maddie88 Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Witam Zapytałam kart, jakie plany wiąże ze mną mój obecny pracodawca... Jestem już po okresie próbnym, ale ciekawi mnie, jak widzą mój rozwój w tej firmie na teraz... Z przełożenia: Koło Fortuny Paź Buław Rydwan => Świat - Widzą, że chcę się uczyć i rozwijać, przede mną dużo nauki jeszcze, ale wykazuję zainteresowanie i widzą, że mi zależy. Jest to praca niejako z przeznaczenia Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Sąd, 3 Denarów, Kapłan => Świat Karty chyba pokazały to, że przede mną zostanie postawiona opcja pracy gdzieś indziej, gdzie będą mogła się faktycznie rozwijać... Odezwią się do mnie z firmy, gdzie już aplikowałam. Czyli w tej obecnej raczej będzie tak, jak jest...nie mają na teraz żadnych planów odnośnie mojej osoby. Jak myślicie? Pozdrawiam i życzę miłego weekendu Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 Z przełożenia: Koło Fortuny Paź Buław Rydwan => Świat - widać w przełożeniu pozytywne zmiany, które mogą nastąpić zupełnie nieoczekiwanie, bez planowania, jakby los coś podsunął... Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Sąd, 3 Denarów, Kapłan => Świat No i widać, że otrzymasz stanowisko, gdzie trzeba będzie wykazać się intelektem,stanowisko umysłowe, to będzie coś, co już znałaś wcześniej, co już robiłaś, ale teraz możesz nawet wejść szczebelek wyżej:))) Cytuj
maddie88 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 Z przełożenia: Koło Fortuny Paź Buław Rydwan => Świat - widać w przełożeniu pozytywne zmiany, które mogą nastąpić zupełnie nieoczekiwanie, bez planowania, jakby los coś podsunął... Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Sąd, 3 Denarów, Kapłan => Świat No i widać, że otrzymasz stanowisko, gdzie trzeba będzie wykazać się intelektem,stanowisko umysłowe, to będzie coś, co już znałaś wcześniej, co już robiłaś, ale teraz możesz nawet wejść szczebelek wyżej:))) Czyli też widzisz to tak, że chodzi o stanowisko w innej firmie? W sumie pytanie zadałam o obecne miejsce pracy...sama nie wiem... Dziękuję, Inez Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 Czyli też widzisz to tak, że chodzi o stanowisko w innej firmie? W sumie pytanie zadałam o obecne miejsce pracy...sama nie wiem... Dziękuję, Inez Tzn. coś takiego mi przemknęło przez głowę, jak tylko na karty spojrzałam, taka delikatna myśl, że los Ci coś podsunie nagle:) Cytuj
slawa Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Kolo Fortuny X----Paz bulaw----Rydwan VII--------------> XXI Swiat Z przelozenia: Niedlugo powinnas dostac wiadomosc o jakis zmianach,ktore beda ci sie bardzo podobaly,bedziesz wrecz zachwycona.Zaczniesz cos nowego,samodzielnego. Musisz zdawac sobie sprawe z tego,ze jeszcze nie potrafisz dokladnie oszacowac swoich sil-nie przeceniaj ich,a zycie stoi przed toba otworem. Widze tu tez wyjazd zawodowy i nie zle pieniazki. TLO: 6 Kielichow---XX Sad---3Denarow---V Kaplan ------------->XXI HB VII Mysle,ze dojdzie do rozmowy, (przypuszczam,ze to starszy pan,szef tej firmy w ktorej pracujesz) gdzie dowiesz sie ,ze szczesliwie zakonczylas okres nauki, i zaczniesz nowy okres pracy zawodowej(bardzo lubisz ja wykonywac) na nowym wyzszym poziomie. ODPOWIEDZ: Krolowa Mieczy Mam takie wrazenie,ze to ty albo jakas Pani,ktora bedzie jakby wzorem dla ciebie. Jest to osoba madra ,znajaca sie na sprawach prawnych jest samodzielna. Czy ty przypadkiem nie pracujesz w tzw.Firmie Rodzinnej(szef+szefowa=rodzina)? Wtedy pasowalaby ta Pani moze na zone szefa ) Ty zakonczylas okres nauki a ja jeszcze nie wiec wybacz jeszeli napisalam jakies bzdety.:icon_smile2: Cytuj
maddie88 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Kolo Fortuny X----Paz bulaw----Rydwan VII--------------> XXI Swiat Z przelozenia: Niedlugo powinnas dostac wiadomosc o jakis zmianach,ktore beda ci sie bardzo podobaly,bedziesz wrecz zachwycona.Zaczniesz cos nowego,samodzielnego. Musisz zdawac sobie sprawe z tego,ze jeszcze nie potrafisz dokladnie oszacowac swoich sil-nie przeceniaj ich,a zycie stoi przed toba otworem. Widze tu tez wyjazd zawodowy i nie zle pieniazki. TLO: 6 Kielichow---XX Sad---3Denarow---V Kaplan ------------->XXI HB VII Mysle,ze dojdzie do rozmowy, (przypuszczam,ze to starszy pan,szef tej firmy w ktorej pracujesz) gdzie dowiesz sie ,ze szczesliwie zakonczylas okres nauki, i zaczniesz nowy okres pracy zawodowej(bardzo lubisz ja wykonywac) na nowym wyzszym poziomie. ODPOWIEDZ: Krolowa Mieczy Mam takie wrazenie,ze to ty albo jakas Pani,ktora bedzie jakby wzorem dla ciebie. Jest to osoba madra ,znajaca sie na sprawach prawnych jest samodzielna. Czy ty przypadkiem nie pracujesz w tzw.Firmie Rodzinnej(szef+szefowa=rodzina)? Wtedy pasowalaby ta Pani moze na zone szefa ) Ty zakonczylas okres nauki a ja jeszcze nie wiec wybacz jeszeli napisalam jakies bzdety.:icon_smile2: Dziękuję, slawo Opcja awansu w tej pracy jest dla mnie trudna do wyobrażenia , więc zdziwiłam się, patrząc w karty...stąd założyłam, że chodzi o inne miejsce zatrudnienia Praca, którą wykonuję...nie narzekam, ale też nie jest to tak, że ją bardzo lubię, a tak określiłaś zmiany, które widać w kartach - więc albo mnie przeniosą, albo po prostu zmienię firmę Skąd ten pomysł, że już zakończyłam okres nauki? Kart uczy się całe życie... EDIT: Nie jest to firma rodzinna Edytowane 1 Czerwca 2013 przez maddie88 Cytuj
slawa Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Wiesz okreslilam "bardzo lubisz"te prace z powodu tak intensywnie mowiacych kart o czyms nowym(moze byc zmiana miejsca zatrudnienia jak i zmiana zkladu pracy) oraz o sukcesach,entuzjazmie,ze slowo" lubisz"nasunelo mi sie automatycznie. Zminy jakie sie dokonaja beda raczej nagle,nieoczekiwane i przyjete przez ciebie z radoscia. Zakonczenie nauczania(to, to ze jestes po okresie probnym w pracy) to tylko taka przenosnia z mojej strony,calkiem mozliwe,ze troche nielogicznie zkonstruowana. Tu masz racje interpretacji Tarota tak jak i zycia uczyma sie do konca . Dziekuje za weryfikacje,mysle ze jak cos sie badzie dzialo to dasz znac!) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi