Jasminex Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Witam Prawie rok temu poznałam pewnego Pana, mamy ze sobą kontakt. On by chciał a ja sama nie wiem.... Zrobiła rozkład. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. 1. Co On wnosi w naszą relację? 3 Mieczy konieczność pogodzenia się przeze mnie z przeszłością. 2. Czego ja oczekuje od Niego? As Mieczy- ja zaczynam rozumieć całą tą sytuację, chce zapomnieć o byłym? 3. Czy On jest mną zainteresowany? 4 buław- Tak 4. Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa? Arcykapłanka- jest sam, trochę taki wykluczony 5. Powinnam wykonać pierwszy ruch? 5 buław Powinnam mu wyjaśnić i przestać być niemiła 6. Co z tej relacji wyniknie? Król Monet- może być ok 7. Jeśli tak to czy ten związek będzie trwały? 9 mieczy- raczej nie, któreś z nas będzie potrzebowało wolności. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 odsuniesz się... nie bardzo chcez tej relacji... Pan zbyt przygnębiający ? Cytuj
Jasminex Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 hmm Pan jest ok, ale ja nie jestem co do tego przekonana... chyba po prostu nie mój typ... Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 hmm Pan jest ok, ale ja nie jestem co do tego przekonana... chyba po prostu nie mój typ... to niestety widać... jesteś zbyt silna dla tego Pana...potrzebujesz silneijszego od siebie partnera... Cytuj
Jasminex Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 ...Z drugiej strony może i bym chciała spróbować... sama już nie wiem Cytuj
Selenit666 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 w Twoich oczekiwaniach wobec niego jest święty spokoj, żeby dał ci świety spokoj..............dalej nie ma co patrzeć. Ty nie chcesz nic z tego nie bedzie Cytuj
Jasminex Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Tzn teraz chcialabym zeby sie odezwal a On sie nie odzywa:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 1. Co On wnosi w naszą relację? 3 Mieczy On chyba po rozstaniu jakims jest. Taki zraniony widac. 2. Czego ja oczekuje od Niego? As Mieczy Chcesz miec czarno na bialym, co jest a czego nie ma. Na co mozesz liczyc a na co nie. 3. Czy On jest mną zainteresowany? 4 buław Lubi Twoje towarzystwo, ale na zainteresowanie konkretnie Twoja osoba to za malo. Przynajmniej na razie. 4. Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa? Arcykapłanka Jakby jeszcze nie czas na uczucia. On wyzej widac, jeszcze zraniony. Ty chyba tez jeszcze wspominasz. Tak, jakby tu byl brak gotowosci na teraz. Jezeli cos mogloby byc to na pewno nie teraz jeszcze. 5. Powinnam wykonać pierwszy ruch? 5 buław Nie. 5 Bulaw to nie 6 Bulaw. 5 Bulaw nakazuje czekac. Na razie byloby to marnowanie energii i robienie czegos, co nie przynosi plonow. Dzialania bez sensu bylyby. Takze nie, nie wykonywac pierwszego ruchu. 6. Co z tej relacji wyniknie? Król Monet Moze byc, ze on zacznie zabiegac. Tu wiele zalezy od niego, mysle. Ewentualnie pojawi sie jeszcze jakis inny mezczyzna. 7. Jeśli tak to czy ten związek będzie trwały? 9 mieczy Na pewno nie da Tobie/Wam spokoju, bedzie meczyl, chodzil po glowie, stale pobudzal do myslenia na ten temat. Czy swiadczy to o trwalosci lub nietrwalosci? Nie. Jak dla mnie to tylko tyle mowi, ze trudno bedzie Tobie/Wam odpuscic. Podsum calego rozkladu HB VI Kochankowie. Kierowac sie sercem, decydowac z glebi serca. Cytuj
Jasminex Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Umówiłam się z nim, więc zobaczymy. Spróbuję po raz kolejny, chociaż na razie jestem sceptyczna. A co do zranienia, to bardziej o mnie chodzi i mój poprzedni związek. Ten Pan raczej nie jest typem, który przeżywałby rozstania Cytuj
Jasminex Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Umowilam sie i odwolalam spotkanie:) czulam, ze po prostu nie chce tego spotkania... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi