Gość mala22 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 ostatnio miałam kłopoty ze zdrowiem (bóle głowy, zawroty, osłabienie) byłam na badaniach ale ogólnie nic nie stwierdzili, postawiłam karty z ciekawości i wyszło gwiazda - sprawiedliwość - kochankowie - diabeł nie bardzo moge to teraz rozgryść... możliwe, że to np z przepracowania? albo jakieś sprawy kobiece? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Maja 2013 Maestro Napisano 30 Maja 2013 Podaj pytanie jakie zadałaś kartom i informację, czy kładłaś z całej talii,czy tylko z AW? Cytuj
Gość mala22 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 kladlam tylko z AW zadalam tylko takie pytanie jak wyglada ta sprawa z moim zdrowiem (moze to tez wynikac z innych czynnikow np ciąża bo istnieje taka możliwość ale na razie jeszcze nie biore tego pod uwage) Cytuj
iridos Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 no i pierwsza karta może na te ciąże wskazywać Cytuj
Gość mala22 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 dokładnie też tak pomyślałam ale bałam sie pisac tylko calosc jakos nieprzyjemnie sie konczy tym diablem Cytuj
iridos Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 jesli w chwili kiedy te karty kładłaś gdzieś ci się po głowie ciąża chodziła to być może wychwyciły twoje myśli karty w takich przypadkach lepiej kogoś o nie poprosić diabeł w tym przypadku nie byłby zly w końcu ciąża niesie sporo ograniczeń i tak bym go tu czytała jako ograniczenia tu inne karty bardziej dołujące ale nie martw sie tu twój stan ducha mógł wyjść tylko gdybys mogła kiedys zweryfikuj czy tu ciąża juz była Cytuj
Gość bakea Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Na zdrowie to to jest ...a psik .. a nie karty pozdrawiam Cytuj
Gość mala22 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 już moge zweryfikować fałszywy alarm ze zdrowiem już wszystko w normie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi