Skocz do zawartości

Rozkład do końca sierpnia

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Do końca sierpnia,rozkład ogólny:)

1. Co było i nie wróci? 3 mieczy 4 kielichów król buław suma Księżyc - ufff,już żaden męzczyzna nie zrobi mi krzywdy swoim zachowaniem

2.To co jest i przemija?- As Kielichów Śmierć Królowa Kielichów suma Umiarkowanie - szansa na odmianę w moim życiu, stałam się bardziej troskliwa i wrażliwa niż byłam ( o ile to w ogóle możliwe..)

3. To co pozostanie nadal?- Słońce 10 kielichów Król Mieczy suma Cesarz - mój dom, spokój i sielanka w nim

4.To co nadejdzie/nadchodzi?- Wieża Paź Mieczy Mag suma Mag - widać zburzenie starych struktur, ktoś tu nie wytrzyma i się odezwie

5. Najwazniejsze wydarzenie- 8 kielichów 2 buław 4 buław suma Kapłanka jakby miało powrócić coś z przeszłości, jakaś możliwość...

6.Na co wpływu mieć nie będe? - 8 denarów Głupiec Królowa Mieczy suma Rydwan - na to co się wydarzy w pracy, może nowe możliwości, albo nowa pracownica

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?- 10 mieczy 10 buław 5 kielichów suma Śmierć - ale karty :lol: jeszcze dołozyłam Pustelnika...chyba odetnę się od niepotrzebnych nerwów i emocji, mam wrażenie, że tu o moją szkołę chodzi, że ją skończę i pozbędę się stresów i nerwów

8.Co osiągne a się nie spodziewam?Królowa Denarów Królowa Buław Rycerz Denarów suma Diabeł chyba coś w pracy, może zawalczę o nowe stanowisko dzięki jakiejś kobiecie?

9.Dobra rada kart- 9 buław Kapłanka Sąd suma Pustelnik - mam być ostrożna, słuchac swojego wewnętrznego głosu,mieć oczy szeroko otwarte

Napisano
Do końca sierpnia,rozkład ogólny:)

1. Co było i nie wróci? 3 mieczy 4 kielichów król buław suma Księżyc - Ja myślę,że będziesz nadal odczuwała,że ktoś Cie skrzywdzi,,myślała nad tym,ale nie pozwolisz by kto kolwiek to odczuł po twoich zachowaniu..

2.To co jest i przemija?- As Kielichów Śmierć Królowa Kielichów suma Umiarkowanie - chyba odchodzi twoja naiwność i nadzieja na to,że to co było -nie było dla Ciebie odpowiednie. Z czasem wychłodziłas emocje,spojrzałas z perspektywy czasu,uzyskałas dystans do samej siebie.

3. To co pozostanie nadal?- Słońce 10 kielichów Król Mieczy suma Cesarz - Myślę,że związek który daje Ci stabilizacje..myslisz logicznie,ale czujesz sie bezpiecznie..

4.To co nadejdzie/nadchodzi?- Wieża Paź Mieczy Mag suma Mag - Nastąpi czas przełomu,ja myślę,że bedzie to dla Ciebie zdziwieniem ale jakiś mężczyzna bedzie chciał wyjasnic z toba parę kwesti.

5. Najwazniejsze wydarzenie- 8 kielichów 2 buław 4 buław suma KapłankaJa myślę,że podjełaś decyzje i choć pojawi sie możliwość jakiegoś wyboru to pozostaniesz przy swoich,wybierzesz swoja równowage i zgodność z sama sobą.

6.Na co wpływu mieć nie będe? - 8 denarów Głupiec Królowa Mieczy suma Rydwan -Pojawi się jakaś możliwość rozwiniecia..ja tak myślę,bo głupiec to nowa droga,,a mieczowa mysli,planuje ..

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?- 10 mieczy 10 buław 5 kielichów suma Śmierć - wszystko co powodowało utratę energi..bolalo i nie pozwalało ruszyć się z marazmu psychicznego-umrze:)

8.Co osiągne a się nie spodziewam?Królowa Denarów Królowa Buław Rycerz Denarów suma Diabeł Tutaj ostro zadziałas...Będziesz gnała do przodu podnosząć kwalifikacje i zaczniesz eliminować swoje zahamowania i ograniczenia. Czasem moze bedziesz czuła sie jak w klatce,ale dąż do obranych celów.

9.Dobra rada kart- 9 buław Kapłanka Sąd suma Pustelnik - Dać sobie spokój z wewnetrznymi rozterkai dotyczącymi przeszlosc-skup sie na sobie:)

• Maestro
Napisano

Podbijam,moze ktoś spojrzy jednak?To przykre,ze niektorym sie pomaga,nic w zamian nie otrzymując.

Napisano

Zaraz wychodze, jak wroce, to zinterprece... czyli bardziej po poludniu/na wieczor. :)

Napisano

1. Co było i nie wróci? 3 mieczy 4 kielichów król buław suma Księżyc -

Jeszcze nosisz w środku jakieś poczucie krzywdy, chociaż starasz się pokazać pewne, pełne energii oblicze - to jednak wewnątrz Ciebie jest wiele niejasności, jakieś iluzoryczne postrzeganie rzeczywistości Ci towarzyszy - wiele rzeczy widzisz jeszcze w krzywym zwierciadle

2.To co jest i przemija?- As Kielichów Śmierć Królowa Kielichów suma Umiarkowanie -

Odchodzi od Ciebie właśnie taki emocjonalny chaos - przewrażliwienie - powoli odzyskujesz równowagę, harmonię wewnętrzną.

3. To co pozostanie nadal?- Słońce 10 kielichów Król Mieczy suma Cesarz -

Dobre relacje- ciepłe, przyjacielskie, może za bardzo pozbawione tego czegoś, ale stabilne.

4.To co nadejdzie/nadchodzi?- Wieża Paź Mieczy Mag suma Mag -

Całkowita zmiana przed Tobą - chęć wyjaśnienia czegoś będzie bardzo silna oraz potrzeba kreacji nowej rzeczywistości

5. Najwazniejsze wydarzenie- 8 kielichów 2 buław 4 buław suma Kapłanka

Postanowisz zostawić za sobą to wszystko co nie dawało spełnienia - z nowym zapałem, ale takim przemyślanym rozpoczniesz budowanie szczęśliwszej rzeczywistośći - będziesz się kierować intuicją w swoich poczynaniach.

6.Na co wpływu mieć nie będe? - 8 denarów Głupiec Królowa Mieczy suma Rydwan -

Na pewne wydarzenia, którym musisz stawić czoło - może w pracy pojawi się więcej nowych obowiązków, po przemyśleniu postanowisz zmierzyć się z nimi.

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?- 10 mieczy 10 buław 5 kielichów suma Śmierć -

Pozbycie się balastu na każdym poziomie - w życiu zawodowym, osobistym - głeboka transformacja pozwoli Ci się ich pozbyć

8.Co osiągne a się nie spodziewam?Królowa Denarów Królowa Buław Rycerz Denarów suma Diabeł

Zadziałasz stanowczo i energicznie - dzięki temu pokonasz przeszkody, które ograniczały Cię zawodowo.

9.Dobra rada kart- 9 buław Kapłanka Sąd suma Pustelnik -

Wyjść ze swojego wnętrza- nie pozostawiać planów w sferze myśli - uzewnętrznić je, pokazać

Gość Daffne
Napisano

1. Co było i nie wróci? 3 mieczy 4 kielichów król buław suma Księżyc

- nie będzie w Twoim życiu smutku, tęksnot oraz poczucia marazmu,które odczuwałaś jakis czas temu...:D

2.To co jest i przemija?- As Kielichów Śmierć Królowa Kielichów suma Umiarkowanie

- przemija ciche pragnienie zaznania uczuć i wynikłe z tego powodu emocjonalne niezadowolenie z powodu ciszy na horyzoncie albo braku mozliwości zaangażowania się z różnych przyczyn. Przemija ten stan, a nastaje większa harmonia i zadowolenie.

3. To co pozostanie nadal?- Słońce 10 kielichów Król Mieczy suma Cesarz

- pozostanie nadal Twoja energia radosna, jaką wnosisz będąc rozpromienionym Słoneczkiem do swego domu. Mąż nieco zachowawczy, stanowany, ale od Ciebie to aż bije radością,świeżością co bardzo pozytywnie wpływa na bliskie otoczenie,zwłaszcza dziecko :))

4.To co nadejdzie/nadchodzi?- Wieża Paź Mieczy Mag suma Mag

- nadejdą zmiany niewątpliwie...myślę, że odważysz się realnie planować, będzie większa odwagai siła ku temu

5. Najwazniejsze wydarzenie- 8 kielichów 2 buław 4 buław suma Kapłanka

- a no najważniejszym wydarzeniem będzie emocjonalne zaangażowanie sie w coś nowego, snucie planów z tym związane :D

6.Na co wpływu mieć nie będe? - 8 denarów Głupiec Królowa Mieczy suma Rydwan

- nie będziesz mieć wpływu na to, że sama staniesz się dość nieprzejednana w dążeniu do celu,jaki sobie wyznaczyłaś. Aktualnie jeszcze nad tym pracujesz (8 monet), ale z czasem ujawni się w Tobie ta odważna strona która aktualnie czai się.

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?- 10 mieczy 10 buław 5 kielichów suma Śmierć

- zaskoczyć Cię mogą wdyarzenia, ktore z początku możesz bagatelizować albo nie być świadoma tego, że wzielaś na swe barki zbyt wiele. Z czasem może okazać się coś bardziej przytłaczające niż oczekiwałaś...może chodzić o wyrzuty sumienia,ktore znikną

8.Co osiągne a się nie spodziewam?Królowa Denarów Królowa Buław Rycerz Denarów suma Diabeł

hm może zaskoczyć Cię własna wytrwałość,odwaga oraz inicjatywa w podejmowaniu ryzyka w rożnych sferach Twego życia,może mieć to związek z małżeństwem,ale także pracą zawodową. Nie ma się jednak co dziwić bo będziesz odważniejsza niż teraz ( pkt 6)

9.Dobra rada kart- 9 buław Kapłanka Sąd suma Pustelnik

nie bać się...dążyć do spełnienia pragnień w sposób przemyślany jak to czynisz dotychczas :)

Gość stagnacja
Napisano

to ja też dorzuce coś od siebie :)

1. wydaje mi sie, że troche takie zmęczenie stanem Twoich emocji, z którymi miałaś do czynienia, może taka rutyna spowodowana jakąś kiepską relcają czy powtarzającym sie schematem w relacjach

2. może przed Tobą w miare spokojny, przyjemny czas, moze będziesz spokojniejsza i poczujesz sie dobrze sama ze sobą

3. szczęście i harmonia w rodzinie, stabilizacja

4. może Cie ta wiadomość/kontakt wyprowadzić z równowagi, próbować zburzyć Twój spokój na który czekałaś

5. możliwe, że wróci coś na co sobie zapracowałaś i będziesz mieć rozterki przed skorzystaniem z tej sznasy ale powinnaś słuchać swojej intuicji

6. jakieś zmiany w Twojej pracy, być może nie będziesz z tego zadowolona ale po pewnym czasie możesz też coś z tego wyciągnąc dla siebie

7. rzeczywiście możesz z powodzeniem zakończyć edukacje i poczujesz ulge no i satysfkacje z włożonego wysiłku

8. dzięki twojemu zdecydowanemu działaniu i umijętnościom wyjdziesz poza własne ograniczenia

9. bądź stanowacza, słuchaj głosu wewnętrznego, masz już w sobie zgromadzoną odpowiednią wiedzę i doświadczenia więc korzystaj z tego i działaj

Napisano

1. Co było i nie wróci? 3 mieczy 4 kielichów król buław suma Księżyc, HB VII Rydwan

Stagnacja, marazm, takie dzialania asekuracyjne, majace na celu chronienie siebie przed kolejnym zranieniem, byc moze wlasnie przez mezczyzne. Teraz przychodzi czas wyjscia ze swojej nory, chociaz jeszcze dokladnie nie wiadomo, co i jak i serce pelne jest jeszcze leku i niepewnosci, to jednak przechodzisz do dzialania. Ufaj sobie, nie boj sie, ufaj swojej intuicji, swojemu glosowi wewnetrznemu.

2.To co jest i przemija?- As Kielichów Śmierć Królowa Kielichów suma Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Nie wiem. Przyszlo mi do glowy, ze przemija u Ciebie dlawienie wszelkich oznaka uczuciowosci. Tutaj bylo takie, ze nawet jak cos bylo na horyzoncie to nie pozwalalas sie temu rozwinac, jedynie hodujac to w swojej glowie i zyjac tym, ale nie pozwalajac temu przejsc na realny grunt. Tu w podsumach widac, ze bedziesz musiala jednak pozwolic sie dziac i wejsc cala soba w zycie. Wiec jezeli pojawi sie uczucie, pozwolic mu sie rozwinac, pokonac wszelkie leki wewnatrz Ciebie.

3. To co pozostanie nadal?- Słońce 10 kielichów Król Mieczy suma Cesarz, XI Sprawiedliwosc

Pozostanie rodzina, to, co juz masz wypracowane i kontakty z mezem. Staraj sie w tym wszystkm, aby Twoje poczynania byly przemyslane i nic na hurra. Masz wiele do stracenia i wiele do zyskania. Zaleznie od tego, jak bedziesz postepowac, tak bedziesz w zyciu miala. Wiec panuj nad soba i badz konkretna. Hamuj swoje (przede wszystkim negatywne) emocje i patrz na to, co masz czy mozesz miec, realistycznie.

4.To co nadejdzie/nadchodzi?- Wieża Paź Mieczy Mag suma Mag, XVII Wieza

Tak, tu moze nagle wyniknac jakas konkretna rozmowa. To wyglada tak, jakby nad Toba zbieraly sie ciemne chmury i trzeba bylo co nieco przejasnic. Rozmowa, moze nawet dosc burzliwa i konkretna potrzeba dzialania.

Moze byc dosc ostro, ale pozwoli to oczyscic atmosfere.

Patrzac na karte Wieza zawsze mam pierwsza mysl BURZA. Z tym wlasnie kojarzy mi sie ta karta. Z oczyszczaniem. Z zastalych struktur myslowych, roznych schematow, ktore nie pozwalaja nam oddychac, zyc, w ktorych sie dusimy. A jednak ciagniemy to, bo np. tak wypada. Takie cos, bo z gruntu chore, nie moze dlugo trwac. Tak, jak latem, po upalach i duchocie, musi przyjsc burza, oczyscic atmosfere, naladowac ja tlenem... tak tu, musza runac stare mury przyzwyczajen, aby moc zaczac oddychac, ale i moc budowac od nowac, cos stabilnego, czystego z natury i teraz juz naszego.

5. Najwazniejsze wydarzenie- 8 kielichów 2 buław 4 buław suma Kapłanka, XIV Umiarkowanie i V Papiez

Tu jakbys musiala podjac jakas decyzje. Widac szarpanie sie, rozwazanie, mozliwe tez, ze wybieranie pomiedzy dwoma mozliwosciami i w koncu Twoje zadowolenie. Z podsumow widac, ze bedziesz musiala siegnac do zasobow swojej intuicji a decyzja bedzie musiala byc bardzo wysrodkowana, na zasadzie takiej, aby byl "i wilk syty i owca cala".

6.Na co wpływu mieć nie będe? - 8 denarów Głupiec Królowa Mieczy suma Rydwan, HB III Cesarzowa

Ze Twoja cala praca nad utrzymaniem pewnych schematow jednak nie przyniesie porzadanych rezultatow. Przed Toba nowy etap i cos nieuchronnie runie. Przed Toba nowe doswiadczenia, nowa przestrzen zyciowa i pole do nowych (korzystnych tym razem dzialan). Efektem moze byc lekkie rozgoryczenie Twoje, jednak pamietaj, ze tylko od Ciebie zalezy, jakie z tego korzysci wyniesiesz, bo Cesarzowa wskazuje na to, ze i tak mozesz byc zadowolona kobieta.

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?- 10 mieczy 10 buław 5 kielichów suma Śmierć, HB VII Rydwan

No tu cos sie skonczy. Moze Cie to poczatkowo przytloczyc i sprawic bol (wyzej tez karty to wskazuja, wyszlas w Mieczowej, zbolalej). Jednak pewne zmiany musza zaistniec. Stara struktura musi umrzec, aby mogla narodzic sie nowa i stabilna struktura. Wazne, aby dzialac, dzialac, dzialac i nie ogladac sie ani za siebie ani na boki.

Tu widze dwie mozliwosci. Albo rzeczywiscie cos z praca, w pracy rozwoj jakis, duzo pracy, duzo nauki i moze nawet awans. Ale tez moze chodzic o jakas relacje. Tu w Monetowej widac Twoje zadowolenie. Bulawowa dziala a w Rycerzu Monet widac ozywianie starej relacji, ktora juz istniala. Moze praca nad malzenstwem? Rycek Monet to nowe soki w stare galezie.

Diabel daje Kochankow... takze jak najbardziej od Diabla droga w strone serca i milosci. Wiec moze to dotyczyc takze Twojej sfery uczuciowej.

9.Dobra rada kart- 9 buław Kapłanka Sąd suma Pustelnik, HB IV Cesarz

Przede wszystkim Inezko... badz ostrozna w swoich dzialaniach. Obserwuj, nie dzialaj zbyt pochopnie. Kieruj sie swoja intuicja i dzalaj tak, jak dziala Sad... czyli staraj sie zazegnac problemy zanim stana sie one jeszcze bardzo widoczne. Staraj sie wyczuwac zagrozenie czy jakies problemy i badz zwyczajnie zapobiegliwa. Tym samym wiele spraw uda Ci sie uciszyc juz w zarodku i tym samym bedziesz mogla uniknac pewnych nieprzyjemnosci.

Dlatego wazne, abys byla spokojna, mocno osadzona w sobie i nie dawala sterowac sie negatywnym emocjom. Jezeli cos bedzie szlo nie po Twojej mysli, ale i nie tylko, badz czujna, obserwuj i dzialaj szybko i efektywnie.

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

1. Co było i nie wróci? 3 mieczy 4 kielichów król buław suma Księżyc - ufff,już żaden męzczyzna nie zrobi mi krzywdy swoim zachowaniem

Tak jak pisałyście, jest we mnie gdzieś głęboko poczucie zranienia, poczucie, że ktos tam mnie skrzywdził etc., nie okazuję tego, próbuję się z tym rozprawić i idzie mi coraz lepiej...

2.To co jest i przemija?- As Kielichów Śmierć Królowa Kielichów suma Umiarkowanie - szansa na odmianę w moim życiu, stałam się bardziej troskliwa i wrażliwa niż byłam ( o ile to w ogóle możliwe..)

Już nie jestem naiwna, zaczęłam bardzo sceptycznie oceniać relacje międzyludzkie, na zimno podchodzę do komplementów i ładnych słówek, poza tym faktycznie jestem bardziej troskliwa, dużo bardziej dbam o dom (mam dużo chęci do gotowania i pieczenia;))

3. To co pozostanie nadal?- Słońce 10 kielichów Król Mieczy suma Cesarz - mój dom, spokój i sielanka w nim

Mój optymizm, moja rodzina

4.To co nadejdzie/nadchodzi?- Wieża Paź Mieczy Mag suma Mag - widać zburzenie starych struktur, ktoś tu nie wytrzyma i się odezwie

no bywam złośnicą, to prawda, czasem też się czepiam, karty mogły też pokazać moje wkurzenie zachowaniem kolegi,a raczej jego naciskami na mnie, tak, ze napisałam mu kilka słów i się chłopak obraził...nie ruszyło mnie to...

5. Najwazniejsze wydarzenie- 8 kielichów 2 buław 4 buław suma Kapłanka jakby miało powrócić coś z przeszłości, jakaś możliwość...

zaczęłam odcinac sie od tego co było, od tego co mi nie przyniosło nic dobrego

6.Na co wpływu mieć nie będe? - 8 denarów Głupiec Królowa Mieczy suma Rydwan - na to co się wydarzy w pracy, może nowe możliwości, albo nowa pracownica

na bezsensowne pomysły szefostwa i inne głupoty w mojej pracy...

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?- 10 mieczy 10 buław 5 kielichów suma Śmierć - ale karty jeszcze dołozyłam Pustelnika...chyba odetnę się od niepotrzebnych nerwów i emocji, mam wrażenie, że tu o moją szkołę chodzi, że ją skończę i pozbędę się stresów i nerwów

może to, ze dzięki cięzkiej pracy nad sobą mam coraz lepszą sylwetkę, w tej 10 buław widać jak bardzo się czasem męczę, 5 kielichów - utrata wody (w formie potu), 10 mieczy - sylwetka mi wysmuklała:)

8.Co osiągne a się nie spodziewam?Królowa Denarów Królowa Buław Rycerz Denarów suma Diabeł chyba coś w pracy, może zawalczę o nowe stanowisko dzięki jakiejś kobiecie?

Chyba swoją pewność siebie i poczucie bycia atrakcyjną

:)
9.Dobra rada kart- 9 buław Kapłanka Sąd suma Pustelnik - mam być ostrożna, słuchac swojego wewnętrznego głosu,mieć oczy szeroko otwarte

mam być ostrożna, ale i odważna, dyskretna, zająć się sobą:)