Skocz do zawartości

na zdrowie

Gość mala22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mala22
Napisano

ostatnio miałam kłopoty ze zdrowiem (bóle głowy, zawroty, osłabienie) byłam na badaniach ale ogólnie nic nie stwierdzili, postawiłam karty z ciekawości i wyszło

gwiazda - sprawiedliwość - kochankowie - diabeł

nie bardzo moge to teraz rozgryść...

możliwe, że to np z przepracowania? albo jakieś sprawy kobiece?

• Maestro
Napisano

Podaj pytanie jakie zadałaś kartom i informację, czy kładłaś z całej talii,czy tylko z AW?

Gość mala22
Napisano

kladlam tylko z AW

zadalam tylko takie pytanie jak wyglada ta sprawa z moim zdrowiem

(moze to tez wynikac z innych czynnikow np ciąża bo istnieje taka możliwość ale na razie jeszcze nie biore tego pod uwage)

Gość mala22
Napisano

dokładnie też tak pomyślałam ale bałam sie pisac tylko calosc jakos nieprzyjemnie sie konczy tym diablem

Napisano

jesli w chwili kiedy te karty kładłaś gdzieś ci się po głowie ciąża chodziła to być może wychwyciły twoje myśli karty w takich przypadkach lepiej kogoś o nie poprosić

diabeł w tym przypadku nie byłby zly w końcu ciąża niesie sporo ograniczeń i tak bym go tu czytała jako ograniczenia tu inne karty bardziej dołujące ale nie martw sie tu twój stan ducha mógł wyjść tylko

gdybys mogła kiedys zweryfikuj czy tu ciąża juz była

Gość bakea
Napisano

Na zdrowie to to jest ...a psik .. a nie karty ;) pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Gość mala22
Napisano

już moge zweryfikować fałszywy alarm ze zdrowiem już wszystko w normie :)