Skocz do zawartości

Wyjazd do Hiszpanii :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Zapytałam kart, czy w tym roku pojadę do Hiszpanii... Nie wiem, czy uda się mi w okresie letnim, z moją pracą to jest pewna niewiadoma niestety... Mam znajomego w tych okolicach, ale z kolei jego praca też stawia nasze spotkanie pod znakiem zapytania... Więc jeśli nie odwiedzę go, to może przynajmniej nadarzy się inna okazja? Eh, smutne to, człowiek chce, a tu same kłody ;)

Czy w tym roku pojadę do Hiszpanii?

To jest: 3 Buław - Szukam takiej możliwości i wyczekuję...

To dochodzi do tego: Śmierć - Może pewien pomysł okaże się niewypałem?

To będzie rozpoznane: Kapłanka - Będę miała dobre przeczucia i będę wyrozumiała... Przewidzę chyba, a w zasadzie już mi wygląda na to, że na pomoc kumpla nie ma co tym razem liczyć ;)

To będzie wyczuwane: Głupiec (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Buław => Wisielec - Pewne sprawy będą się opóźniać, ale ja będę próbowała nowych dróg, bo bardzo zależy mi na tym wyjeździe.

To odchodzi: Paź Buław - Rozmowy, dowiadywanie się u znajomych, tworzenie opcji alternatyw ;)

To nadchodzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: As Kielichów, 2 Kielichów, 3 Denarów => Siła - I tutaj nie mam pojęcia. Zapewne pojawi się jakiś pan, który konkretnie podejdzie do sprawy :D, ale jak to ma wpłynąć na sam wyjazd... Może pan będzie do tego zachęcać, może zaproponuje, żebyśmy pojechali razem? Hmm...podejrzane mi to coś jest...

Tak widzę to ja: Paź Denarów - Zbieram pieniążki, wiem, że ten wyjazd troszkę nadszarpnąłby mi budżet.

Otoczenie: 7 Denarów - Opóźnia wszystko...

Moje nadzieje/ obawy: 6 Mieczy - Że wyjadę, po prostu...

Do tego, to prowadzi: Siła (odpowiedź), tło: Diabeł, 10 Denarów => Świat - Chyba postawię na swoim :D Wygląda mi na to, że w okresie letnim powinien być wyjazd... Diabełek + 10 Denarów - będzie przygodowo raczej :)

A jak Wy to widzicie? :mysli:

Pozdrawiam, :usmiech:

Maddie

Napisano
A gdzie konkretnie planujesz się wybrać? :)

Jeszcze nie wiem ;) Chciałabym odwiedzić północ...ale czy w tym roku się uda...

Napisano

Po kartach to ten plan, ktory masz teraz, nie wypali. Widac owszem, Twoje wyczekiwanie, myslenie o tym, ale XIII Smierc mowi sama za siebie. Dalej widac juz myslenie o czyms nowym i wypatrywanie okazji i mozliwosci. Takze bedziesz musiala przyjrzec sie swoim mozliwosciom, co jest realnie do zrealizowania i jak sobie to konkretnie zaplanujesz, z upartoscia bedziesz do tego darzyc, to sie uda. Ale ogolnie Twoj plan ewoluuje i wyjazd nawet jak bedzie to w innym kierunku czy miejsce niz sobie teraz to upatrujesz.

Napisano

Też mamy znajomego.

U mnie w zeszłym roku były kłody pod nogi, potencjalnie i w tym roku też, ale oszukałam przeznaczenie, bilety już zostały kupione, więc muszę jechać :P

Napisano
Czy w tym roku pojadę do Hiszpanii?

To jest: 3 Buław -

plany o wyjeździe. bardzo prawdopodobny wyjazd, ale jak poprzedniczki pisały -wg innych kart, niekoniecznie to, co masz teraz w głowie wypali ;) ale gdzieś się wybierzesz :)

To dochodzi do tego: Śmierć

własnie ja tu stawiam na nowy plan działania i realizacji, ze ten 'umrze' a zrodzi sie cos nowego :)

To będzie rozpoznane: Kapłanka

Tobie zaswita inny pomysł

To będzie wyczuwane: Głupiec (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Buław => Wisielec
hmm chyba kolega Ci moze troche podciac skrzydła, bedzie grał na zwłokę, niezdecydowanie w paziu mieczy, ale Ty sie nie poddasz i po prostu zamiast w lipcu wyjedziesz w sierpniu :D trochę się ten wyjazd opóźni ale (raczej) nic wiecej. Lub gdzies wynajdziesz jakas oferte last minute i pojedziesz 'spontanicznie' ;)

To odchodzi: Paź Buław

pomoc ze strony kolegi :>

To nadchodzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: As Kielichów, 2 Kielichów, 3 Denarów => Siła -
uu a może pozna się ktoś nowy, kto z Tobą pojedzie :> ale mi ta oferta last minute chodzi po głowie hehe :P

Tak widzę to ja: Paź Denarów -

pojedziesz - wytrwale bedziesz dazyla do swojej podrózy

Otoczenie: 7 Denarów

jak wyzej :) powoli ale dobitnie bedziesz odkładała pieniadze i planowała wyjazd az pojedziesz :)

Moje nadzieje/ obawy: 6 Mieczy

bardziej obawy, ze serio pojedziesz sama lub wyjazd nie wypali.

Do tego, to prowadzi: Siła (odpowiedź), tło: Diabeł, 10 Denarów => Świat

postawisz na swoim i bedziesz sie dobrze bawiła :D pociagnie Cie to reoche finansowo ale beda to dobrze wydane pieniazki :)

Napisano
Moje nadzieje/ obawy: 6 Mieczy

bardziej obawy, ze serio pojedziesz sama lub wyjazd nie wypali.

postawisz na swoim i bedziesz sie dobrze bawiła :D pociagnie Cie to reoche finansowo ale beda to dobrze wydane pieniazki :)

Jestem zdeterminowana, to prawda :) Zgodzę się też, że obawiam się, że sama będę musiała jechać... Ten denarowy też mnie zastanawia :D Oferta last minute - raczej nie biorę takowej pod uwagę, bo nie chcę nic zorganizowanego :) Dlatego opcja, że jednak znajomy będzie w wakacje u siebie, byłaby idealna...ale widzę, że powinnam sama zacząć planować coś na własną rękę... Bo pan sam nie wie, jak u niego będzie, a lepiej mieć zawsze plan B :)Dziękuję, Trida :uscisk: :uscisk: :uscisk::usmiech:

Napisano

a mnie się wydaje, ze nie bedzie planu ani A ani B bo wyjdzie spontan :P ale okaże się :)

prosze bardzo ^_^

Napisano
a mnie się wydaje, ze nie bedzie planu ani A ani B bo wyjdzie spontan :P ale okaże się :)

prosze bardzo ^_^

Dam znać, co z tego wyjdzie :) Ale spontan niewykluczony... :D

Napisano
Maddi a ty chcesz jechać jesienią??

Jeszcze nie wiem, kiedy chcę jechać... Jednej znajomej pasuje wrzesień, ale dla mnie to za późno...

• Moderator
Napisano

Nie pojedziesz, 3 buław to faktycznie myśl o wyjeździe, ale przeszkadza temu śmierć, nie zrealizujesz tego

karta wyjazdu 6 mieczy i ona jest w nadziejach

a siła czy król denarów o wyjeździe nie mówią, to raczej karty stagnacji, głupiec też wskazuje, że sama wyczuwasz iż to nadzieje płonne

Napisano

wiesz ta smierc pokazuje włąsnie to, ze najlepsza będzie jesień ale jak piszesz tobie nie Pasuje :))

Gość Daffne
Napisano

Odnoszę wrażenie, że plan na wyjazd do Hiszpanii nie wypali niestety, pojawi sie jednak plan na wyjazd w innym terminie albo z w inne miejsce :))