Skocz do zawartości

17 lipca 2013 r. Wielki Trygon w znakach zywiolu wody.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie :icon_smile2:

Urodzilam sie 17.07.1976 o godz.02:30 w Ostrowcu Swietokrzyskim.Jestem laikiem w tak rozleglym temacie jak astrologia.Od 2 miesiecy przesladuje mnie pasmo roznych nieszczesc,wiec zaczelam czytac dostepne w internecie rozne analizy i prognozy dotyczace mojego znaku.Podobno od 26 czerwca Jowisz w znaku raka bedzie w koncu oddzialywal na moj znak pozytywnie.Ufff,oby to sie spelnilo :ok: ....

Czy Wielki Trygon z 17 lipca ,a jest to moja data urodzenia bedzie mial korzystny wplyw na mnie ?

Dziekuje i pozdrawiam :icon_smile2:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Niestety, to nie takie proste jak się wydaje, ponieważ przyszłość nie wyznaczają tylko tzw tranzyty (w tym i wspomniany trygon), ale również metody, które mają bardzo symboliczny wymiar. Należą do nich dyrekcje (1 stopień=1rok), moment powrotu Słońca i Księżyca, zaćmienia, progresje, profekcje...

Gdyby jednak dziubnąć tylko tej metody, to faktycznie Jowisz ustawi się w sierpniu na ASC, co powinno dać pewności siebie i poprawić co najmniej nastrój. Symptomatyczny i długotrwały jest jednak tranzyt Plutona na DESC. On wyznacza trud, ciężkość, albo "mielenie" jakichś relacji, ewentualnie nową (niestety, trochę ciężką) jakość relacji z ludźmi.

Temat relacji w ogóle jest trudny, ale po urodzinach powinno się poprawić, to zaledwie kilkanaście dni. Swoją drogą, horoskop wygląda atrakcyjnie finansowo, potrzeba ekspansji materialnej jest silna i powinna się uruchomić - z tym tylko zastrzeżeniem, by nie przeliczyć sił na zamiary!

• Lubię to! 2
Napisano

Witam serdecznie :poklon:

Dziekuje Ci za odpowiedz.Kilka razy odwiedzilam Twoj blog,poniewaz zainteresowaly mnie niecodzienne horoskopy.Musze przyznac ,ze sa bardzo oryginalne ;) Ciesze sie,ze w/g Ciebie moj horoskop wyglada atrykcyjnie pod wzgledem finansowym.Pocieszyles mnie ....

Mam w planach zalozenie wlasnej dzialalnosci.Mialam wszystko zapiete na ostatni guzik lecz okolo marca przytrafila mi sie seria roznych spraw ,ktora pochlonela bardzo duza czesc moich oszczednosci.Dlatego teraz, moim zmartwieniem number 1 sa finanse.Chcialabym, aby w tej chwili spadlaby z nieba jakas forsa,ktora spowodowalaby powrot do mojej wczesniejszej stabilnej sytuacji finansowej:hahahaha:

Mam nadzieje ,ze moja sytuacja ekonomiczna poprawi sie na tyle,aby ukonczyc realizacje zaczetych projektow,od ktorych zalezy moja przyszlosc.

Pozdrawiam i milego weekendu .

P.S.Wyczytalam gdzies ,ze rok 2013 bedzie dla rakow bardzo udana epoka ,najlepszym okresem od 12 lat. Oby okazalo sie to prawda :)

Napisano

Czy Raki będą się cieszyć w 2013? Być może tak, być może nie. Jest to proste jak drut, wystarczy się cofnąć w okres, gdy Jowisz był w Raku dwanaście lat temu. Czy wtedy Rakom było lepiej ;) ?

Jeśli zakładasz działalność, to pamiętaj by:

1) Księżyc był przybywający, w trygonie albo sekstylu do Wenus, Jowisza, albo Słońca (koniunkcje delikatnie odradzam).

2) Zwróć uwagę, by władcy ASC i DESC nie szkodzili sobie, unikaj złych planet (Saturna, Marsa) w domach kardynalnych (I, IV, VII, X), oraz mimo wszystko Urana, Neptuna i Plutona na wierzchołkach tych domów

3) Spójrz jaką dziedziną się zajmujesz i wzmocnij tą planetę. Masaże - ustaw Księżyc w znaku ziemii, albo ognia, dodaj mocy Słońcu, lub Marsowi. Nauczanie - ustaw w godności Jowisza, albo Merkurego. Sztuka - wyeksponuj Wenus (z Neptunem i Księżycem podchodziłbym ostrożnie). Biznes - dobrze spozycjonuj Merkurego i Wenus, niech robią aspekt z Jowiszem, Księżycem, albo choćby korzystny z Neptunem i Plutonem. Itd. Itp.

Te drobne rady przydadzą się w dniu otwarcia biznesu, albo w momencie składania ważnych podpisów. Tranzyty do horoskopu osobistego to osobna bajka.

Pzdr.