SacralNirvana Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Jako ze sama stoje przed ogromnymi zmianami zyciowymi, siegnelam rowniez po ten rozklad. Do konca sierpnia 2013. Oczywiscie z weryfikacja potem. Czyli z poczatkiem wrzesnia. 1. Co było i nie wróci? - 4 Kielichow, 9 Bulaw, 4 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Na pewno dotychczasowy zastoj, zaleznosci jakies rodzinne, lizanie torta przez szybke. Zaczynam wychodzic poza swoje 4 sciany i patrzec dalej, przyszlosciowo. 2.To co jest i przemija? - 5 Kielichow, 9 Mieczy, 6 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Rozczarowanie, bol, zamartwianie sie i zamykanie w swoim swiecie. Teraz przychodza konkretne dzialania, plany, rozeznanie sytuacji i dzialania rowniez intuicyjne. 3. To co pozostanie nadal? - II Kaplanka, XI Pasja, 8 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Kontakt z kims, z kim lacza mnie tematy ezo. 4.To co nadejdzie/nadchodzi? - X Kolo Fortuny, VII Rydwan, XVIII Ksiezyc (dodalam do Ksiezyca, co oznacza - 7 Monet) ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Hmm... podroz jakas (latem jade, wiec moze sie pokazalo). Tego Ksiezyc nie czuje. Ciazowy mi wydaje i 7 Monet w zasadzie tez. Ale tu stawiam po prostu na jakies nie wiem, moze leki, moze cos. Dziecka nie planuje, nikogo nie mam, wiec... Ewentualnie cos wylezie na swiatlo dzienne. 5. Najwazniejsze wydarzenie - 7 Kielichow, Rycerz Kielichow, IV Cesarz ---> XII Wisielec, HB XI Pasja i II Kaplanka Hmm... nie wiem. Jakies marzenia, rojenia i potem spad na ziemie realiow. 6.Na co wpływu mieć nie będe? - Rycerz Monet, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny No nie wiem. Tu znowu wyszlam w tej Leluji... Wydaje mi sie, ze ogolnie na niewiele bede miala wplyw. 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - Krolowa Monet, Paz Monet, V Papiez ---> XVII Gwiazda, HB V Papiez Nie wiem. Paz Monet i Gwiazda tez mi sie nie podobaja. U kogos powiedzialabym - ciazowe. U siebie - powiem, zapewne inne przeslanki. Moze jakas znajomosc sie ociepli, ugruntuje. Hmm... 9.Dobra rada kart- 10 Monet, 10 Mieczy, As Bulaw ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Konczyc jedno (zapewne malzenstwo) i byc otwarta na nowe. Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? - 4 Kielichow, 9 Bulaw, 4 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc pewna stabilizacja odejdzie z Twojego życia. Możliwe, ze będziesz wychodzisz z tej takiej skorupy, swoich starych poglądów ale to będzie prowadzić do rozwoju 2.To co jest i przemija? - 5 Kielichow, 9 Mieczy, 6 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka oj odchodzą rozczarowania, widać ładnie , ze wychodzisz z tego i to dość szybko. Zwyczajnie odetniesz się od spraw, które ci psuły krew 3. To co pozostanie nadal? - II Kaplanka, XI Pasja, 8 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa dalej będziesz się zajmować Ezo. Możliwe, ze swoja pasje połączysz ze źródlem zarabiania i nie mowie tu tylko o kartach 4.To co nadejdzie/nadchodzi? - X Kolo Fortuny, VII Rydwan, XVIII Ksiezyc (dodalam do Ksiezyca, co oznacza - 7 Monet) ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie uu los ci coś przyniesie a jak ty to rozwiniesz to już tylko od ciebie zależy. Możliwe, ze jakas kobieta będzie mieć na Twój rozwój może pomoze ci zrealizować marzenia 5. Najwazniejsze wydarzenie - 7 Kielichow, Rycerz Kielichow, IV Cesarz ---> XII Wisielec, HB XI Pasja i II Kaplanka Tu się jakiś wymarzony facet się pojawi. 6.Na co wpływu mieć nie będe? - Rycerz Monet, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny to ze się zwyczajnie zakochasz )) 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - Krolowa Monet, Paz Monet, V Papiez ---> XVII Gwiazda, HB V Papiez Ogolnie ci jest chyba pisany sukces finansowy - patrząc na te wszystkie karty 9.Dobra rada kart- 10 Monet, 10 Mieczy, As Bulaw ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa kochana koncz to co już meczy i zaczynaj nowe projekty tym razem mądrzej )) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 Dzieki Selenit... Ciekawa jeste, co tam rzeczywiscie sie pojawi... We wrzesniu nastapi weryfikacja... takze bedzie wiadomo... na 100% wtedy. Piekne dzieki. Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Bierz pod uwagę, ze pewne kwestie mogą się przesunąć i mimo, ze pytasz na konkretny czas to z Tarotem różnie bywa )) Jak to w życiu Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Selenit666 Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Tak Selenitku... biore poprawke, ze cos moze sie przyspieszyc albo rozwlec w czasie. Dzieki ogromne. Cytuj
Trida Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? - 4 Kielichow, 9 Bulaw, 4 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc zaczniesz poszerzac horyzonty, odchodzi wg mnie takie myslenie tylko na jednej płaszczyźnie, kurczowe trzymanie sie jedne teorii. 2.To co jest i przemija? - 5 Kielichow, 9 Mieczy, 6 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka jak wyzej - strach przed nieznanym, nadchodzi pewnosc siebie, rozwój, chęc zrobienia kroku dalej. 3. To co pozostanie nadal? - II Kaplanka, XI Pasja, 8 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa. dotychczasowa wiedza i czesc przekonan, mozliwe ze tak jak pisałas - zostanie ktos, kto Cie pokieruje w ezo. Mysli o zarobku pojawią się ale raczej tematu npieniazków nie ruszysz do konca planowanego przez Ciebie orkesu. 4.To co nadejdzie/nadchodzi? - X Kolo Fortuny, VII Rydwan, XVIII Ksiezyc (dodalam do Ksiezyca, co oznacza - 7 Monet) ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie. i tu wydaje mi sie, ze własnie nadchodzi myslenie o pieniazkach, zastanawiasz sie w czym sie sprawdzisz, od czegos zaczac etc. Pomoc kogos a Rydwan to wg mnie napedzenie myslenia o tym wszystkim. 5. Najwazniejsze wydarzenie - 7 Kielichow, Rycerz Kielichow, IV Cesarz ---> XII Wisielec, HB XI Pasja i II Kaplanka poznanie kogos interesujacego :> 6.Na co wpływu mieć nie będe? - Rycerz Monet, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny . na kontakty towarzyskie widac to bardzo mocno wg mnie. 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - Krolowa Monet, Paz Monet, V Papiez ---> XVII Gwiazda, HB V Papiez Jakies niespodziewane pieniazki, sukces w tej materii 9.Dobra rada kart- 10 Monet, 10 Mieczy, As Bulaw ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa . rób swoje nie przejmuj sie porażkami i myślami, ze cos nie wyjdzie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Dzieki ogromne Trido ... Zobaczymy, jak to z tymi pieniazkami. Cos dodatkowego wcale by mi nie przeszkadzalo. :samba: Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? - 4 Kielichow, 9 Bulaw, 4 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc - zmaganie się z brakiem możliwości wyjścia poza 4 ściany, ale to też skojarzyło mi się z takimi mentalnymi ucieczkami w sferę ducha... 2.To co jest i przemija? - 5 Kielichow, 9 Mieczy, 6 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka - pewna nadwrażliwość i zamknięcie się w swojej głowie.... 3. To co pozostanie nadal? - II Kaplanka, XI Pasja, 8 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa - rozwój zainteresowań ezo, rozwój pasji i zarobek na niej 4.To co nadejdzie/nadchodzi? - X Kolo Fortuny, VII Rydwan, XVIII Ksiezyc (dodalam do Ksiezyca, co oznacza - 7 Monet) ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie ooo jakaś duża zmiana... może i wyjazd, ale mnie się to kojarzy z odkryciem swoich nowych możliwości, których wcześniej się nie widziało.... 5. Najwazniejsze wydarzenie - 7 Kielichow, Rycerz Kielichow, IV Cesarz ---> XII Wisielec, HB XI Pasja i II Kaplanka no nie wiem, czy tutaj jakiś konkretny facet się nie klaruje...:-)))) 6.Na co wpływu mieć nie będe? - Rycerz Monet, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny no chyba na tego faceta, który na początek będzie tylko znajomym, a później kimś więcej... 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - Krolowa Monet, Paz Monet, V Papiez ---> XVII Gwiazda, HB V Papiez wydaje mi się, że sukces na ziemi:-) jeżeli tak to można nazwać:-) 9.Dobra rada kart- 10 Monet, 10 Mieczy, As Bulaw ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa - 10 nakazują coś zakończyć i rozwijać swoje nowe możliwości, realizować w jakimś obszarze, którego wcześniej nie dotykałaś... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Dzieki Iwus... przeogromnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 1. Co było i nie wróci? - 4 Kielichow, 9 Bulaw, 4 Monet ---> XV Diabel, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc nie wróci czas marazmu, poczucia wewnętrznych ograniczeń jakie sami często na siebie nakładamy z powodu przyzwyczajeń (4 monet) oraz lęku przed nowym nieznanym,niezbadanym (9 buław). 2.To co jest i przemija? - 5 Kielichow, 9 Mieczy, 6 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka przemija czas rozliczeń emocjonalnych z tym co było, czujesz już że to odchodzi w przeszłość i pojawiają się nowe emocje, nowe mysli by konstruować na przyszłość, z pewnością wątpliwości jeszcze się mogą pojawić, jednak będą one tylko kalkulacją racjonalnych myśli z wyłączeniem emocjonalnej strony,która powoduje leki,obawy itp. Nie wiem czy odpowiednio ubrałam myśl w słowa,ale mam nadzieje, że zrozumiesz o co mi chodzilo 3. To co pozostanie nadal? - II Kaplanka, XI Pasja, 8 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa nadal pozostanie słuchanie swego wnętrza i kierowanie się tym co ono podpowiada, zaznacza sie praca nad sobą dzięki przemysłeniiom, dojrzewaniu do zmian, stopniowym, aczkolwiek koniecznym by uzyskać upragnione poczucie spełnienia i zadowolenia (świat) (cesarzowa) 4.To co nadejdzie/nadchodzi? - X Kolo Fortuny, VII Rydwan, XVIII Ksiezyc (dodalam do Ksiezyca, co oznacza - 7 Monet) ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie nadejdą nowe możliwości do działania, nowe pomysly jakich z entuzjamem się podejmiesz, jednak efekt ostateczny będzie jeszcze nie znany...(księżyc). Może wiec chodzić o samorozwój, może jakiś kurs nowy? Który jeszcze nie wiesz jak na Ciebie wpłynie stąd ten księżyc...widać jednak, ze w odpowiednim czasie będziesz mogła to wykorzystać z korzyścią dla siebie, ale nie odrazu. Wszelkie wysyłki nie będą szły na marne...oj nie, warto więc inwestować w siebie mimo, że czasem pojawia się niepewność w momencie stawiania pierwszych kroków i jest nieunikniona. 5. Najwazniejsze wydarzenie - 7 Kielichow, Rycerz Kielichow, IV Cesarz ---> XII Wisielec, HB XI Pasja i II Kaplanka pojawią się marzenia, plany do zrealizowania, będzie również wsparcie pewnych osob, dające wiarę, nadzieję oraz motor do działania. Osoby te upewnią Cię w sluszności wybranej drogi, z czasem poczujesz to o czym mówią... 6.Na co wpływu mieć nie będe? - Rycerz Monet, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> X Kolo Fortuny nie będziesz mieć wpływu na swą emocjonalną stronę, owszem będziesz pracowita i wytrwała w dążeniach (rycerz monet), jednak co raz gdy sie z czymś nowym zetkniesz może Cię interesować coś inszego (rycerz buław)...wiele masz zdolności w sobie i tu ważne być kierowała się wnęrzem w wyborach, gdyż nie będziesz w stanie pogłębiać wszystkiego co na Twej drodze Cię zaciekawi (koło Fortuny) (Królowa kielichów)...a będzie tego sporo Tylko czas brak i na to może nie miec wpływu...bo doba zawsze będzie mieć tylko 24 h. 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - Krolowa Monet, Paz Monet, V Papiez ---> XVII Gwiazda, HB V Papiez tak, wystarczy tylko ukierunkowac się na dany cel i osiągniesz go poprzez podjęcie własnego wysiłku i wiary że się uda,której Ci nie brak ) Generalnie Ty wiele możesz osiągnąć, a nawet pokusiłabym sie, że niemal wszystko...kwestia tylko jak bardzo chcesz ) 9.Dobra rada kart- 10 Monet, 10 Mieczy, As Bulaw ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa starać się nie kumulować energii poprzez zasiedzenie (10 monet) (cesarzowa), powiedzieć sobie zrobię to i to (10 mieczy) i realizować (as buław). Posiadaszwszystkie niezbędne elementy bo osiągać co zapraniesz. Masz wiedzę (pustelnik), masz wszechstronne postrzeganie (świat) oraz mądrość i klasę (cesarzowej)...coż więc może stać na pzreszkodzie...nic ttylko wola i chęć ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi