Skocz do zawartości

Praca

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak spełnią się oczekiwania mojej kuzynki w związku z dostaniem pracy w ciągu pół roku:

3 mieczy/rycerz monet/3 puchary -> HB Sprawiedliwość

Mam nadzieję, że z podsumem nic nie pokręciłam, bo praktykuję od wczoraj dopiero xD

Zatem wydaje mi się, że nic z tego nie będzie, będzie nieodpowiedzialnie trwonić pieniądze i ogólnie chyba słabo szukać, bo w 3 pucharach za to widzę zabawę zamiast podjęcia kroków. No i podsum sugeruje, że będzie miała to, na co zapracuje, czyli nic xD

Edytowane przez Geranium
Napisano
Jak spełnią się oczekiwania mojej kuzynki w związku z dostaniem pracy w ciągu pół roku:

3 mieczy/rycerz monet/3 puchary -> HB Sprawiedliwość

Mam nadzieję, że z podsumem nic nie pokręciłam, bo praktykuję od wczoraj dopiero xD

Zatem wydaje mi się, że nic z tego nie będzie, będzie nieodpowiedzialnie trwonić pieniądze i ogólnie chyba słabo szukać, bo w 3 pucharach za to widzę zabawę zamiast podjęcia kroków. No i podsum sugeruje, że będzie miała to, na co zapracuje, czyli nic xD

A jak liczyłaś to podsumowanie?

3+3=6 Czyli VI kochankowie....

czy ja czegoś nie łapię?

Napisano

Tak, jak Iwus napisala... wg HB nie liczy sie dworskich... ;) Liczy sie tylko karty z numerami obok i Asy - 1 i Glupek jako 22 a nie 0 :)

XI Sprawiedliwosc (lub u mnie XI Moc) to nie wg HB... tylko ten drugi rodzaj podsumowywania... ;)

Wiec w podsumach masz XI Sprawiedliwosc i wg HB VI Kochankow.

Wydaje mi sie jednak, ze wezmie sie ostro za szukanie. W 3 Mieczy upatrywalabym bolesne rozpoznanie faktu, ze musi miec jednak jakas prace, bo nie za dobrze jest bez pracy i w Rycku Monet ruszenie do przodu, wytrwale szukanie. 3 Kielichow zawodowo powiedzialabym ze to powodzenie w tym, co robimy, zadowolenie z wlasnych dzialan. Z podsumow widac, ze wszystko zalezy od niej, jak mocno i jak bardzo sie w te poszukiwania zaangazuje.

Mysle, ze 3 Mieczy powinno byc wystarczajaco motywujace. To takie walniecie w leb... jezeli do tej pory nie zauwaza potrzeby ustatkowania sie. Cos moze sie wydarzyc, co ja otrzezwi i sprawi, ze ruszy do konkretnych dzialan.

Napisano

Dokładnie tak jak Sacral mówi...

jest szansa, że znajdzie i będzie bardzo zadowolona