Gość enke89 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) chciałabym zaserwować kolejne sny i prosić o pomoc w interpretacji z góry dziękuję! 1. mój były facet zaprasza mnie do swego domu i przedstawia swoją rodzinę. udaje mi się poznać jego ojca, podaję mu rękę, przedstawiam się, chwilkę rozmawiamy, polubiliśmy się. nagle zjawia się w tym śnie grzeczne, opatulone niemowlę - dziewczynka, chwilę się z nią bawię, przytulam, czuję radość, mówię, że dawno nie miałam okazji kontaktu z maluszkami. jego matkę widzę w kącie, z tyłu, wygląda jak rodem z horroru, czarne proste włosy. okazuje się, że jest chora psychicznie. ta mama później wyszła z pokoju. w rzeczywistości kto inny w tej rodzinie ma takie problemy, które obarczają resztę członków rodziny. teraz trochę mojej interpretacji: przedstawienie rodziny uważam za jak najbardziej pozytywny przekaz - być może poznam kiedyś jego rodzinę, zbliżę się do niej. niemowlę*, które wzięło się nie wiadomo skąd - nasze potencjalne dziecko? w powiązaniu z poznaniem rodziny - zostanę członkiem jego rodziny? chora psychicznie wychodzi z pokoju - nasze problemy się skończą. * http://www.ezoforum.pl/prosby-o-interpretacje-snu/68221-prosba-do-podswiadomosci-3-sny-spotkanie-ponowne-polaczenie-dziecko.html w tym wątku opisywałam jeden z moich snów (jako odpowiedź podświadomości na pytanie/prośbę o sen, co dalej ze mną i z moim byłym) i tu również pojawiła się jakby nasza córeczka. 2. a wczoraj mi się śniło, że jadę białym autem mego taty. całkiem nieźle mi szło, byłam z siebie zadowolona. kierowałam się do mego bioenergoterapeuty. dla odmiany teraz sama prowadziłam, nie to, co przy tramwaju. w rzeczywistości bardzo rzadko siadam za kierownicę z powodu braku własnego samochodu i okazji jakbym ten sen zinterpretowała: zdrowie/uzdrowienie jest w moich rękach (jadę do bioenergoterapeuty - po zdrowie, sama prowadzę, dobrze mi idzie). bioenergoterapeuta to dla mnie symbol uzdrowienia i jest osobą, której bardzo ufam. kolor biały kojarzy mi się również z uzdrowieniem, a także z duchowością, czystością. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez enke89 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi