Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Koleżanka jest z facetem 3 lata, spytała mnie, czy będzie ślub albo czy ewentualnie pozna kogoś innego. 1) Czy ślub nastąpi w ciągu roku - 6 buław, paź denarów, 8 pucharów - nie i mam wrażenie, że właśnie w ciągu roku zacznie się im nie tyle psuć, co zmieni się coś bezpowrotnie i będzie to początek gorszego okresu. 2) Czy ogólnie się pobiorą w bliżej nieokreślonej przyszłości - królowa buław, król buław, wieża - piękna królewska para i nagle łup... podejrzewam, że wezmą ślub i będzie rozwód ;/ albo będą się do tego przynajmniej przymierzać i nagle coś w którymś pęknie i wielkie rozczarowanie, spektakularny koniec z hukiem. 3) Co będzie powodem rozpadu związku - sprawiedliwość, 6 mieczy, 5 kielichów - hm, znudzenie? Jakaś podróż któregoś z nich? Albo realna albo emocjonalna, oddalą się od siebie, przestanie im coś pasować, chyba taki zwykły, standardowy kryzys, niespowodowany niczym konkretnym, a jakimś takim wypaleniem. 4) Czy da się to uratować? - król kielichów, 9 denarów, 3 mieczy - będą podjęte próby, ale chyba jednak nie :< 5) Czy on będzie jej ostatecznym partnerem? - 7 mieczy, 10 pucharów, 4 miecze - chcieliby tego, ale podejrzewam, że nie. Będą podjęte próby, ale skończą się one długim leczeniem ran :< 6) Czy pozna po rozstaniu kogoś innego? - król denarów, rycerz mieczy, 4 denary - tak, ale będzie to związek już mniej emocjonalny, rozsądniejszy. Może źle pytanie sformułowałam, bo wiadomo, że nie będzie samotna do końca życia, może powinnam spytać, jaki stworzy związek. No ale podejrzewam, że tu akurat nie ma co interpretować tego, jako brak uczuć, tylko jakieś takie bardziej przyziemne podejście, ostrożność. 7) W jakich okolicznościach pozna nowego mężczyznę? - 2 mieczy, 7 buław, 3 buławy - przerosło mnie to pytanie, jednak zasugerowałam się ostatnią kartą, że może ktoś pomoże jej się otrząsnąć po rozstaniu i tym sposobem...no ale nie wiem, nie będę naginać faktów, może komuś bardziej doświadczonemu przyjdzie do głowy lepszy pomysł Cytuj
Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Nie mają konkretnych problemów, powiedziała, że od niedawna zastanawia się tylko nad przyszłością tej relacji, bo niby jest w porządku, ale ktoś 3 wpadł jej w oko, no i gapa ze mnie, bo mi to umknęło zupełnie przy kartach, chyba zmęczona już dzisiaj jestem. Ona się nie spotyka z tym innym, ale mówi, że spodobał jej się i dało jej to do myslenia, czy z D. to będzie na całe życie, czy może jednak czeka ją coś nowego. Czy z kart wynika, czy to może być ten, który wpadł jej w oko? Może to właśnie on się pokazał w ostatnim pytaniu w tych 3 buławach? Że już się kręci koło niej i wypatruje ;P Bo wcześniej robiłam jej ukryte intencje faceta i wyszło, że są szczere i on zakochany, nie wrzucałam, bo byłam pewna interpretacji. Więc wychodzi na to, że rozstanie ona zainicjuje chyba... Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Geranium Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 W ciągu roku ślubu nie będzie, ogólnie ślub im nie jest zdaje się pisany, ponieważ świetnie dogadują się pod kątem seksualności, jednak może dla którejś ze stron okazać się to za mało, jedno z Was tu coś nawywija i któreś może poczuć się zmuszone do zrezygnowania z relacji. Powodem rozpadu związku będzie brak uczciwości i szczerości, jak również brak komunikacji, gdyż jedna ze stron nie będzie podejmować prób rozmów unikając ich. Pan może próbować ratować relacje,ale nie jakoś znacząco intensywnie, z czasem odpuści sobie. On będzie jej partnerem z miłości (10 kielichów), jednakże miłość ta zbudowana zostanie na wielu nieszczerościach między tymi osobami (7 mieczy), a wszystko przez to, że za mały jest nacisk na porozumienie, szczerość w tej relacji, a zbyt mocno dominuje strona emocjonalno-seksualna (królowa buław) (Król buław). Pani po rozstaniu z pewnością spotka kogoś, jednak nie będzie to już nic formalnego. Nowego mężczyznę może poznać przypadkowo będąc gdzies na zakupach, wśród ludzi Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 ja tu widze bardziej rozejście się dróg niż ślub. Cytuj
Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 A no, to już jej sprawa, chciała, żebym pomogła, to pomagam, jako że karty stawiać lubię i chcę się uczyć. Ma po prostu dylemat, bo 3 lata to nie mało i jest uczucie, ale coś nowego, kuszącego... podejrzewam, że ona nie jest tak silnie z nim związana jak on z nią. To nie jest jakaś bardzo bliska koleżanka, dlatego też nie chcę aż tak wypytywać, znamy się z pracy i nie opowiedziała mi nic poza tym, co napisałam, a ja nie chciałam cisnąć. Dziękuję za propozycje Cytuj
Geranium Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 To chyba było z czystego egoizmu, takie sprawdzenie, czy on w ogóle tego chce Ale cóż Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi