Skocz do zawartości

pytanie o kiery:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) mam takie male pytanie odnosnie kierow. jaka pozycja kierow w rozkladzie kart jest najlepsza? czy jak znajduja sie na poczatku a potem np. piki to ze cos sie popsuje, a jak na koncu a przed nimi jakies czarne karty, to ze ogolny wynik bedzie dobry??? albo w srodku hm,

np. 9 pik, 9 kier, as trefl,-jako ze 9 kier to cos z miloscia, ale 9 pik to czas albo problemy, hm, czyli przejsciowe problemy uczuciowe ale tam jest jeszcze ten as trefl :_smutny:

albo 10 trefl, dama trefl, krol kier,- milosc w pracy? czy juz nie wiem jak to w ogole ugryzc :P:poklon: dla kogos kto mi rozjasni:)

Napisano

Hehe.

Kiery i stojące obok czarne karty nie mają nic do siebie. Ponieważ nie każda czarna karta ma negatywną wymowę. Np. Taka 9 kier i 10 trefl, mówią o udanej szczęśliwej miłości, przebojowej. 10 kier z asem pik, małżeństwo. Więc nie ma się tutaj co zdawać na kolor, a na znaczenie kart. One wszystko nam rozjaśnią :)

10 trefl, dama trefl, krol kier - mowia raczej o tym, ze poznamy mezczyzne przez nasza dobra znajoma.

Nie warto sie bac tych czarnych kart, one wcale nie sa takie zle :)

Napisano

Ja bym się z chęcią zapisała do Ciebie Ciasteczko drogie, na naukę poprawnej interpretacji kart :)

Napisano

Haha, ale czemu? Uważasz, że źle interpretujesz?

Napisano

Hmm zdarzy mi się dobrze zinterpretować to i owo, ale nie zawsze mi wychodzi. Trochę się gubię. Ty masz jakiś optymistyczniejszy sposób na tę interpretację ;)

Napisano

Haha nie, ja po prostu interpretuje innym :D

Sama jak sobie stawiam, też są czarne chmury, aż strzela :D

Napisano

aha, czyli nie jestem sama w tym ;) trochę mi ulżyło ;) Jednak uważam, że w interpretacji kart odwróconych jesteś mistrzem ;) bo ja się w tym gubię.

Napisano
Hehe.

Kiery i stojące obok czarne karty nie mają nic do siebie. Ponieważ nie każda czarna karta ma negatywną wymowę. Np. Taka 9 kier i 10 trefl, mówią o udanej szczęśliwej miłości, przebojowej. 10 kier z asem pik, małżeństwo. Więc nie ma się tutaj co zdawać na kolor, a na znaczenie kart. One wszystko nam rozjaśnią :)

10 trefl, dama trefl, krol kier - mowia raczej o tym, ze poznamy mezczyzne przez nasza dobra znajoma.

A co to za mężczyzna będzie? W sensie partnera czy po prostu znajomego?

Napisano

Król kier odpowiada karcie partnera.

Napisano
Król kier odpowiada karcie partnera.

Hm mam już kogos, tak więc co ten król kier w tym układzie robi hm

Napisano

Proponuje, żebyś rzuciła cały rozkład, bo tak na raty to możemy do jutra.

Napisano
Proponuje, żebyś rzuciła cały rozkład, bo tak na raty to możemy do jutra.

To mam nowy robić? Dopiero ze 2 tygodnie stawialam to chyba jeszcze poczekam.

Napisano

Rozkład w interpretacje, ten który już robiłaś. Nie stawiaj nowego.

Napisano (edytowane)
Rozkład w interpretacje, ten który już robiłaś. Nie stawiaj nowego.

To tak:

Ja i moje uczucia- 9 pik, 9 kier, as trefl

On- 9 trefl, 9 karo, król karo

Co łączy,dzieli - as kier

Wynik- 10 trefl, dama trefl, król kier

Wszystkie karty proste. :)

to sprobuje sama interpretacji ale ciezko bedzie :D

Ja- jestem sceptycznie nastawiona do Pana, hm , mysle ze mnie oszukuje

On-nie traktuje tego wszystkiego powaznie, jest upewniony do swoich racji

no i wlasnie ten as kier tutaj przeczy wszystkiemu-bo czyzbysmy chcieli stworzyc dom??

wynik-beda obawy i nieporozumienia i ja znajde kogos innego ?

pomocy :D

Edytowane przez koteczek29aw
Napisano (edytowane)

tylko ten as trefl na poczatku hm, cos niemilego?

ale kloci sie to z asem kier :(

i jeszcze ta dama trefl, to moze on kogos pozna hm

Edytowane przez koteczek29aw
Napisano

Ty jesteś jeszcze lepsza w czarnowidztwu swoich układów, niż ja :D Bo ja tak źle nie odczytuję tych kart ;)

Twoje uczucia: Ty chcesz żeby on się w Tobie zakochał, chcesz się z nim spotykać i ja z tych kart nie widzę, żebyś była sceptycznie do niego nastawiona, wręcz przeciwnie, ciągnie cię do niego i to bardzo, i oczekujesz jakiegoś uczucia z jego strony ;)

On: on ma jakieś problemy finansowe, i chce je rozwiązać, on nie chce być tylko woim przyjacielem... ja bym powiedziała, że on czeka na jakiś znak od ciebie.

Łączy: oboje chcecie tabilizacji, jakiegoś głebszego uczucia, marzycie o stwoerzeniu fajnej rodziny ;) a może i zamieszkaniu ze sobą ;)

Przyszłość: jak mu dasz szansę, to się wszystko ułoży, na początku moga być pewne nieporozumienia, ale powinno wszystko się dobrze skończyć ;)

Napisano
Ty jesteś jeszcze lepsza w czarnowidztwu swoich układów, niż ja :D Bo ja tak źle nie odczytuję tych kart ;)

Twoje uczucia: Ty chcesz żeby on się w Tobie zakochał, chcesz się z nim spotykać i ja z tych kart nie widzę, żebyś była sceptycznie do niego nastawiona, wręcz przeciwnie, ciągnie cię do niego i to bardzo, i oczekujesz jakiegoś uczucia z jego strony ;)

On: on ma jakieś problemy finansowe, i chce je rozwiązać, on nie chce być tylko woim przyjacielem... ja bym powiedziała, że on czeka na jakiś znak od ciebie.

Łączy: oboje chcecie tabilizacji, jakiegoś głebszego uczucia, marzycie o stwoerzeniu fajnej rodziny ;) a może i zamieszkaniu ze sobą ;)

Przyszłość: jak mu dasz szansę, to się wszystko ułoży, na początku moga być pewne nieporozumienia, ale powinno wszystko się dobrze skończyć ;)

tyle ze ja mu ta szanse daje, a on sam chyba nie wie, czego chce, chociaz wiem ze ma problemy i na pytanie czy chce sie ze mna spotykac mowi ze chce, ale wlasnie ma za duzo spraw do rozwiazania na teraz.

dzieki, ja powinnam tez zajrzec na Twoj post, i wlasnie tam ide :D

• 3 miesiące temu...
Napisano
Hehe.

Ciastko, i tu sie sprawdzilo akurat to: ze poznalam mezczyzne przez dobra znajoma. tyle ze dopiero w sierpniu ;) i wtedy juz karty chcialy mi to powiedziec tak mi sie wydaj. brawo Ciastko.:)) mimo ze nie wiem co dalej z tym panem, to mialas racje,