nastroju, nastawienia wyda Cis ie, ze cos się kroi. Moze ktos sie pojawi, ale patrzac na końcówkę widać jednak rozczarowanie (5 kiel) To nie będzie to.

Niezadowolona wrócę z wesela .

ble.

Nie bedziesz zadowolona.

Edytowane przez emilr