koteczek29aw Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Witam mam takie male pytanie odnosnie kierow. jaka pozycja kierow w rozkladzie kart jest najlepsza? czy jak znajduja sie na poczatku a potem np. piki to ze cos sie popsuje, a jak na koncu a przed nimi jakies czarne karty, to ze ogolny wynik bedzie dobry??? albo w srodku hm, np. 9 pik, 9 kier, as trefl,-jako ze 9 kier to cos z miloscia, ale 9 pik to czas albo problemy, hm, czyli przejsciowe problemy uczuciowe ale tam jest jeszcze ten as trefl albo 10 trefl, dama trefl, krol kier,- milosc w pracy? czy juz nie wiem jak to w ogole ugryzc dla kogos kto mi rozjasni:) Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Hehe. Kiery i stojące obok czarne karty nie mają nic do siebie. Ponieważ nie każda czarna karta ma negatywną wymowę. Np. Taka 9 kier i 10 trefl, mówią o udanej szczęśliwej miłości, przebojowej. 10 kier z asem pik, małżeństwo. Więc nie ma się tutaj co zdawać na kolor, a na znaczenie kart. One wszystko nam rozjaśnią 10 trefl, dama trefl, krol kier - mowia raczej o tym, ze poznamy mezczyzne przez nasza dobra znajoma. Nie warto sie bac tych czarnych kart, one wcale nie sa takie zle Cytuj
karolka365 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Ja bym się z chęcią zapisała do Ciebie Ciasteczko drogie, na naukę poprawnej interpretacji kart Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Haha, ale czemu? Uważasz, że źle interpretujesz? Cytuj
karolka365 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Hmm zdarzy mi się dobrze zinterpretować to i owo, ale nie zawsze mi wychodzi. Trochę się gubię. Ty masz jakiś optymistyczniejszy sposób na tę interpretację Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Haha nie, ja po prostu interpretuje innym Sama jak sobie stawiam, też są czarne chmury, aż strzela Cytuj
karolka365 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 aha, czyli nie jestem sama w tym trochę mi ulżyło Jednak uważam, że w interpretacji kart odwróconych jesteś mistrzem bo ja się w tym gubię. Cytuj
koteczek29aw Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Hehe. Kiery i stojące obok czarne karty nie mają nic do siebie. Ponieważ nie każda czarna karta ma negatywną wymowę. Np. Taka 9 kier i 10 trefl, mówią o udanej szczęśliwej miłości, przebojowej. 10 kier z asem pik, małżeństwo. Więc nie ma się tutaj co zdawać na kolor, a na znaczenie kart. One wszystko nam rozjaśnią 10 trefl, dama trefl, krol kier - mowia raczej o tym, ze poznamy mezczyzne przez nasza dobra znajoma. Nie warto sie bac tych czarnych kart, one wcale nie sa takie zle A co to za mężczyzna będzie? W sensie partnera czy po prostu znajomego? Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Król kier odpowiada karcie partnera. Cytuj
koteczek29aw Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Król kier odpowiada karcie partnera. Hm mam już kogos, tak więc co ten król kier w tym układzie robi hm Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Proponuje, żebyś rzuciła cały rozkład, bo tak na raty to możemy do jutra. Cytuj
koteczek29aw Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Proponuje, żebyś rzuciła cały rozkład, bo tak na raty to możemy do jutra. To mam nowy robić? Dopiero ze 2 tygodnie stawialam to chyba jeszcze poczekam. Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Rozkład w interpretacje, ten który już robiłaś. Nie stawiaj nowego. Cytuj
koteczek29aw Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Rozkład w interpretacje, ten który już robiłaś. Nie stawiaj nowego. To tak: Ja i moje uczucia- 9 pik, 9 kier, as trefl On- 9 trefl, 9 karo, król karo Co łączy,dzieli - as kier Wynik- 10 trefl, dama trefl, król kier Wszystkie karty proste. to sprobuje sama interpretacji ale ciezko bedzie Ja- jestem sceptycznie nastawiona do Pana, hm , mysle ze mnie oszukuje On-nie traktuje tego wszystkiego powaznie, jest upewniony do swoich racji no i wlasnie ten as kier tutaj przeczy wszystkiemu-bo czyzbysmy chcieli stworzyc dom?? wynik-beda obawy i nieporozumienia i ja znajde kogos innego ? pomocy Edytowane 9 Czerwca 2013 przez koteczek29aw Cytuj
koteczek29aw Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) tylko ten as trefl na poczatku hm, cos niemilego? ale kloci sie to z asem kier i jeszcze ta dama trefl, to moze on kogos pozna hm Edytowane 9 Czerwca 2013 przez koteczek29aw Cytuj
karolka365 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ty jesteś jeszcze lepsza w czarnowidztwu swoich układów, niż ja Bo ja tak źle nie odczytuję tych kart Twoje uczucia: Ty chcesz żeby on się w Tobie zakochał, chcesz się z nim spotykać i ja z tych kart nie widzę, żebyś była sceptycznie do niego nastawiona, wręcz przeciwnie, ciągnie cię do niego i to bardzo, i oczekujesz jakiegoś uczucia z jego strony On: on ma jakieś problemy finansowe, i chce je rozwiązać, on nie chce być tylko woim przyjacielem... ja bym powiedziała, że on czeka na jakiś znak od ciebie. Łączy: oboje chcecie tabilizacji, jakiegoś głebszego uczucia, marzycie o stwoerzeniu fajnej rodziny a może i zamieszkaniu ze sobą Przyszłość: jak mu dasz szansę, to się wszystko ułoży, na początku moga być pewne nieporozumienia, ale powinno wszystko się dobrze skończyć Cytuj
koteczek29aw Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 Ty jesteś jeszcze lepsza w czarnowidztwu swoich układów, niż ja Bo ja tak źle nie odczytuję tych kart Twoje uczucia: Ty chcesz żeby on się w Tobie zakochał, chcesz się z nim spotykać i ja z tych kart nie widzę, żebyś była sceptycznie do niego nastawiona, wręcz przeciwnie, ciągnie cię do niego i to bardzo, i oczekujesz jakiegoś uczucia z jego strony On: on ma jakieś problemy finansowe, i chce je rozwiązać, on nie chce być tylko woim przyjacielem... ja bym powiedziała, że on czeka na jakiś znak od ciebie. Łączy: oboje chcecie tabilizacji, jakiegoś głebszego uczucia, marzycie o stwoerzeniu fajnej rodziny a może i zamieszkaniu ze sobą Przyszłość: jak mu dasz szansę, to się wszystko ułoży, na początku moga być pewne nieporozumienia, ale powinno wszystko się dobrze skończyć tyle ze ja mu ta szanse daje, a on sam chyba nie wie, czego chce, chociaz wiem ze ma problemy i na pytanie czy chce sie ze mna spotykac mowi ze chce, ale wlasnie ma za duzo spraw do rozwiazania na teraz. dzieki, ja powinnam tez zajrzec na Twoj post, i wlasnie tam ide Cytuj
koteczek29aw Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Hehe. Kiery i stojące obok czarne karty nie mają nic do siebie. Ponieważ nie każda czarna karta ma negatywną wymowę. Np. Taka 9 kier i 10 trefl, mówią o udanej szczęśliwej miłości, przebojowej. 10 kier z asem pik, małżeństwo. Więc nie ma się tutaj co zdawać na kolor, a na znaczenie kart. One wszystko nam rozjaśnią 10 trefl, dama trefl, krol kier - mowia raczej o tym, ze poznamy mezczyzne przez nasza dobra znajoma. Nie warto sie bac tych czarnych kart, one wcale nie sa takie zle Ciastko, i tu sie sprawdzilo akurat to: ze poznalam mezczyzne przez dobra znajoma. tyle ze dopiero w sierpniu i wtedy juz karty chcialy mi to powiedziec tak mi sie wydaj. brawo Ciastko.) mimo ze nie wiem co dalej z tym panem, to mialas racje, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi