Skocz do zawartości

rozkład urodzinowy(ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

dziś moje urodziny:-) zrobiłam sobie rozkład i baaardzo mi zależy na Waszej pomocy...

1.Co wnoszę z poprzedniego roku9 denarów – poleganie na sobie, wiarę w siebie, pasję, zainteresowania

2.Co wydarzy się w kontekście:

a. Działania i kreatywności 8 denarów – no tu będę pracować ciężko nad swoją kreatywnością

b. Uczuć I mag – jak najbardziej okey

c. Umysłu7 mieczy – wydaje mi się, że to jest karta, która mówi, o tym, że dalej będę pisać po prostu…

d. Pracy królowa buław – tutaj zmian nie będzie

e. Finansów II kapłanka – oczywiście zakrywa wszystko, jak to w moich rozkładach

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życiaAS mieczy, 8 buław – mija nie wykorzystanie swojego potencjału intelektualnego, zahamowania, brak siły we własne możliwości i brak działań… taką mam nadzieję, że taki jest sens tych kart….

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – zadania ukończone – paź buław, król mieczy – nie wiem….

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku 7 denarów – stały i powolny postęp w realizacji planów

6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy – ho, ho, ho:-) a gdzież to ja jestem…. Chyba jestem w trakcie poważnych zmian

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku 2 mieczy, 6 pucharów – to mi się kojarzy z podpisywaniem umowy z kimś z rodziny…. Ale pewnie nie…

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę XVII gwiazda, 7 pucharów – może jakieś nowe plany i realizacja marzeń…

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 5 buław, XII wisielec – może będę miała jakieś nowe możliwości zawodowe….

10.Ogólna prognoza na ten rok – 4 puchary, tło: 0 głupiec, 2 denary, XI sprawiedliwość – koniec niewykorzystanych możliwości, będę coś rozpoczynać od początku, trochę po omacku i nie wiadomo z jakim rezultatem, ale chyba sprawiedliwość pokazuje, że odniosę sukces odpowiedni do włożonego wysiłku

11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rokVIII moc – tonę siły:hahahaha:)))

Bardzo dziękuję!

• Maestro
Napisano

Żeby szczęście zawsze Ci sprzyjało, a każda chmura na Twoim niebie była natychmiast przeganiana przez dobry Wiatr:)))

Zajrzę po śniadaniu:)

Napisano

1.Co wnoszę z poprzedniego roku9 denarów – Poczucie własnej wartości,opanowanie,spokój..

a. Działania i kreatywności 8 denarów – Tutaj będziesz się kształtowała w jakimś kierunku który podążysz

b. Uczuć I mag – Mag często pokazuje mi mężczyznę który się zjawi,taki tajemniczy ktoś kto będzie widoczny tylko dla Ciebie..

c. Umysłu7 mieczy –Pojawią się momenty w których będziesz musiała wykazać się sprytem..

d. Pracy królowa buław – w pracy będziesz chyba musiała powalczyć o to czego pragniesz..

e. Finansów II kapłanka – oczywiście zakrywa wszystko, jak to w moich rozkładach-tak jak piszesz..kieruj sie wyczuciem intuicji przy jakiś transakcjach finansowych.

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życiaAS mieczy, 8 buław – To chyba przecinanie jakies nagłe, ważnych spraw w twoich życiu,takie radykalne ciecia.

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – zadania ukończone – paź buław, król mieczy – Były sytuacje przy których uparcie obstawiałas swoich racji,nie rozpamiętywałaś, działałaś czystko,chłodnie,logicznie bez emocji.

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku 7 denarów – Te rzeczy które robiłas w poprzednim mogą w tym roku przynieść Ci plony dlatego zachowaj cierpliwość i opanowanie.

6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy –chyba podjełaś jakąs decyzje zgodnie z głosem swojego serca i własnych wartości co mogło wprowadzić jakiś niezapowiedziany chaos do twojego życia..zmiany nieoczekiwane..

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku 2 mieczy, 6 pucharów – Ja bym powiedziała,że ktoś spróbuje się z tobą skontaktować,pojednać,jakas osoba z przeszłości,może z dzieciństwa,wakacji..

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę XVII gwiazda, 7 pucharów – będziesz rozmyślała nad marzeniami,celami ,planami na przyszłość.. może przyjdzie Ci osądzić co na dany moment jest dla Ciebie najważniejsze..nie rozdrabniać się na drobne..

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 5 buław, XII wisielec –możesz przestać szarpać się z sobą ,trwać przy czyms jednym konkretnym..a tak na prawdę chwila zawieszenia i analizy Ci się przyda..wyciszy..badz cierpliwa(7 denarów)

10.Ogólna prognoza na ten rok – 4 puchary, tło: 0 głupiec, 2 denary, XI sprawiedliwość – Ogólna prognoza na rok to myślę,że powinnas przystanać ,rozejrzeć się w okół i pomyśleć nad tym co masz koło siebie i co mozesz z tym zrobić by coś innego wnieść,by to wszystko polepszyć.. nie myśl nad rzeczami których nie masz badz na ta chwilę są nieosiągalne.. bo stracisz energie..a powinnas przestać się szarpać wewnętrznie( 5 buław,wisielec)

11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rokVIII moc – Owszem jest moc,,to dobra karta,ale wskazuje tez na to by ujarzmić swoje wewnętrzne pragnienia,,to są rzeczy również których bardzo chcemy ale nie koniecznie zawsze są nam dane..musimy powalczyć,dlatego walcz o to czego pragniesz a to otrzymasz. To co łatwo przychodzi tez łatwo można stracić. Gdy uzyskujemy coś z wysiłkiem,nawet gdy człowiekowi zaczyna brakować sił--pielęgnujemy,dbamy i szanujemy nasz własny trud.

• Lubię to! 1
Napisano

1.Co wnoszę z poprzedniego roku – 9 denarów –--> XIX Slonce, HB IX Eremita

Siebie. Prace nad soba. Wykorzystywanie kazdej wolnej chwili w celu pracy nad soba, rozwijania tego, co w Tobie cenne, szukaniu nowych drog, ale takze towarzystwa, ktore Tobie dorownuje i jest Tobie rownorzednym partnerem.

a. Działania i kreatywności – 8 denarów –--> XVIII Ksiezyc, HB VIII Sila i II Kaplanka

Tu przede wszystkim podarzanie ku konkretnemu celowi. Nic wprawdzie na hurra, ale masz cos przed oczami i nie tracisz tego celu sprzed oczu. Co jest wazne, abys nie tracila przy tym pasji, nawet, jezeli nie zawsze bedziesz widziala wszystko jasno. Opieraj sie na tym, co podpowiada Ci Twoje wnetrze i czego pragniesz i cala realizuj to.

b. Uczuć – I mag –--> I Mag, HB I Mag

Rok dzialan przed Toba, darzenia do realizacji swoich celow. Nie musisz tu sie nic bac. Co bedziesz chciala, smialo zrealizujesz, gdyz masz potrzebne ku temu: spryt, inteligencje i potencjal. Takze realizacja i spelnienie - jak najbardziej w tej kwestii.

c. Umysłu – 7 mieczy –--> VII Rydwan; HB VII Rydwan

Tak, w tej karcie pokazuje mi sie samodzielne pisanie czegos.

Dodatkowo, co moge Ci doradzic, to zebys dbala o swoje wnetrze. Jakiekolwiek praktyki duchowe, jezeli praktykujesz, rob to dalej. Cokolwiek, co ugruntowuje Cie od wewnatrz, rob to dalej. Rydwan musi dbac o swoje wnetrze, bo jest ono bardzo wrazliwe. Przenosi sie to rowniez na dzialania zewnetrzne. Sila Rydwanu pochodzi z wewnatrz, takze silny wewnatrz jest nie do zatrzymania na zewnatrz. Jezeli sa jakies zachwiania, takze emocjonalne, wtedy on sie miota i nie ma jednoznacznie obranego kierunku. Dlatego dbac o wnetrze. Ladna karta, jezeli chodzi o kwestie umyslowe. Karta, ktora wskazuje na znaczenie sily umyslu w naszych dzialaniach na co dzien w zyciu.

d. Pracy – królowa buław –--> II Kaplanka

Ewentualnie rozwoj w tym, co robisz. Krolowa Bulaw nie stoi w miejscu a Kaplanka, ktora jest jej przypisana w AW to specjalistka w swoim fachu, takze jak najbardziej poglebianie wiedzy, umiejetnosci, ktore juz posiadasz.

e. Finansów – II kapłanka –--> II Kaplanka, HB II Kaplanka

Kaplanka moze wskazywac na to, ze jeszcze nie nadszedl czas, aby sie cieszyc plonami swoich dzialan, ale w tle cos sie dzieje i gdy przyjdzie na to czas, bedzie dobrze. Trzeba cierpliwosci i intucyjnie robic to, co trzeba, co moze przyniesc dobre plony i skutki.

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia – AS mieczy, 8 buław –--> IX Eremita; HB IX Eremita

Rozpoczynanie roznych spraw. Byc moze w Twojej glowie rodzilo sie mnostwo pomyslow, ktore wolaly o realizacje, nie wszystkie bylo mozliwe zrealizowac, ale mozg Ci rozsadza(lo) od ich mnogosci. Teraz wazne, aby siasc i zastanowic sie, co z tego wszystkiego jest realnie do zrealizowania a co wypada odrzucic lub przynajmniej odlozyc na nieco pozniej, gdy czas bedzie ku temu korzystniejszy.

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – zadania ukończone – paź buław, król mieczy –--> XII Wisielec

W pewnym sensie sie uniezaleznic, usamodzielnic, choc nie do konca. Nadal bowiem jestes zalezna (od mezczyzny - szefa?). Darzysz jednak nadal do samodzielnosci i stania mocno na wlasnych nogach.

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – 7 denarów –--> XVII Gwiazda, HB VII Rydwan

Nadal praca, z widokami na dalsza przyszlosc. Perspektywy dlugofalowe, niekoniecznie z efektami teraz. Mozliwe, ze na ten rok jeszcze nie bedziesz zbierac kokosow i splendorow. Ale nie powinnas mimo wszystko ustawac w dzialaniach. Badz wytrwala i miej swoje cele mocno przed oczami.

6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Sprawiedliwosc

Jestes w miejscu w zyciu, gdzie Twoje serce rwie sie do dzialan a JESZCZE nie ma pelnej mozliwosci ruchow. Mozliwe tez, ze jezeli ma, to wszystko, co nowe, jest takze niepewne. Nowa woda, nowy grunt, nowe drogi, szlaki, ktore musisz sobie dopiero przecierac. To wszystko moze wzbudzac lek i tym samy powodowac, ze chociaz serce wola glosno "chce!" to jednak co chwila nastepuje wycofanie sie i "krok do przodu, dwa do tylu". Jednak wazne w tym wszystkim, aby odlozyc emocje na bok (nie serce, ale mysli, ktore Cie byc moze hamuja i mowia Tobie "nie, nie uda sie, nie, nie rob tego") i realnie ocenic, co da sie zrobic, co nie. Jezeli uwazasz, ze nie, to zadaj sobie pytanie "dlaczego tak uwazam? na ile sa to realne watpliwosci a na ile sa to moje leki, wyobrazenia w tym temacie? co moge zrobic, aby jednak zrealizowac moje plany, cele, marzenia?"

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – 2 mieczy, 6 pucharów –--> XVIII Ksiezyc, HB VIII Sila i II Kaplanka

Tu widze mozliwosc siegniecia po cos, co juz robilas w przeszlosci, lub rozpoczelas, lub sie nad tym zastanawialas. Byc moze bedzie potrzeba pogodzic to z tym, co robisz teraz, albo bedzie to dla Ciebie swoista inspiracja. Wazne, abys nie bala sie dzialac. Ufala swojej intuicji, tego, co masz w sobie, tez tego wyuczonego w przeszlosci, siegala po to swiadomie (aczkolwiek intuicyjnie) i korzystala z tego.

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XVII gwiazda, 7 pucharów ---> XII Wisielec; HB VI Kochankowie

Jako, ze chodzi tu o trudnosci i wyzwania, mysle tu o tej ciemnej stronie tych kart. Tu przychodzi mi na mysl utkniecie we wlasnych marzeniach, planach i takie rozkminianie tego wszystkiego, ze w koncu pozostanie to jedynie na niebie, niezrealizowane i nici z tego. Wazne, abys umiala dzialac. Czyli tak, jak kaze Ci serce, zbyt duzo nie poswiecac czasu na ZBEDNE rozmyslania, czyli nic ponadto, co pcha Cie do przodu. Jezeli zobaczysz, ze myslenie u Ciebie powoduje, ze osiadasz na 4 literach i jedynie snisz na jawie, obudz sie i dzialaj. Nie pozwol, aby mysli zagluszyly glos Twojego serca, ktory silnie mowi Ci "rob to, idz tam, dzialuj tu"...

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – 5 buław, XII wisielec ---> XVII Gwiazda, HB XVIII Gwiazda i XI Sprawiedliwosc

Tu przede wszystkim trzeba bedzie popchnac niektore sprawy. Widac, ze jest energia, zapal, ale... to wszystko sie spala, idzie na marne. Zamiast zbierac plony tego wszystkiego... marnujesze to i niewiele (lub nic) nie osiagasz. Wazne, abys umiala na to wszystko spojrzec z dystansem i ocenic obiektywnie, co z tego wszystkiego ma sens. Odrzucic wszelkie dzialania, ktore kosztuja Cie sily i energie a nie wnosza nic, poza zmeczeniem i szamotaniem sie.

10.Ogólna prognoza na ten rok – 4 puchary, tło: 0 głupiec, 2 denary, XI sprawiedliwość ---> XV Diabel, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Tu widac ten zastoj, o ktorym pisalam wyzej. Bedziesz musiala siasc sobie na spokojno i ocenic realnie, co mozesz (i w zasadzie musisz) zmienic w swoich dzialaniach. Masz duze szanse, aby ruszyc do przodu. Ale to zalezy tylko i wylacznie od Ciebie samej.

11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – VIII moc ---> VIII Moc, HB VIII Moc i II Kaplanka

Jw. Wszystko w Twoich rekach. Ufaj sobie, kieruj sie swoja wiedza wewnetrzna, glosem intuicji, ufaj sobie.

• Lubię to! 1
Gość stagnacja
Napisano

6. może próbujesz teraz zacząć takie naprawde samodzielne własne życie na swoich zasadach, odciąć się od przeszłości i starych schematów

7. możesz sie bardziej skupiać na przeszłości tym co już było rozpamiętywać co będzie powodować zatrzymanie, spowolnienie spraw

8. nie powinnaś pogrążać sie w marzeniach, staraj sie zaplanować i realizować nawet małe rzeczy, wykazać inicjatywą bo to będzie raczej rok przemyśleć i takiego zawieszenia

9. możesz mieć konflikt wewnętrzny między tym co byś chciała osiągnąć a tym co jest realne ale jeśli nie będziesz mieć za dużych ambicji a skupisz sie na powolnym dążeniu do nawet niewielkich celów wszystko pomyślnie sie ułoży

10. ogólnie będziesz zniechęcona rzeczywistością ale na nowo możesz chcieć sobie wszystko przemyśleć, zrobić taki wewnętrzny rachunek sumienia i zacząć jeszcze raz

11. dostajesz od wszechświata potrzebną energię do działanie także wykorzystaj ją racjonalnie

• Maestro
Napisano
Witam

dziś moje urodziny:-) zrobiłam sobie rozkład i baaardzo mi zależy na Waszej pomocy...

1.Co wnoszę z poprzedniego roku9 denarów – poleganie na sobie, wiarę w siebie, pasję, zainteresowania

a. Działania i kreatywności 8 denarów – no tu będę pracować ciężko nad swoją kreatywnością

c. Umysłu7 mieczy – wydaje mi się, że to jest karta, która mówi, o tym, że dalej będę pisać po prostu…

e. Finansów II kapłanka – oczywiście zakrywa wszystko, jak to w moich rozkładach

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życiaAS mieczy, 8 buław – mija nie wykorzystanie swojego potencjału intelektualnego, zahamowania, brak siły we własne możliwości i brak działań… taką mam nadzieję, że taki jest sens tych kart….

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – zadania ukończone – paź buław, król mieczy – nie wiem….

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku 7 denarów – stały i powolny postęp w realizacji planów

6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy – ho, ho, ho:-) a gdzież to ja jestem…. Chyba jestem w trakcie poważnych zmian

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku 2 mieczy, 6 pucharów – to mi się kojarzy z podpisywaniem umowy z kimś z rodziny…. Ale pewnie nie…

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę XVII gwiazda, 7 pucharów – może jakieś nowe plany i realizacja marzeń…

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 5 buław, XII wisielec – może będę miała jakieś nowe możliwości zawodowe….

10.Ogólna prognoza na ten rok – 4 puchary, tło: 0 głupiec, 2 denary, XI sprawiedliwość – koniec niewykorzystanych możliwości, będę coś rozpoczynać od początku, trochę po omacku i nie wiadomo z jakim rezultatem, ale chyba sprawiedliwość pokazuje, że odniosę sukces odpowiedni do włożonego wysiłku

11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rokVIII moc – tonę siły:hahahaha:)))

Bardzo dziękuję!

Z poprzedniego roku wynosisz niezalezność i zadowolenie, a także poczucie, że możesz polegać na samej sobie, że umiesz realizować cele, które sobie załozyłaś..W zakresie działania i kreatywności widać, że nadal będziesz dążyła do osiągnięcia kolejnych celów, jakie przed sobą postawisz, nie staniesz w miejscu, bedziesz się nadal rozwijać. W kwestii uczuć to ja bym zwróciła uwagę na pana, który może się przy Tobie zakręcić;) W kwestii umysłu ta 7 mieczy mówi mi o jakichs unikach, może postanowisz pewne rzeczy zachowac tylko dla siebie. W pracy Twoja przedsiebiorczośc, być może będziesz bardzo aktywna., nawiązesz wiele interesujących znajomości, które pozwolą Ci w lepszym rozwoju. Co do finansów to dla mnie Kapłanka mówi o wykazaniu się cierpliwoscią, co ma być to będzie, nie załamuj rąk, działaj, a wszystko będzie tak jak sobie zyczysz.

Co odchodzi? Jakieś takie szybkie decyzje, prawdopodobnie nie do końca przemyslane, rozproszona energia etc. Co Ci się udało osiągnąc...Moze zdobyłas szacunek u męza?Może pokazałaś, że masz zapał i umiesz wykazać się rozsądkiem??

Musisz wykazac się jeszcze cierpliwoscia, masz kolejna kartę po kapłance mówiąca o tym...Gdzie dziś jesteś, no w trakcie podejmowania decyzji, chcesz isć naprzód, zaryzykowac jak ten Rycerz Mieczy, wyrwać się ze sztywnych ram ustalonych przez Kapłana i mknąc przez zycie:) 2 mieczy przy 6 pucharów mówi mi o porozumieniu z kims z przeszłości, może się z kims pogodzisz? Do wyzwań należy zmierzenie sie z marzeniami, nie bój się pragnąc wiecej.. To, co możesz osiągnąc, to to, że po walce z trudnościami nastanie u Ciebie spokój, cos sie odwróci, ulegnie poprawie, osiągniesz równowage. Ogolnie prognoza mówi o poszukiwaniu ciagle czegos nowego, co Ciebie w końcu usatysfakcjonuje i sprawi, że poszujesz, że znalazłas własne miejsce.

Tak napisałam, bo komp mi padł, a na laptopie nie mam myszy i mam problem z kopiowaniem:lol:

• Lubię to! 1
Napisano

Wszystkiego najlepszego kochana :))

1.Co wnoszę z poprzedniego roku – 9 denarów – to karta, która mówi o otrzymywaniu czegoś (pieniędzy, uczuć itp.) bez dużego wkładu. To sa rzeczy otrzymane a nie zapracowane. Także urok Twój będzie działać i w tym roku ;)))

a. Działania i kreatywności – 8 denarów – zapracowane i zasłużenie nagrodzone :))

b. Uczuć – I mag – no są szanse na otrzymanie pełno niespodzianek w uczuciach

c. Umysłu – 7 mieczy – możliwe, ze będziesz więcej działać w Ezo ogolnie karta sprytu

d. Pracy – królowa buław – będziesz się realizować. Wiecej działac niż gadać

e. Finansów – II kapłanka – tu jeszcze jest wiele w Twoich rękach

3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia – AS mieczy, 8 buław – jakieś duże działania umyśłowe

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – zadania ukończone – paź buław, król mieczy – nie sądzę, że coś się skończyło. Pewne kwestie się zawiesiły

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – 7 denarów – plany, które się uda zrealizować. To są plany długoterminowe ale pamiętaj trzeba czasem drzewko podlać żeby dało owoce

6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy – hmm planujesz jakies przedsiewziecie (firma, ślub) coś jest związane z partnerstwem

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – 2 mieczy, 6 pucharów – jakiś spokoj w życiu dzięki sprawom albo osobom z przesłości - może się z kims pogodzisz

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XVII gwiazda, 7 pucharów – ty uważaj na nierealistyczną miłość

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – 5 buław, XII wisielec – będzie się działo dużo od teraz do listopada a potem się nagle zawiesza sprawy

10.Ogólna prognoza na ten rok – 4 puchary, tło: 0 głupiec, 2 denary, XI sprawiedliwość – za dużo będziesz w tym roku myśleć (masz dużo takich kart, 7 mieczy, gwiazda, wisielec, 7 pucharów 7 denarów) może zwyczajnie nie naharujesz się w tym roku. Masz zresztą z biegu 9 denarów i tak dostaniesz co chcesz :))

11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – VIII moc – ojjj tak :)))

Powodzenia kochana

• Lubię to! 1
Napisano
6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy – hmm planujesz jakies przedsiewziecie (firma, ślub) coś jest związane z partnerstwem

jestem mężatką, ślubu ani rozstania nie planuję:-) ale kolejny raz w kartach wychodzi mi spółka....

10.Ogólna prognoza na ten rok – 4 puchary, tło: 0 głupiec, 2 denary, XI sprawiedliwość – za dużo będziesz w tym roku myśleć (masz dużo takich kart, 7 mieczy, gwiazda, wisielec, 7 pucharów 7 denarów) może zwyczajnie nie naharujesz się w tym roku. Masz zresztą z biegu 9 denarów i tak dostaniesz co chcesz :))

no chyba wiem, z czego te karty myśleniowe wynikają....

ostatnio zainteresowałam się pracą nad własnym przekonaniami.... a to nic innego jak zmiana myślokształtów....

Napisano

dzięki za rozjaśnienie - to tak jak napisałam firma albo ślub, jak jesteś już w mężatką to kochana spółka się pokazuje.

Napisano
dzięki za rozjaśnienie - to tak jak napisałam firma albo ślub, jak jesteś już w mężatką to kochana spółka się pokazuje.

No muszę to jeszcze skomentować.... bo nie mogę wytrzymać...

karty pokazują mi odnowienie relacji z kimś z przeszłości...

a ja mam zawieszoną relację z moją siostrą przez jej konflikt z moim mężem.... i to jest jedyna osoba, z którą mogłabym cokolwiek stworzyć.... zawsze o tym marzyłyśmy....teraz ona urodziła dziecko i pierwsze lody zostały między nimi przełamane....

zobaczymy co los przyniesie...

w bądź razie karty pięknie to wszystko pokazały....

szok....

Napisano

widzisz hahaha miałam ci napisac, ze ta spółka to z kims z rodziny hahahah :)))

Napisano
widzisz hahaha miałam ci napisac, ze ta spółka to z kims z rodziny hahahah :)))

bosko......:-)))))

• 11 miesięcy temu...
Napisano

***WERYFIKACJA***

Witam

-Pracę nad sobą, swoje wnętrze, spokój i opanowanie

obrałam cel, do którego dążę cały czas:-)

uczucia, umysł - tutaj moim zdaniem pokazała się praca nad sobą, nad swoimi przekonaniami, schematami, które wyniosłam z domu rodzinnego, a które wpływają na to co myślę o sobie samej...

- cięty, nieposkromiony język, nieprzemyślane zachowania i reakcje...

tutaj to przyznam szczerze, że nie wiem...

tak, dokładnie

tak jak Sacral napisała...

ktoś z przeszłości się odezwał i Sacral też miała rację...

tak jak GTI i Sacral napisały

tutaj miałam szkolenia z pracy, które stały się zalążkiem do zmian.... ale to nadal jest za mało, aby ruszyć z pełną parą...

mam duże poczucie szczęścia wewnętrznego, więcej akceptacji i spokoju w stosunku do siebie i świata

była moc i nadal jest, ale też jak ktoś tutaj napisał poskramianie swoich pragnień, które nie do końca były do zrealizowania

jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję:-)

• Lubię to! 1