Nimueh Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) Nimueh, czemu nie da się komentować na Twoim blogu? Druga połowa nicku - "sąsiedztwo" nieco zaskakuje - nie sensowniej byłoby "Nágranni" - sąsiadka? Komentarze były wyłączone dla anonimowych, już zmieniłam. Co prawda staronordycki zamierzam ruszyć na poważnie od połowy czerwca, ale z tego, co wyszukałam, to raczej chodziło mi o "hverfr" jako "zmienna"... ______ Offtop wydzielony z tematu Rytuał Adam Edytowane 30 Maja 2013 przez Kobalt60 Cytuj
artemisia Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Raczej znikająca (nie zauważyłam pierwszego r wcześniej ), zmienna byłaby raczej breytr. Cytuj
Nimueh Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) Wybierałam na szybko na podstawie słownika, jako że na google + wymagają nazwiska Jak to przemyślę i się douczę to pewnie zmienię, chwilowo to w zasadzie bez znaczenia. Ale dzięki Edytowane 30 Maja 2013 przez Nimueh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi