GdzieTaIrlandia Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) ZA KARTY SERDECZNIE DZIEKUJE INEZ:bukiet: A was bardzo proszę o pomoc. Rozkład za każdym razem mi się sprawdza. Jak poprzednie okres 3 msc od dziś. Na bieżąca bede informowała i weryfikowała. 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarówMoje działania i rozproszenie. Praca na trzy etaty w sumie..(3 denarów,as denarów) i tez inna osoba toksyczna. 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichówPrzychylny czas,podejmowanie decyzji,kierowanie się w wybranym kierunku..mozliwości finansowe.. 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki trudne karty.. nadal widzę tutaj obstawianie przy swojej intuicji,bronienie swoich racji,próby wybrniecia z trudnych sytuacji.. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buławCzas postoju,odetchniecia..jakbym nie chciała juz walczyc i sie szarpać..? 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnikCoś zostanie niewątpliwie rozszarpane..chyba bede w depresji,poczuje sie samotna... 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec znowu 10..cos mnie zaboli i sie zakończy..sztywno i z chłodem obiorę nowy kierunek..(głupiec)..albo pomyślę,że zachowałam sie jak głupiec.. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buławPojawi się możliwość transformacji,jakas dobra propozycja pracy? 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichówtutaj to nie mam pojecia,ale jakby moja równowaga została zachwiana,coś się stanie co wszystko pozmienia?? ale co to ma z moimi osiągnieciami? 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy-Powinnam zacząć przekraczać swoje bariery,zahamowania i lęki.. Powinnam odpocząć zdecydowanie i zregenerować swój umysł.. Kurcze same miecze.. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Czerwca 2013 Maestro Napisano 1 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów rozproszenie energii, próby pojednainia z innymi,dawanie szans 2.To co jest i przemija?- 2 denarów sąd 9 kielichów takie myślenie może nad powrotem do czegoś, co jednak nie dawało Ci pełnej satysfakcji 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki wg mnie nadal będziesz się niepokoiła, pozostaniesz nieufna, choć będziesz starała się to skryć w sobie 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław zdystansujesz się, uwierzysz w siebie, poczujesz wiatr w żagle 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik możesz miec cieższe chwile przed sobą, być może spowodowane zmeczeniem, natłokiem informacji, będziesz chciała odpocząć 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec coś się zakończy, ale TY pójdziesz przed siebie 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław jak dla mnie możliwośc nowej pracy 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów coś się rozwali, może będzie jakaś awantura w domu,może pogadacie szczerze o tym i owym i się pojednacie,gdzies się wybierzecie i będzie miło i romantycznie:) 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy-wycisz się, nie daj się stresowi i niepotrzebnym emocjom 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 Witam,zerknie ktos jeszcze? Liczylam na pomoc,spojrzenie z innej perspektywy dlatego rozklad wrzucilam na forum. Ostatnio mall postow wrzucam,wiem ten jest dosyc dlugi,ale sprawdzalny. To forum kiedyś bylo inne.. Cytuj
Kędry Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów Nadmierne rozproszenie energii - to takie chwytanie kilku srok na raz - być może powinnaś się skupić na jakimś nowym zajęciu i rozwijać go z pasją 2.To co jest i przemija?- 2 denarów sąd 9 kielichów Umiejętność radzenia sobie w różnych sytuacjach - chciałabyś powrotu do tego okresu - chociaż czasami miałaś poczucie iluzorycznego rozwiązania problemów 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki trudne karty.. nadal będziesz się kierować intuicją - chociaż wola walki też gdzieś się ujawni -uważaj, aby nie dać się oszukać - być przezornym 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław Czujesz zagrożenie, niepewność przed tym co Cię czeka - ale wszystko powinno być w porządku - twardo będziesz stąpać po ziemi i walczyć o swoje 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik czujesz sie przytłoczona codziennością, towarzyszy Ci emocjonalna mizeria, ale pustelnik zachęca, aby zanurzyć się w sobie, mądrze wszystko przemyśleć - co jest przyczyną wyczerpania akumulatorów i uczuciowego zastoju. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec znowu 10.. troski będą Cię nadal przytłaczać, ale postanowisz się z tym radykalnie uporać - odciąć się od tego raz na zawsze i wszystko zacząć od nowa. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław Postanowisz oddać się pracy, odsuniesz od siebie emocjonalne rozterki - będziesz nad tym wszystkim myślała, dopadną Cierefleksje 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów odzyskasz w końcu upragniony spokój, postanowisz zburzyć to wszystko co Cię ograniczało, może jakiaś fajna znajomość pojawi się na horyzoncie 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy- odciać się od przeszłości - przemyśleć wszystko na spokonjnie, ruszyć dalej, chociaz perspektywy nie są zachęcajace 1 Cytuj
maddie88 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów - Twoje rozproszenie, zabieganie związane z pracą...z rozwojem... Może otrzymałaś jakąś propozycję zawodową, co wiązało się poszerzeniem Twoich kwalifikacji... Czasami miałaś pod górkę, raz z górki...może i uczucie nadmiaru obowiązków. 2.To co jest i przemija? - 2 denarów sąd 9 kielichów - Twoje tkwienie w przeszłości, rozmyślanie, niezdecydowanie co do pewnych zdarzeń, osób...dające poczucie, że jest dobrze, jak jest...ale też nie do końca, że jednak brakuje czegoś w Twoim życiu....stąd może te powroty, ocenianie dwóch opcji: pozostawić sprawy takimi jakie są, bo w sumie tak jest mi wygodnie, czy ruszyć ku zmianom? 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy - To, co niedobre w Twoim życiu, będzie odchodzić...będziesz walczyć o swoje, o Twoja rację...jednak nie będziesz chciała zauważyć, że to, co się kończy, odchodzi dla Twojego dobra... Możesz przeczuwać pewne zdarzenia, ale przywiązanie nie będzie Ci pozwalać na poddanie się im... 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław - Twoja postawa obronna, determinacja, by chronić tego, co Twoje, nieufność... Będziesz czuła się silna, pewna swoich racji, może w relacji z pewną kobietą... 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik - Sytuacji, która wyda Ci się ponad Twoje siły, uznasz, że zawiodłaś się na kimś...ale podniesiesz się, przewartościujesz pewne sprawy, mimo, że to wydarzenie nie będzie miłe, to bardzo Cię wzbogaci. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec - Będziesz za dużo analizować i zamartwiać się... Karty pokazują, że przed Tobą zaczyna się nowy etap, a Ty na siłę będziesz tkwiła myślami w przeszłości... 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław - Postawione zostaną przed Tobą dwie drogi: pracy nad czymś lub odejścia...z ciężkim sercem, ale będzie taka możliwość... 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów Poczujesz się bezpieczna, wyjdziesz na zewnątrz, opuścisz swój pancerz ochronny w tej 9 Buław i wyjdziesz do ludzi, odczujesz te radosną, towarzyską stronę życia Będzie to coś w rodzaju terapii szokowej, ale jakże przyjemnej 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy- Nie bać kroczyć naprzód, ku nieznanemu, nie trzymać się kurczowo, tego, co znasz, ale pozwolić życiu, by Ci pomagało...byś zaufała, że jest siła wyższa, która Cię prowadzi i ochrania... Wyzbyć się lęków, bo tworzysz je sobie sama...świat zewnętrzny odzwierciedla Twój świat wewnętrzny... Karty mówią wyraźnie, że zamartwiasz się na wyrost, Twoje obawy zniekształcają rzeczywisty stan rzeczy...i osłabiają się... Potrzebujesz czasu regeneracji, odpoczynku, by wyruszyć w nowe 1 Cytuj
Trida Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów spięcie, nadr\gorliwość, stawiam na to, ze odpoczniesz trochę, odetchniesz. odchodzi pęd, bieg za wszystkim, 'nadgodziny' 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichów przemija zastanowienie, juz wiesz, co masz robic dalej 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy wydaje mi sie, ze zostaje jakas toksyczna znajomosc, z którą nie do konca sobie radzisz :/ jakies zakłamanie, nieciekawa sytuacja w pracy 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław musisz dalej mocno stawać na swoim, nie poddawać się presji. Bedzie wieel sytuacji, które bedziesz musiała przetrwać. Królowe denarów i buław to takie własnie obstawianie przy swoim i obrona swoich racji. 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik jakieś smutki nadejdą znów zwiazane z pracą, lekkie soamotnienie 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec na jakaś sytuację w pracy . Coś się skończy a Ty zostaniesz nie tyle, co z niczym ale bedziesz musiała cos zacząć budowć na nowo. Niestety zaboli :/ 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław jakaś nowa znajomość :> (nie jestem tego pewna) i na pewno jakieś miłe zaskoczenie w pracy 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów możliwe, ze stracisz jakaś nadzieje lub cos, na co dlugo pracowałaś ale i tak wyjdzie Ci to na dobre 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy nie przejmowac się i robić dalej swoje. Nie spinać się za bardzo. W 8 mieczy widze odpoczynek, chyba za duzo wzięłaś na swoje barki 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Dziekuję za wasze interpretacje. Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i I Mag Przede wszystkim Twoje dzialania, majace na celu poprawe jakiejs sytuacji. Teraz nadszedl czas wycofania sie i ewentualnie obserwowania, co sie nastepnie wydarzy, co ewentualnie moznaby tu jeszcze samemu zrobic. Ale czas dzialan bez przerwy i byc moze tez bez pomyslunku, minal. 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichów ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka Twoje zabiegania o kogos. Byc moze otwieranie sie w czyims kierunku i zabieganie o jego wzgledy, towarzystwo. Teraz bedzie skupienie sie na sobie i swoich potrzebach. 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy ---> XVI Wieza, HB XVI Wieza i VII Rydwan Nadal nie wszystko bedzie jasne. Pozostanie wiele niedopowiedzen, zabieganie o wlasne szczescie i walka po omacku. Docieranie do sciany i ni huhu dalej. Potrzeba tu zburzyc wszystko, co Cie ogranicza. Jezeli czujesz, ze juz dalej nie mozesz badz, ze sie dusisz, nie wahaj sie tupnac noga. Moze w ten sposob zyskasz nieco wolnej przestrzeni. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław ---> VII Rydwan, HB IX Eremita Tu widac Twoje konkretne dzialania. Przemyslanie do ostatniego punktu, konkretne, nie bedzie tu nic na chybcika. Bedzisz bardzo samodzielna i pewna siebie. Takie wystapienie prawdziwej Krolowej. Bedziesz podarzac swoimi drogami i za tym, czego pragniesz i czego Tobie potrzeba. 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Tu widac, ze nie wszystko, co ukaze sie Twoim oczom bedzie mile. Zostaniesz zmuszona do przemyslenia pewnych spraw na nowo, moze posortowaniu swojej listy zyczen, oczekiwan i wyobrazen. Trzeba bedzie co nieco przewartosciowac w zyciu. Wazne, abys w tym czasie podeszla do tego zarowno powaznie, jak i z sercem. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec ---> XVIII Ksiezyc, HB V Papiez Na to, ze pewien etap w zyciu, dosc bolesny i niekoniecznie mily, konczy sie nieodwolalnie, pozostaje za Toba. Przed Toba nowe i zupelnie bez przeszlosci. Trzeba bedzie umiec pozostawic przeszlosc za soba i z ufnoscia polsc w nieznane. 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu tez pokazuje sie pewien etap, ktory dosc nieoczekiwanie i wrecz moze nawet brutalnie, zakonczy sie. Widac jednak otwarcie sie na nowe mozliwosci, moze na nowa znajomosc, wspolprace... W kazdym razie przed Toba czas ksztaltowania swojego zycia... od nowa. 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Pobyc sama ze soba. Dowiedziec sie, czego tak naprawde chcesz. Wykorzystac ten czas na uporzadkowanie swoich spraw i potem wyjsc ze swojej nory. Byc sobie wierna, nie bac sie dzialac, nawet, jezeli rozsadek mowi inaczej. Ufaj swojej wewnetrznej madrosci i intuicji. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Postanowiłam odejść z pracy z końcem tego miesiąca. Zbyt wielkie przeciązenie,toksyczna relacja,czuje sie zawiedziona i mam dosyć.. Boje sie nieznanego tak jak w rozkładzie ,ale jeżeli nic z tym nie zrobię bedę zyła wiecznie w samobiczowaniu siebie . No i szykuja sie wakacje wiec moze odpoczne. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 Podnoszę watek bo czerwiec się dopiero zaczal:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA rozkładu A was bardzo proszę o pomoc. Rozkład za każdym razem mi się sprawdza. Jak poprzednie okres 3 msc od dziś. Na bieżąca bede informowała i weryfikowała. 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarówMoje działania i rozproszenie. Praca na trzy etaty w sumie..(3 denarów,as denarów) i tez inna osoba toksyczna. Tutaj pokazała się relacja z trzecia osobą która w końcu zamkneła cykl . 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichówPrzychylny czas,podejmowanie decyzji,kierowanie się w wybranym kierunku..mozliwości finansowe.. tak ,zgadza się. 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki trudne karty.. nadal widzę tutaj obstawianie przy swojej intuicji,bronienie swoich racji,próby wybrniecia z trudnych sytuacji.. Tu sie zgadzam w bronieniu swoich racji.. z prób wybrniecia z róznych opresyjnych sytuacji,ale i również docieranie sie do prawd gdy czułam sie oszukana. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buławCzas postoju,odetchniecia..jakbym nie chciała juz walczyc i sie szarpać..? zgadza sie,ale jest również przeczekanie,skupienie sie bardziej na pracy było i swoich celach niz kierowanie sie emocjami.. 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnikCoś zostanie niewątpliwie rozszarpane..chyba bede w depresji,poczuje sie samotna... Tutaj za wszelką cenę próbowałam trzymać to co na dany czas mogła utrzymać. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec znowu 10..cos mnie zaboli i sie zakończy..sztywno i z chłodem obiorę nowy kierunek..(głupiec)..albo pomyślę,że zachowałam sie jak głupiec.. Tutaj bez emocji zadecydowałam,że musze trwać przy wczesniej podjętych decyzjach dla samego dobra. Była tez surowa ocena samej siebie. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buławPojawi się możliwość transformacji,jakas dobra propozycja pracy? Tutaj pojawiły sie dwie dodatkowe opcje pracy:) iii podróz:) 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichówtutaj to nie mam pojecia,ale jakby moja równowaga została zachwiana,coś się stanie co wszystko pozmienia?? ale co to ma z moimi osiągnieciami? Tutaj zdecydowałam,że najwazniejszy jest dla mnie dom..a co dalej to widać po kartach 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy-Powinnam zacząć przekraczać swoje bariery,zahamowania i lęki.. Powinnam odpocząć zdecydowanie i zregenerować swój umysł.. Kurcze same miecze. WERYFIKACJE INTERPRETACJI- KAZDEMU SERDECZNIE DZIEKUJE - PUNKCIKI ROZDALAM<KWIATUSZEK>- pogrubioną czcionką sie sprawdziło:) INEZ: 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów rozproszenie energii, próby pojednainia z innymi,dawanie szans 2.To co jest i przemija?- 2 denarów sąd 9 kielichów takie myślenie może nad powrotem do czegoś, co jednak nie dawało Ci pełnej satysfakcji 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki wg mnie nadal będziesz się niepokoiła, pozostaniesz nieufna, choć będziesz starała się to skryć w sobie 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław zdystansujesz się, uwierzysz w siebie, poczujesz wiatr w żagle 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik możesz miec cieższe chwile przed sobą, być może spowodowane zmeczeniem, natłokiem informacji, będziesz chciała odpocząć 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec coś się zakończy, ale TY pójdziesz przed siebie 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław jak dla mnie możliwośc nowej pracy 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów coś się rozwali, może będzie jakaś awantura w domu,może pogadacie szczerze o tym i owym i się pojednacie,gdzies się wybierzecie i będzie miło i romantycznie:) 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy-wycisz się, nie daj się stresowi i niepotrzebnym emocjom KEDRY 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów Nadmierne rozproszenie energii - to takie chwytanie kilku srok na raz - być może powinnaś się skupić na jakimś nowym zajęciu i rozwijać go z pasją 2.To co jest i przemija?- 2 denarów sąd 9 kielichów Umiejętność radzenia sobie w różnych sytuacjach - chciałabyś powrotu do tego okresu - chociaż czasami miałaś poczucie iluzorycznego rozwiązania problemów 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy siódemki trudne karty.. nadal będziesz się kierować intuicją - chociaż wola walki też gdzieś się ujawni -uważaj, aby nie dać się oszukać - być przezornym 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław Czujesz zagrożenie, niepewność przed tym co Cię czeka - ale wszystko powinno być w porządku - twardo będziesz stąpać po ziemi i walczyć o swoje 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik czujesz sie przytłoczona codziennością, towarzyszy Ci emocjonalna mizeria, ale pustelnik zachęca, aby zanurzyć się w sobie, mądrze wszystko przemyśleć - co jest przyczyną wyczerpania akumulatorów i uczuciowego zastoju. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec znowu 10.. troski będą Cię nadal przytłaczać, ale postanowisz się z tym radykalnie uporać - odciąć się od tego raz na zawsze i wszystko zacząć od nowa. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław Postanowisz oddać się pracy, odsuniesz od siebie emocjonalne rozterki - będziesz nad tym wszystkim myślała, dopadną Cierefleksje 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów odzyskasz w końcu upragniony spokój, postanowisz zburzyć to wszystko co Cię ograniczało, może jakiaś fajna znajomość pojawi się na horyzoncie 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy- odciać się od przeszłości - przemyśleć wszystko na spokonjnie, ruszyć dalej, chociaz perspektywy nie są zachęcajace MADDIE88 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów - Twoje rozproszenie, zabieganie związane z pracą...z rozwojem... Może otrzymałaś jakąś propozycję zawodową, co wiązało się poszerzeniem Twoich kwalifikacji... Czasami miałaś pod górkę, raz z górki...może i uczucie nadmiaru obowiązków. 2.To co jest i przemija? - 2 denarów sąd 9 kielichów - Twoje tkwienie w przeszłości, rozmyślanie, niezdecydowanie co do pewnych zdarzeń, osób...dające poczucie, że jest dobrze, jak jest...ale też nie do końca, że jednak brakuje czegoś w Twoim życiu....stąd może te powroty, ocenianie dwóch opcji: pozostawić sprawy takimi jakie są, bo w sumie tak jest mi wygodnie, czy ruszyć ku zmianom? 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy - To, co niedobre w Twoim życiu, będzie odchodzić...będziesz walczyć o swoje, o Twoja rację...jednak nie będziesz chciała zauważyć, że to, co się kończy, odchodzi dla Twojego dobra... Możesz przeczuwać pewne zdarzenia, ale przywiązanie nie będzie Ci pozwalać na poddanie się im... 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław - Twoja postawa obronna, determinacja, by chronić tego, co Twoje, nieufność... Będziesz czuła się silna, pewna swoich racji, może w relacji z pewną kobietą... 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik - Sytuacji, która wyda Ci się ponad Twoje siły, uznasz, że zawiodłaś się na kimś...ale podniesiesz się, przewartościujesz pewne sprawy, mimo, że to wydarzenie nie będzie miłe, to bardzo Cię wzbogaci. Tutaj bardzo sie na kims zawiodłam ,komu ufałam bardzo i choc nie wiem jak obiektywnie miałabym na to patrzeć to zachował się okropnie. I tutaj jest mowa o człowieku który był/udawał mojego przyjaciela.. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec - Będziesz za dużo analizować i zamartwiać się... Karty pokazują, że przed Tobą zaczyna się nowy etap, a Ty na siłę będziesz tkwiła myślami w przeszłości... 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław - Postawione zostaną przed Tobą dwie drogi: pracy nad czymś lub odejścia...z ciężkim sercem, ale będzie taka możliwość... 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów Poczujesz się bezpieczna, wyjdziesz na zewnątrz, opuścisz swój pancerz ochronny w tej 9 Buław i wyjdziesz do ludzi, odczujesz te radosną, towarzyską stronę życia Będzie to coś w rodzaju terapii szokowej, ale jakże przyjemnej 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy- Nie bać kroczyć naprzód, ku nieznanemu, nie trzymać się kurczowo, tego, co znasz, ale pozwolić życiu, by Ci pomagało...byś zaufała, że jest siła wyższa, która Cię prowadzi i ochrania... Wyzbyć się lęków, bo tworzysz je sobie sama...świat zewnętrzny odzwierciedla Twój świat wewnętrzny... Karty mówią wyraźnie, że zamartwiasz się na wyrost, Twoje obawy zniekształcają rzeczywisty stan rzeczy...i osłabiają się... Potrzebujesz czasu regeneracji, odpoczynku, by wyruszyć w nowe TRIDA: 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów spięcie, nadr\gorliwość, stawiam na to, ze odpoczniesz trochę, odetchniesz. odchodzi pęd, bieg za wszystkim, 'nadgodziny' 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichów przemija zastanowienie, juz wiesz, co masz robic dalej 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy wydaje mi sie, ze zostaje jakas toksyczna znajomosc, z którą nie do konca sobie radzisz :/ jakies zakłamanie, nieciekawa sytuacja w pracy 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław musisz dalej mocno stawać na swoim, nie poddawać się presji. Bedzie wieel sytuacji, które bedziesz musiała przetrwać. Królowe denarów i buław to takie własnie obstawianie przy swoim i obrona swoich racji. 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik jakieś smutki nadejdą znów zwiazane z pracą, lekkie soamotnienie 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec na jakaś sytuację w pracy . Coś się skończy a Ty zostaniesz nie tyle, co z niczym ale bedziesz musiała cos zacząć budowć na nowo. Niestety zaboli :/ 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-8 denarów 8 kielichów 2 buław jakaś nowa znajomość :> (nie jestem tego pewna) i na pewno jakieś miłe zaskoczenie w pracy 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów możliwe, ze stracisz jakaś nadzieje lub cos, na co dlugo pracowałaś ale i tak wyjdzie Ci to na dobre 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy nie przejmowac się i robić dalej swoje. Nie spinać się za bardzo. W 8 mieczy widze odpoczynek, chyba za duzo wzięłaś na swoje barki SACRAL: 1. Co było i nie wróci? 8 buław 3 denarów as denarów ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i I Mag Przede wszystkim Twoje dzialania, majace na celu poprawe jakiejs sytuacji. Teraz nadszedl czas wycofania sie i ewentualnie obserwowania, co sie nastepnie wydarzy, co ewentualnie moznaby tu jeszcze samemu zrobic. Ale czas dzialan bez przerwy i byc moze tez bez pomyslunku, minal. 2.To co jest i przemija?- 2 denarów są 9 kielichów ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka Twoje zabiegania o kogos. Byc moze otwieranie sie w czyims kierunku i zabieganie o jego wzgledy, towarzystwo. Teraz bedzie skupienie sie na sobie i swoich potrzebach. 3. To co pozostanie nadal?- kapłanka 7 buław 7 mieczy ---> XVI Wieza, HB XVI Wieza i VII Rydwan Nadal nie wszystko bedzie jasne. Pozostanie wiele niedopowiedzen, zabieganie o wlasne szczescie i walka po omacku. Docieranie do sciany i ni huhu dalej. Potrzeba tu zburzyc wszystko, co Cie ogranicza. Jezeli czujesz, ze juz dalej nie mozesz badz, ze sie dusisz, nie wahaj sie tupnac noga. Moze w ten sposob zyskasz nieco wolnej przestrzeni. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?- 9 buław królowa denarów królowa buław ---> VII Rydwan, HB IX Eremita Tu widac Twoje konkretne dzialania. Przemyslanie do ostatniego punktu, konkretne, nie bedzie tu nic na chybcika. Bedzisz bardzo samodzielna i pewna siebie. Takie wystapienie prawdziwej Krolowej. Bedziesz podarzac swoimi drogami i za tym, czego pragniesz i czego Tobie potrzeba. 5. Najwazniejsze wydarzenie- 10 buław 5 kiel pustelnik ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Tu widac, ze nie wszystko, co ukaze sie Twoim oczom bedzie mile. Zostaniesz zmuszona do przemyslenia pewnych spraw na nowo, moze posortowaniu swojej listy zyczen, oczekiwan i wyobrazen. Trzeba bedzie co nieco przewartosciowac w zyciu. Wazne, abys w tym czasie podeszla do tego zarowno powaznie, jak i z sercem. 6.Na co wpływu mieć nie będe?=10 mieczy królowa mieczy głupiec ---> XVIII Ksiezyc, HB V Papiez Na to, ze pewien etap w zyciu, dosc bolesny i niekoniecznie mily, konczy sie nieodwolalnie, pozostaje za Toba. Przed Toba nowe i zupelnie bez przeszlosci. Trzeba bedzie umiec pozostawic przeszlosc za soba i z ufnoscia polsc w nieznane. 8.Co osiągne a się nie spodziewam? 4 buław wieża 2 kielichów ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu tez pokazuje sie pewien etap, ktory dosc nieoczekiwanie i wrecz moze nawet brutalnie, zakonczy sie. Widac jednak otwarcie sie na nowe mozliwosci, moze na nowa znajomosc, wspolprace... W kazdym razie przed Toba czas ksztaltowania swojego zycia... od nowa. 9.Dobra rada kart- 6 mieczy 4 mieczy 8 mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Pobyc sama ze soba. Dowiedziec sie, czego tak naprawde chcesz. Wykorzystac ten czas na uporzadkowanie swoich spraw i potem wyjsc ze swojej nory. Byc sobie wierna, nie bac sie dzialac, nawet, jezeli rozsadek mowi inaczej. Ufaj swojej wewnetrznej madrosci i intuicji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi