Geranium Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Jak spełnią się oczekiwania mojej kuzynki w związku z dostaniem pracy w ciągu pół roku: 3 mieczy/rycerz monet/3 puchary -> HB Sprawiedliwość Mam nadzieję, że z podsumem nic nie pokręciłam, bo praktykuję od wczoraj dopiero xD Zatem wydaje mi się, że nic z tego nie będzie, będzie nieodpowiedzialnie trwonić pieniądze i ogólnie chyba słabo szukać, bo w 3 pucharach za to widzę zabawę zamiast podjęcia kroków. No i podsum sugeruje, że będzie miała to, na co zapracuje, czyli nic xD Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Geranium Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Jak spełnią się oczekiwania mojej kuzynki w związku z dostaniem pracy w ciągu pół roku: 3 mieczy/rycerz monet/3 puchary -> HB Sprawiedliwość Mam nadzieję, że z podsumem nic nie pokręciłam, bo praktykuję od wczoraj dopiero xD Zatem wydaje mi się, że nic z tego nie będzie, będzie nieodpowiedzialnie trwonić pieniądze i ogólnie chyba słabo szukać, bo w 3 pucharach za to widzę zabawę zamiast podjęcia kroków. No i podsum sugeruje, że będzie miała to, na co zapracuje, czyli nic xD A jak liczyłaś to podsumowanie? 3+3=6 Czyli VI kochankowie.... czy ja czegoś nie łapię? Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Tak, jak Iwus napisala... wg HB nie liczy sie dworskich... Liczy sie tylko karty z numerami obok i Asy - 1 i Glupek jako 22 a nie 0 XI Sprawiedliwosc (lub u mnie XI Moc) to nie wg HB... tylko ten drugi rodzaj podsumowywania... Wiec w podsumach masz XI Sprawiedliwosc i wg HB VI Kochankow. Wydaje mi sie jednak, ze wezmie sie ostro za szukanie. W 3 Mieczy upatrywalabym bolesne rozpoznanie faktu, ze musi miec jednak jakas prace, bo nie za dobrze jest bez pracy i w Rycku Monet ruszenie do przodu, wytrwale szukanie. 3 Kielichow zawodowo powiedzialabym ze to powodzenie w tym, co robimy, zadowolenie z wlasnych dzialan. Z podsumow widac, ze wszystko zalezy od niej, jak mocno i jak bardzo sie w te poszukiwania zaangazuje. Mysle, ze 3 Mieczy powinno byc wystarczajaco motywujace. To takie walniecie w leb... jezeli do tej pory nie zauwaza potrzeby ustatkowania sie. Cos moze sie wydarzyc, co ja otrzezwi i sprawi, ze ruszy do konkretnych dzialan. Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Dokładnie tak jak Sacral mówi... jest szansa, że znajdzie i będzie bardzo zadowolona Cytuj
Geranium Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Sorki, to jednak nie był Hajo Banzhaf -> Conspecta: Sumowanie kart tarota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi