Geranium Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Kolega jest troche samotny i chce sie dowiedziec, czy kogos pozna do konca roku i stworzy zwiazek. Ogolnie nie narzeka na brak zainteresowania, raczej jest wybredny. Pragne wspomniec, ze jest orientacji homoseksualnej Zrobilam wlasny rozklad z wlasnymi pytaniami: 1) Obecna sytuacja- 3 denary- kombinuje, szuka, na razie bez skutku, ale nie traci nadziei. 2) Czy kogos pozna do konca roku- 8 pucharow- chyba tak, ale jakby najpierw musi odpuscic wspomnieniom i nierealnym planom, bo pisze z takim jednym z innego miasta i wie, ze to nie ma racji bytu, niepotrzebnie sie moim zdaniem tym blokuje. 3) Jak to sie rozwinie- 6 denarow- beda sobie wzajemnie dawac cos, czego brakuje im w sobie. 4) Co sprzyja- krol mieczy- rzeczowosc i brak owijania w bawelne, dziecinnych podchodow. 5) Co utrudnia- cesarzowa- nie mam pojecia, moze zbyt szybkie angazowanie sie? 6) Czy to bedzie zwiazek partnerski? 3 bulaw, gwiazda, paz mieczy- nie umiem powiedziec. Gwiazda wskazuje na tak, ale te pozostale...moze tak, ale nie dosc satysfakcjonujacy? Z lekkim chlodem emocjonalnym i analizowaniem, co mogloby byc lepiej zamiast cieszyc sie tym co jest? Cytuj
Gość Nayala Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 A ja mam wrażenie, że Pan skupia się teraz na pracy i to dośc mocno. Byc może nawet na stosunkach międzyludzkich jakie w niej panują ( i zastanawiam się czy tam czasem kogos nie ma komu się przygląda) czy tam na studiach w zależności co Pan robi. Do końca roku przy 8 pucharach raczej nie za bardzo to karta odcięcia emocjonalnego. Jezeli juz to moze spodziewac się jakiegos kontaktu " w drodze"; lub... za pośrednictwem internetu, ale nie będzie to coś co jest spełnieniem marzeń, raczej przygladaniem się sobie wzajemnym, takim intelektualnym podłożem, wymianą poglądów, rozmowami... dyskusjami, przekomarzankami także być może. Przeszkądą w cesarzowej widziałabym tę częśc jego, która za bardzo chciałay w relacji rządzić. Nie znam go,ale tak mi to wygląda. Sprzyja temu też to, ze facet wie czego chce jest konkretny. Cytuj
Gość stagnacja Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 a może ta Cesarzowa to zbyt silne przywiązanie do matki co może utrudniać nawiązanie nowych znajomości? Może nawet jeśli nie mają kontaktu ze sobą on w podświadomości kieruje sie jakby jej zdaniem i dlatego jest taki wybredny i niezdecydowany? Mogłby troche popracować nad swoim nastawieniem to wtedy pewnie znajdzie odpowiedniego partnera Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Nie ma tu nic. Pan nadal bedzie wisial na tamtej relacji i marzyl. Dopoki on tego nie pusci wewnatrz, nie ma szans, zeby otworzyl sie na kogos nowego. Cytuj
Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Nie znam do konca jego rodzinnych relacji, ale z tego co wiem, na matke ma alergie, wiec chyba to przywiazanie srednio. Chyba ze jeszcze jakos bardziej podswiadomie to dziala. Ale on nie mieszka z rodzicami od paru lat, jest zagranica. Tamten koles, ktorego poznal pol roku temu jest Szkotem i maja do siebie cholernie daleko. No i Wasze interpretacje maja wiekszy sens niz moja, heh, chyba chcialam koledze troche wiary dac poza tym dzisiaj napisal mi wazna rzecz, ze on tak naprawde do konca nie jest pewien, czy chce zwiazku, bo i tak bedzie musial wyjechac na erasmusa. Studiuje i pracuje jednoczesnie. Takze chyba faktycznie w uczuciach sie tu niewiele zmieni Dziekuje. PS Nayala, ocenilas pierwszy podpunkt bezblednie, bo on pracuje w barze i mowi, ze przychodzi tam sporo ciekawych facetow, ktorym sie przyglada, czasem jakas rozmowa mila, ale nic wielkiego Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Geranium Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Dla mnie 8 Kielichow to wlasnie takie jest: moglbym, ale nic sie nie dzieje. To jest tak, ze on ma wszelkie predyspozycje ku temu, zeby byc w tym temacie spelniony, ale zamiast tego woli tkwic w znajomosci, ktora wie, ze nie ma przyszlosci, woli takie szarpanie... ewentualnie wie doskonale, ze na powaznie on w nic angazowac sie nie chce. Takze to pasuje. Chociaz w dalszych kartach... pkt. 6. odnosnie tej znajomosci, widze takie wypatrywanie, ewentualnie kontakty netowe z kims, kto mieszka wlasnie daleko, moze za granica wlanie. Cytuj
Trida Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 1) Obecna sytuacja- 3 denaryno coś tam niby dziubie przy tych związkach ale chyba skupia sie bardziej na pracy zawodowej niż na uczuciach... 2) Czy kogos pozna do konca roku - 8 pucharowmożliwe ale to on musi zrobić pierwszy krok, przełamać się, zapomnieć o tym, co było bo patrząc na poprzednią kartę uwazam, ze mjest tutaj jakis wpływ przeszłosci i jego jakis taki mały dystans przez co bardziej sie angazuje w prace niz w uczucia. 3) Jak to sie rozwinie- 6 denarowhmm nadal widze pieniążki bardziej. Zobaczy, że ma profity z tego i moze mieć bardziej przelotne zwiazki (a mam kase postawie drinka, spotkam sie kilka razy ic zar moze prysnac) 4) Co sprzyja- krol mieczy-to, ze twardo stąpa po ziemi. Poczucie humoru. 5) Co utrudnia- cesarzowaStawiam na zbyt duże wymagania w stosunku do kobiet 6) Czy to bedzie zwiazek partnerski? 3 bulaw, gwiazda, paz mieczystawiam pierw na przelotny flirt, który moze sie przerodzić w coś o wiele fajniejszego ale nie wiem, czy Pan sie nie przestraszy odpowiedzialności (paź mieczy) Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 A... tak sobie pomyslalam, ze moze byc, ze ta Cesarzowa pokazuje naprawde realna kobiete? Ze obiekt zainteresowania pana jest biseksualny i wiekszemu zaangazowaniu rzeczywiscie przeszkadza kobieta? Taka tylko mysl. Cytuj
Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 A... tak sobie pomyslalam, ze moze byc, ze ta Cesarzowa pokazuje naprawde realna kobiete? Ze obiekt zainteresowania pana jest biseksualny i wiekszemu zaangazowaniu rzeczywiscie przeszkadza kobieta? Taka tylko mysl. Tzn tak, na pewno kolega nie jest bi, jest 100% homo, także żadna kobieta tu w grę nie wchodzi, ewentualnie któryś z jego obiektów zainteresowań może być bi, nie znam taki szczegółów, dopytam z ciekawości Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Trida idealnie )) dokładnie tak bym to opisała. Cytuj
Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 no coś tam niby dziubie przy tych związkach ale chyba skupia sie bardziej na pracy zawodowej niż na uczuciach... możliwe ale to on musi zrobić pierwszy krok, przełamać się, zapomnieć o tym, co było bo patrząc na poprzednią kartę uwazam, ze mjest tutaj jakis wpływ przeszłosci i jego jakis taki mały dystans przez co bardziej sie angazuje w prace niz w uczucia. hmm nadal widze pieniążki bardziej. Zobaczy, że ma profity z tego i moze mieć bardziej przelotne zwiazki (a mam kase postawie drinka, spotkam sie kilka razy ic zar moze prysnac) to, ze twardo stąpa po ziemi. Poczucie humoru. Stawiam na zbyt duże wymagania w stosunku do kobiet stawiam pierw na przelotny flirt, który moze sie przerodzić w coś o wiele fajniejszego ale nie wiem, czy Pan sie nie przestraszy odpowiedzialności (paź mieczy) Zgadzam się w 99%, a nie w 100%, bo pana ciągnie do panów, nie do pań, taki tam szczególik xD Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 2 Czerwca 2013 Moderator Napisano 2 Czerwca 2013 Związku nie będzie, widać wyraźnie, że pan obraca się w przeszłości, przeszkadza mu kobieta, może matka? i to z nią musi się najpierw uporać, bo 3 denarów już na początku wskazuje, że problem to nie wyjaśnione, nie dogadane sprawy z kimś trzecim, dalej cesarzowa... w pytaniu 6 się potwierdziło: 3 buław to nie związek, gwiazda to karta nadziei, która nic dobrego nie zapowiada i paź mieczy czyli relacja taka stricte mówiona, bez głębszej extazy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi