GdzieTaIrlandia Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 ZA KARTY SERDECZNIE DZIEKUJE INEZ:bukiet: A was bardzo proszę o pomoc. Rozkład za każdym razem mi się sprawdza. Jak poprzednie okres 3 msc od dziś. Na bieżąca bede informowała i weryfikowała. 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarówMoje działania i rozproszenie. Praca na trzy etaty w sumie..(3 denarów,as denarów) i tez 3 osoba w zwiazku..zwiazana tez z praca,toksyczna. 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichówPrzychylny czas,podejmowanie decyzji,kierowanie się w wybranym kierunku..mozliwości finansowe.. 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki trudne karty.. nadal widzę tutaj obstawianie przy swojej intuicji,bronienie swoich racji,próby wybrniecia z trudnych sytuacji.. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buławCzas postoju,odetchniecia..jakbym nie chciała juz walczyc i sie szarpać..? 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnikCoś zostanie niewątpliwie rozszarpane..chyba bede w depresji,poczuje sie samotna... 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec znowu 10..cos mnie zaboli i sie zakończy..sztywno i z chłodem obiorę nowy kierunek..(głupiec)..albo pomyślę,że zachowałam sie jak głupiec.. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buławPojawi się możliwość transformacji,jakas dobra propozycja pracy? 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichówtutaj to nie mam pojecia,ale jakby moja równowaga została zachwiana,coś się stanie co wszystko pozmienia?? ale co to ma z moimi osiągnieciami? 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy-Powinnam zacząć przekraczać swoje bariery,zahamowania i lęki.. Powinnam odpocząć zdecydowanie i zregenerować swój umysł.. Kurcze same miecze.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi